Last news in Fakti

12 Септември, 2021 10:00 6 211 65

Колтуклиева: Диков се хвърли на амбразурата да брани Татяна Дончева и да я героизира

  • соня колтуклиева-
  • татяна дончева-
  • сашо диков

Трябва да се признае на адвокат Дончева, че беше много обрана и някак подозрително разтеглива, коментира журналистката

Колтуклиева: Диков се хвърли на амбразурата да брани Татяна Дончева и да я героизира - 1
Кадър Евроком
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Сашо Диков се хвърли като Матросов на амбразурата да брани Татяна Дончева и да я героизира като спасителката на българския парламентаризъм. Фейк отвсякъде!

Вчера Стажанта екзалтирано повтаряше, че г-жа Дончева дошла в студиото на “Делници” направо от летището…леле-леле, да се чудиш как Сашо не е яхнал служебния автомобил на Евроком и не е влетял направо в някой от бутиците на аутлет-центъра на световни марки, където Татяна Дончева беше изловена да си пазарува, докато е в парламентарна командировка във Виена. Съдейки по блузето на хлевоустата цигуларка, с което се появи в телевизионното студио, има две вероятности: или в магазина е спрял тока или на провинциалната примадона вкусът ѝ е като на сезонна работничка в зеленчукова градина.

Трябва да се признае на адвокат Дончева, че беше много обрана и някак подозрително разтеглива, също като депутатите на ГЕРБ при обсъждане закриването на специализирания съд - донесе вода от сто кладенеца, но не посмя да я излее върху главата на Радостин Василев - леко го изронизира, но не го нападна. Май има нещо, което не знаем, щом като йерихонската тръба звучеше приглушено като виола. Нещо в цялата история, наричана казусът “500К”, притеснява Татяна Дончева; на мен ми направи впечатление, че ловко се опита да противопостави Радостин Василев на Тошко Йорданов - демек, депутатът е подвел председателя на парламентарната група на ИТН, което смятам за напразно усилие, но нейсе….

Уважемата Дончева се опита да постави махленския бъбреж, описан от Радостин Василев, в благовидния контекст на загриженост за съставянето на правителство с третия мандат, ако беше даден на ДБ или ИБНИ (!); правителство на всяка цена, защото изтерзаният български народ очаквал от депутатите точно това. Добре, де, защо нейната парламентарна група не направи всичко възможно да подкрепи кабинета с мандата на “Има такъв народ”?! От мои източници в ПГ на ИБНИ знам, че на всяко предложение за министър на ИТН, Татяна Дончева реагирала с викове на неодобрение. И тя, като коалиционната ѝ партньорка Мая Манолова, щом бъде притисната за аргументи, започва да отбива топката в полето на медиите - била прочела нещо за този и онзи, ама не го е проверявала.

Ей, вие, избраници на шепа електорат, г-жо Дончева, защо не оставихте Слави Трифонов да предложи кабинета такъв, какъвто е решил да бъде, да го бяхте подкрепили, пък да бяхте видели как ще работи - винаги можехте да упражните правото си на контрол, че даже заедно с ДБ да му поискате вот на недоверие, ако започне да се проваля.

Ама не, нееее, вие решихте, че сте по-умни от Слави Трифонов и партията му, помечтахте си да го въртите като пумпал по темпо, зададено от вас. Е, не се получи; седнете си у дома след изборите и помислете кое ви доведе до този печален резултат; пък за фон на вашите размисли и страсти можете да си пуснете хита на братя Аргирови “Не-ну-жееен, не-ну-жееен…”

За да оправдае себе си, че се е срещала (без мандат от коалициата ИБНИ, очевидно) с десетина депутати от ИТН, Татяна Дончева изръси нещо, само по себе си стряскащо и неприемливо - да не се заблуждаваме, че преговорите се водят публично, нищо подобно - водят се тайно, а публичните разговори са само РИТУАЛ! Е, вече сме наясно - за видната представителка на “братството на почтените” (според президента Радев) демокрацията и парламентаризмът са просто ритуал, задкулисието е неговата същност. Благодаря за откровението!

… Аз обичам да повтарям, че всичко на този свят е лично. В интервюто на Сашо Диков с Татяна Дончева лъснаха няколко лични момента. Смятащата се за политическа легенда не можа да прости на новачката Ива Митева, че не позволява да ѝ е менторка и командирка. Сашо Диков не успя да прости на Слави Трифонов, че не го взе на работа в шоуто-си, докато се излъчваше по БТВ. Най-вероятно се е опитал да наставлява спортниия деятел и адвокат на спортни звезди Радостин Василев, но е срещнал отпор от страна на младия, но самоуверен политик от ИТН.

Хайде, закривайте я тази специализирана прокуратура, че тя вече започна разследване за “твърдения за корупционно поведение на народен представител” и това със сигурност не прави щастлива Татяна Дончева.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 73 Отговор
    ДОНЧЕВА е АДВОКАТ на мафията

    Коментиран от #7

  • 2 комон сенс

    70 17 Отговор
    Това ся журналистически стил на уважавана медия ли е?
    "матросов, амбразура, леле, фейк...."

    Между другото добре е да знаете, че като журнбалисти би следвало изводите ви да следват от логката на аргументацията, а не да хрърляте голи твърдения ("фейк от всякъде") на принципа "вервайте ми".

    Банализми, тюхкане, ахкане .... и никакво смислено съдържание.

    Коментиран от #61

  • 3 КОТарАК

    56 17 Отговор
    това са такива долни истории , смешни даже...тая държава никога няма да се оправи момчета и момичета . хващайте си пътя и тва е, един човек с чекмедже с пачки , който щеше да бъде разстрелян в други държави на момента , се разхожда...изводите са за вас
  • 4 мисира

    74 23 Отговор
    Коя е тази крутуклиева,да не е сестра на бинофска?Сигурно е новата жена на професор доган а той обича простакеси.

    Коментиран от #57

  • 5 Последния Софиянец

    75 19 Отговор
    Тая злобна вещица Кл@тик@рова само в ПИК може да я търпят.
  • 6 Чоко

    85 19 Отговор
    Татяна Дончева доста смело обяви имената, които въртят големите далавери в БГ и управляват задкулисието, и логично се превърна в мишена на мафията.
  • 7 ще те светна

    60 8 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "Адевокат на мафията" е безсмислено клише. Всеки има право на адвокат. Мафиотите (поне в правовите държави) най-често имат проблеми с правосъдието и съответно им трябват адвокати. Не е срамно да защитаваш бандюги. Работата на адвокатите е да гарантират че правата на всеки са спазени и никой не е осъден несправедливо - като невинен или виновен но с по-тежка присъда.

    Така че, "адвокат на мафията" е същото като да кажеш само "адвокат".
    Друг е въпросър ако лицето е нарушило закона. Ако това твърдиш - няма проблем. Но ще трябва и да го докажеш.

    Коментиран от #41

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Твоите

    57 8 Отговор
    интерпретации , жено злобна , са излишни !
  • 10 Алфа Вълкът

    14 51 Отговор
    На Цецо Василев и Русия подлогите това е Евроком.

    Коментиран от #40

  • 11 П Г Г

    35 7 Отговор
    ти на колко амбразури се хвърляш б.б
  • 12 БАЙ Х@Й ‼️

    52 7 Отговор
    "Веднъж да кажат по телевизията, че сестра ти е ква иди доказвай цял живот , че нямаш сестра !" - самият адвокат заяви , че пари или друго НЕ му е предлагано, не разполага и с листчето на което Дончева си е драскала ! Но това явно няма значение ! А как бързо се забрави за едно тефтерче, което беше УЛИКА по дело, как мистериозно изчезна ‼️
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 нагла патка

    46 8 Отговор
    Ти колтуклиева се хвърли на амразурата да защитаваш отровното трио буци шиши каскета
  • 15 Винаги има две страни

    13 2 Отговор
    Всяка страна е права за себе си. От другата е естествено да се получи ругатня. Това по никакъв начин не променя позицията на нито едната, от двете. Само избори със 100% доброволноэ участие могат да отредят, кой крив, кой прав.
  • 16 Хаах

    35 4 Отговор
    Е, точно за този език става дума, как да го нарече човек, не е и уличен.На улицата и в кръчмата хората имат повече култура от тези набедили се за елит и подобните и аватари.На политиците езика е същия.Утайките на ОБЩЕСТВОТО, станали професори, политолози, анализатори.И това всеки ден го слушат децата ни.На боклука им е мястото.Колкото до Диков, не ни е необходимо да ни казват дали е журналист.Той преди всички е ГРАЖДАНИН, за разлика от мисирки и тарикати.
  • 17 Соня КуРтуклиева

    40 5 Отговор
    Е толкова журналистка,колкото
    Мунчо от Куртово Конаре.
    Тя освен от мъже, от нищо друго не разбира.
  • 18 Българка

    36 4 Отговор
    Мръс.оцата Колтуклиева е п0литическа пр0.титука. Нама да се чудя и тя да се овърг@ ляла в ложето на Баце. Но със сигурност за внасяне разкол межди ИТН, ДБ, ИСБГНИ е получила яки пачки от сарайските управници.
    Това същество не е журналистка и няма достойнство като човек.
    Аз гледах интервюто на Дончева и тя не е мънкала. Категорично каза, че ще съди Тошко Йорданов и Радостин Василев. Всеки, който може да включи сега на ЕК -има повторение на Евродикоф
  • 19 Деймос

    39 5 Отговор
    Учудвам се защо се публикуват тъпните на някаква МИСИРКА, която смята Б.Б е съвършенство. Колкото до Т.Дончева ...да можеше поне на 5% да се доближи до способностите на добрата ораторка
  • 20 Ягуар

    42 6 Отговор
    Соня Колтуклиева да каже, колко и платиха за тази поръчкова статия. За всички стана ясно, че ИТН са една сбирщина алчни за власт, кариери и пари глутница. Тези хора нямат нито политическа визия, нито са лидери. Ясно е, че с тях не може да се изчегърта модела ГЕРП, защото ще бъде сменен със същото. ИТН стана реално кукла на конци на ДПС и ГЕРП. Татяна Дончева е една от малкото в този парламент, която разбира какво трябва да се прави и има и опит в парламента. Съответно такива, като нея пречат на статуквото да се самовъзпроизведе.

    Коментиран от #26

  • 21 петър

    30 3 Отговор
    тази бабичка куртова кулиева с коя ваксина е ваксинирана ?
  • 22 Продай България

    9 29 Отговор
    Сашо гушна 100 бона да плюе Итн а вие си лайте а за Люба Клозетич да не говорим Серос плаща
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 българка

    30 6 Отговор
    Уж интелигентни, уж умни, уж уважавани хора, а се държат като мнаго прости махленски клюкарки! А тази г-жа Колтуклиева е глашатай на тази вредна просллойка! Дали ни е нужна - май не!
  • 25 Продай България

    3 23 Отговор
    Плащат здраво за тролове и пропаганда в Евроком,Дремджиев,Фрогнюз ,групата на Блъсков,Труд Серос плаща но въпреки всичко 10%
    Хората никога няма да забравят Гаргамел
  • 26 Бай Яни

    6 25 Отговор

    До коментар #20 от "Ягуар":

    Само една ново изключваща се мутра може да се нарече ягуар,и да защитава така адвокатката на Мултигруп и мафията. Татяна,рускиня внедрена да шпионира за Русия. Още не се е научила правилно на говор Български.
  • 27 Просто човек

    0 0 Отговор
    Факти.бг
  • 28 Продай България

    8 18 Отговор
    А Татяна е ясна Божков и Цветан Василев плащат,де що има мутра е приятелче бабата
  • 29 монте

    23 8 Отговор
    Ей,много злоба лее тая Соня Колтуклиева.Нивото и е няколко стъпала по долу от това на Татяна Дончева.
  • 30 Казуар

    26 2 Отговор
    Голямата грешка на Дончева е, че е тръгнала да води разговори с калтаците от ИТН.
  • 31 хопче тропче

    20 3 Отговор
    Соня Култуклиева не спира да си пълни лицето с хилауронови пълнители и да си умъртвява мимиката с ботокс. Заприличала е на стара баба мераклийка за млади мъже! Спри се, бе, Сонка! По-рано беше симпатяга.
  • 32 Centyrion

    19 2 Отговор
    Култуклиева,знаеш ли какво е Култук ???От там ти идва и името!Да оставела Слави да си нареди правителството,Слави ли го реди,този тежък наркоман,или това което му спуснат???Нито сме слепи,нито глухи ,и още по малко прости!
  • 33 Gowo

    17 2 Отговор
    Значи така....защо не сме подкрепили кабинет с ИТН , че като започне да се проваля да му дирим сметка ...Абе тоя склероза ли го фаща....Ми подкрепете кабинет тогава на ДПС И като започне да се проваля, тогава го хванете за....и ми поискайте вот на недовверие.....
  • 34 Феодал

    17 3 Отговор
    Валери Симеонов ни светна, че олигархията водила война за управлението.Верно схванахме го, обаче съдейки по това, че за трети път отиваме на избори, значи ли това, че три клона на олигархията се плюят и вандалстват словесно на избирателя, без уличените с доказателства крадци и мафиоти да са зад решетките.Значи ли това, което каза Дончева, че един наркоразпостранител Алексиев,Пеевски и Доган стоят зад Слави е истина.Кога Слави ще го опровергае.Кирил и Асен от коя ОЛИГАРХИЯ са , а?Дайте по смело бе аватари на олигарси.Кажете директно истината за това кои сте и кого обслужвате.Погнаха Дончева, защото явно знае и други истини.Е, ние време имаме и добро служебно правителство, чакаме да си кажете.Януари отново на избори.Какъв е проблема.

    Коментиран от #36

  • 35 Павел пенев

    19 4 Отговор
    Имам два въпроса към тази добре закръглена цоцка Соня. 1. Дали е върнала взетия заем на КТБ отпуснат лично от Цветан Василев? 2. Успя ли да осъди г-н Гергов който по тв я нарече публично па......вра. Ако не го е осъдила значи е такава.
  • 36 Gowo

    16 1 Отговор

    До коментар #34 от "Феодал":

    Само ти ли не знаеш че един клон на олигархията са Борисоф , а другия Доган.Кой изкарваше периодично записите за Бойко .Толкоз не те ли светна. Че не съм ти или аз.Амо конкуренцията драги.Щинемаше продължение от рода на съд и прокуратура Ами щото всичко е едно мафиотско говорене от рода на....не спреш ли , това те чака
  • 37 ПСР

    18 4 Отговор
    Може.
    Колтуклиева,колко ти заплати Боко,за да се хвърлиш на амбразурата,бранейки Го?!
  • 38 Я да видим коя е Соня

    12 2 Отговор
    Соня е запазена марка в българската журналистика и в пиара. Когато се наливаха основите на демокрацията в България, Колтуклиева бе любимата журналистка на Иван Костов, близка бе с премиера Филип Димитров и вицепремиера Димитър Луджев.
    През 1994 г. Соня става кръстница на първото и най-известно обединение на едрия български бизнес: Г-13. Тя е единствената журналистка, допускана в затворения кръг на Илия Павлов, Емил Кюлев, Васил Божков, Ангел Първанов, Борислав Дионисиев, Младен Мутафчийски, Красимир Стойчев... Нейният телевизионен филм за Г-13 се съхранява в златния фонд на БНТ.
    По същото време Колтуклиева заснема поредица от филми за руско-българските икономически отношения и слага началото на култовото предаване с още по-култово име „Партньорство за бизнес".
  • 39 Я да видим коя е Соня

    20 2 Отговор
    Ако медийната среда у нас има дъно, то Соня Колтуклиева много вероятно отдавна е стигнала там и дълбае още надолу. Платената говорителка на много властимащи е брилянтната изпълнителка на всякакви поръчки. Стига те да са подплатени с яки пачки, пише сайтът narod.bg.Известна с близостта си с банкера беглец – Цветан Василев, днес Соня успешно го е сменила с други „банкомати”.

    Ако преди венцеславеше шефа на фалиралата КТБ, днес се говори в медийните среди, че Колтуклиева се е закачила за Бойко Борисов. Който е новата й финансова муза. За нея морал и чест са някакви имагинерни понятия. Важно е да има пари, другото няма смисъл.

    Коментаторката веща по всички теми сама призна, че е взимала пари от Цветан Василев. Говори за скромната сума от 90 000 лева. Но колко са всъщност знаят само двамата.

    Към днешна дата Колтуклиева все още е обвиняема за укриване на данъци. Като на едно от делата в съдебна зала стана ясно, че е взела на ръка три пъти по 30 хил. лв. лично от Цветан Василев.

    Тези 90 хил. лв. всъщност са пари на вложителите в КТБ, раздадени с лека ръка от Цветан Василев, а въпросната госпожа, която се изявява като нежен глас на банкера, ги е укрила от НАП.
  • 40 7878

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Вълкът":

    А бе помияр с крадена кожа на влък,погледни си минусите и се скрии в дън гора.

    Коментиран от #42

  • 41 Хаха

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "ще те светна":

    Един познат го съдиха и лежа. Обаче адвокат а му казал, че ако има пари няма да лежи и един ден.
  • 42 Алфа Вълкът

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "7878":

    Ахахахахахахаха тролска сага са лайковете! Ако го напиша в Дир и ще валят плюсове, а там бях скоро и Радевите тролове имате само минуси! Различни собственици, различни лайкове на едно и също нещо.
    Преди години се бях заял с един трол тамошен, когато Дир беше русофилски парцал! Пусках аутоклик с Тор браузър и го правех смешен. Ония реши да ме изпорти и ни блокираха регистрациите и на двамата.

    Коментиран от #50

  • 43 Хаах

    3 0 Отговор
    Единия тип олигархия превърнала се в мафия явно са бившите управляващи.Другия вид, бореща за властта не може да извади читави аргументи защо иска да управлява, а говорейки за законност не може да обясни за себе си, камо ли за нас що е това.Не е въпроса във смяна на поколенията.Чуйте Мика Зайкова и ще разберете защо.Просто да се чуди човек, що да олигархия лансира тези антиобществени личности и хора с престъпно мислене по медии и екрана.Та изниква въпроса, не е ли време олигархията да се сменя, като тази 30 годишната се изпрати където и е мястото, зад решетките заради кражбите, рекета и изнудването на българина.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 име

    11 1 Отговор
    Вместо да вярвате на писаниците на отявлена герберастка подлога, гледайте от днес, Събота, Евродиков. Има повторение на участието му с Дончева при Николай Марков. Никакво шикалкавене няма в думите на Дончева, и е права във всичко, което казва. Вкл. че ИТН не искат да има правителство и управление.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 георги пенков

    10 1 Отговор
    Колтуклиева нали беше болна от рак. Оправила се е явно, да е жива и здрава, но за да ръси небивалици по адрес на Т.Дончева ли?
    Изключително мръсна подлога е тази македонка. Смърди както непрани гащи пълни с газове. И защо ли, защото никога няма да бъде , и не е , каквато е Т. Дончева.

    Коментиран от #65

  • 48 Бибитко

    12 1 Отговор
    Слави Трифонов и партията му ИТН направиха онова, за което и бяха пратени в парламента: да осигурят безнаказан комфорт на главния крадец на републиката Бойко Борисов и на личния му пазач Иван Гешев. На думи те говорят против системните партии ГЕРБ, ДПС и БСП, а на практика водят ожесточена война срещу Демократична България и Изправи се БГ, както и срещу служебното правителство, с което подриват подмолно и авторитета на президента Румен Радев. В резултат Бойко Борисов се окопити бързо, сега потрива ръце и се радва на разединението в редиците на онези, които уж искаха да го изчегъртат. Ако Асен Василев и Кирил Петков регистрират партия и се явят на изборите на 14 ноември голяма част от избирателите ще гласуват за тях!
  • 49 Васил

    1 8 Отговор
    Дикоф заложи на куц кон.
  • 50 Така е

    2 9 Отговор

    До коментар #42 от "Алфа Вълкът":

    Аз като си напиша мнението за фърчилото и ме изтриват често. Обаче герб като ги плюят не се цензурира. Също много се лансира дб. Дори интервюто с Иво каолина стои с дни вече и яката го четка интервюиращата...
  • 51 БЕЗ ДОВЕРИЕ

    3 11 Отговор
    КОЙ Е ТОЗИ ДИКОВ? Да бе, той е КУРИЕРЧЕТО ЗАЙЧЕ! Казват, че носел само пачките до стачките, не зная, но така казват - човека сам си го каза: "Аз съм само едно куриерче зайче". Защо тогава ви е чудно, че защитавал Татяна Дончева, нали всички знаем поговорката, че "ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ!". Тази, " хитра " оскубана сврака, която се пише за голям юрист, влезе като мишка, тихом мълком за сиренцето в капана, но капана не прощава - щракна, и ето ти беда, "хитрата" сврака се оказа в капана с двата крака! Сега грачи с пълно гърло за защита, но от кого? и от къде?, от частната телевизия на Диков! Защо всички, "честни" наши политици, протегнали ръка към сиренцето с "добри" намерения, да го дадат на гладния народ, винаги търсят оправдание и защита от частната телевизия на Диков! Къде е националната?! Това обаче не вдъхва доверие в обществото - не, напротив буди съмнение, затова при най малкото съмнение за злоупотреба на доверие, тези политици трябва да бъдат изхвърляни от държавната политика! Но, днес, никой не взема пример от ГЕРБ, колкото и да се опитвате да го рисувате само в черни краски! Примерите са много, но да си припомним само два от последните : Посещението на "другаря" Бойко Рашко и последно на "другарката" Татяна Дончева в частната телевизия на Диков - единия обяснява на дълго и на широко, че неговите 19-сет имота са узаконени и повечето от тях са били гаражи, колко коли има?, никой не се съмнява в това , че са законни, но в обществото остава ч
  • 52 Ум Белия 🐬

    9 1 Отговор
    Култуклиева е слугиня на еднокнижника платена списвачка никаквица ни една!
  • 53 БЕЗ ДОВЕРИЕ

    1 9 Отговор
    ... чувството за алчност - министър, дори и временен за засега, 19-сет имота..., след като има хиляди българи бедни! Татянчето, както казва народа: " И умния си е малко прост!" - Говори се че, подкупвала депутати на своя страна, говори се, че за целта са нужни милиони, от къде ще дойдат тези пари?, вероятно от чужбина? Да, знаем Татяна, знаем, че всичко казано трябва да се докаже, но има едно голямо НО, съмнението в обществото остава! Както нищо досега не се доказа за г-н Борисов! КОЙ Е САШО ДИКОВ? - само едно куриерче зайче, което...?!
  • 54 ччччч

    5 2 Отговор
    СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КАК ТАЗИ СИ ТРЕСЕ ДИРНИКА В ЕДНО РЕАЛИТИ?
  • 55 ПИТАМ

    8 1 Отговор
    ТАКЪВ ЧОВЕК ИМА ЛИ ПРАВО ДА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ И ДА ПИШЕ СТАТИИ ПО АДРЕС НА ХОРА, КОИТО НЕ СА СТИГНАЛИ ДО СЪД, А ТЯ Е И ОСЪДЕНА, ПИИТАМ?

    Една година условно с 3 години изпитателен срок и 1000 лв. глоба наложи съда на Соня Колтуклиева. Тя беше подсъдима за укриване на данъци.

    В предишното си заседание по делото Софийският градски съд прие справка от Националната агенция за приходите, която трябваше да докаже, че Колтуклиева не платила данъци за 90 000 лева, които е взела от банкера беглец Цветан Василев.

    През 2017 година основният свидетел по делото и бивш счетоводител на Цветан Василев - Бисер Лазов свидетелства, че лично банкерът е наредил парите да бъдат изплатени на журналистката на ръка.
  • 56 Коко

    3 5 Отговор
    Вече разбрахме коя е новата любов на Сашо Диков
  • 57 Не,бе,

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "мисира":

    Това е поредната герберска подлога !
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 аз съм Веска

    4 0 Отговор
    НЯКАК ПО АДВОКАТСКИ МАЗНО ,ТАНЯ СЕ ИЗМЪКНА ОТ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА .
    СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ГО ИЗПОЛЗВА САМО ЗА СВОИ ЦЕЛИ . ВЪВ ВСИЧКИ ДРУГИ СЛУЧАИ ГО ОТХВЪРЛЯ , ЗА ДА Е ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ , ВОЛЯТА НА ПРОКУРОРА .
    ТАЗИ ВОДА ОТТЕЧЕ .ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДРУГ РЕГЛАМЕНТ .
  • 60 777

    2 3 Отговор
    Пази боже сляпо да прогледа, та и тази драскачка решила да се изкаже. Митева явно показа, че е страхлива и неподготвена за този висок пост, да не говорим как преподава на студенти с говорен дефект, който при един логопед може да се оправи, но госпожата не намира за необходимо. Много често изпадаше в паника, въобще не беше на ниво. Дончева каза как стоят нещата, едва ли е опряла до нашата или нечия друга защита.
  • 61 ГЕРО

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "комон сенс":

    НОМЕРАТА НА ТАНЯ ДОНЧЕВА ВСЕКИ ГИ ЗНАЕ-ЧРЕЗ ПОДКУП И РЕКЕТ,ЗА ПРОГРЕС,ТАКА Е СВИКНАЛА ДА ПЕЧЕЛИ И ДЕЛА АКО Е ПЕЧЕЛЕЛА И НЯКОЙ И СЕ ВРЪЗВА,А ИНАЧЕ ДО ЛУДАТА ЧОЧАРКА СЕЛЯНКА МАЯ МАНОЛОВА,ДВЕ КУРВОЛАНИ СЕ НАМЪРДАХА В ПАРЛАМЕНТА И ОВОНЯХА ВСИЧКО НА СТАРИ ШЕТАЧКИ
  • 62 ПКП

    3 0 Отговор
    НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ ЧЕ ИТН ЗАСЛУЖАВАТ ПОДКУП ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА , ТАКА ЧЕ ПОМИСЛЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ БУКВАТА СЛЕД ЦИФРАТА /500К /...... НЕ Е СЛОЖНО ЩОТО АКО ДОБАВИТЕ ОЩЕ ДВЕ БУКВИ ЕДНАТА ОТ КОИТО Е ,,У " А ДРУГАТА Е ,,Р" ЩЕ ПОЗНАЕТЕ КАКВО СЕ Е ВЪРТЯЛО НА ЕЗИКА НА ДОНЧЕВА !
  • 63 дърта

    1 0 Отговор
    пастърма влачи тъпи клишета....А депутати-те-2 мандата и метла!Също турците/българи/да нямат двойно поданство?!....
  • 64 1-ви от Софето

    0 0 Отговор
    Стъкления от Белград допуска до него само Сашо квадратната глава и Кулезич
  • 65 1-ви от Софето

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "георги пенков":

    То същото важи и за Кулезич.