20 Септември, 2021 09:46 54 721 154

Подранилото възмездие

  • продължаваме промяната-
  • асен василев-
  • кирил петков-
  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • мая манолова

Колкото и да му е мъчно на Трифонов, вината си е изцяло у него и самодейците му

Подранилото възмездие - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Подранило възмездие споходи бившите протестни партии, които така и не можаха да се разберат за съвместно управление от април, та чак до септември. Появата на "Продължаваме промяната" се оказа звучен шамар за тях, независимо как ще се развие проектът на бившите служебни министри. Първият ефект от появата му се оказа наказателният. И това веднага си пролича още при първото социологическо проучване след появата на новия политически субект.

Слави Трифонов категорично не бил съгласен, че близо половината участници в допитването сочат "Има такъв народ" за основен виновник за настъпилата политическата криза у нас. То излезе вчера - деня, в който бе обявен и новият политически проект. Социологията показва, че 1/3 от хората, които биха подкрепили "Продължаваме промяната", са разочаровани привърженици на Трифоновата партия. А общият спад в доверието към "Има такъв народ" от изборите насам е съкрушителен.

Тук спокойно можем да очакваме двумесечни неспирни атаки от страна на "тежката артилерия" в конфликтите и истериите в партията на Трифонов към новите. Което само ще влоши положението на момчетата от шоуто, защото ще им бъде отвръщано с усмивки, а и на този етап всичко на новите им е простено.

Следващите пострадали от появата на ефекта Петков-Василев са друг основен играч от провалените преговори за правителство - "Демократична България". Както градските десни се утешаваха, че от избори на избори стават все по-мощни, така изведнъж т.нар. кънчовци ги върнаха в първи клас. Хайде да не е чак в първи, защото са били и по-зле, но вместо да увеличават двуцифрения си процент, който ги правеше незаобиколим фактор и занапред, паднаха под 9-те пункта, които получиха новите играчи. Засега реакцията им е по-скоро правилна, колкото и да ги боли за числата - изтъкват, че са съмишленици с изпълнителите на актуалния хит и в това отношение позицията на Радан Кънев е правилна.

Сравнително лек като цифрово изражение, но вероятно фатален, ще се окаже ударът по коалицията със странното име на Манолова, Дончева и Хаджигенов. Бившият омбудсман нямаше как да реагира другояче, освен да пожелае успех на новите и да им предаде ключа от крепостта, призовавайки за общи действия.

Ако търсим някаква реципрочност в полученото възмездие, най-слабо ще се усети появата на новия проект при резултатите на БСП и по тази логика изглежда, че те са "най-невинните" от останалите участници в пролетно-летния провал. В основата тук е ролята на хиперактивната Корнелия Нинова, която направи всичко възможно да покаже, че е направила всичко възможно за появата на редовно правителство.

Вероятно несъществена бройка неориентирани свободни електрони, които биха дали глас за БСП, без да са го правили досега, може и да се отклонят към проекта, но не виждам никакъв повод за истериите, които долитат от "Позитано". Непонятна е реакцията на Христо Проданов и сие, подразнени, че от новата формация контактували със структури на БСП. Защото дали е така или не - няма абсолютно никакво значение. Нито пък е престъпление. Част от играта е, а точно Столетницата тепърва да се учи на правилата ѝ, някак е несериозно.

ГЕРБ и ДПС не биха пострадали и с една-единствена клетка на обществото, която да им изневери за сметка на усмихнатите екс-министри. А без да е увеличила процента си партията му, Борисов ще има повод да се пъчи, че е победил с много пред втория.

Тук, колкото и да му е мъчно на Трифонов, вината си е изцяло у него и самодейците му.

Най-голямата глупост, която могат да направят до изборите т.нар. стари партии, е да "хейтят" Румен Радев и "Продължаваме промяната". Повече или по-малко, вече го правят и то си е за тяхна сметка.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 193 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Навирен нос

    353 46 Отговор
    Слави Трифонов да лекува инатлък и гордост, защото освен партията може и всичко друго да загуби, а замирише ли на мърша всички се разбягват!

    Коментиран от #27, #102

  • 2 Хуарбуса

    303 85 Отговор
    1/3 от бившите избиратели на чалгаря отишли при новия проект! Това са лица отхвърлени от обществото с нисък социален статус чакащи поредния месия да ги оправи. До изборите 2/ 3 от чалгарските фенове отиват при новите а след месеци се прехвърлят при поредния спасител. Хубавото в че измамния ЧАЛГАР е аут

    Коментиран от #25, #26, #44, #50, #78

  • 3 БОРУНА ЛОМ

    174 23 Отговор
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ КОЛОВОЗА Е ЕДИН! ДРУГОТО БОРБА ЗА КИНТИТЕ!

    Коментиран от #17

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Много точно казано

    191 38 Отговор
    Социологията показва, че 1/3 от хората, които биха подкрепили "Продължаваме промяната", са разочаровани привърженици на Трифоновата партия. А общият спад в доверието към "Има такъв народ" от изборите насам е съкрушителен.
  • 6 Ender

    104 272 Отговор
    ИТН продължава да бъде най-сериозната протестна партия, колко и да не ви се иска! Кирчо и Асенчо са си проект подкрепян с много пари от външни интереси и хората с малко акъл виждат това!

    Коментиран от #84, #87, #93, #100, #124, #137

  • 7 БОРУНА ЛОМ

    106 21 Отговор
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ КОЛОВОЗА Е ЕДИН! ДРУГОТО Е БОРБА ЗА КИНТИТЕ! МЕСИИ КОЛКОТО ЩЕШ! 32 ГОДИНИ ГИ ГЛЕДАМЕ! РЕЗУЛТАТ НУЛЕВ ЗА НАРОДА!

    Коментиран от #117

  • 8 Левски

    87 247 Отговор
    Не заблуждавайте обществото с глупави и неверни социологически проучвания! Слави Трифонов каквото беше казал си удържа на думата и няма никаква вина че няма правителство пък и доколкото виждам не ни е чак толкова важно да има правителство на всяка цена защото така или иначе правителство има какво от това че е служебно! Ако Слави Трифонов беше говорил едно а след това беше направил коалиция с тези за които каза че няма щеше да е много по-лошо за самия него и щеше да бъде политическа еднодневка! Така че браво Слави Продължавай напред Ние сме с теб!

    Коментиран от #14, #73, #80, #135

  • 9 Мумията

    83 196 Отговор
    Обикновена платена статийка! Дългия каквото беше казал точно това направи и това е само и единствено в негов плюс! Другите говореха едно а после само и само за да управляват правеха друго!
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    126 127 Отговор
    ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ са мошеници сит на гладен не вярва
  • 11 Мухахаха

    53 16 Отговор
    Цитат от статията: "как да ерагира, освен да пожелае успех на онвите". Някой ще ми разтълкува ли въпросното изречение на набедения за журналя автор или да чакам някой от "онвите" да "ерагира"?!
  • 12 Един

    103 8 Отговор
    Хора, научете се да гледате по-далеч от носа си и не забравяйте че всяка монета си има 2 страни

    Бележка: Индекс за свобода на пресата - България е на 112-о място в света по свобода на словото (имайки предвид на кого са медиите...)
  • 13 СССРБарета

    73 139 Отговор
    Не съм гласувал за Слави но ми прави впечатление че медиите и социолозите се опитват да съсипят тези които си държат на думата и изпълняват точно това което са обещали пред своите избиратели!
  • 14 Смешници

    125 34 Отговор

    До коментар #8 от "Левски":

    Какво е казал Славчо, че няма да се коалира с ГЕРБ, БСП и ДПС, нали? Значи вие гласувате или за вечна опозиция или за комунизъм с еднопартиен парламент. Това даже не е глупаво, а мaлоумно!!!

    Не мърси името на Светинята с чалгарство!

    Коментиран от #18

  • 15 Стойко

    60 42 Отговор
    Най големите политически измамници са на 1-во място патерицата на Герб ,ДПС и Доган формацията на Трифонов ИТН. След тях се нареждат ДБ и новия проект на Василев и Петков които заявиха че не е проблем да направят коалиция с ГЕРБ. Също и отчасти БСП които имат крило на хранилка при Герб и Доган.

    Коментиран от #19, #20

  • 16 Хахсааа

    57 89 Отговор
    Ей значи голям зор от платените журналисти да пускат статии и да подвеждат хората! Слави не постъпи като Волен Сидеров като Красимир Каракачанов и много много други които преди изборите говореха едно а само и само за да влязат във властта правеха друго! Това е достойно за уважение!
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 27 Отговор

    До коментар #3 от "БОРУНА ЛОМ":

    така е ГРАДСКИ виждаш 31 години РАЗРУХА БЛАГОДАРЯ ЗА инфото за БОЙЧО ПОЛИТИКАТА то в БЪЛГАРИЯ унищожаването почна отсдс
    ИВАН КОСТОВ който с мвасовата приватизация съсипа индустрията икономиката на БЪЛГАРИЯ ВИДЕНОВАТА ЗИМА НДСВ
    ЦАР СИМЕОН излъга народа сега тия ВАСИЛЕВ ПЕТКОВ са същите то и герб ще ни епдем довършат сит на гладен не вярва

    Коментиран от #69

  • 18 Левски

    27 25 Отговор

    До коментар #14 от "Смешници":

    Това уважаеми е МОРАЛНО! Дали е глупаво дали е някакво друго няма никакво значение! А моралът в политиката е на първо място!

    Коментиран от #34

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 5 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко":

    така е П РИЯТЕЛ

    Коментиран от #22

  • 20 Хуарбуса

    85 44 Отговор

    До коментар #15 от "Стойко":

    ЧАЛГАРЯ е обграден с мутри като ГЕРБ. Помните преди как бе поканил герберската мутра, рекетьор и бияч Стъки в неговото ШОУ заедно с жена му мутресата Юлиана Дончева. Дори им се мазнеше че щял да прaща негов телевизионен екип на участията на неговите състезатели от ММА. Затова мутрата Стъки не казва нищо срещу чалгаря. Разчита Славуца да върне отново ГЕРБ на власт да тръгва пак из страната да осакатява и пали. Мутрите на чалгаря действат в координация с мутрите на Герб в цялата страна. Никога повече мутренските сборища ГЕРБ и ДПС и ИТН

    Коментиран от #28

  • 21 Казуар

    93 30 Отговор
    Най големият калтак в България е Слави Трифонов.
  • 22 Стойко

    103 27 Отговор

    До коментар #19 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Станислав Тодоров Трифонов е най огромната политическа измама в новата история на страната. Сега статуквото след срива му , подготвя негови заместници

    Коментиран от #32, #33

  • 23 Последния Софиянец

    58 66 Отговор
    Всички от протеста сме с Кирчо.Той е един от нас.

    Коментиран от #35, #149

  • 24 приказка

    85 25 Отговор
    Имало едно време една държава, в която поданиците избрали най простия лъжец и крадец да ги управлява. През 1 вя мандат крадеца си направил схемите и почнал да ги краде. Вместо да го изгонят с тояги, хората пак гласували за крадеца защото и много хубаво лъгал. След 2 рия мандат на крадеца , държавата станала една от най бедните държави в околията. Крадеца крадял със пълни шепи, а хората, пак го избрали да ги краде и лъже. След 3ия мандат на крадеца, държавата вече била бедна като африканска колония, а народа още не можел да разбере защо са бедни и ограбени. Идвало време за нови избори, как ли ще свърши приказката.Ще изгонят ли лъжеца дето много краде, или ще загинат и държавата и народа и???

    Коментиран от #31, #118

  • 25 хахахахаха

    26 21 Отговор

    До коментар #2 от "Хуарбуса":

    а ти какъв си ? не си отхвърлен от обществото защото не си сред него ти си задклавиатурна мишка можеща само да плюе по тоя и оня но да се напъне да помисли малко няма как да стане побеже няма с какво !!! гласувай си за любимоя си вожд и недей да поределяш хората съдейки по себе си !!! и един светъл лъч в тъмната ти мрачна главица нови партий има само на име но не и на задкулисни управляващи докато не се смени задкулисието няма да има промяна ако ще и папата да ни стане премиер !!!
  • 26 ажйгжгй

    39 41 Отговор

    До коментар #2 от "Хуарбуса":

    Първо на платени соц.проучвания вяра не трябва да има, защото войната срещу ИТН е от всички фронтове, и преди двата избора социолозите му даваха по-ниски проценти и след изборите играеха очудени. Относно електората на ИТН, има си публикувана извадка на електората на всички партии, там ясно се вижда че младите и умните са избрали ИТН, а ГЕРБ само селяни, той вероятно за това Б.Борисов се снима с джипката по селата а не излезе сред хората в големите градове, може би се уплаши да не го линчуват? Незнам.

    Коментиран от #110

  • 27 Аз мисля

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Навирен нос":

    Че имаш грешка, таман арно си върви кервана само че...без кучета
  • 28 хахахахахаха

    25 19 Отговор

    До коментар #20 от "Хуарбуса":

    абе теб да не са те онождали някой от екипа на слави че така си се разтреперал и чак слуз и жлъч ръсиш по сайтовете ??? не вярвам чак такива големи пари да ти дава вожда че толкова да се пънеш
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 15 Отговор
    ВОЛТ ще осигуриявяването на изборите ня на
    АСЕН ВАСИЛЕВ
    КИРИЛ ПЕТКОВ
    олигархия мошеничествочиста проба капитализъм
  • 30 Психо Доктор

    32 3 Отговор
    САМОДЕЙЦИ-Много точно определение. Но вината не е тяхна, а на самозабравилите се политици които отдавна не са Народни избраници. Кризата не е политическа, а пазарна, защото не могат да се спазарят.
  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 6 Отговор

    До коментар #24 от "приказка":

    точен верен пос а ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ от САМОКОВ е лъжец наа квадрат нито заведени е има нито познава лично МИНИСТРИТЕ ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ а си позмволява да се присмива над болни хора
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #22 от "Стойко":

    много ме подиграват ЙОХАНССОН СТАМАТ МАГАРЕТО но това е ИНТЕРНЕТ
  • 34 Смешници

    19 8 Отговор

    До коментар #18 от "Левски":

    Морално е хубаво нещо, но на този тип морал имат право само тези, които са решили останалите си проблеми, а проблемите се решават с компромис.

    Коментиран от #91

  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор

    До коментар #23 от "Последния Софиянец":

    оп опоп
    престани с лъжите САМОКОВСКИ ПОСЛЕДЕН СОФИЯНЕЦО

    Коментиран от #37

  • 36 Стойко

    25 11 Отговор

    До коментар #32 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не им обръщай внимание. Пиши си мнението и това е. Единия е трол на ГЕРБ ( Johansson) а другия е трол на Слави. Гледат да опорочат темите за да не се вижда колко много хората ги ненавиждат!
  • 37 Последния Софиянец

    6 17 Отговор

    До коментар #35 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ХАХО смешен , кротувай в коптора и страдай в недоимък последните си дни. Господ така те е наказал драги ми ХАХО че няма повече накъде болна мишко

    Коментиран от #43, #49

  • 38 Милен Ганев Главния хитрец на Факти!!

    32 9 Отговор
    От всичко ново и видно около партиите, ни се Сервира, Че ГЕРБ, ДПС и Б СП, само те няма да загубят ЕЛЕКТОРАТ??? Всички Останали са на Загуба??? Да ама не!!!
  • 39 МалкоЛогика

    37 13 Отговор
    Цитат:"Политиката е изкуство на възможното." Добрият шоумен Слави Трифонов реши да не предлага идеи и политики на "суверена" и другите партии, не се разграничи от най-омразните хора в държавата, държа се като диктатор. Сега би трябвало да е помъдрял, но е вече късно за него в политиката.
  • 40 Продължаваме промяната

    25 25 Отговор
    Вече ние ще ви чагърткаме ! Това трябва да ви
    е ясно гербави чутури и други креатури !
    А,сега ревете !
  • 41 За овце

    23 8 Отговор
    Новите спасители излязоха от "ръжта". Народе!!!!!!!
  • 42 Левскарче

    30 22 Отговор
    Синята общност ще гласуваме за П П.
    Искаме БИБИТКО в кауша ,стига е пълнел гуша.
    С бай Ставри под душа ,там ще слуша.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 dsсса

    29 10 Отговор

    До коментар #2 от "Хуарбуса":

    Какво става, ревеш, че те изхвърлиха от държавната софра ли? Свиквай, завинаги е. Сигурен съм не можеш да пишеш софтуер, компютърните ти умения са на ниво четене на статии, не можеш да работиш на машина, не можеш да отглеждаш картофи, не можеш да се грижиш за живвотни, не можеш да лекуваш или защитаваш хората. Можеш само да крадеш и сега умираш от яд, че отрязаха възможностите. Относно дали гласувалите за ИТН са отхвърлени от обществото, то ти можеш само да им завиждаш. Те са млади и умни и ако веднъж ги е излъгал, друг шанс повече няма да има. Гледах на изборите през април, машинно гласуваха предимно млади и умни хора. А знаем, че ИТН бяха главните застъпници за машинното гласуване а ГЕРБ бяха главните му противници. Имали са основание! Разликата между гласовете за ГЕРБ на първите и вторите избори е купения вот, който машинно не може да бъде контролиран.

    Коментиран от #119

  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 20 Отговор
    НАП да проверят подизрителното имотно състояние на ВАСИЛЕВ и ПЕТКОВ
    защото ВАСИЛЕВ декларирал апартамент в бедниа квартал сухата река
    КИРИЛ ПЕТКОВ и
    АСН ВАСИЛЕВ плачат за ДАНС НОЙ
    ЦАЦАРОВ
    ЗАЦАРОВ
    спишли
    мврданс нап къде сте спит ли
  • 46 киро

    19 5 Отговор
    Айде стига с тая социология защото тя ще ти каже каквото ти се иска,само да и се плати
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 18 Отговор
    тия двамата взеха повечето БЪЛГАРИ
    за будали
    шарани
    а риба
    се3
    блови
    селови
    в мътни води
  • 48 Анжектоплякторчо

    16 19 Отговор
    Първи на изборите виждам Продължаваме промяната. Другите тръстики ще са гарнитура.
    Това е положението драги ми дами и господа, другари и другарки и вие от третия пол.
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 7 Отговор

    До коментар #37 от "Последния Софиянец":

    ти си ХАХО лъжеш присмиваш се на хората не познаваш лично МИНИСТРИТЕ ПЕТКОВ

    ВАСИЛЕВ
    нито си кординатор
    а си лъжец и то голям
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Хуарбуса":

    така е
  • 51 Не се подлъгвайте

    12 5 Отговор
    По Брилянтин, днес вика който иска да не боцка, утре като докопа властта друга песен ще запее.
  • 52 Две умни и образовани момчета

    21 10 Отговор
    Срещу шайка гербави келемета!
    Скоро, тясна ще им се види нашата планета!
    Га ядоха кюфтета!

    Коментиран от #60

  • 53 Банкянски неволи

    11 11 Отговор
    От ПП много го боли
    Само как, ще се изтърколи,Оли...
  • 54 Sion

    15 24 Отговор
    Мдам, както е съкрушителна, така ИТН си остава втора политическа сила.И оттук нататък само расте, доколкото скандалите избледняват..Виж , ибнитата изчезват напълно, а дебарките гълтат яко вода..Без ИТН няма да има кабинет и в следващото НС.Това е положението.

    Коментиран от #58

  • 55 Виждам светлина в тунела....

    19 9 Отговор
    Крайно време е Бибитко да е в пандела....
    Това е нашта Цитадела...
  • 56 Виолета

    26 11 Отговор
    Истериите и намръщените физиономии на Слави и компания нямат вече никакво значение, защото никой не ги гледа, слуша и чете. Всички са убедени, че вината за провала на два поредни парламента е именно в "Има-няма такъв народец", само техните клети и топящи се глашатаи продължават да твърдят обратното на всякаква очевидна логика. С нищо не можаха да ни очароват, пък сега се сърдят, че хората се преориентират към усмихнатите и образовани младежи. Що ли така?
  • 57 Има такъв народ CHICAGO,USA

    17 17 Отговор
    За мен лично, трябва мощна коалиция от
    ПП,ИТН,ДБ и ИБГНИ срещу гробари,бесепари
    и депесари.Трябва да се направи в името на Апостола и България.Яко чагъртане.

    Коментиран от #59, #116

  • 58 ттт

    9 13 Отговор

    До коментар #54 от "Sion":

    Следващият парламент може би също ще има кратък живот. Но на по-следващия ще бъдат пометени всички - и ГЕРБ и ДПС и ИТН. БСП вероятно ще пострада малко по-малко (процентно) от тях.
  • 59 ттт

    12 9 Отговор

    До коментар #57 от "Има такъв народ CHICAGO,USA":

    Забрави за ИТ, те се исакаха върху всичко, което Слави Трифонов беше декларираал 20 години,
  • 60 Образовани

    24 10 Отговор

    До коментар #52 от "Две умни и образовани момчета":

    Образовани са --да.Затова ще те изпързалят ИНТЕЛИГЕНТНО. Купи си повече зелени дрехи и пробвай да фотосинтезираш ,когато ти свършат парите.Ама пък ти остава утехата,че са те излъгали с финес.
  • 61 7356

    13 11 Отговор
    Шотко каза хоп, преди още да е скочил в политиката и се усра! Хайде сега довиждане на поредните сламени палячовци!
  • 62 Харвардски възпитаник

    19 9 Отговор
    Образование му е майката, образование.
    А,не гербаво незнание и в кражбите упование.
  • 63 избирателите

    16 16 Отговор
    Не ме е грижа за формацията на Слави - така и така, Няаше такава партия. Към Петков и Василев ще отидат гласове от ГЕРБ и БСП също. Това ще са честните, редови хора, които видяха черно на бяло как са били ограбвани през годините, а те наивно са подкрепяли далавераджии, лицемери и корумпета.

    Коментиран от #77

  • 64 Гербаво човече, ненужно вече...

    11 5 Отговор
    От еврофондовете крадем, само ние да ядем
    на корем,а за народа ярем!
  • 65 Да взема

    18 14 Отговор
    Да взема да се успокоя.Щом избирателите на Сл.Трифонов може за 2-3 месеца да минат от "Осанна до разпни го",има надежда,че хората ще прогледнат и за новите месии,които сами се словославят колко са почтени,пък то фактите за тях,говорят съвсем различно.
  • 66 dido

    14 6 Отговор
    Продължаваме промяната това е сигурно.
  • 67 жжжжжж

    15 7 Отговор
    не разбрах защо не трябва да се критикува радев!? а , милене? а дали може България да я кара само с хейт от партиите на подмяната? те дали разбраха , че са в парламента или още взривяват бомби? а дали нашите партньори харесват това ялово политическо нищо? милене, чакам отговори!!! а инфлацията ?Икономиката , глупако".
  • 68 Меги Колева Арнаудова

    15 22 Отговор
    Аз и моята фамилия най после виждаме
    нещо добро на хоризонта. Дано успеят тези
    млади и интелигентни хора. Пожелавам им
    да успеят в трудната задача да ни отърват от
    корупцията в тази наша страна.Успех.

    Коментиран от #74

  • 69 ММ586

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти нещо си в грешка! От тия 31 години, колко си живял? Пуберче!
  • 70 Що е чисто и просто ?

    10 8 Отговор
    Къпан Гербер !

    Коментиран от #81

  • 71 То не беше от къщи за гости, язовири,

    17 10 Отговор
    Магистрали,а,бе, отвсякъде са крали тез
    Гербави абдали ! Ми кат има будали ?!
    Ще има ли възмездие? Дали ?!
  • 72 Ццц

    3 4 Отговор
    Поредните медии!
  • 73 Божеее,

    18 7 Отговор

    До коментар #8 от "Левски":

    Недей да цапаш името "Левски",чалгари такъв !Вярвай си на учиндолския месия,колкото искаш!Ние не сме забравили как пълзеше под масите на мутрите или как опростачи цяло едно поколение!Нито как се хилеше на олигарсите,които щедро подпомагаха шоуто му!Всеки си има биография и тя се знае!Щом критерия ти е да пращаш в НС подобни псевдо патриоти дерзай!Интелектуално ниво под прага да възможното!Горката България!!!
  • 74 Дааа

    8 5 Отговор

    До коментар #68 от "Меги Колева Арнаудова":

    Ама Вие сериозно ли?

    Коментиран от #76

  • 75 С Продължаваме промяната

    12 15 Отговор
    Идва КРАЯ на лицата Бойко Методиев Борисов,
    Корнелия Нинова,Ахмед Доган и Слави Трифонов. Абсолютно сигурно Е !!!
    За тях,или добро или нищо! Засега НИЩО !!!
  • 76 дзверо

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Дааа":

    А ти, сериозно ли питаш!?
  • 77 Ех ,нещастник!

    17 15 Отговор

    До коментар #63 от "избирателите":

    Какво точно видя,като факти, умнико!Не можещите да мислят,повтаряте все едни и същи глупости!Ако се е крало,така,както твърдите,как се построиха пътища,зали,ремонтираха училища,платиха огромните дългове на БДЖ,санираха панелките,дадоха пари на археолозите,обновиха градовете и т.н и т.нДори не мога да ги изброя!А,новите месии на Резидентна за почти една година,освен да похарчат 500 000 за избори и всевъзможни др. поразии,какво точно са свършили,че не мога да се сетя?!
  • 78 Жоро

    16 11 Отговор

    До коментар #2 от "Хуарбуса":

    Не съм сългасен с това мнение че гласоподавателите на новия проект са "Tова са лица отхвърлени от обществото с нисък социален статус чакащи поредния месия да ги оправи". За тази година имам над 60хил лв приходи до момента мисля че това е доста над средното ниво. Ще гласувам за Кирил Петков защото ме кефи и защото нарита д-тата на доста оядени мастити сложени от ГЕРБ и СИЕ. Троловете вземете си оправете понятията щото изглеждат доста СКАЛЪПЕНИ а това допълнително активизира електората за новата партия.
  • 79 КОНСТАТАЦИЯ

    8 9 Отговор
    МНОГО ЛЪЖИ МНОГО МЕНТЕТА ЕХ- ПРЕЗИДЕНТ ДА СИ СЕГА!АААА?
  • 80 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "Левски":

    Кои сте вие ? Хомосексуалистите като него ли?
  • 81 бат Рамбо

    11 6 Отговор

    До коментар #70 от "Що е чисто и просто ?":

    А мръсно ,просто,тъпо и нахално - гаден чалгар...
  • 82 Дебил Гербав

    7 9 Отговор
    Този като барон Мюнхаунзен прави изводи от лъжливите проучвания на ГЕРБ-авите клиентелисти.
  • 83 Даааа

    14 19 Отговор
    Точен коментар. Слави не е в час. А Тиквун е за затвора
  • 84 Не СТАВАШ Славче

    21 7 Отговор

    До коментар #6 от "Ender":

    За полтик не ставаш славче...ТИ СИ БУДАЛА...
    Предаде ни славче, две НС с железни протестърски мнозинства провали.... предаде протеста, не чуваш ли 43% от СУВЕРЕНА ти го казват... много споменаваш думата суверен, а не вникваш в съдържанието....
    Залезна преди да изгрееш...абе наиграхте се с тошката!!!!
    Гушкайте се с бай0ня и Доган и скачайки в тоалетната.... не ставате!!!!
  • 85 Ламби Кандев

    8 4 Отговор
    Продължаваме с простотиите!
  • 86 АДА НА СЛАВИ

    25 4 Отговор
    УЧИНДОЛСКИЯ САТАНИСТ НИВГА НЕ Е ИСКАЛ ДА УПРАВЛЯВА. ТОЙ ИСКА ДА Е ЗЛАТНОТО ПРЪСЧЕ КАТО БОЛЕН СИДЕРОВ. ДА Е ВЕЧНАТА ПЛЮЕЩА ОПОЗИЦИЯ НИКОГА ДА НЕ УПРАВЛЯВА И ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ.
  • 87 нннн

    13 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ender":

    Малеее, ама ти насериозно ли ги вземаш Славчо на диванчето и Тошко с тесличката! И смяташ, че половината анкетирани са дебили и не могат да оценят правилно чалгапроекта?
  • 88 Анонимен

    11 6 Отговор
    Може да са мошенници кирчо, асен и сие, но са умни, а слави е от мафията, с пари, ограничен секяндур. Който е живял, учил на запад, може да потвърди. Чалга и не певец е итн

    Коментиран от #92, #94

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 панагюрец

    2 9 Отговор
    За итн може и да сте прави, но за другите, малко пресилвате подправките! Новата партия и ДБ ще бъдат втора и трета политическа сила на предстоящите избори ! ! !
  • 91 Левски

    4 11 Отговор

    До коментар #34 от "Смешници":

    Компромис в името на това да влезеш във властта на всяка цена без значение какво си обещал? Хайде вие си Гласувайте за неморалните с компромис? Оставете Нормалните хора да гласуват за хора които спазват обещанията си като Слави Трифонов!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ender":

    ха-ха-ха, смЕх...
  • 94 Левски

    8 16 Отговор

    До коментар #88 от "Анонимен":

    Ех тоя запад Ганьо много обича да го оправят от запад! Слави Трифонов беше честен и изпълни всичко което обеща каквото каза преди изборите това направи! Хайде всички които искате политици които говорят и обещават безмислици преди избори а след това в името на властта правят компромиси избирайте си ги други и престанете да се упражнявате на Слави Трифонов върху името!
  • 95 LIVERPOOL FOREVER

    9 9 Отговор
    Гласувайте за П П , за да ни е добре !
    И никой не може да ни спре ! Оле !
  • 96 валентин

    14 4 Отговор
    ...Kъде изчезнаха маиките с деца и ония мед. работници които лаеха там пред парламента не подкрепяха ли славчо или тои само маи ги използва никои нищо не казва за тях
  • 97 HARVARD BOY

    10 7 Отговор
    Друго си е, престижен университет,пред
    Милиционерска школа и читалище за дайре !
  • 98 Призовавам !

    8 8 Отговор
    Всички честни и неопетнени хора,да напуснат
    Герб, БСП,ДПС и ИТН и се влеят при П П !
    И ще настане такъв живот,че само си викам:
    Дано,дано,дано !....
  • 99 Архимандрисандрит Бибиан l

    4 2 Отговор
    Пембените камилчета са насочвани многократно и ежедневно камто новио оазис од камелара Иво пембенобузио од село Капитал!
  • 100 Киркор

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ender":

    Продай ми малко акъл,че да съм в час с политическата обстановка!
  • 101 Чалга боклуците заминаха....

    4 7 Отговор
    За там, където са всички продажници и предатели....На Историята в черната дупка...там са Герб,царя,татарчето Валерко,толум била,ДПС враговете,СДС и още стотици хиляди продажни ,,българи"....Историята пресява всичката плевел и я загробва за вечни времена...
  • 102 Гарван Гарванов

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Навирен нос":

    Нарцисизма е нелечим! Не случайно започнаха да сравняват чалгаджията с тиквун бански.
  • 103 Бойко

    11 4 Отговор
    Мачкай Баце!

    Самият Славчо не е добре, както здравословно, така и умствено. Има нулев потенциал за политик! Надявам се българитре живеещи трайно зад граница, да са ги разбрали тези неща и да не ни провалят държавата с подобен спонтанен чалга избор след някой емигрантски концерт.

    Коментиран от #144, #154

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Ал Тъпоне

    8 2 Отговор
    Съдбата му се усмихна с шоуто, но тя е голяма скъперница и са много малко хората на които им открехва врата за големи начинания два пъти. Втория път и при него с политиката разбира се не се получи!
  • 106 костас

    6 7 Отговор
    Здравейте, без да съм адвокат на Слави Трифонов ще кажа следното: помните ли как още преди първите избори м. април започна масирано да се налага тезата за връзките на партията на слави със дпс. Така без никакви докозателства и факти и политически лидери и медии повтаряха едно и също до премаляване. И защо слави да е е отговорен когато накъдето и да се обърнеш в политическия пейзаж виждаш мазни бивши комунета точейки лиги за позиции във властта. Какво би станало ако слави предлагаше разговорите със другите партии да са публични и да се предават по телевизията. Същото, нямаше да има правителство. Те другите лидери просто щяха да откажат срещите. Е помислете си кога може да им се вярва на борисов, хр.иванов мая манолова , карадайа и корнела когато говорят по телевизията или когато се срещат на четири очи в тъмни доби.

    Коментиран от #112, #115

  • 107 Реалист

    11 6 Отговор
    Кирчо и Кокорчо са продукт на Фатмака! Те обслужват интересите на червената олигархия! На същата, която му ги предостави за министри...или си мислите, че Мунчо ги е познавал лично?! Хаввардските измамници се опитват да хванат риба в мътни води, от нас зависи да не им позволим.

    Коментиран от #109

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Правопис

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "ажйгжгй":

    Учудени
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 бай Даньо

    7 6 Отговор
    Все по ясно става че в България правителство без ГЕРБ не може да се направи и дано го разбират и петковците защото ако не съставят правителство ( интересно как ще съставят правителство с 10% и без 25% на ГЕРБ!?, БСП и ДПС са ясно извън сметките но те пък държат заедно здраво едни други 25%... ) и отидем на нови избори и пертковците те ще отекат в канала, а ГЕРБ ще отиде към 30% ... ГЕРБ са узрели за идеята Бойко да не е премиер , но ако така караме с още няколко избори напред и Бойко пак ще е премиер... ДБ пък е добре да осъзнаят ролята си на младши партньор в коалиция с петковците и ГЕРБ ама само си мечтая че са се родили политици в България, има надежда защото Христо Иванов намекна но сините талибани го освиркаха ... Нищо няма д ас изчегъртва , трябва да се продължи еволюционно напред. Нищо толкова не наред няма в България за революция и тя затова се провали.

    Коментиран от #133

  • 115 бай Даньо

    8 4 Отговор

    До коментар #106 от "костас":

    Както налагаха мнението че Слави има топла връзка така и ГЕРБ беше демонизиран че управляват с ДПС и ах каква изненада Мая Манолова която предложи Пеевски за шеф на ДАНС се борила с ГЕРБ и ДПС ... Това всичко е червената пропаганда само че смешката е че те самите няма как да дойдат на власт вече. Точно това се вижда и на тоя сайт червените пропагандисти ( 123, Павел Пенев, Каниба, Гост, ИСТИНАТА ... много са и си все комунисти и не като Бойко ами членове на БСП вероятно ) и точно те са най истерични срещу Бойко и ГЕРБ, а протестърите само бяха увлечени в тая про кремълска масовка ... като разрушим държавата всичко ще стане ясно ...
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 rock

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "БОРУНА ЛОМ":

    Какво предлагаш? Сподели твоето мнение. Може ти да си следващия месия!
  • 118 Az17

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "приказка":

    Преди управлението на ГЕРБ ние бяхме най-богатите в ЕС..., нали.
    😀
  • 119 Северозапад

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "dsсса":

    Те са млади и умни, най вече когато се нашмъркате или напушите, нищо не става от вас след 95 набор, ново поколение, боже господи смях в залата
  • 120 С Продължаваме промяната

    5 9 Отговор
    Идва КРАЯ на лицата Бойко Методиев Борисов,
    Корнелия Нинова,Ахмед Доган и Слави Трифонов. Абсолютно сигурно Е !!!
    За тях,или добро или нищо! Засега НИЩО !!!
  • 121 Който изчегърта Ахмед Доган !

    6 2 Отговор
    Ще има от мен армаган !
  • 122 някой

    5 0 Отговор
    Има една незаменима поговорка
    ,,На прост човек - власт не се дава,,
  • 123 Славчо

    6 6 Отговор
    не го подценявайте....ако не бяха досегашните сценаристки тъпотии и абсолютно чалгаджийско малоумие дали щяхме да стигнем до Кирил и Асен...ДАЛИ?!

    Коментиран от #126

  • 124 узурпаторче

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ender":

    Повярвал си на чалгаря, сега търсиш косури на кънчовците. Труден си разбиране. Ама май няма какво да се разбира. Липсва ти връзкатау с главния.
  • 125 Лустрация

    6 4 Отговор
    Съд и затвор за комунисти и корумпирани бандити.
    Трябва да се внимава с юпитата.
    Видяхме какво сътвориха при царя.
    Предателите не ги обичат нито победителите нито победените!
  • 126 бай Даньо

    2 1 Отговор

    До коментар #123 от "Славчо":

    Интересна посока за разсъждения отваряш ... Много театрално и наивно се провали ИТН ...
  • 127 ФакнахаГо

    9 1 Отговор
    Слави ще падне под 10%! Цялата пропагандна машина на задкулисието вече работи срещу него и в полза на послушния нов проект! Едва ли е предполагал, че толкова мимолетна е била славата му!? Тъкмо си беше повярвал, че е незаобиколим фактор и му отрязаха фактурите!
    Както казваше Шишо Бакшишо в Шоуто му - "Тъкмо се усмихнеш...и се озъбиш!"

    Коментиран от #143

  • 128 достойнство

    9 2 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТЕЗИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА ТОЗИ ПЪТ ДА ИЗЛЯЗАТ И ДА СЛОЖАТ НЕЩАТА В РЕД,ЗАЩОТО ПОЛИТИКАТА НЕ Е ШОУ И ТАКИВА ШОУМЕНИ КАТО "ДЖОН ТРАВОЛТА"И ДРУГИ ПОДОБНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ЗАЩОТО ЗА ТЯХ ШОУТО Е САМО ИЗТОЧНИК НА ПАРИ А ЗА ХОРАТА ОСТАВАТ УВЕЛИЧЕНИТЕ ЦЕНИ В МАГАЗИНИТЕ И МИЗЕРИЯТА
  • 129 Вижте какво! Не се хабете!

    5 7 Отговор
    В ръце се вземете и на 14-ти бюлетината
    на ПП изберете и всичко ще разберете!
  • 130 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    6 4 Отговор
    Говорих с приятели от New York и решихме
    единодушно да гласуваме за партията на г-н Кирил Петков и Асен Василев. Слави не се справи да изчегърта гроб и бибитко.
  • 131 потребител

    6 5 Отговор
    В мен остава впечатлението,че в натрапчивостта с която ни налагат тези двамата има нещичко гниличко. (меко казано)

    Коментиран от #150

  • 132 Враца

    0 7 Отговор
    ...е много сърдити има на тоя Слави който уж не се справи....всеки втори пост е против ИТН ....малко се двоумях, но като прелистих май ми се види, че голем страх тресе доста народ и затова пак ше гласувам за ИТН...чегърт чегърт!!!
  • 133 Бойко Таралежа

    0 4 Отговор

    До коментар #114 от "бай Даньо":

    къв ГРОБ бе брат я иди се прегледай за глисти?!?!
  • 134 Глупости

    5 2 Отговор
    "Продължаваме Подмяната" с помоща на немислещия електорат ще оправят държавата - съгласни са и за под 800 дни стига да се плаща!
  • 135 Ама ти

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Левски":

    Не гледай Слави какво казал? Гледай какво направи, Ники премиер!!!!!!!!!!!!
  • 136 БКП

    2 0 Отговор
    Пак мислиха, мислиха и измислиха ,, акъл,,, но ще има кой да им се върже...!
  • 137 Още малко ви остана

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ender":

    Дрън дрън герберски кьорфишек опорки
  • 138 Какво да му хейтиш

    4 6 Отговор
    на президента , прост човек и това е ,създаде хаос в цени и във всички сфери !
  • 139 петко василев

    5 5 Отговор
    Защо си мислите ,че харвардските гелосани пе.али ще ни оправят живота ?
  • 140 само да питам

    7 4 Отговор
    И боко ли е умника според теб?
  • 141 коко

    4 2 Отговор
    ПОПРЕДНИТЕ СМЕШНИЦИ
  • 142 Христо Манзуров

    6 1 Отговор
    Петков от служебното правителство се срешна с Максим шефа на завода за колела в Пловдив.А Максим е пръв приятел с Марешки.Така че не очаквайте нещо ново в тая мафиотска държава
  • 143 Ама той

    1 3 Отговор

    До коментар #127 от "ФакнахаГо":

    Слави много добре знае, че задкулисието го издигна, за да спре протеста на честните българи срещу мафията на Борисов, Пеевски, Доган и Гешев. Итн не са протестна партия, а са проект на Доган. Нарочно, казаха че подкрепят Радев, и така много хора им се вързаха, но са цървули и нямат капацитет за управление. А тези млади хора от Промяната, наистина бяха на протестите. Те са автентични кадърни българи, млади и умни. Аз съм стара, никога не съм гласувала за ГЕРБ, за ДПС, Итн, ВМРО. Сега ще гласувам за почтените и излъчените на запад. След Освобождението всички българи завършили в чужбина , са се върнали и са изградили съвременна България. Път на младите, кадърни и почтени българи! А за всички милиционери от ДС, бандити и мафиоти , съд и затвор. А чалгарите да си гледат шоуто и да си скрият плагиатите и корумпета.
  • 144 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Бойко":

    Д. Г. Д.
  • 145 Мод

    3 1 Отговор
    Чалга поколението, чалгарите и гастърбайтърите гласуваха за Слави,а получиха Тошко.
    Надали ще повторят.

    Коментиран от #148

  • 146 име

    0 2 Отговор
    Браво на Милен Ганев, както винаги е точен в преценката си и слага в малкакия си джоб цяла шайка измислени политолози.
  • 147 Почтеният

    4 1 Отговор
    Тия, момчета ще ни оправят за по-малко от 800 дни!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 И аз да кажа

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Последния Софиянец":

    Ми той Кирчо като Ленин- с всички готов да се коалира- и от ляво, и от дясно- много морален, много почтен- ти да видиш! Ленин има едно изказване, че ако трябва и с дявола ще се съюзят болшевиките! Вие само ги изберете...и знаем как приключиха, но колко хора избиха! Сега са други времена, но изобщо да произнася думата "почтеност" човек, подал лъжлива декларация и излъгал пред всички как още през април се бил отказал от гражданство...пък то излезе август!- ама младо е момчето, ще кажете, то за България се раздава- хайде да не издребняваме. Аз обаче почвам да вярвам и за източения язовир, вие- както искате. Но "Кирчо и Кокорчо" им лепна като ръкавица!
  • 150 И аз да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #131 от "потребител":

    И аз имам такова усещане, освен това чувам, че български консул в Америка ( нарочно не споменавам държавата) лично звънил на наши младежи и ги агитирал за партията на Кирчо и Кокорчо. Това ако не е безобразие?! А в нашата дипломация бъка от ченгета и комуняги или червени наследници
  • 151 Антикомунист

    1 0 Отговор
    Тези хора са повече от аматьори въобразили си че могат да управляват държавата. Движещата им сила е лична омраза и оплюване на Борисов но не само от тях но и всичките му опоненти. Как във всички икономически предавания по телевизиите не се намери икономист да каже че управлението по времето на ГЕРБ е било лошо. Напротив: всички говорят че макроикономически, България е в челото на Евросъюза, затова няма и дългова криза за разлика от много по развити икономики. Затова и се справихме с пандемията с наши средства заделени от "крадеца" Горанов. Да са ви честити новите
  • 152 Електра

    3 0 Отговор
    Чалгарите които изджагъркваха, сега ще бъдат изджагъркани, от тези които им се кълняха във вярност, и им си правиха на приятели, и които канеха в правителството си. Но какво да се очаква от двата харвардски плъха на Кауна Радеф, Импекса, Галевица, Гнома, Ристю и Купона. Дори и вярната им до вчера, умна красавица Мика Зайкова, им изневери и ги наклевети...
  • 153 Електра

    3 0 Отговор
    Чалгарите които изджагъркваха, сега ще бъдат изджагъркани, от тези които им се кълняха във вярност, и им си правиха на приятели, и които канеха в правителството си. Но какво да се очаква от двата харвардски плъха на Кауна Радеф, Импекса, Галевица, Гнома, Ристю и Купона. Дори и вярната им до вчера, умна красавица Мика Зайкова, им изневери и ги наклевети...
  • 154 Успех

    0 0 Отговор

    До коментар #103 от "Бойко":

    Нямам нищо против Слави. Но Бойко направи много за България. Може да е крал, но от всички политици той е най успешния. Радев само настройва хората един срещу друг. Кухчо. Явно Божков го е стиснал са мдъти