Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 13:59 19 003 60

Разсейте съмненията, г-н Петков

  • соня колтуклиева-
  • кирил петков-
  • данни-
  • еконт-
  • събев

Получил ли е данни от г-н Събев бившият икономически министър и за какво ги изполва

Разсейте съмненията, г-н Петков - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Интервю на Кирил Петков в “Лице в лице”: говори, както е обичайно за него - пламенно, хаотично, разпокъсано, мисълта му синкопира от тема на тема, както неопитен сноубордист скача от бабуна на бабуна, докато се забие в някое дърво, излизайки от пистата.

Ето, така опасно излиза от пистата Кирил Петков, с обясненията си пред Цветанка Ризова за “данни, получени от г-н Събев, собственик на ЕКОНТ”, на когото фирмата за провиотици на българския канадец е била клиент. И става напечено, почти прокурорско и даже няма грам глазура на почтеност…

Кирил Петков: “Водачите на листите ги познаваме лично. Това, което сме видели, в общите ни истории, те са се доказали по някакъв начин, че са почтени.

Ето например с г-н Събев, собственикът на ЕКОНТ, този човек още като бях министър дойде да ми помогне с идеи, с данни, които само той притежава от неговия си бизнес, за да напреднем в България.

Моят бизнес използва неговите услуги, знаете, когато бях с „Провиотик“, това е един от нашите партньори, с които извършвахме доставките си.

В министерство на икономиката ми показа нещо, което само той можеше да покаже: понеже около 30% от всички пакети, които се изпращат, минават през неговата фирма, той вижда икономическата активност на база на пратки.

Той ми показа данни, по област, по градове къде се случва икономическата активност и той може да го следи това от седмица на седмица.

Другото, от което аз бях много очарован, той каза: “Аз имам визия за транспортната карта на България… Ако с Асен имам възможността да предложим правителство, г-н Събев ще бъде транспортният министър.”

Като гражданка, журналистка и клиентка на ЕКОНТ, питам:

1. Г-н Петков, какви данни получихте от бизнесмена Николай Събев, докато бяхте министър на икономиката в служебния кабинет на президента Радев?

За какво използвахте тези данни?

2. Николай Събев предостави ли Ви лични данни на клиентите си, които можете да използвате за политически маркетинг на ПП “ПП”? Както е известно, куриерските фирми притежават огромна база данни с имена, телефонни номера, пощенски адреси и имейли на потребителите на услугите им.

По принцип, тези данни биха могли да влезнат в употреба за облъчване на електората с изпращане на пропагандни писма, с телефонни обаждания за агитиране на избирателите или пък некоректно да бъдат включвани хора в различни списъци. Вашата почтеност, г-н Петков, е извън всякакво съмнение, но все пак… въпросът за личните данни си остава.

3. Номинирането в аванс на Николай Събев за министър на транспорта, свързано ли е с благодарност за предоставянето на “данни, които само той притежава, за да напреднем в България”? Вашият личен напредък ли имате предвид, г-н Петков?

4. Всеки бизнесмен, на чиято фирма Вие и Линда Петков сте били клиенти, ли ще бъде предложен за министър в евентуален бъдещ кабинет на ПП “ПП”?

5. Ако само по данни за пратки съдите за “икономическата активност” в България, започвам да се съмнявам, че скъпото обучение по бизнес в Харвард си заслужава парите и усилията.

Аз, например, редовно изпращам на приятелите си страхотни шоколади от Париж и Лондон, но това едва ли ще се използва от Еманюел Макрон, на когото някакви шегобийци Ви оприличават, или от Борис Джонсън, който с премиерските си амбиции най-почтено закопа империята с Брекзит; за да следят “икономическата активност” в поверените им държави.

Надявам се да ми отговорите, г-н Петков, за да разсеете всякакви съмнения, че освен българската Конституция, не зачитате и GDPR!

Sincerely yours,

Соня Колтуклиева


Поставете оценка:
Оценка 3 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    66 65 Отговор
    Не съм чел статията, сигурно е помия по свестните
  • 2 СССРБарета

    85 67 Отговор
    Първата работа на този соросоиден вашингтонски пратеник когато беше Назначен за служебен министър беше да изпрати запитване към САЩ кога ще могат да ни продадат нови осем изтребителя сякаш Това е най-важното за българския народ в момента при положение че дори нямаме и един медицински хеликоптер! Така че това какво казва той няма никакво значение Ние видяхме какво казват действията му а те са че ще продължи политиката на Бойко Борисов в наведена поза към Вашингтон! Той ще бъде новия васален наместник в провинция България на Вашингтон!

    Коментиран от #48

  • 3 ????

    90 71 Отговор
    Само като прочетох името на списвачката и предположих помията, която е сътворила!
  • 4 Риналдю

    111 48 Отговор
    И този комсомолец и другия льольо,са търчи-лъжи тарикатчета.Същите комунделски синчета като Милен Велчев и Ники Василев.Баламурниците ще го разберат,но малко по-късно.Те винаги научават истината със закъснение.И със Славуца Трифунджийска така беше.

    Коментиран от #50

  • 5 Тая

    63 56 Отговор
    зла баба пак се разсъска !
  • 6 asd

    56 50 Отговор
    Я ходи искай от селяндура от Банкя да ти "разсейва" с логореята си швайно слабоумна.
  • 7 ПЛЕВНЬО

    60 56 Отговор
    Кирил Петков и Асен Василев= Бойко Борисов и Цветан Цветанов! Онези загробиха българския народ 2 милиарда и 200 милиона за осем изтребителя тези ще направят същото когато дойдат на власт И това ще бъде първата им работа!
  • 8 ХАН КРУМ

    47 61 Отговор
    прочетох заглавието.видях името на автора и приключих с четенето.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бамбука

    27 38 Отговор
    Интригантка. Пиши на латински за да те разберем.
  • 11 Кой ви вярва

    69 33 Отговор
    Сороси и шаломци им дали купчина пари да ни убеждават колко са нови, изчегъртващи, демократични и по-по-най. Такива пудели виждаме вече 30 години. Няма по-отблъскваща групировка.
  • 12 гошо

    31 14 Отговор
    Сламеният човек с течащите очища.
  • 13 Морски

    92 24 Отговор
    Аз гледах интервюто и признавам си изпитах леко разочарование! - Петков се издъни с приказките за ЕКНТ, но не само с това! Собственикът на Еконт може спокойно да бъде съден заради разпространение на конфиденциална информация тай като без съгласието на който и да е от клиентите дава данни за тяхната активност на друго частно лице! - Това е сериозен проблем! Много сериозен проблем!
    А тезата, че някакъв, който имал фирми за пратки щял да оправя транспорта в България... - Това много бие по реномето на Петков!
    Как ще оправя да речем морският бранш и водният транспорт след като няма хабер от този бизнес? - Едно е да се занимаваш к колетни пратки и съвсем друга работа морският и воден транспорт.
    Въобще признавам си, че за 30 години ми писна от дилетанти! - Аре стига толкова казвам аз!

    Коментиран от #23

  • 14 НЯКОЙ

    35 45 Отговор
    Няма да чета статията - стига ми името на авторката!
    Не искам да си замърсявам съзнанието със словоблудството на една подмазвачка!
  • 15 Сонче...?!

    28 45 Отговор
    Чекмедже-Ефенди,бръкна ли в чекмеджето ,за да напишеш тази очерняща Петков статия...?!Ако не е...напразно си хвърляш калта на вятъра...
  • 16 ОТ КАДЯ НА КАДЯ БЯ

    56 13 Отговор
    ИЗВЕДНЪЖ ОПРЕДЕЛЕНА КУРИЕРСКА ФИРМА ИЗЛИЗА С ЕДНА„ ПОЛИТИЧЕСКА ПРАТКА ”ПРЕД ДРУГИТЕ КУРИЕРСКИ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ🤔А И ТЕ ЗАЩО СИ МЪЛЧАТ🤔
  • 17 мнение

    35 58 Отговор
    Данните, които е дал шефа на ЕКОНТ едва ли са лични. Те са запознати със Закона за личните данни. По-скоро са данни от общ характер, които могат да се ползват за развитието на инфраструктурата в България, което е добро. Калкутлиева интерпретира думите, за да дискридитира Петков, явно някой й плаща за това.

    Коментиран от #26

  • 18 фактите

    31 45 Отговор
    Петков много ясно каза, че данните или информацията, която е получил от шефа на ЕКОНТ е във връзка с развитието на транспортната мрежа в България, за да се строи ефективна инфраструктура, а ЕКОНТ понеже ползва тази пътна мрежа, знае къде са слабите й места, къде се получават тапи. Не да се строи нещо безмислено, колкото да кажем, че се строи и да се хвалим, че строим, а то да е ефективно, да е добре за фирмите, които ползват пътната мрежа, защото така ще дойдат чужди инвеститори, като имаме добра инфраструктура.

    Коментиран от #55

  • 19 ВЪЙЙЙЙ

    31 8 Отговор
    Някои фенки на г-н Петков вече сън не ги лови ...

    Коментиран от #52

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кирчо ксерокса

    56 18 Отговор
    Евала Ките - покажи им ксерокопието от кръжока в Харвард.. за тескерето от Канада ще почакаме че нямаш време да отскочиш до Букурещ.... ама пусто ГРАО и те викат че си двоен хахахах
  • 22 гост

    53 15 Отговор
    ПОЧТЕНИТЕ АСЕН И КИРИЛ НЕ РАЗБИРАТ ПСИХОЛОГИЯТА НА БЪЛГАРИНА И ТОЧНО СЛЕД НЯКОЛО МЕСЕЦА ЕВЕНТУАЛНО УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ПОЛИТИКАТА . БЕЗ НИКАКЪВ ПЛАН ЗА СПРАВЯНЕ С УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ВСИЧКИ НИВА ИНФЛАЦИЯ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И Т. Н. , НЕОТГОВАРЯНЕ НА ВЪПРОСИТЕ ЗА КОВИД . СЕГА ПРЕМЪЛЧАВАТ , ЧЕ ИСКАТ ДА ВАКСИНИРАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАРОДА . ИНТЕРЕСНОТО ХРУМВАНЕ НА КИРИЛ ЗА ХЪП В БЪЛГАРИЯ И ДА КОНТРОЛИРА ВАКСИНИТЕ В ЕВРОПА И СВЕТА . САМОЧУВСТВИЕТО НЕ ГАРАНТИРА ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ . САМОХАЛСТВОТО , ЧЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ УСПЕШНО ТРИ МЕСЕЦА В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРАЗНА ГЛУПОСТ . КАКВО ТОЧНО СА НАПРАВИЛИ , КОНКРЕТНО , САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ . . ВСИЧКИ ПАРТИИ С КОИТО ЩЕ ИСКАТ ДА УПРВЛЯВАТ В КОЛАЛИЦИЯ СА В СТАТУКВОТО . ВСЪЩНОСТ КИРИЛ Е УЧРЕДЯВАЛ ДА БЪЛГАРИЯ С ХРИСТО ИВАНОВ , КОЙТО СЕ ПРЪКНА ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ . СЪЩО И МАЯ ДОНЧЕВИЦА , БСП , ДПС , ГЕРБ .

    Коментиран от #25

  • 23 няма ощетени

    15 33 Отговор

    До коментар #13 от "Морски":

    Не чух никаква лична информация в ефир. Какво количество пратки и в кои области са обработени е служебна информация и собственикът я е предоставил доброволно.

    Коментиран от #27

  • 24 mi6osp

    47 11 Отговор
    Налице са всячески напъни въпросът с двойното гражданство на Петков да бъде решен след изборите , с надеждата, че победителите не ги съдят. Само че тогава всички негови приказки за почтеност може да излязат обичайни лъжи. А както показа историята с Трифонов , това води до бърз безславен край на политическата кариера.
  • 25 asd

    11 9 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Вие не разбирате психологията на българина и затова загубихте последните избори.

    Коментиран от #56

  • 26 Морски

    36 8 Отговор

    До коментар #17 от "мнение":

    Данните не са лични от гледна точка на контакти и ЕГН-та, но са лични от гледна точка на активности! - Кой къде продава и какво, обороти, обеми и т.н. - Това е статистическа, финансова информация, за който всеки клиент, дори и физическите лица могат да имат претенции. От гледна точка на финансовото разузнаване от частен характер това е проблем и то сериозен! - Аз не съм съгласен данните за моят бизнес да бъдат ползвани от чужди лица! - Не съм давал съгласие и няма и да дам! Всеки от конкурентите може в такъв случай да се възползва получавайки информация за цени, обеми, клиенти и т.н. В едно с Годишните Финансови Отчети това е силен лост за действие стига да имаш познанията в тази посока!
    А от гледна точка на стратегията за развитие това не е достатъчно основание за избора на последващи мерки. Има съществена разлика от това да разхождаш пратки с автомобилен транспорт и съвсем друго да се занимаваш с воден или въздушен. Да не говорим, че набраната статистическа информация според броя клиенти и техният вид може да бъде подвеждащ. -Защото едно е пратки от частен характер, съвсем друго е амбулантна търговия и съвсем трето е да разхождаш пратки на фирми от корпоративният сектор най- общо казано.
    В този смисъл това са пълни глупости и издава некомпетентност.
  • 27 Морски

    38 11 Отговор

    До коментар #23 от "няма ощетени":

    Каква информация за активностите са споделили ние няма как да знаем! Тук въобще не става въпрос за личните данни на което и да е лице! - Но може да е предоставена информация за фирми, като обеми, пари, честота на пратките, клиенти и т.н. и т.н. Това е сериозна финансова информация , за която собственикът на Еконт може да бъде съден! - Аз повече никога няма да ползвам тази фирма след този скандал. Никой няма право да подава информация, на кого продавам, какво продавам, на каква стойност и т.н.

    Коментиран от #37

  • 28 Ахахаа

    16 13 Отговор
    Истината е болезнена. Интервюто беше култово.

    Коментиран от #31

  • 29 Цако Даков

    35 8 Отговор
    "Разсейте съмненията, г-н Петков", после да няма: "Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият?"
  • 30 Реалността е такава

    33 12 Отговор
    ПП е нищо по различно от ГЕРБ. Тия двамата играчи се появиха, като едно време НДСВ. Обещания, които са несъвместими с желанията на Народа за Свобода и добър живот.
  • 31 дааа

    21 4 Отговор

    До коментар #28 от "Ахахаа":

    Най-много обаче ми хареса как Кулезич го анализира в "Честно казано".
  • 32 Бесен язовец

    43 14 Отговор
    Интересно защо медийте създават популярност на един недоказал се икономист Кирил Петков и мошеник готов за затвора!

    Коментиран от #42

  • 33 Непожарникар

    13 31 Отговор
    И аз не съм чел статията, че най-много да повърна. Но, изкушавам се да попитам дъртия Колтук, аванс ли е получила за нея или й идва от сърце?
  • 34 Христов

    10 14 Отговор
    Плюйте си. За това ви плащат.
  • 35 Ами

    46 9 Отговор
    Не мога да повярвам как му се хващат някои хора на това толкова глупаво дърдорене, това не са приказки и действия на умен човек. Говорихме за Бойко,а този не спира- аз така, аз иначе, аз, аз еее, хайде толкова зелен и аз, та аз или вързани с Асен..... на четири очи контрола??? Те двамцата, как сме ама толкова глупави. Той затова продължава да лъже и маже за гражданството. Ама и Цв.Ризова, много знаеща и наперена с други, а пред този лази и .....добре, добре г-н Петков! Дреме й, тя ще си взема заплати и бонуси при който и да е, важно да не я изгонят, та ще лази я. Но ние защо лазим? Погазил закони отвсякъде! Голям страх от Бойко, какво толкова ги е наплашил, не е вече на власт, но виждам, че понеже друго не могат да направят, остава единствено да нагнетяват омразата. Един план не можаха да внесат. За 4 месеца направиха богата държавата, но един кораб не можаха да оправят, и за всичко им е виновен Бойко. И така ще бъде мили хора, само плюене, но и парите са от времето на Бойко, така че много ще има да видим! Ама иначе нали сме си умни!!!
  • 36 Ники

    40 12 Отговор
    Как може да вярвате на тези двамата бъдете умни хора не се подлъгвайте да гласувате за тези двамата че после ще съжалявате както за Славчо.

    Коментиран от #38

  • 37 РОМАН

    6 14 Отговор

    До коментар #27 от "Морски":

    Е, сега вече Еконт ще фалират, след твоя отказ да работиш с тях.

    Коментиран от #44

  • 38 ДЕСО

    2 14 Отговор

    До коментар #36 от "Ники":

    Напротив, умните няма да послушат теб!

    Коментиран от #57

  • 39 Професор

    22 4 Отговор
    Виж сега, Сонче, държавно-спонсорираните университети в западните неомарксистки страни са инкубатори на неомарксизъм, от 10-ина години не са свободни академични институции и обучават младежта по идеологически дисциплини като равенство между 29-те различни пола, как да се добавят допълнителни букви към съкращения като ЛГБТ, как да се включват все повече необразовани и некомпетентни хора на високи и важни длъжности и как да се диверсифицира населението максимално за да дегенерира цивилизационно най-бързо. Обучението по икономика и бизнес в тези институции е в челото на горните усилия -- дипломиралите се нещастници не са професионалисти в нищо, нямат никакви специализирани умения да правят каквото и да било, и са обучавани само и единствено да крадат и да лъжат, паразитирайки върху реалния труд на други. Така че, не им се надявай. Кухи са.
  • 40 Крадливата сврака

    7 13 Отговор
    Пак поска статия ;))) вече не я чета, слизам директно в коментарите, хахаха
  • 41 Професор

    31 2 Отговор
    Има нещо много показателно в поведението на собственика на Еконт, което убягва на Сончето -- малко застаряваща, но иначе интелигентна и хлевоуста мадама. А показателното е, че този собственик би трябвало да е един успешен капиталист. По дефиниция, в една нормална национална капиталистическа държава би трябвало такъв собственик ИЗОБЩО да не се интересува кой е на власт. Но той видимо се интересува. Иска да "помага" на тази власт. Тоест, той, бидейки една капиталистическа корпорация, иска да танцува с държавата. Този танц води до едно -- корпоративна държава. Последната обгрижва няколко подобни корпорации. Те се разрастват за сметка на конкуренцията. Малкият и среден бизнес, гръбнакът на националния капитализъм се задушава. Народонаселението, в резултат на това, все повече обеднява. Няколкото властващи корпорации се глобализират за да максимизират печалбите си. Обедняващото население иска социализъм, понеже според него капитализмът е виновен за обедняването му. Добре дошли в новата глобално-социалистическа утопия. Не, не е корпоративен национал-социализъм, кат при фюрера. Нещо по-мащабно е. Глобал-социализъм.

    Коментиран от #47

  • 42 Ами по-скоро

    18 3 Отговор

    До коментар #32 от "Бесен язовец":

    Защото така им е наредено, иначе ще ги уволнят!!! Б.Рашков им го каза. Вече влизаме в 80-те години на миналия век! Нека и родените след тази година да видят комунизъм в действие! Това да не е Бойко, та да можеш да плюеш, да хвърляш боклуци по сгради, да лежиш по кръстовища, да обиждаш управл.както си искаш??? Може и Белене 2 да отворят? Ще има да ведим!
  • 43 ТОЗИ ИЗМАМНИК

    18 7 Отговор
    Е пълен гьонсурат! Знае, че амер.посолство ще го пази каквито и грехове да има, чуждо гражданство, незаконно назначение, декларации с невярно съдържание и др. Целта е да го добутат до НС, а оттам и пак министър да продължи схемите на Прокопиев и Сорос!
  • 44 Морски

    6 2 Отговор

    До коментар #37 от "РОМАН":

    Опитът ти за ирония не е особено сполучлив.
  • 45 Абе,

    19 6 Отговор
    Този не е у ред, като го гледам как се хили и ръкомаха с ръце когато говори, това е сигурен знак че сам не си вярва на приказките и сякаш иска сам себе си да убеди. Леле, пази Боже това нещо пак да управлява тогава вече не знам до кое икономическо дъно ще ни докара. Щом той казва че е някой е почтен ние трябва да му верваме. Смях, докато онова теле спецов е шеф на нап, Киро да не ми говори, ама въобще да спре да използва думата почтеност. Браво Сонче.
  • 46 Стоян Хлебаров

    7 17 Отговор
    Г-жа Къртицата Колтуклиева,пак рови...Като всяка къртица,тя не вижда,че на въпросите й може да отговори всеки поданик с основно образование! Тя обаче се е залепила като кърлеж и създава карамболи!
    1.Петков не се нуждае от "сведенията" на Събев,просто защото,като Министър,Петков има достъп до всякакви данни и те са в самото министерство! 2.Втория въпрос-като първия....!? 3.Въпрос -като първите два-Защо му трябва на Петков да прави конспирации с данни,като може да ги вземе от отчетите на подчинените му....АКО МУ ПОТРЯБВАТ! зА ДА ПОВЯРВА НА АТЧЕТА,В НЕГО ТРЯБВА ДА ИМА И ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА СЛЕДСТВЕНИЯ,НАЛИ!? Според тази къртица,Министъра трябва да работи с анонимни данни....за да му повярват,че е почтен!? Тази "кОкОтка",има уличното самочувствие ,да се съмнява и в знанията,които Петков е получил в Харвард...и си мисли,че ще го предизвика да й обяснява азбучни истини! Да,ама не...

    Коментиран от #49

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 умнен и красив герберскиИбрик

    5 14 Отговор

    До коментар #2 от "СССРБарета":

    ТОВА ТЪПО съчинение от опорни точки е само в главата, пардон в Тиквата на изпечен гербероиден АГИТАТОР, НОняма нищо общо с действителността и... Главния мозък🎃
  • 49 Да изчистим България от герб

    4 14 Отговор

    До коментар #46 от "Стоян Хлебаров":

    Дебилизацията създадена и обгрижвана от семплите но нахални калинки и функционери
    на герб нанесе най голямата вреда на нацията през последните 12 г. съизмерима само с насилственото помохамеданчване през турското робство
  • 50 Сссс

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Риналдю":

    Върви ти ве,въстанник,или имаш работа.....

    Коментиран от #51

  • 51 Риналдю

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Сссс":

    Не ме влече славата и да се хабя "на ползу роду",както се биеше в гърдите един мустакат мошенник.
  • 52 Трошизъбов

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "ВЪЙЙЙЙ":

    Как е в Анадола, добре ли е? Въй, ай, ай :)))
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Северозапад

    8 2 Отговор

    До коментар #18 от "фактите":

    Ми то и пътя Ботевград Видин Боико почна да го прави, ма точно тези дето ми говорят за чужди инвестиции, го спряха след като се знае, че този район е най зле, щях да гласувам за ПП но след тези глупости дето изговори, просто много яко пръдна в кофата, мда
  • 56 Северозапад

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "asd":

    Ние не разбираме, манипулирани те избори, ние най не разбираме че и тези избори, предстоящите пак ще са манипулирани, затова, губят
  • 57 Така така

    9 1 Отговор

    До коментар #38 от "ДЕСО":

    Така е ти си малко по умен от Кирчо и КОКОРЧО, само че те са много по големи тарикати от теб, затова са напред с пачките, сещаш се какво искам да ти кажа
  • 58 Цочев

    11 2 Отговор
    Спомнете си юпитата кродци Велчев и Василев. Тези новите ще са още по-големи айдуци.
  • 59 Потурко

    2 8 Отговор
    Тази тотално е изкукала! Трябва да си смени дилъра!
  • 60 Темидец

    7 1 Отговор
    Това момче го чакат дълги съдебни битки,ама много дълги години в съдебните зали,но като обвиняем.