2 Октомври, 2021 19:00 37 011 162

Прав си, Слави, вѐрно нѐма такава държава

  • слави трифонов-
  • подкрепа-
  • румен радев

Доволен ли си, Слави, от това, че първи безрезервно подкрепи Румен Радев за президент?

Прав си, Слави, вѐрно нѐма такава държава - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Добър вечер, уважаеми Слави! Спиш ли?
“Пак ли ще живееш в лъжа?
Нема такава държава.
Пак ли ще търпиш и до кога?
Нема такава държава.
Няма смисъл от това и последната илюзия умря в тая страна на власт е глупостта.”

Доволен ли си, Слави от това, че първи безрезервно подкрепи Румен Радев за президент? Одобряваш ли тези 24-ма агенти на Държавна сигурност в неговия Инициативен комитет или просто не ти пука?! С него “последната илюзия умря”, че сме се отървали завинаги от тежката и мрачна сянка на Шесто на Шесто… Ти мразиш шестаците и глупаците… или бъркам?! “Устата му глупости, в очите му злоба”, а ти не забелязваш това, докога?

“Те нали уж са нови, а пак са си същите”, сякаш си го изпял за “Има такъв народ”! Защо, Слави, не издигна свой кандидат за президент? Ето, ти Ива Митева - хубава и елегантна; възпитана и послушна. Защо не заложи на новото?

“Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституци@.” Слави, ти някак удобно забрави - този, на когото твоите депутати извадиха нарушението на Конституцията - Кирил Петков, беше назначен за служебен министър от твоя избраник Радев, неговата дясна ръка Николай Копринков акушира раждането на 4П или “Президентската Партия на Петков и Почитатели”.
Каквото и да реши Конституционният съд, законът е ясен: Румен Радев е назначил Кирил Петков с двойното гражданство, законът за това е пределно ясен и еднозначен.

Слави, нали точно ти правеше кастинги и в екстаз обясняваше за своите кандидат-министри колко езици знаят и къде в чужбина са разнасяли славата на България; държеше да имат научни звания и да са свободни граждани. Хайде сега сравни биографиите на Румен Радев и Анастас Герджиков. Изпълнител на заповеди и зачислен на столова храна срещу свободен интелектуалец, преводач на Аристотеловата “Политика”!

Слави, подкрепяш политик със зависимости и скандални прояви: първият му служебен кабинет взе решение да се закупят изтребители “Грипен”, макар това да става само с решение на парламента; негови съветници са с повдигнати обвинения за “търговия с влияние” и “заплаха за националната сигурност”; СРС-та разкриха опит за възпрепятстване работата на КПКОНПИ по случая със скандалното назначение на Десислава Радева във ВВС; скандали, хаос, скок на цените и безработицата съпровождат управлението на втория и третия му служебни кабинети…

Ти, Слави, от години си мишена на таблоидите, даже осъди някои от тях. Виждаш ли сега поддръжниците на Румен Радев каква мръсна кампания разгарят срещу проф.Анастас Герджиков? Днес в тиражирането на фейк-овете на Информиран.нет се включи и Татяна Дончева, изобличена от твоите депутати Радостин Василев и Тошко Йорданов в скандала “500К”. Но в безусловната подкрепа на Румен Радев, ти и Татяна Дончева сте ръка за ръка, съзнаваш ли това?!

… Е, да, прав си, Слави, вѐрно нѐма такава държава. И ти вече си един от продуцентите ѝ. А тя не става по-добра. Защо така?!


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 368 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Просто човек

    638 215 Отговор
    Мръсна уста и мръсна душа си, гербаджийска простакесо!

    Коментиран от #65, #67, #122, #125, #152, #159

  • 3 Последният Софиянец

    397 188 Отговор
    Хаха плюйте хейтъри само той се бори срещу статуквото и мафията, когато го разберете ще е късно, гласувайте си за кирчо мирчо и ристьо, подмяната продължава

    Коментиран от #53

  • 4 Избирател

    540 169 Отговор
    Хайдее още една герберска подлога на амбразурата да плюе по Слави и Радев - много лоши тия двамата за герберчетата - единия ги смъкна от власт а другия не иска да ги върне във властта - тотално им отказа даже и да разговаря с тях.

    Коментиран от #91

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гадно

    419 104 Отговор
    Когато разни партийни изтривалки като това недозарумение Колтуклиева говорят за лъжа е меко казано странно.
  • 8 Раданч Татлъту

    67 164 Отговор
    Те текива хора ни требат ,кати Соня Колтука,Киро Траволтата и Ицко Бойкикията,за да са опраим!👧🐵🐷🐵👧👍
  • 9 И тази баба

    319 63 Отговор
    активираха да хвърля помия. До 12 ноември, всички мисирки ще си разбият алибитата на журналистки. Баба Яга от пик ще остане без работа...
  • 10 Гришо

    243 192 Отговор
    Много точно казано.Слави се изложи толкова ,че и роднините му не могат да повярват.Представяте ли си миналата година какво говореше той ,а тази година как се изложи.Такава излагация историята не помни.

    Коментиран от #18, #25

  • 11 ...

    136 43 Отговор
    И какво да направи Слави, когато го подкрепи всички тия ги нямаше, а Радев може да се отметне от тях... Как партия с 800 хил подктепа ще предложи кандидат, като ИТН нямат и не искат да са опозиция на всички и на всичко. След тоя вой който се получи навсякъде и във всички медии за предложения кабинет, мина им мерака за кандидат президент...
  • 12 яко

    102 17 Отговор
    ще има шоу и много искат достъп до диванчето
  • 13 LOSHIA

    144 44 Отговор

    До коментар #5 от "ПЕНЦИОНЕР":

    ЩЕ СТАНЕ С БОЙКО,АМА НА КУКОВО ЛЯТО!!

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 комунистче

    237 47 Отговор
    какво ти пука на тебе госпожа, нали ти, мъжа ти, и детето ти, живеете в Лондон, нали нямаш намерение да се връщаш в Петрич, и да караш там пенсионерските си години
  • 18 ....

    152 64 Отговор

    До коментар #10 от "Гришо":

    И как се изложи, като не допусна да бъде вкаран в играта на останалите измислени протестери. Както и сегашната ново НДСВ.. Как всички оплюха ИТН, заради това, че са решили сами да управляват....все едно са виновни за всичките ни беди за последните 31 год
  • 19 ПЕНЦИОНЕР

    23 43 Отговор
    ...... СЛАВИ ДА КАЖЕ..ЧАКАМ.. . АС СПОРЕД МЕНЕ ША СТАНЕ... МИР И ЛЮБФ ША НАСТАНЕ ТОГАС...!!!
  • 20 Соня Колтоклиева?? За спорта ли черниш

    261 76 Отговор
    Почваш от Слави, Радев и накрая Ревеш за Герджиков!! Последния ЩЕЕ поредния Плевнелиев тоест Борисов!! Не искаме Борисов и Борисовщината, 12год са прекалено много,!!! Герджиков означава Борисов!!! Стига мутри управлявали държавата!!! Който иска Борисов да си гласува за Професора!! На Хората им се предлага една захаросана бухалка, под формата на Професор!!! Няма да се получи, много е прозрачно и видно!!!

    Коментиран от #79

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 среднощен

    99 153 Отговор
    "...Хайде сега сравни биографиите на Румен Радев и Анастас Герджиков. Изпълнител на заповеди и зачислен на столова храна срещу свободен интелектуалец, преводач на Аристотеловата “Политика”!..."; Много добро сравнение... За военните не знам, но за троловете тук съм сигурен, че не са чували за Аристотел и за написаната от него "Политика"... По-важното е, че Слави подкрепя Радев и в това вижда "отговорна политика"...

    Коментиран от #87

  • 23 ЕВРО НЮЗ

    191 41 Отговор
    П И С М О до Соня Калкутлиееа... . . . Уважаема Соня, по време на Римската империя, императорите са си отглеждали ШУТОВЕ.. Поради липса на телевизори, същите ходели по улиците, разказвали вицове, правели спектаколи с които усмивали императора злодей. Простолюдието се заливало от смях и изпускало натрупаната негативна енергия по адрес на императора.. Шутовете получавали по нещо в паничката за прехрана и всички били доволни. В историята обаче няма факти които да показват че някой ШУТ е станал Император. P.S. Всички прилики с миналото са случайни.. 😁😁😁😁
  • 24 българин

    183 49 Отговор
    Само да питам , има ли поне един който да не е бил комунист , у4астващ в коми5тета на професора ! Вси4ките са софраджии и лиза4и на тиквата
  • 25 изрод от ГЕРБ

    69 22 Отговор

    До коментар #10 от "Гришо":

    Това което си написал го запамети някъде,защото и родните ти няма да повярват!А Историята едва ли ще го помни!
  • 26 Doni Brasko

    152 45 Отговор
    Не мога да разбера едни хора, все се изказват преди избори и ъо все глупости говорят. Тая Колтуклиева само глупости дрънка.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 SOTI

    30 53 Отговор
    ЕВАЛА МАШАЛА
  • 29 Гост

    139 47 Отговор
    ТАЯ ПАК Е СПРЯЛА ДА СИ ВЗИМА ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО.........................
  • 30 President

    77 17 Отговор
    Слави да стегне г-номчето, че вече става противен на публиката.
  • 31 НИЯ

    161 80 Отговор
    ГОСПОДА, И КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ГЕРДЖИКОВ ИСКАМ ДА ЗНАМ. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. ЗАЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВА ТЕ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ ТРЪГНЕ ПО МЕД И МАСЛО. ПО ДОСТОЕН, ПО ГРАМОТЕН И ПО ОТГОВОРЕН ПРЕЗИДЕНТ КАТО ГОСПОДИН РАДЕВ ДО СЕГА НЕ СМЕ ИМАЛИ.
  • 32 Булонка

    154 43 Отговор
    Ех Соня Соня и ти ли Брутке какво направи от теб мутрата какво ти подаде да дъвчеш

    Коментиран от #129

  • 33 Булонка

    91 35 Отговор
    Ех Соня Соня и ти ли Брутке какво направи от теб мутрата какво ти подаде да дъвчеш

    Коментиран от #75

  • 34 Този дърт yрoд Колтука

    125 33 Отговор
    Все поства в профила на мутрата Стъки колко го подкрепя и настоява да координирали заедно действията си срещу Радев...На това живoтнo ли вярвате?
  • 35 Възмутен

    148 45 Отговор
    Сонче, доколкото разбирам предлагаш подкрепа за професора. Само където пропускаш, че той е подкрепян с двете ръце от Борисов, а това определено не се харесва на по-голямата част от избирателите.

    Коментиран от #40

  • 36 124

    98 19 Отговор
    Българските агенти наричат доносници, но не и американските, израелските, турските.... Огромната лъжа явно още носи дивиденти на някого...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Нема

    65 20 Отговор
    И такъв цървул,като теб и обкръжението ти !
  • 39 3664

    52 108 Отговор
    Това е истината но не ще го разберете покъсно,браво на Соня.
  • 40 Хи хи хи

    29 21 Отговор

    До коментар #35 от "Възмутен":

    я погледни резултатите от последните избори?!
  • 41 да попитам

    106 32 Отговор
    А автора на статията доволен ли е от 12 годишното управление на мафията ? Или много удобно угодничи на Винету ?
    12 нулеви чужди инвестиции. Сами си го признаха. Само източване и крадене.
  • 42 Киро Жарта

    104 35 Отговор
    ГЕРБеругите гледам живнаха ! Сигурно Тиквата. е отворил чекмеджето 🎃
  • 43 Суверена

    89 24 Отговор
    Такива статиики все едно Беновска пише......
  • 44 Соня

    71 18 Отговор
    Агент 007 - герой , а нашите били доносници !!!
    Ай стига с тия глупости бе сороснята !
  • 45 Нямат шанс

    89 44 Отговор
    Герб гепи с професора срещу НАЙ ДОСТОЙНИЯ ЧОВЕК И ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ. Който поддържа тиквата от Банкя е БЪЛГАРОУБИЕЦ.
  • 46 @#$_&-+

    99 42 Отговор
    Подполковник Румен Георгиев Радев се дипломира през юни 2003 година с академично отличие като магистър "Стратегически проучвания" след 44-седмично обучение във Военновъздушния колеж "Максуел" в Алабама. Това пише в дипломата на държавния глава от американското военно училище, подписана от генерал-майор Бентли Рейбърн. Радев завършва като № 1 сред чуждестранните студенти и № 13 сред всички общо 260 обучаващи се. "Румен Радев е бъдещ стратегически лидер, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише в дипломата на българския държавен глава, издадена от Военновъздушния колеж " Максуел" в САЩ. В периода юли 2002 - юни 2003 година настоящият български президент завършва успешно във военновъздушния американски колеж десетмесечен курс по "Стратегия, доктрина и военновъздушни сили", "Въоръжена борба", "Проучвания по международна сигурност" и "Лидерство и етика", които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене, става ясно от документа. По време на учебната програма Радев е избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център, където също показва отлични резултати, пише още в дипломата. По-рано през 1992 година в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж "Максуел".4235

    Коментиран от #64, #135

  • 47 Дърта вещица

    106 35 Отговор
    Дебела,ниска и грозна
    А и много долна,гербава подлога
    Сипе хули и яко се опули
    Марш в гербавата клоака
    Направо с двата крака

    Коментиран от #77

  • 48 Уважаеми

    120 40 Отговор
    Професор Герджиков. Необяснимо е за всеки обикновен българин Защо се съгласихте да станете за резил
  • 49 За да станеш

    83 27 Отговор
    Президент на България най-важното нещо е да си преводач на ПОЛИТИКА от Аристотел. Иначе може и да си далавераджия но това не е толкова важно

    Коментиран от #107

  • 50 Един от народа

    67 21 Отговор
    Ало, писача от всичко което си написал лъха че искаш да си оригинален, но и че си поредния платен драскач(мисирка).
  • 51 Матей

    77 24 Отговор
    А-а,ДА ГИ НЯМАМЕ ТАКИВА,агитации.Толкова ли е трудно за проумяване,когото и да издигне боко за президент,ако ще и свети Петър,моментално му се лепва неизличимо петно.защото такава персона няма да разполага с волята си,ще бъде марионетка на боко.

    Коментиран от #59, #61, #72

  • 52 Жалка гербава женица

    85 28 Отговор
    Иска пак от БИБИТКО да цица
    Подложила си е и паница...
    Но мина всяка граница...
    Таз стара баница...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Sion

    77 21 Отговор
    Из Делниците на една магистрална труженичка...
  • 55 Матей

    21 76 Отговор
    Нито радев ,нито кандидата на боко стават за нещо,по дефиниция американски поставеници.Компромисното решение и единствено правилното е Възраждане И К.Костадинов.
  • 56 ЗадачкаЗакачка

    75 27 Отговор
    Обезобразената баба Соня...жалка стара жаба получила от индулгенциите на Тиквун. Колко много за чегъртане има като нея за да има повече пари в опосканата от Боко хазна....

    Коментиран от #68

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Оня

    34 14 Отговор
    Повърнах

    Коментиран от #62

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ТАЯ ДОБРЕ ГО НА🔨ВА

    20 28 Отговор
    НА КУФАРНИТЕ ГЛАСО ПОДАВАТЕЛИ👌
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ЧИСТАЧКА

    12 24 Отговор

    До коментар #58 от "Оня":

    АМИ ИЗЛИЖИ ГО НЯМА ДА ТИ ТЪРПЯ СМРАДТТА ТАЯ НА ПИНГВИНА МИ НСТИГА
  • 63 Мнение

    41 25 Отговор
    Всеки има право да има мнение по определен въпрос или даде човек.Това е нейното мнение,което не ви кара да го приемате с пистолет опрян на челото
    Не плюите по тези ,които мислят различно от вас.Вашето мнение не е оторизирани за последна инстанция от Вселенета!
    Най -големия проблем на нас българите е Бай Ганьовата уригня и ориенталски непукизъм.
    Каквито са избирателите това е и в парламента.
    Да се видим по коментарите кои сме ,ако между две ракии може и да мислим???

    Коментиран от #66

  • 64 АРЕ БЕ

    25 30 Отговор

    До коментар #46 от "@#$_&-+":

    АРЕ БЕ В АЛЕЯТА НА СЛАВАТА ВЕРНО ЛИ СИГУРНО Е БИЛ В ПЪРЛ ХАРБЪР /
  • 65 хеий

    34 40 Отговор

    До коментар #2 от "Просто човек":

    Простака си ти,не можеш да и стьпиш на нокьтчето.всичко е много точно и на място казано

    Коментиран от #89

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 МИСИР

    15 20 Отговор

    До коментар #2 от "Просто човек":

    ОЩЕ ЕДИН ПИНГВИНАДЖИИСКИ МИСИР /НЕ СИ ЧОВЕК БАТКО А СИ МИСИР МИСИР РАЗБРА ЛИ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 АЛО УМНИТЕ

    32 14 Отговор
    НЕ Е ПРАВ /НЯМА ТАКЪВ НАРОД ОТ МЪРЗЕЛИВИ ГЛУПАЦИ ЧАКАЩИ 30 ГОДИНИ НЯКОЙ ДА ГИ ОПРАВИ А БАЯ ТАРИКАТИ ИМ СЕ ИЗРЕДИХА АМА ТО МОЗЪК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВКАРА НЯМА ДУПКА

    Коментиран от #74

  • 70 Десислав

    40 15 Отговор
    "А отвън ги чакат журналистките,такива журналистки само да искате,още не са я качили във джипа а тя вече посяга и сваля му ципа"

    А Синче? Нали така ти викат тия с поръччиците
  • 71 Ало

    35 53 Отговор
    Браво на Соня ,точни въпроси

    Коментиран от #73

  • 72 мрьсник

    19 16 Отговор

    До коментар #51 от "Матей":

    ЗАКОТО ТИ ЛИ ТАКА МИСЛИШ БЕ ШАМАНДУРО ,СКРИЙСЕ И НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО ВА ПОЛОВИН БЬЛГАРИЯ.
  • 73 Алото за тази ли пишеш

    53 21 Отговор

    До коментар #71 от "Ало":

    Ако медийната среда у нас има дъно, то Соня Колтуклиева много вероятно отдавна е стигнала там и дълбае още надолу. Платената говорителка на много властимащи е брилянтната изпълнителка на всякакви поръчки, стига те да са подплатени с яки пачки, пише narod.bg

    Известна с близостта си с банкера беглец – Цветан Василев, днес Соня успешно го е сменила с други „банкомати”. Ако преди венцеславеше шефа на фалиралата КТБ днес се говори в медийните среди, че Колтуклиева се е закачила за  Бойко Борисов, който е новата й финансова муза. За нея морал и чест са някакви имагинерни понятия. Важно е да има пари, другото няма смисъл. 
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Истина

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "Булонка":

    каквото и на теб ? но твойто майче е по жилаво А.
  • 76 Мария

    36 17 Отговор
    Илияна, Ива, Соня - все бяха наредени на клона...И хранилка имаше яка...но клона взе да се чупи, всяка взе да се цупи. Стари парцалки обирайте и по бързо се скривайте...
  • 77 Наглата

    29 15 Отговор

    До коментар #47 от "Дърта вещица":

    на всичкото отгоре си е сложила снимка на дъщеря си до името над статията. На 60-65 години няма как да изглежда така.
  • 78 Али баба

    46 18 Отговор
    Явно Герджиков вече е съвсем изкукуригал за да се съгласи да е подлога на тиквата.
  • 79 нека ви кажа

    19 22 Отговор

    До коментар #20 от "Соня Колтоклиева?? За спорта ли черниш":

    Вярно, друго си е зеления чорап......
  • 80 не е фейк

    22 8 Отговор
    абе защо не пишете,че американския лакей и бивш шев на кт"подкрепа" константин тренчев,е на славчо ментор!
  • 81 ФАКТ :

    33 6 Отговор
    Всяка ИСТИНСКА държава има своята ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ !
  • 82 Баба Тонка

    38 11 Отговор
    В агенция АК-ПИК са събрани журналисти, които никой друг не би взел на работа.
  • 83 Нане

    20 20 Отговор
    слави е пич като президента
  • 84 Plim

    36 12 Отговор
    Ха, тази котуклиева окончателно е обърнала резбата", същата наскоро си присажда нови ченета, вероятно са и трябвали мангизи за тази цел...
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Леле

    42 16 Отговор
    По принцип нямам нищо против Бойко, направи доста глупости, също така не може да се отрече, че направи и хубави неща! Никога не бих гласувал за ГЕРБ,не заради Бойко,а заради обкръжението му,на кастинг ли ги е избирал тези отвратителни същества?!?! Култуклиева, Харалан, Биков, Гърневски, Харизанов, Недялко,пкп, и още една камара лапачи! Не знам за другите,но аз имам себеуважение,за да си позволя да подкрепя тези нищожества!!!
  • 87 Джо

    14 13 Отговор

    До коментар #22 от "среднощен":

    И превел какво,нещо преведено отдавна. Превел,но се навел. Вожда му Тулуп дали е наясно какво е превел? Котлова храна...но ако вдигнеш самолета или друга бойна машина знаеш ли от къде излиза котловата храна?

    Коментиран от #116

  • 88 cpv

    27 26 Отговор
    Отлично написано!Какво очакваш от Слави,та той е застъпник на олигарсите които съсипаха държавата!Та нали Румен Радев го подкрепиха олигарсите с цел да ги защитава от безчинствата!
  • 89 Роко

    7 5 Отговор

    До коментар #65 от "хеий":

    Плужеците нямат нокътчета,хей.7284
  • 90 Тук, някой отново, любител

    13 11 Отговор
    Или на чичко Гугъл или копипейст, ни информира за част от биографията на един от фалшивите политици, дори няма и една година завършена магистратура по специалност, може да, е специалист по своята специалност, но за политик не всеки става, тук заслужавате, да напиша нещо нецензурни, но от уважение на институцията,ще се спра, ви да се, че има поддръжници, но ще се види всичко на избори, както се видя, че и Слави, не става за политик.... а относно Соня , модерно е журналист да пише вече така, обръщайки се към някого с повече въпроси, от когото няма да получи отговори възпитани, може би....!
  • 91 друг избирател

    24 10 Отговор

    До коментар #4 от "Избирател":

    И какво е невярното от написаното? Че ни омръзна 30+години да дъвчем едни и същи галоши които щели да ни оправят Ами да оправят ни отвсякъде... И червени и сини и със зелени чорапи и без чорапи и с униформи каквито ти фантазия иска. Поне да бяхме взаимствали мааалко от прехода на Румъния щеше да е идеално. А тук цялата ни работа е като със заседналия пардон потъващия кораб на Камен бряг... И само да добавя не съм ни гербав и червен или някакъв друг а просто друг избирател
  • 92 Диамантената ръка

    22 4 Отговор
    Крайно време е да престанем да гледаме кой е казал нещо, а дали е вярно казаното.
  • 93 Жиков

    36 19 Отговор
    E госпожо Колтуклиева,усетихте ли народната любов.Заради такива,като вас поставят цялата ви гилдия под един знаменател.Знаменателя на платените драскачи.
  • 94 гробари

    26 16 Отговор
    А герберския кандидат, на когото ще му трябват 2 дни за да разбере кой влиза в инициативния му комитет? Той по-добър ли е? Който е уредил майка си с договор от университета за 9000лв?
  • 95 Коко

    24 12 Отговор
    Кажи подлого как и с какви пари семейство ти живее в Европа ТА ут..реплика герберски
  • 96 ЧОЧО

    13 18 Отговор
    Демокрация ли сме!Значи е свобода,всеки има право да се кандитатира,затова престанете да плюете,гласуваш за когото искаш.Някои искат,като през Живково време да има само един кандидат-невъзможно е.А Радев ако беше толкова кадърен,мислите ли,че Краварите щяха да го оставят да се върне в България.
  • 97 Риналдю

    18 18 Отговор
    Другарката Соня явно си пада по-драматизма и романтиката.Не че не е вярно,това което е написала,но да очакваш от този алчен,нагъл селендур,някаква съвест или разкаяние,е наивно.Слави е поредният проект на Доган,финансиран от Ковачки и сие.Целият "революционен" цирк,който разиграва от известно време,има за цел да изпусне парата на обществото,за да може олигархията отново да яхне безпроблемно простият народец.Нали видяхте кой гласува за Учиндолският лицемер-чалгари,прошляци,селяци.Олигархията обаче не е само сянка на партиите на статуквото.Олигарсите са и зад новите формации,които определено са бъкани с ченгета и доносници на ДС,както и разни "бивши" комунета.Проблема е,че няма алтернативна формация с достатъчен ресурс,която да не е инфилтрирана с тези елементи.А тези,които смятат Радев за "спасител" на нацията,са дори по-жалки и от биоотпадъците,които подкрепят Славуца.

    Коментиран от #103

  • 98 потребител

    22 10 Отговор
    Възхитен съм от компетентността на авторката Колтуклиева когато говори за проституция!
  • 99 Уху

    6 19 Отговор
    ИТН много бързо залезе. Нормално, патерица на герб.

    Коментиран от #102

  • 100 Сатъра на Хана

    18 15 Отговор
    КЮЧЕКЛИЕВА,. ...
    ...
    ДА ПОДКРЕПИШ ВСЕКИ ДРУГ ОСВЕН ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ...
    ... Е ВСЕ ЕДНО ДА ИЗЯДЕШ КОФА КАФЯВ ШОКОЛАД "ПРОИЗВЕДЕН" ОТ ЛУЦИФЕР

    Коментиран от #104

  • 101 Много си

    22 15 Отговор
    гнусна колтуклиева! Много паднал човек си! Много жалък, ползващ евтини опорки, като евтин трол! За твое съжаление, ти никога не би могла да се качиш там където е Слави! Жалко нали! Гадно нали! Да знаеш, че винаги ще драскаш лъжи и простотия за жалки стотинки и никога няма да струваш повече от плюнка!

    Коментиран от #105

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 И аз да кажа

    20 16 Отговор

    До коментар #100 от "Сатъра на Хана":

    Абе сапикясайте се малко- нали иронизирахте, че Бойко е смятан за единствен и незаменим? А какви са тия овации за Радев? Сега пък той бил звездочелия единствен спасител! Айде, бе- ако Решетников не беше го подкрепил, а Нинова довела за ръчичка, кой щеше да го знае и да възлага надежди на него? Не виждате ли- изтребител с пилота в мирно време загубихме, кораб с вреден товар потъва във водите ни, епидемията мори млади хора, посред бял ден отстрелват бандюги, цените растат като бесни- не виждате ли накъде водят Радевите правителства?

    Коментиран от #108

  • 105 Komapak

    12 6 Отговор

    До коментар #101 от "Много си":

    Няма нито една лъжа в думите на професора
    . За огромно твое съжаление, слави с малка буква, защото друго не заслужава, е продукт на новото идиотско поколение. Гледащо телевезия, достатъчно мързеливо да чете и да се образова от Интернет. Както казваше Петко Бочаров, да ама не. Приемате един псевдопродукт, защото го харесвате а нямате смелост да разсъждате като зрели хора. Прекалено малко ми е пространството за да ти обясня колко грешиш. Живей както мослиш, че е добре, но имай едно наум, че може и да си в грешка 100%

    Коментиран от #145

  • 106 Джил

    26 9 Отговор
    Платена журналистка,която не си плаща данъците.Орева орталъка че и правят НАП ревизии.Ръси мозък,тъпачка от Петрич.
  • 107 Тъп си

    4 16 Отговор

    До коментар #49 от "За да станеш":

    За да си президент на България трябва да разделяш народа..
  • 108 Само до по интелигентни

    9 10 Отговор

    До коментар #104 от "И аз да кажа":

    Загубили сме изтребител, голяма работа, имаме още цели два. Кораб щял да потъне, еее ама колко цървули си намериха повод да шофират до Камен бряг. И го отчитат като събитие(говоря за сеирджиите. Цените растели. Еми то който и да беше щеше да растат. Важното е нзаште да са на власт, пък ако ще и потоп.

    Коментиран от #113

  • 109 Кво викаш

    15 7 Отговор
    Соня да не изтървем келепира заради един Слави
  • 110 Ц-ц-ц

    18 8 Отговор
    Соня, много си зле, мноооого. Подаянията от Борисов са замъглили разсъдъка ти..
  • 111 Факт

    20 7 Отговор
    Още една мазна ръчичка е бъркала в шкафчето.
  • 112 баиуй

    14 6 Отговор
    а Боко Тиквата не е ли агент и мутра?
  • 113 Пепи

    6 2 Отговор

    До коментар #108 от "Само до по интелигентни":

    Днес най- много са новините от Каварна.
  • 114 Президент

    10 8 Отговор
    Гербаджиите се впускат в действие. Тиквата от Банкя да беше предложил отново Росен Банов за президент???
  • 115 Наблюдател

    10 4 Отговор
    ИДВАТ ПРОМЕНИ.ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ СА ЗА ДОБРОТО НА ХОРАТА ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ЦЕНАТА НА НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ.ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДО СЕГА И СЕГАШНИТЕ ВРЕМЕННИ.
  • 116 Роко

    6 17 Отговор

    До коментар #87 от "Джо":

    Ми вожда Тулуп е прочел една книга за разлика от малоумния Льотчик които и толкова не е прочел. За разлика от Льотчика Тиквата поне е работил нещо полезно за хората при това една от най - опасните професии да влизаш в огъня и да спасяваш човешки животи не е като да се возиш на самольота и да си играеш на войници.

    Коментиран от #123, #133

  • 117 тъкача

    12 2 Отговор
    И какво ще ги правим тия кавали като вече сме ги избрали...
  • 118 Ами сега

    12 3 Отговор
    Славчоооо,
    защо мълчиш?!?!?!
  • 119 Посетител

    15 9 Отговор
    Госпожа Ветропоказател пак е обърнала посоката! Пролетта хвърляше пръски и плюнки по Борисов, сега лиже...
  • 120 biggy_

    14 10 Отговор
    Поредният герберастки трол. Сонче, нямаш ли малко останало достойнство? Не е ли по-добре да замълчиш, отколкото да се принизяваш до най-древната професия. Жал ми е за Вас подлоги на Борисов. Това, че той е т.п като г.з е несъмнено, но всички Вие,който го следвате, какви сте тогава? Продажници….
  • 121 Под ГЕРБжиковата тога

    16 9 Отговор
    Соня, щом си влязла под ГЕРБжиковата тога и кудкудякаш от там, явно са ти напълнили хранилката. Но там смърди на Мафия и е задушливо.
  • 122 СТ ПИНГВИН

    10 9 Отговор

    До коментар #2 от "Просто човек":

    ДРУГАРИ ПИНГВИНАДЖИИ ИДВА СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ И Е ВРЕМЕ ВСИЧКИ ДА ДАДЕМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ И ДАЖЕ ТОВА КОЕТО СМЕ ОТКРАДНАЛИ ОТ ДРУГИТЕ ЗА ДА НЕ НИ ИЗРИТАТ НА ИЗБОРИТЕ /ВСИЗКИ СРЕДСТВА СА ПОЗВОЛЕНИ ЛЪЖИ МАНИПУЛАЦИИ КЛЕВЕТИ /ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА / ДРУГАРИТЕ БОЖКОВ ВАСИЛЕВ И ОСТАНАЛИТЕ ДА НЕ СЕ СТИСКАТ ЩОТО ДРУГ ШАНС НЯМА ДА ИМА И ЩЕ ЯДАТ ДЪРВОТО ,ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА НАШИЯТ АВАНГАРД МАНОЛОВА ДОНЧЕВА РИСТЮ РАШКОВ ХАРВАРДСКИТЕ ЮПИТА И Т Н ПОДГОТВЯТ НЕШАТА / НА КРАЧКА СМЕ ОТ ПОБЕДАТА НАПРЕД ДРУГАРИ ЩОТ ИНАЧЕ ШЪ МЪ ВКАРАТ У ПАНДИЗА ЮМРУЦИ ГОРЕ А С ДРУГАТА РЪКА СЕ ПАЗЕТЕ ОТЗАД

    Коментиран от #128

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 За някой по-добър

    9 5 Отговор
    Всички докопат ли кокала стават еднакви. Как успява властта да направи тази метаморфоза не знам. Преди години и този на Атака говореше така и накрая народа се освети и престана да му вярва. Сега продължава с лъжите-щял да бъде на балотаж. Кой му се връзва още не знам. Същото е и със Слави.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 НАФАРФОРИЙ

    8 6 Отговор
    И новите виОпорки спуснати отБиков иХаризанов няма да ви помогнат. МАФИЯТАГЕРБ
    СИ МИСЛИ, ЧЕЩЕ ПОЛУЧИИНДУЛГЕНЦИЯ С ГНУСНИЛЪЖИ иИНСИНУАЦИИ... но народа прогледна и даде своята ВЕЧНААНАТЕМА за ПРЕСТЪПНАТАШАЙКА!!!
  • 128 Духовата музика

    8 5 Отговор

    До коментар #122 от "СТ ПИНГВИН":

    На един герберскиДудук му кажиБоклук и не гоОбиждай повече...
  • 129 май

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "Булонка":

    член
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 моето мнение

    11 10 Отговор
    аз не видях никой от привържениците на радев да коментира проблема с поредното нарушаване на конституцията... а само оплюване кой на кого бил подлога и т н... какво значение има кой е писал материала като казва верни неща... а те са че прекалено много си затваряме очите...секретарят по антикорупция получил плик от подкупен митничар.... голяма работа... пури и уиски... президента нарушава конституцията назначавайки човек с двойно гражданство в еазрез със закона... ми голяма работа... пак ще си затворим очите... както казваха във филма “оркестър без име” ... “абе, много ги затваряме тези очи бе Велко”.... който има очи и уши да види.. вижда... и аз съм гладувала за радев, но сле всечките му изцепки... мога да кажа, че не може тизи човек, който претендира за морален стожер и нарушава всекидневно законите на странара да ми бъде пътеводна звезда в живота и да ме ръководи... така, че няма да получи моя глас... както и на тези, които не гледат да му се слагат и умилкват а назовават нещата с истинските им имена... както казва народът “ прекакен светец и на Господ не е драг”

    Коментиран от #138

  • 132 Гената

    12 7 Отговор
    Колтуклиева, внучката ми сега прави "Презазказ с елементи на разсъждение", но се справя малко по-добре от теб.
    Аз гласувах два пъти за ИТН, те два пъти се изкалтачиха. Обиден съм, но истината налага да признаем, че без ИТН Бою нямаше да се подхлъзне и да се изтърси така яко върху мокрия под на забравата и на задаващото се възмезние !
  • 133 ваксиниран срещу чумата герб

    9 8 Отговор

    До коментар #116 от "Роко":

    Като чета писанията на активираните герберски тролове тука се убеждавам за пореден път в менталната немощ на герберофилскрия матрИал. Липсата на морал и възпитание в човешки добродетели на голяма част от днешните мързеливци - консуматори е в основата на отглеждането на подобен СЛУГИНАЖ от ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГЕП
  • 134 даадаада

    8 6 Отговор
    Така де щом нема такава държава то нема и такова предаване 7,8 демек всичко е за пари а държавата да го ...! Само не знам защо има още балъци да гласуват за такъв народ който няма зържава а само хазна до която гледат всички да се докопат и след това забравят че са безсмъртни и сменяеми а само ГЕПИ ДО ДУПКА на хората в гащите които отново ги избират явно защото им е малко и обичат да им е хак. До кога а..?!! Не ви ли писна да се гъврят с вас а..??! Прав беше поета -не народ а мърша..! В очакване на чакалите и лешоядите.
  • 135 Край

    13 11 Отговор

    До коментар #46 от "@#$_&-+":

    Браво страшен пилот Радев - да празни бюрото и да си търси работа в Уиз ер. За политик не става. За президент пък съвсем.
  • 136 Юлия

    10 7 Отговор
    Мисирка....няма такава журналистка:))има платена драскачка!!!
  • 137 Грамотна

    9 3 Отговор
    Тук човек дисертация може да направи от неграмотни постове и мъчещи се да бъдат интересни с писанията си, неспазващи никакви правописни норми. За нецензурните изрази да не говорим.
  • 138 За да има България

    8 7 Отговор

    До коментар #131 от "моето мнение":

    А ти отвори ли си очите за шкафчето с евро и злато с пистолет върху него?
    Сигурно си отвори очите и за удобната смърт на Мишо бирата и жена му, след скандала Ало Ваньо с главен герой любимия ти вожд? За присвояването на Евро средства от обществени поръчки, за присвояване на бизнеси и рекетиране на бизнесмени, дали пък за това ти се отвориха очите, а? Не вярвам. Когато всичко това не притеснява един нормален човек, явно има нещо сбъркано в него... Така, че с опитите за морализаторстване на подобни индивиди - ДО ТУК!

    Коментиран от #143

  • 139 спец

    7 5 Отговор
    Калтаклиева и тя пое боковия с 200. Фатмак-комунист или мутра-комунист - голям избор, няма що.
  • 140 Джони

    9 8 Отговор
    Тази психично болна Соня Култуклиева защо им дават изява? Държава в която Мутра и Простак е премиер 12 годни Тиквата държавата и държавността толкова ниско падна. Е сега Тиквата подкрепя Гей за президент, представяте ли си? Гей Герджиков, тоя същият който няма семейство а живее с майка си на която и е от пуснал 9000 ЛВ от бюджета на СУ където е Ректор
  • 141 Хлъц..

    5 7 Отговор
    Безспорна истина е,че Слави постигна едно: През ИТН се срути управлението на ГЕРБ.Без сериозното победа на ИТН,още в 45 НС,и последващото още по сериозно- в 46 НС, герберите щяха да управляват и сега.Не съм гласувал за тях,дори ги обвинявам,че не съумяха да съставят обща коалиция- това са 148 депутатски места.С такъв смазващ превес в НС,отдавна да са започнали сериозни промени в държавата.Но без появата на ИТН ,нямаше да бъде срутено могъществото на ГЕРБ.Нека не забравяме,че герберите държаха над 93 % от общинската и областни власти в България.Държиш ли властта по хоризонтала в ръцете си,държиш цялата власт!

    Коментиран от #142

  • 142 даадаада

    9 4 Отговор

    До коментар #141 от "Хлъц..":

    И като спечели какво ни докара а...3 избори и инфлацийка само 80% ,бълха ни охапала нам жокер ни не трябва ,тоя филм сме го гледале и повториние трябва наали ?! Явно има хора които са за сеира на всяка цена а именно цената при която народа си отива по една или друга причина най-вече заради ,,вдигнатия стандарт,, и цени но явно това не ги интересува а само напук на всички и всичко па кой оцелее да слуша и гледа плащайки по 78ст за глупости в съзвучие с чалгичка но поне с хумор накрая ако има такъв разбира се... нали са си платиле повтарям... и те така до края на всичко но напук и инат да е! А това народ и държава то държави болл където се и спасяват и от там гласуват но унас потоп да е... те милите нали страдат за БГ уж но отдалеч обаче за всеки случай та да не се набутат да страдат с нас тукашните.!
  • 143 моето мнение

    10 4 Отговор

    До коментар #138 от "За да има България":

    радев пък мн честен... изобщо не е овъртолен в мръсотии... майор терзиев... ми чешнегирово.. ... защо ексхумират трупа на уж самоубилия се?защо отговорния за това беше назначен на най висок пост...защо дъщерята на подкупния митничар беше назначена на работа след срещата с узунов.. и мн др защо та... и не ми обяснявай че рр е света вида ненапита и няма чекмеджета с пари.. че при него няма корупция и всичко е цветя и рози.... и защо реши че като не съм за рр трябва непременно да съм за бб че ми го тикаш в лицето... това че сме преглътнали бб не не ни дава основание да си затваряме очите за грешките на следващите управляващи
  • 144 Имаше "задкулисие" зад ИТН

    3 3 Отговор
    Но има и "усойници" от века. "Усойници" има и от двете "страни на монетата" и от едните и от другите. Пазете се зорко. Успокоява ме само това, че едни си отиват, обезпокоява ме само това, че нови идват и желавието ми те да са от мояна страна. Тази е от противниковата страна.
  • 145 Много си

    6 8 Отговор

    До коментар #105 от "Komapak":

    Ами лошо е, че приемаш простотия, лъжи и манипулация за вярно! Не говори добре това за теб! Та за твое съжаление, Слави с главна буква, защото човек помогнал на десетки хора, е достоен и морален и заслужава уважение! Човек отстояващ принципите си, с цената на всичко което притежава, е достоен и морален! Защото евтините глупости които си ми надраскал, не покриват фактите, че заради отстояването на принципите си, бе изхвърлен от БНТ навремето от Костов! А можеше да клекне, както биха направили почти всички! Но човека разпродаде всичко, за да има за екипа му! Излъчва от мазета! И накрая им каза, че това им е последната заплата! Екипа му остана с него и до днес! Това ако е човек без морал, никога няма да се случи! Евтините глупости и манипулации, не заличават и фактите, как стоя пред парламента, да отстоява приемането на референдума, за който гласуваха хората и който манипулираха и не признаха от продажната политическа сган! Евтините глупости и лъжи не заличават и факта, че последният ден каза: "Като не щете да чуете от вън, ще чуете от вътре" И се създаде ИТН! Нещо което му струваше доста лични средства, нерви и време, които просто можеше да си ги запази и спести, както биха направили почти всички! Евтините лъжи и манипулации, не заличават факта, че след 2-3 спирания на предаванията му по БТВ заради наложена цензура, си отстоя отново принципите и загърби парите които изкарваше и създаде телевизия, въпреки, че знаеше и съзнаваше, че това ще му струва отново с

    Коментиран от #146

  • 146 Много си

    5 6 Отговор

    До коментар #145 от "Много си":

    Продължение на ком 145!

    Eвтинитe лъжи и мaнипулaции, нe зaличaвaт фaктa, чe cлeд 2-3 cпирaния нa прeдaвaниятa му пo БТВ зaрaди нaлoжeнa цeнзурa, cи oтcтoя oтнoвo принципитe и зaгърби пaритe кoитo изкaрвaшe и cъздaдe тeлeвизия, въпрeки, чe знaeшe и cъзнaвaшe, чe тoвa щe му cтрувa oтнoвo cъcтoяниeтo кoeтo имaшe! Нeщo кoeтo нe бихa нaпрaвили пoчти вcички! Cлaви oтнoвo ocтaнa вeрeн нa принципитe cи! Eкипa му, oтнoвo ocтaнa вeрeн нa eдин дocтoeн чoвeк!

    Тa aкo тoвa e "прoдукт нa нoвoтo идиoтcкo пoкoлeниe" тo aз cъм гoрд, чe cъм чacт oт нeгo! A дaли e нa тoвa пoкoлeниe, кoeтo cи oпиcaл, дълбoкo ce cъмнявaм, виднo oт фaктитe! Тa кaтo глeдaм фaктитe, oт кoитo oпиcaх caмo eднa мaлкa чacт, тo мaй нe мoжeщият дa рaзcъждaвa e друг! Дa oпишa вcичкo, cъщo кaтo нa тeб, щe ми e прeкaлeнo мaлкo прocтрaнcтвoтo, зaщoтo дocтoйнитe дeлa и фaктитe зaд тoзи чoвeк, ca в пъти пoвeчe, oт лъжитe и мaнипулaциитe cрeщу нeгo! Тa ти cъщo имaй eднo нa ум, чe мoжe дa cи в грeшкa и тo нa 100%! Ocoбeнo aкo чoвeк глeдa фaктитe и рaзcъждaвa!
  • 147 независим

    4 4 Отговор
    Всичко казано за Слави заради Радев...това ако са му кусурите на Радев ,Слави е безспорно прав...
  • 148 Иво

    7 3 Отговор
    Слави с македонеца и българина в космоса
  • 149 СЕВЕРОЗАПАДА

    6 8 Отговор
    Питам: Вероятно Учиндолеца е забременял и му е неудобно да се показва защото зис ще му се разсърди.
  • 150 чекмедже 2

    8 3 Отговор
    ИТН народ са лоши защото не са направили коалиция с отрепки..то се видя в БГ коалиция все едно пускаш вълк в кошарата..Лоши защото не са управлявали досега,не са корумпирани, искаха 1 лв.субсидия, искаха 120 депутати..Но на кого му пука..тези които уж искаха да свалят ББ И Гроб..сънуват мокри сънища..как бойко се завръща и грабеж си продължава, но този път ще грабят с повече дял..в името на народа. ДБ..Изправи се Мая, и др. лапачи..Дончеха,Хаджигенката и Иванов с Тафров на сорос внучета..
  • 151 КРОКОДИЛА

    2 2 Отговор
    БОЛЕН МОЗЪК - ТИ УМОТА ДЪРЖАВАТА БЕ .....................СЪД И ЗАТВОР ЗА ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ - ЧАЛГАРИН ..............
  • 152 Ало, Факти !

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Просто човек":

    Пак ли спите ?
  • 153 гнус

    2 3 Отговор
    Ето го боклука кака Соня. Не издържа платената гарга да се изходи. Сонче що не правиш това което умееш най добре. Направи като вяртъра на дъртия Банкянски сиганин, който и без друго ти е дал може би някоя банкнота от чекмеджето. Срамота е човек да ти чете глупостите.
  • 154 Realist

    3 2 Отговор
    Поредната платена ГРОБаджийска статия.
  • 155 Стефан

    4 4 Отговор
    Добре де, а ЗАЩО преводача на Аристотел не излезе и да каже че НЯМА НУЖДА от подкрепата на ГЕРБ, защото модела Борисов е най отвратителния в политическата проституция на България, и ако не знаете ВСИЧКИ военни и войници са били зачислени на столова храна защото така е решено, колкото до двойното гражданство на мен НЕ МИ ПРЕЧИ повече от нелогичните икономически решения струващи милиарди на народа, поръча самолети на завишена цена, построи газопровод на Газпром за над 3 милиарда лева, позволи фалита на КТБ за над 4.2 милиарда лева, корупцията и едноличните решения, неявяването в народното събрание да отговаря на въпроси на депутатите, да не забравяме че той позволи на Радев да стане президент като издигна една карикатура, така че може да плюете по Радев, НО и професор Герждиков е неопитен в политиката.
  • 156 трезвен

    2 1 Отговор
    Какви ли коментари са премахнати - много интересно
  • 157 1234

    2 2 Отговор
    Итн са червени пемберунгели, подкрепящи радев с ДС котерията му, искащи да върнат БГ 90г в ония мутренски времена, кво да очакваш от ъндърграунд
  • 158 Котис

    2 3 Отговор
    Соня е гадна кучка, по-долна и от Слави!
    Позор
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Аз, врачанката

    1 2 Отговор
    Не подкрепям Учиндолският палячо-,защото го мразя,но е постъпил правилно,като е съгласието си за втори мандат на Радев.
    Вие представяте ли си Герджиков за главнокомандващ на въоръораженните сили на България? Аз немогат да си го представя,че какво разбира един академик от военни дела?!
    Според мен това е поредната марионетка на Боко Тиквунски.
    Много е ясно,че той,ще дърпа конците на Герджиков и в този случай,ако стане президент,то те,ще са двама-Боко,ще е зад кулисите още командва оттам. На нас българите повече Бойковщина ни не трябва. Толкова години се нагледахме на простотията му.
    Що се отнася до журналистката-Соня Колтуклиева,тя си е отявлена журналистка на ГЕРБ и в написаната статия ясно личи,че е гербовиска журналистка.
  • 161 бай Даньо

    0 1 Отговор
    Мда не харесваме кандидат подкрепен от ГЕРБ но харесваме кандидата на БСП ... и тука няма никакви Цецки ... дали ще успеете да го продадете това на изоглавените протестъри, а дрогари!?
  • 162 ЧИЧИ

    1 1 Отговор
    Соня от колко време рлавиш фелацио на шайката на суджуците и срещу какво заплащане на час ли си