13 Октомври, 2021 09:00 20 301 137

Мъка

  • тома биков-
  • герб-
  • опозиция-
  • протести-
  • браншове

ГЕРБ искали да са нормална опозиция?! Стига бе...

Мъка - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Не ни позволяват да бъдем нормална опозиция", проплака Тома "Катарзиса" Биков пред Виктор по NOVA.

Защото протестните партии не съставяли правителство, а на ГЕРБ страшно им се искало да ги громят с изискано слово от трибуната.

Оратори като Спас Гърневски и Маноил Манев сигурно се гърчат абстинентни от невъзможността да впръскат мъдрост и остроумие от "трибунка" в кулоарите.

Мъка.

"Протестите на пътните рабоници не са политически...Младен Маринов и Христо Терзийски не са заповядвали да бият никого зад колоните... Ивайло Иванов е отличен специалист...".

Мъка.

И кое беше нормалното на ГЕРБ като опозиция по времето на Орешарски?

Напускаха пленарната зала под строй при първото изказване на тогавашните управляващи или въобще не се вяскаха в парламента.

А лидерът им играеше "умиращия лебед" от трибуната - Доган го поръчал.

Мъка.

Ама сега с Доган се наслаждават на протестите, които трябва да минимизират щетите им на предстоящия вот.

И максимално да забавят възхода на новите играчи, и да затруднят пътя на "обществен враг номер 1" Румен Радев към втория мандат.

Вчера бяха пътищарите, днес миньорите и медиците, утре може алибеговите хора да излязат отново.

Бранш по бранш ще дефилират по жълтите павета до изборите.

И не - няма да срещнат народното съчувствие.

Независимо дали някой подклажда протестите им или не.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 236 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    213 13 Отговор
    Тъга

    Коментиран от #103

  • 2 БАЙ Х@Й ‼️

    170 17 Отговор
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🇧🇬🇧🇬🇧🇬🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌
  • 3 родител

    363 30 Отговор
    Гнусак долен !! Ама вие не разбрахте ли ,4е нормалните хора се отвратиха от вас , защото опоскахте до шушка хубавата ни държава , и изгонихте младите!!!!

    Коментиран от #128

  • 4 3955

    275 25 Отговор
    Ква опозиция бе? ГЕРБ е ДС от БКП!
    Зрелища и простотия за народа, нищо друго!
  • 5 GGG

    287 24 Отговор
    ГЕРБерастията реве 🤣🤣🤣
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Върнете откраднатото

    237 19 Отговор
    И после в затвора. Ти също.
  • 8 Верно ли

    262 19 Отговор
    Ми мъка си е да ти отмъкнат държавната софра под носа! Много точен коментар.
  • 9 дедо Герчо

    168 14 Отговор
    НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОБАВИ...ХЪХЪХЪ...
  • 10 ГЕРБ

    43 273 Отговор
    Не трябва да са опозиция , а управляващи . Иначе , ток 300 лв , олио - 10 лв , и т.н. Стига сте кълвали на " новите" некадърници.

    Коментиран от #14, #65, #114, #117

  • 11 Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    231 20 Отговор
    Вие не можете да бъдете нормална опозиция! След 12 години грабеж, след откраднати стотици милиарди от Европейските фондове, с които пълнехте шкафове с пачки евро и кюлчета злато, след геноцида над народа който докарахте до непосилни сметки за отопление и храна! Мястото ви е в затвора и това ще се случи!

    Коментиран от #64, #69

  • 12 РЕНЕ ГАД

    196 20 Отговор
    БИКО СТАНА НАРИЦАТЕЛНО ЗА ....НИзКО ПАДНАЛ !
  • 13 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    217 25 Отговор
    Боже, боже, ГЕРБ и нормалност!
    Ако не се във властта и не могат да крадат,
    до година-две калинките ще се разлетят
    и партията на Тулупа ще се разпадне...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Киро Жарта

    176 18 Отговор
    Цялото Политбюро на ГЕРБ-в затвора! Останалите-в Белене!!!!
  • 16 Вярно е

    182 18 Отговор

    До коментар #14 от "Така ли...":

    При барел петрол от 89 $ 2012 г.цена на литър дизел и бензин в България бе точно 2.77 лв.за литър. Това бе в края на 1-ия мандат на тиквун. Всеки може да провери в сайта Инфосток " цена на горивата в България през годините", всеки може да провери колко бе ел.енергията в края на мандата при Станишев и колко стана в края на мандата при крадливата тиквена мутра! А за горивата може да сметнем че акциза бе двойно по нисък през първия мандат на тиквата а цените по 2.77 лв. Може да сметнем как 2009 г.цигарите бяха по средно 2 лв.а 2010г.тиквун крадеца ги вдигна шоково на средни цени 4.20 лв. Може да сметнем колко бяха данъци ,застраховки на автомобилите и техническите прегледи. В момента при тиквун цените на горивата биха минали 3 лева. Я да си спомним миналата година лятото барел петрол бе с отрицателни цени, тоест страните производителки плащаха да им вземат продукцията защото складовете им бяха пълни , а тук цените по 1.95 лв. Тиквата досега трябваше вече да е арестуван!

    Коментиран от #35, #95

  • 17 провинциалист

    78 11 Отговор
    Тома "Катарзиса" Биков е на хамерикански също като Георги "Гец" Георгиев и Васил "Зуека" Василев. На български прякорът заминава в края.
  • 18 БРАВО ...

    124 8 Отговор
    ...на автора за статията...!!!
  • 19 SH BG

    107 14 Отговор
    И БайСтаври ги иска - за нови съпруги... :::)))

    А търпението му вече взе да се изчерпва...!!!

    Дааа...!!!
  • 20 5577

    78 8 Отговор
    Бе седнете на една маса да чуем кой какво иска. До тук само абсурди. Едните щели да се коалират след изборите. Какъв е смисъла от изборите тогава. Другите са първи ма искали да гледат сеира на коалираните и да бъдели опозиция. До тук нищо хубаво не казвате на хората. Стига сте хабели пари за избори. Излезте и кажете нещо смислено.
  • 21 Киро Жарта

    117 14 Отговор

    До коментар #14 от "Така ли...":

    Кристално прав си ,бате!!! Ама народецо-прост и па че пуска вота за криминалния затвор ок от Прага,магистралния убиец и крадец на 4 000 000 000 € -Бойко Методиев Борисов 🇱🇷🎃🇹🇷

    Коментиран от #27

  • 22 Ненормален Опозиционер!

    144 12 Отговор
    Тоя щеше да вкарва Борисов в затвора...!Нарече го Диктатор,даже Карикатура на Диктатор...!А сега се счупва да ми го хвальоти...?!Къде останаха Достойнството и Морала Г-н Биков...?!?!Или и ти за едно чекмедже се продаде на дявола...
  • 23 Разпоредих

    102 14 Отговор
    Бойко в затвора. ГЕРБ умре

    Коментиран от #56

  • 24 чУвал или чувАл

    132 15 Отговор
    Защо само Тома бори враговете на ББ ? Къде са Харизанов , Гърневски , Караянчева , Дариткова , Деса , Марков ? Имаме нужда да се посмеем на лакърдиите им и напълно да се отвратим от ШАЙКАТА им !

    Коментиран от #31

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 3.14К

    104 12 Отговор
    Проблема не е че толупа и Биков лъжат. Проблем са водещите, които им позволяват да го правят.
  • 27 Прав си

    72 10 Отговор

    До коментар #21 от "Киро Жарта":

    Да, трябваше тогава да ни отърват от криминала в тогавашната война между мутрите от които принадлежеше -
    Заложиха бомбата да ликвидират тиквун тогава, а Цветелина Бориславова, или както се казва Цветанка Бориславова Карагьозова, отиваше към джипа и от разхвърчелите се части я нараниха във врата...Затова винаги ходи със шал . 97 година бе, точно месец след жан виденовата зима когато хората нямаше какво да ядат и нямаше гориво , а тиквун с джип Опел Фронтера...Бе паркиран пред офиса на друга мутренска групировка Аполо и Болкан....След време Буда се съмняваше че поръчител бил Алексей Петров

    Коментиран от #28

  • 28 Дааааа

    78 9 Отговор

    До коментар #27 от "Прав си":

    Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който е съдружник на акционерите в застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов -Пашата ,Младен Михалев-Маджо и Милчо Бонев -бай Миле. Легалния бизнес на пострадалата е фирма за химически продукти , масла и изкуствени торове. В-к Капитал 31 март 1997 г.
  • 29 Мъка за мисирките

    25 87 Отговор
    Киро Канадеца бил министър в нарушение на всички закони на страната ни.Мъка😂Румен нарушил Конституцията няколко пъти!Импийчмънт?!Мъка! 😀Служебното правителство вкарва с некадърността си България в няколко кризи!Мъка!😀 Здравна-3-ти в света по жертви от Ковид, първи в Европа!Мъка!😀Енергийна, с най скъп ток в ЕС!Мъка!😀 Корабът отровител потъна в едно от най-красивите места на Черноморието ей, така,заради неадекватни управляващи!
    Мъка, мъка,мъка....
  • 30 Бай Ставри

    83 16 Отговор
    Мутрьо ,каскета и цялото полит бюро на гербераската пасмина при мен и в Сливен. Профукаха 40 милиарда , а народо мреше по стълбищата !!!

    Коментиран от #33, #52, #57

  • 31 0808

    92 12 Отговор

    До коментар #24 от "чУвал или чувАл":

    ...спас гърневски е пловдивско влечуг-о, колко партии смени този мазник? той ще ми дава съвет-лично го познавам що за келеперджия е гнус!!!
  • 32 Поп Алигорко

    80 11 Отговор
    Тома Биков не е ли вече в ДПС,бе хора???

    Коментиран от #38

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Българка

    81 14 Отговор
    Всички протести са и предизвикани и организирани от мафията ГЕРБ-ДПС. Сега гърмят заложените бомби с милиарди грабежи /аванси в строителството, грабежи и спекуланти от мутрите на мафията, които изкупуват от борсата енергията и я изнасят, печелейки за часове милиони.Върхуките на ГЕРБ - ДПС по листите трябва да бъдат арестувани и с обвинения изправени на съд, а не да организират протестите, да влошават умишлено кризата, саботирайки на местно ниво всякакви мерки. И сега енергетиката е в ръцете на ГЕРБ- ДПС

    Коментиран от #49

  • 35 Така е

    21 67 Отговор

    До коментар #16 от "Вярно е":

    Защото когато нашите олигарси пробваха този номер , и надуха цените до посочените от теб , угоднически премълчаваш какво се случво. А именно - Бойко Борисов ги привика , загря им вратовете , и цените станаха под 2 лв за литър , и на бензин , и на дизел... Как па това не го помнят смотаняци те , които врещят срещу ГЕРБ... Явно тези , които ви плащат , са стиснати , защото не могат да си позволят най добрите.

    Коментиран от #37, #120

  • 36 Бел. Ред.

    7 5 Отговор
    Голям фен си главен.. ;)
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Той е

    35 5 Отговор

    До коментар #32 от "Поп Алигорко":

    ДъПъСъ от дълги години насам, но се пише гербераст.
  • 39 СОРОСОИДИ

    15 58 Отговор
    ГЕРБ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА РАДЕВ В КАНАЛА НА ВТОРИ ТУР И СЕГА КВО ПРАИМ ПОЧТЕННИТЕ /МИНЪОРИТЕ ПЪТИЩАЕИТЕ НА ПАВЕТАТА КВО СЛЕДВА ЕЙ СОРОСОИДИ НЯМАТЕ ШАНС
  • 40 ЧОБАНИН

    10 24 Отговор
    О БОЖЕ ПАК НАШ МИЛЕН ХЕ ХЕ ХЕ ДАВАЙ МИЛЕНЧО
  • 41 Хахаха

    53 12 Отговор
    "Брaнш пo брaнш щe дeфилирaт пo жълтитe пaвeтa дo избoритe.

    И нe - нямa дa cрeщнaт нaрoднoтo cъчувcтвиe.

    Нeзaвиcимo дaли някoй пoдклaждa прoтecтитe им или нe."

    Точно така си е.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 на снимката

    36 7 Отговор
    таткото на корумпетата!
  • 44 Дани

    36 4 Отговор
    Хамелиона.
  • 45 Брей,брей

    19 58 Отговор
    Ще се задавите от злоба!Но колкото и да се пънете преди изборите,нищо от това,което Борисов направи за България не можете да "изчегъртате"Нито да отнемете интелекта на Тома Биков!Вийте на умряло, наричайте ги крадци,тикви ,вадете компромати(това го умеете най-добре) пак ще си умрете под тежестта на некадърността си!Лошото е ,че немислещите и късопаметни българи ще ви плащат сметката!

    Коментиран от #51, #53, #72

  • 46 Го4о

    19 55 Отговор
    ГЕРБ е партията на народа! (вижте социологията) Радев и придворните му слагачи са убийци на конституцията и правото!!!!

    Коментиран от #50

  • 47 Пример

    16 41 Отговор
    Европа се опита да извие ръцете на Путин със санкции,ама какво стана--всички сме потърпевши,като ни врътна кранчето с газа.Та,мисълта ми е,че хем новите партии ни закараха под кривата круша,с приказки на инат,хем като мазохисти,продължаваме да се радваме,че ГЕРБ не са на власт.Егати хората сме--да вървим срещу своите интереси.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дочо

    63 10 Отговор

    До коментар #46 от "Го4о":

    Всички членове на ГЕРБ, които познавам, са държавни служители или едри бизнесмени. Те ли са "народа"? Народът, драги, е тази част от нас, която попълва данъчни декларации за приходите от семейния си бизнес или се чуди как да изкара месеца с минималната си заплата и 300 лева "на ръка" от някой "почтен" гербаджия-бенефициент по европроект!

    Коментиран от #54

  • 51 Чичо

    51 12 Отговор

    До коментар #45 от "Брей,брей":

    Тук си прав - това, което банкянският комунист направи, никой досега не е успял. Визирам едни 32 млрд евро дълг, който ни натресе. Както и спрени трите големи енергийни проекти, от които България щеше да печели. А, и е единственият, купил на четворна цена самолетчета на хартия...
  • 52 Бойко

    10 31 Отговор

    До коментар #30 от "Бай Ставри":

    20% заразяемост за днес!?!? Пак "аз" ли съм виновен!?!?
  • 53 IQ 155

    40 8 Отговор

    До коментар #45 от "Брей,брей":

    Та точни какво е това "интелект на Тома Биков"? Бургазлия, приет да учи за актьор в...Благоевград? Поздравления! Вероятно на път за Холивуд/през София/.
  • 54 Го4о

    28 13 Отговор

    До коментар #50 от "Дочо":

    Народа не си ти глупчо! Народа е баба ти и дядо ти на село, които и до сега те снабдяват с хляб, месо и млеко, а ти си ТЪРГОВЕЦ , който не произвежда нищо!?!!

    Коментиран от #67

  • 55 нннн

    49 8 Отговор
    Нищо във вас не е нормално припомнете си държаниетито и лафовете на Чекмедже бандита примерно Ало Ваньо Ти си го избра Аз съм прост и вие ..?!Проста Кържалийска патка ! З а президена акъл не се дава а ..!Е това сте вие вашето лице а колко сакътлаци направижте и влачите Суджук гейт Къщите за гости Напоителни сестеми и т.н !!!!!!

    Коментиран от #59

  • 56 Я па Я

    16 25 Отговор

    До коментар #23 от "Разпоредих":

    ГЕРБ УМРЕ,АМА НАРОДА НЕ ПОУМНЕ...ГЛАДНИ МУХИ ПАК ЩЕ ГО НАКАЦАТ ,ОТ ТИЯ"СТАНИ ДА СЕДНА",НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА С МОДЕЛА"ТОЯ ДА УМРЕ" !
  • 57 Чудя се

    9 29 Отговор

    До коментар #30 от "Бай Ставри":

    Как така от няколко месеца говорите за един човек умрял на стълбите и то по вина на хората,които са го докарали и,тези,които не са го приели.Сега има пълно информационно затъмнение,но това не значи,че може да се скрие ,че умират по 100 човека на ден!!!.
  • 58 тони

    25 7 Отговор
    ГЛЕЙ КВА МЪКА ЩЕ БЪДЕ ЗА КЛЕПАРА И ЧАЛГАРИТЕ СЛЕД МЕСЕЦ.....
  • 59 Ама

    13 15 Отговор

    До коментар #55 от "нннн":

    Ама ето! Част от хората не ги интересува дали ще живеят по добре,какво ще се направи за просперитета на България, а ги интересува тенденциозно поднесена интрига.И обещания за светло бъдеще!Виц--"Скъпа,пожелай си всичко,което се сетиш,аз ще ти го обещая".Ами яж си захарния памук,който ви раздават всеки ден и чакай светлото бъдеще.Дано да го дочакаме!
  • 60 123чше

    16 2 Отговор
    много точно!
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 5 Отговор
    мафия убийци крадци рекетьори изнасилвачи изнудвачи мутри
    нормални
    няма
  • 62 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 7 Отговор
    герб тотално се оляха и си заминават
    такива не може дабъдат
    НОМАЛНА
    ОПОЗИЦИЯ
  • 63 малкий

    22 5 Отговор
    Голям страх ги тресе безидейниците,че като няма враг няма кое да ги обедини.
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    ТАКА е ПРИЯТЕЛЬО СТОЙКО
    напълно точен ти е
    К ОМЕНТАРА
  • 65 т-п трол гербав

    35 4 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ":

    Моля ти се, бе, герберуха, какво говориш, каква скъпотия, какви цени! Та ние до вчера бяхме под управлението на Разбойко! Всяка седмица задръстваме плажовете в Гърция, щото и по нашете няма празно от българи, на границата не можем да се разминем с опашки тирове, изнасящи произведено в България, 4000 нови детски градини ги напълнихме, банките фрашкани с пари, не взимат вече депозити. Даже съжаляваме, че разбойко не ни направи трета лента по неговите 500 милиона км магистрали, че хвърчим всеки ден по тях поне с 200 и отесняха! Кви 5 лв, кво се вайкаш за 3 лв бензин, 4 лв олиото и 500лв за ток? Ти не работи ли докато разбойко беше на власт, не направи ли пачка?

    Коментиран от #66, #105

  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 5 Отговор

    До коментар #65 от "т-п трол гербав":

    герб тотал са щета

    Коментиран от #136

  • 67 Дочо

    11 3 Отговор

    До коментар #54 от "Го4о":

    Де да имах кой да ме снабдява, Го4оолу! Бих бил щастлив. А сега наистина съм "търговец". ЕТ ! Лекувам хората. Даже такива като теб. И не ги питам за кого гласуват.
  • 68 Бай Благой

    43 5 Отговор
    Хора, ако пак изберем ГЕРБ като първа политическа партия направо ще си заслужаваме тиранията на тоя тулуп - БорисOFF.
    Всички виждат че тия крадци използват работниците като жив щит срещу служебното правителство.
    Направо не знам ....каква е тая наглост какво е това чудо?!!?
    То бива бива ...ама това на нищо не прилича.
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Стойко🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    ПРИЯТЕЛ обиждат ме да изчезвам от сайта ида се р
    лекувам
    а в
    БЛИЦА
    един
    НИК
    ЧИЧО
    ме псува
    също
    и един ДИМО от КОЗЛОДУЙ
  • 70 истинко

    21 4 Отговор
    Браво за статията!
  • 71 Ами,не виждате ли, че нямат подкрепа

    32 6 Отговор
    Герберастите?! Кой нормален човек, ще застане зад тях, освен купени калинки 🐞 и простоватички хорица, които не знаят на кой свят са ! Каквото и да правят, вече са
    Пътници към забвението !
  • 72 Минаващ

    18 6 Отговор

    До коментар #45 от "Брей,брей":

    Да му имам интелекта на Биков, за Вашия - нямам коментар

    Коментиран от #86

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Мъка! Мъка!....

    19 5 Отговор
    ГЕРБава разлъка....
    Ще останем с празна ръка !
  • 75 Психo от Курило

    3 20 Отговор
    Главния редактор на Факти написа горния текст. После се чудете, защо всичко и всеки писал ЗА ГЕРБ се трие. Не е лошо да го споменат в общите условия за да не се хабим.
  • 76 БУДА сее заблуда !

    22 3 Отговор
    Прави се на каракуда !
    Но бай Ставри каза: Ще го принуда !
  • 77 Караоке с Боко

    17 5 Отговор
    Затъва все по надълбоко
    От чалга ще мине на рап
    За да прескочи...трап
  • 78 Чук и Гек

    15 4 Отговор
    Герб - Маслинови клончета, учредява награда ,,Майка Тереза" за благотворителност! За тази година наградата ще бъде връчена на г-н Слави Трифонов! Понеже той не е в състояние да я получи и осъзнае, наградата ще приеме г-н Тошко Йорданов! В Деня на Тиквите ще е церемонията!
  • 79 Ал Тъпоне

    21 4 Отговор
    То и аз искам да съм в нормална държава , в която поне нормална заплата да взимам, а пък те искали да са нормална опозиция, подопечните им фирми да си работят нормално, да си прибират бюджетните излишъци или бюджетните плащания и да си им плащат нормално рушветите, а пък да управлява който ще!
  • 80 Най добрия гербер е този...

    18 4 Отговор
    На път към Малашевци....
  • 81 Фънки, погребален агент

    11 5 Отговор
    Съгласен !
  • 82 За Борисов подкрепа

    15 4 Отговор
    Иде ми,да го утепа
  • 83 bbb

    6 28 Отговор
    Миленчо момче глупаво колкото и да плюеш ГЕРБ пак те ще управляват
  • 84 Съдията Дред

    25 2 Отговор
    По паметливите помним, че Томето започна политическия си път като плюеше бацето.
  • 85 7777777

    32 7 Отговор
    ГЕРБ НЯМАТ НИТО ЕДНА ЗАКОННА СДЕЛКА ЗА ТЕЗИ 12 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ, КЪДЕТО И ДА БРЪКНЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО САМО ДАЛАВЕРА, КОРУПЦИЯ, ХАОС И НАШИ ХОРА!

    Коментиран от #87

  • 86 Брей,брей

    4 15 Отговор

    До коментар #72 от "Минаващ":

    Ти ,преминаващия ,не се безпокой за моя интелект или този на Биков!Радвай се на фуражката!А,дали оценявам случващото се обективно?!Времето ще покаже!Ако оцелеем, в света на нищо правещите алчни мекерета!
  • 87 Брей,брей

    3 8 Отговор

    До коментар #85 от "7777777":

    Ти пък ,как точно разбра ,това,което твърдиш?!Добре,че са социалните мрежи,че всеки нереализиран клепоумник да ръси умозаключения!

    Коментиран от #88

  • 88 7387

    7 4 Отговор

    До коментар #87 от "Брей,брей":

    Ми може да чете човекът, може да анализира факти ... да мисли! Най-трудно е да мислиш. Мисленето, че мислиш не е мислене. Повтарянето на чужди мисли също не е мислене.
  • 89 МЪКА-ГЕРБ-ерска...!

    11 2 Отговор
    Пак сме първи ... и пак никой не ни ще...!Никой не иска да управлява с нас ..😔🙄😤😰🤐!!!

    Коментиран от #109

  • 90 Оня

    9 19 Отговор
    А Десо Радеф ще гледа тъжно как хубавата му службичка си заминава . 13 бона за нищоправене и нито лев за разходи. Добре му е , ама свършва

    Коментиран от #91

  • 91 ХАН КРУМ

    14 9 Отговор

    До коментар #90 от "Оня":

    КАТО НЕ ПРАВИ РАДЕВ НИЩО ,ЗАЩО ВИЕТЕ КАТО ПСЕТА В ХОР СРЕЩУ НЕГО?ЧАКАЙТЕ, ОЩЕ НИЩО НЕ Е ЗАПОЧНАЛО. А ТО ИДВА СЪС СТРАШНА СИЛА–ВЪЗМЕЗДИЕТО НА СОБСТВЕНИЯ ВИ НАРОД И НЕГО ЛЪЖЛИВАТА ВИ ПРОПАГАНДА НЯМА КАК ДА СПРЕ!

    Коментиран от #93, #108, #110, #111

  • 92 Наблюдател

    13 2 Отговор
    До сега не беше известна в Света ролята на мафията като "конструктивна опозиция". Очевидно това сега е приноса на ГЕРБ издигайки на ново Световно ниво мафията!
  • 93 Брей ,брей

    8 6 Отговор

    До коментар #91 от "ХАН КРУМ":

    Вервай си! И ти ли се изказваш от името на народа,на гражданите,на суверена?!Айде у лево,много станахте!
  • 94 Фен"

    12 5 Отговор
    Преди 6 години и на мен вашето правителство не ми позволяваха да бъда , както останалите нормални хора. И това защото гласувах за ГЕРБ преди време. Никога повече глас за вас лицемери.
  • 95 Ооо

    13 3 Отговор

    До коментар #16 от "Вярно е":

    Тиквун да пита неговия колега Марешки.Забравиха какво плюване беше после си стиснаха ръцете и се целуваха.Горивата не зависят от тях това е в световен мащаб.
  • 96 патриот

    6 13 Отговор
    Авторе на тая статия, по отношение на аспекта който се мъчиш да внушиш, ще ти припомня няколко, много подходящи за случая български поговорки като: "Каквото повикало, такова се обадило", "На заем брашно, тъпкано се връща" и "Ако бе мирно стояло, не би чудо видяло"

    Коментиран от #98, #99

  • 97 хаве де съ

    11 2 Отговор
    муозъците на биби? цецека, миризливка, мозъка, глават,плюмката и др-
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 само да питам

    15 2 Отговор

    До коментар #96 от "патриот":

    патриот като магарешки ли си ?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Анонимен

    2 2 Отговор
    Мъка.. Заглавието цепи. Мъка е, че сме се ридили в булгар мързеливко.
  • 103 Не мъка

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гаглей":

    А скъб Самолета падне виновни ня -мъка Пархода потъва как-то българия радост Канадец в правителството /радев не е чел конституцията / щастие Пандемията се разраства -няма министерство -кеф
  • 104 КЪРЛЕЖИ

    8 3 Отговор
    Вeжди Рaшидoв
    Миниcтърът нa културaтa Вeжди Рaшидoв oбяcнявa зaщo пoдкрeпя cпoрния зaкoн зa гoритe.
    Нe мoжe Бългaрия дa ce лиши oт инвecтиции, a и aз нe мoгa нeпрeкъcнaтo дa изпрaщaм cинa и внучкитe cи в Aвcтрия дa ce пързaлят - мaлкo cкъпичкo ми излизa."
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 ПАК НАШ МИЛЕН

    3 3 Отговор
    ООО ПАК НАШ МИЛЕН БРАВОС /МЪКА Е БАТКО ПИНГВИНА ОТЛИТА МАНОЛОВА СЕ ОТЕЧЕ В КАНАЛА КЪДЕТО Е МЯСТОТО НА ОТПАДЪЦИТЕ ПЧТЕННИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ СИ ПРЕГРИЗВАТ ГЪРЛАТА АМИ МЪКА МИЛЕНЧО МЪКА И НАЙ НАКРАЯ БАЦЕ НА ЧЕЛО КАТО НЕ МУ ДАВАТЕ ДА Е ОПОЗИЦИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА СТАВА ОТНОВО УПРАВЛЯВАЩ АМА НЕ СЕ КОСИ МИЛЕНЧО ОЩЕ 4 ГОДИНИ ЩЕ МОЖЕШ ДА ПЛЮЕШ КОЛКОТО СИ ЩЕШ АДЕ КРИЗА Е ИЗКАРАЙ НЯКОЙ ЛЕВ
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 БАЦЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #89 от "МЪКА-ГЕРБ-ерска...!":

    АМИ ЩЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТЕ КО ДА ПРАИМ И БЕЗ ТОВА ПОЧТЕННИТЕ ЩЕ СИ ИЗПОГРИЗАТ ГЪРЛАТАА
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ЧОБАНИН

    3 0 Отговор

    До коментар #91 от "ХАН КРУМ":

    ЩОТО НЕ НПРАВИ НИЩО ТЕ ЗА ТОВА
  • 112 ПАК НАШ МИЛЕН

    3 2 Отговор
    МИЛЕНЧО Е МНОГО УМЕН И НАХОДЧИВ ЕДИН НА МАМА И НА ТАТИ ПИНГВИНА ЩЕ ГО ПРАИ ДИПУТАТ НА МЯСТОТО НА МАЙЧЕТО ЩОТО И ТОЙ ОБИЧА ДА ПЛЕЩИ КВОТ МУ ДОЙДЕ
  • 113 жжжжжж

    3 2 Отговор
    КОЙ си ти миленчо , че говориш от името на народа???КОЙ. никой си ти .
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 мъко моя

    2 5 Отговор
    Бранш по бранш ще дефилират по жълтите павета до изборите

    Миленчо, не схващаш ли че това са хората които работят, обясни простичко как можеш да изкараш толкова народ да протестира.
    Предишните протестираха за някакъв интерес, сега протестират за спрени заплати.

    За да не е мъка, направете правителство без ГЕРБ.

    Целия народ го чака вече в трето раздаване.
    Дано няма четвърто
  • 116 Ромул

    11 2 Отговор
    ,,Томке Бикова,,извади сатенена кърпичка и попий тъжните сълзици с изящно движение на меката си китчица
  • 117 Румен

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ":

    Аре,бе!Ти си тотално изтрещял, бе пич!
  • 118 инчхай

    7 3 Отговор
    Каква нормална опозиция са тия ид---и еврейчето тома който плюеше мутрата а сега му целува г--а,агента марков и Пловдивското отвратително Гърневски крадливи от----и
  • 119 бай Даньо

    6 3 Отговор
    "пътищарите, днес миньорите и медиците, утре може алибеговите хора"

    Милене, изтрещяхте напълно ако тия според теб не са народа кой са тия безработните лузъри дето се търкаляха по асфалта пролетта ли!? Изтрещяхте!

    Коментиран от #125

  • 120 Коко

    6 5 Отговор

    До коментар #35 от "Така е":

    Лекувай се бе мало. Умник що не говориш нищо за шкафове бюфети ало Ваньо проста кърджалийска едикаквоси мисирки мисироци и всички малоумия които може да изрече не измисли защото твоя идол Боко тиквата не може да мисли не споменаваш вие неговите едикаквоси сте същите като него а именно отвърщаващи
  • 121 Бай Пенчо

    6 1 Отговор
    Ей нагло платено мутре - калинка. Тоя плещи само срещу голяма сума на месец. Само да спрат парите и близогъсецът ще почне да плюе гербаджиите наред.
  • 122 Анонимен

    4 0 Отговор
    Ах мъко моя ти, що ме залюби, що ме остави. Луна да я изпълни песничката, на баба ми. Стига нападки. Не е казано всички да сте депутати президенти. Търсят учители. Време е родените 1956 да ходят да готвят на мъжете си, а не да учат децата ни. Бъдете здрави и много щастливи
  • 123 заката

    7 2 Отговор
    БИКОВ,НАДУЙЙЙЙЙ
  • 124 ss wafen

    6 2 Отговор
    вън от българия чифутско недоразумение
  • 125 байчо дрънкащ

    1 1 Отговор

    До коментар #119 от "бай Даньо":

    байчо, пъпчив пубер си - виж си правописните грешки!
  • 126 НЕЛИ ВАСИЛЕВА

    8 3 Отговор
    АБЕ БАЙ БИКОВ ДА ТЕ ПИТАМ ,БОРИСОВ ОЩЕ ЛИ Е ДИКТАТОР СПОРЕД ТЕБ
  • 127 ГЕРБАДЖИЯ

    10 2 Отговор
    Е ТОЯ БИКОВ БИХ ГО ИЗЧЕЛАСТРИЛ С 200
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Трес

    6 3 Отговор
    Този от снимката е обратен,няма кка да е нормален.
  • 130 резервист

    4 1 Отговор
    Ако допуснем Кравов пак да се докопа до властта, сигурно ще заведе дело за пропуснати ползи и с тези нереформирани съд и прокуратура ползи и като нищо ще ни осъди.
  • 131 Истината

    3 2 Отговор
    Родител ,Гнусен Долен е журналиста които пише и тролчетата които ти подгласят.Какво стана сега плащайте скъпо всичко ,лъжат те Пецов ,Кирил -Радев !Мъката е българска с проста работа и разбиране по Комунистически ,живейте си в мъка и чакайте дави оправят .......знаеш къде !
  • 132 Анонимен

    2 1 Отговор
    Бб е хитър. Знае кого да пусне, роденият през 1980 година. Дъщеря му е родена 3 години след Мъки 1983.
  • 133 БОКОКРАД

    0 1 Отговор
    Бригo Acпaрухoв
    Члeнът нa Изпълнитeлнoтo бюрo нa БCП прeдизвиквa прeмиeрa прeд bTV:
    Aкo Бoйкo Бoриcoв нe ce кaндидaтирa зa прeзидeнт ceгa, cлeд пeт гoдини – я кaмилaтa, я кaмилaря…"
  • 134 Дядо Добри

    2 1 Отговор
    Отличен анализ на ситуацията г-н Ганев. Само една забележка ако позволите!
    Доган и Борисов не само се наслаждават на протестите. Те са техните организатори, чрез задължените им по браншове. То и същите "пътностроители", "ресторантьори" и прочие лапачи, са основни изпълнители на тези двамата, в схемите за ограбване на държавни и евросредства!
  • 135 Джони

    2 0 Отговор
    Тази Калинка Биков, който казваше, че Мутрата Тиквата е диктатор е завършил Завършва „актьорство за драматичен театър“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград Това казва всичко. Всичките от бандата в ГЕРБ са некафърници и Калинки заедно с главатар им, В една нормална държава щеха да работят мивчи на Кенеди, а тук заради тях много висшисти са зад граница а тук седят само връзкари. И друго - крадени те пари, милиарди те, които Тиквата е ограбил са в ръцете на Киро Гела Фомудчиев. Тоя как за 11 години стана милиардер?
  • 136 QqЯя8654

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    герб са проклятие за България!
  • 137 Бай Шиле

    2 0 Отговор
    Биков е слаба ракия.Искам Гърневски и Сашко Йорданов!