15 Октомври, 2021 13:00 12 613 85

Юлиана Методиева: Кирил Петков или защо българският Ди Каприо стана възможен?

  • кирил петков-
  • партия-
  • политика

В крачка с лъжите и фалшификациите, населението се превърна във верен гласоподавател на неродената му ПППП

Юлиана Методиева: Кирил Петков или защо българският Ди Каприо стана възможен? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Преди повече от месец сравних Кирил Петков с героя на Леонардо Ди Каприо във филма „Хвани ме ако можеш“. Чаровни мошеници, ех, пък и им се получава!

Това коментира във "Фейсбук" Юлиана Методиева.

Поне за известен период, докато хората на закона не се усетят. Интересното в българския не-фикционален случай е, че Кирил има три деца. Готин баща, на всичко отгоре има публичен сексапил, който просто плаче да бъде използван! Използва го.

За няма и два месеца служебният министър на икономиката успя да прелъсти хора от двата джендъра. Лъга ги както само мошениците могат да излъжат наивника. С любов, нежност и обещания.
Удивителният гаф на президента Румен Радев да подпише празния чек с уж българското гражданство на бъдещия министър на икономиката ще се изплати прескъпо.

Достатъчно е в следващите няколко месеца въз основа на тълкувателното решение от Конституционния съд за двойното гражданство на Кирил Петков да отпаднат и всичките му актове и тогава очарованата от него публика ще види кон боб яде ли!

Например, ББР, която за седмици Петков остави без опериращ надзор, а после инсталира пре-интересни хора в борда. Или пък ДКК. Незабравим спомен ще останат онези снимки на Кирил Петков пред празния язовир "Пазар дере" до Ловеч. Те подействаха на доверчивото като провинциална мома общество, което го заобича предано, до глупост.

Силен пиар беше и 6-минутно му видео. С ловковстта на изпечен фалшификатор, той обеси на позорния стълб строителната компания „Монтажи“, а Държавната консолидационно компания тутакси замириса на труп. Хора със здрав разум се досещаха, че е въпрос на часове служебният министър на икономика да падне в капана на закона. Е, падна! Малко късно, но падна.

Защо българският ди Каприо стана възможен? Даже искаше да се явява като свидетел, защото милият, откъде да знае точно какво е българският Конституционен съд. Май го лъжеха доста народ, в това число и видният правозащитен адвокат Михаил Екимджиев. Както и да е. Лъган или не от разни адвокати, Петков лъга докрай населението.

В крачка с лъжите и фалшификациите, населението се превърна във верен гласоподавател на неродената му ПППП. Социолозите отчитаха растящите данни на доверие към тази партия и все повече ставаше ясно как илюзионистите в тази страна още от времето на Мистър Сенко, та до магьосникът Астор могат да ти отрежат главата без да се усетиш.

Кирил Петков със сигурност потрива ръце. Измамих ли ги? Измамих ги и пак ще ги измамя. Отсега нататък ще го играя мъченик на Гешев, на прокуратурата, разбира се на ГЕРБ, както и на олигархичните кръгове. А държавицата? Какво за нея?


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    96 87 Отговор
    На откриването на кампанията в 10 часа пред Библиотеката имаше хиляди млади хора под дъжда без никой да ги организира.

    Коментиран от #6, #18, #59, #82

  • 2 Тъпи

    101 42 Отговор
    опити за оргиналничене !
  • 3 Вивиан

    64 126 Отговор
    И пари да ми дават, няма да гласувам за ПП. По междудругото, ако някой гласува за ПП, все едно е гласувал за ГЕРБ!!!

    Коментиран от #16

  • 4 само

    112 62 Отговор
    как изкара кирливите ризи на гербаджиите-за това не казваш мари

    Коментиран от #7, #79

  • 5 Пич

    80 82 Отговор
    Заради простите селяндури , които чувствайки се умствено изостанали , и неподготвени за живота , се гипсират , когато някой ги излъже , че е учил някъде си в чужбина... И най вече , когато ги излъже , че ще работи вместо тях... Мечтата на селяндура - нищо да не работи , а нещата да му падат от небето... Егати...
  • 6 Със

    40 27 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Санитарите , които те вързаха , бяха хиляда и двама.
  • 7 Хи хи

    57 24 Отговор

    До коментар #4 от "само":

    И какво изкара конкретно , че нищо не се разбра ?

    Коментиран от #22

  • 8 Защо

    76 40 Отговор
    ма , госпожа , си такава подпухнала ? От злоба ли , от алкохол ли ?!

    Коментиран от #9

  • 9 Последния Софиянец

    69 47 Отговор

    До коментар #8 от "Защо":

    Бабичките като тази са фенки на Буци
  • 10 Матей

    44 50 Отговор
    Де Каприо,де,де сопа дебела ,де! той да се кипри още ,пък ще види,тая зима ще му е харманя.Да има късмет да се намърда пак във властта,вместо в зандана,и както е надвиснало положението като лавина преди да се сурне по склона,направо не го виждам.Ще духне за метрополията сащ,ще изпревари и боко и радев и геш и всички.
  • 11 джаба

    55 37 Отговор
    ТАЗИ... Я СИ ИЗМИЙ СТАТА ,ЧЕ МНОГО СМЪРДИ МА
  • 12 Калмук

    82 50 Отговор
    Г-жо Методиева, след подобно писание и език все още ли се чудите защо ви наричат "мисирки" ?
  • 13 Бамбука

    78 35 Отговор
    Измамиха народа ? Стига ма. Тридесет години го лъжат, последните 12 го мамят като за световно и си мисли тя, че "защитава" интересите на народа с тъпите си сравнения. Нито е първата, нито ще е последната.
  • 14 Хаах

    72 42 Отговор
    Госпожата явно е завършила Макаренковското училище.Този стил на говорене на лъжи и препратки към Ян Бибиян са от 12 години.Там Ви е мястото бе госпожо, на сметосъбирачките, а не на екрана и в обществения живот, камо ли в управлението.

    Коментиран от #62

  • 15 почти Холивуд

    65 59 Отговор
    Ма нали Кирчо беше българският Траволта ,сега ДиКаприо ли стана ?! Всъщност ,Кирчо си е най обикновен нашенски тарикат (ако и да е живял в Канада) ,който е намерил балъци ,които да залъгва (както залъгва бабите с чудните си мехлеми и хапчета от дървени трици) и които са готови да му дадат възможността да краде на едро. Но ,както се знае - не е будала този ,който яде зелника ,нали ?!
  • 16 МИ ДА НЕ

    37 6 Отговор

    До коментар #3 от "Вивиан":

    ПРАВИМ ИЗБОРИ ТОГАВА !
  • 17 шундурко

    33 28 Отговор
    ПРЕСЪХНАЛИЯ КЛАДЕНЕЦ НЕЩО ОРИГИНАЛНИЧИ НА ДРЪТИ ГОДИНИ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 брррррррррррр

    46 47 Отговор
    Нищо по тъпоумно и жалко няма на тази земя няма от откачен фен на Кирил Петков.
  • 20 Муахаха

    61 35 Отговор
    "Например, ББР, която за седмици Петков остави без опериращ надзор, а после инсталира пре-интересни хора в борда"

    А като имА надзор тая банка какво беше ма mърло?
    На 5 човека милиард заем.
    И на фирма за бързи кредити.
    То бива да се правите на ударени ама вие верно сте мисирки.
    Айде ходи улево!
  • 21 XYZ

    56 32 Отговор
    Леле, пуска се тежката артилерия!
    Колкото и да се напъвате, най-много повече да се на....те!
    Много пари хвърлят гнусните олигарси-мафиоти и купуват, купуват продажници! Такива като ТАЗИ трябва да бъдат заклеймени като антибългари!
  • 22 Ония милиард

    32 20 Отговор

    До коментар #7 от "Хи хи":

    заеми дадени на хора на Пеефски.
    И какво ли още не.
    Така че не се праи на ударен.

    Коментиран от #26

  • 23 Професор

    37 47 Отговор
    Отлична статия. Има соросоиди в Конституционния съд. Да видим... Има вероятност да се произнесат, че предметът на разглеждане е с отпаднала актуалност, съгласявайки се с Радев. При това положение, другарят Кириленко ще излезе от батака си окрилен. Гешев е некадърен и няма да може да му оформи обвинение за подписване на декларация с невярно съдържание, което да издържи в съда.
  • 24 Палко

    55 19 Отговор
    Искам да чуя от Кирчо мнението му по:
    Зелената сделка
    Инстанбулската конвенция
    Отношението му за членство на РСМ в ЕС
    Съдебната реформа.
    До тук никой от тази партия не е представил нещо конкретно по тези въпроси, само лаладжйиство!!!! Човек който подписа декларация с невярно съдържание и наруши конституцията винаги може да предаде интересите на народа!!!
  • 25 Ти взЕми

    26 21 Отговор
    та се сравни тебе си с Баба Яга, как лети с чутурата.
  • 26 Ама

    43 19 Отговор

    До коментар #22 от "Ония милиард":

    Нали той каза ,че лошите се готвели да раздават 800 мил.лева,а после се оказа,че имало само 400 мил за раздаване,че и за ликвидност трябвало да останат.Този човек,ако ти каже добър ден,погледни къде е слънцето.

    Коментиран от #36

  • 27 Ehaaaa

    43 19 Отговор
    Чудя се защо ли хотата които 12 години ви лъжат и крадат си стоят сгушени и чакат отново за кокала! А тях не ги плюете. Защо ли? Кюлчета, пачки, патлаци, ритници и какво ли не - но те са велики. Ами ясно е! Облажили сте се покрай тях! Сигурно и Петковци няма да ни оправят, но ония дебеловратите и дебелооките вече ги познаваме толкова добре, че ни се повръща от тях! Целта име е изпълнена - да крадат, крадат и пак да крадат. А това, че Българите останаха 5 милиона барабар с ДПС и Ромарома всеки мълчи! И не обиждайте селяните! Човек който обижда другите - обижда себе си, защото точно той е такъв и си избива комплексите! Браво българи - намалявате всеки ден! Да живее ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и всички които ви лъжат всеки ден и ви крадат всяка минута!
  • 28 XXL

    25 15 Отговор
    Защо? Ми защото де-билите в територията са толкова много и такива де-били, че и магаре с вратовръзка на шията да им покажат по тъповизора, магаре ще ги прелъсти. Затова!

    Какво точно избираме с тия? Втори ГЕРБ, трети Станишев, четвърти "цар" и НДСВ, или N-то СДС? Явно това ще изберем, но както винаги, 80-те процента ще разберат какво са избрали чак след изборите.
  • 29 баста

    40 6 Отговор
    Докога ще чакаме ДАНС да влязат в Коституционния Съд и Прокуратурата.Да направят нов списък за банковите им сметки, имоти и недекларирани доходи.
  • 30 Перо

    35 22 Отговор
    На мен Кокорчо ми харесва повече с неговото мазно лъжене. Канадеца е добър лъжец но Кокорчо по ме кефи.

    Коментиран от #49

  • 31 Феодал

    21 17 Отговор
    Да изметем дебилите от псевдоелита, политиката и такива като авторката на този писквил.Време е.Каква дума само -дебили.Благодарим Професоре.Как само с една дума ни отвори очите.
  • 32 ПЕНКО

    23 16 Отговор
    БГ -ЦРУ ОБЕДИНЕНИЕТО " КИРАС " / КИРО И АСЕН / Е ЕДНА ОБИКНОВЕННА ШПИОНСКА ДАЛАВЕРА -ЗА КОНТРОЛ И ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ НА ЛАНГЛИ И НАТО !!! ОБАЧЕ СЕ Е ПОЛУЧИЛО -ЕДНСТВО НА" ОФШОРКО" И "ДАВЕРДЖИШКО" , А БЪЛГАРИТЕ ЗНАЯТ 2 И 200 !?!?!?
  • 33 Българка

    28 24 Отговор
    Европейска директива изрично казва, че двойното гражданство НЕ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЧКА за участие в избори и институции. Много ми е интересно братиньото на Борисов и недекларирал милиони в чужбина К. Пенчев от КС дали ще обслужат ГЕРБ- ДПС за пореден път и ще се произнесат по казуса Петков така, че да бъден отново осъдени от Европейския съд.
  • 34 Дани

    25 11 Отговор
    Страх,надушвате го , ...
  • 35 МАЛКА пенсИЯ

    7 10 Отговор
    Хубаво говорят,но никой не слуша.
  • 36 Хи хи

    30 11 Отговор

    До коментар #26 от "Ама":

    КИРО КАЗА, че 8- те фирми нямат нищо с Пеевски, но спря едни кредити за 4 милиарда . И това от устата на Кирчо , после се поправи на 800 милиона , който пак ги няма в банката. Да не говорим , че един ден преди да стане министър е внесъл документ в БНБ за смяна на борда на ББР и от там са го посъветвали тихичко да ги изтегли , че е незаконно. Айде стига толкова съм писал, чети и други новини , не слушай само бабите пред блока .Последно от вчера нов бисер на Кирчо след като плюеше по корумпирания Пеевски , че е водач на листа , журналистката го попита , има ли данни, че Пеевски е корумпиран , отговори ,че той НЯМА такива данни. И ти искаш да ти вярвам на теб , а не на Кирчо , който съм чул с ушите си.

    Коментиран от #55

  • 37 Ю.кортес

    25 6 Отговор
    Възможен е защото българинът е най манипулируемото същество.
  • 38 Щерю

    27 16 Отговор
    Нагъл е защото зад гърба му е мустафата от Козяк и агента й,фигуранта.
  • 39 До 27

    30 22 Отговор
    Браво,право в десетката.Не плюе тези,които сринаха държавата,а тези новите,младите,умните,неопетнените.Методиева,Борисов колко ти кихна?

    Коментиран от #67

  • 40 ъхъ

    26 19 Отговор
    Тоз е подставено лице на някоя корпорация, сто процента, ще гушне едни кинти и ще се изниже, след като е продал поредното останало национално богатство.
  • 41 Чиро Мобилния

    14 16 Отговор
    Киро седесето .Това ново ли е промяна ли е?Киро от СДС -София.
  • 42 хХх

    27 22 Отговор
    А защо Юлиана Методиева не застане с лицето си, да се състезава с Кирил Петков ? ..............................Аман от Мисирки, които се правят на велики на чужд гръб
  • 43 Чочо

    30 14 Отговор
    Че той,ако българите не излъже,къде другаде ще му мине тарикатлъка
  • 44 Пфу

    22 20 Отговор
    А бе ФАКТИ, от къде изровихте тоя вампир ?!
  • 45 Киро Лъжата

    28 17 Отговор
    Първо човек,станал гражданин на друга държава е всичко друго,но не и патриот.Второ,тоя навлек лъже като за световно.Излъга за паспорта,излъга за дипломата,излъга,че не познава новия шеф на ББР, нищо че му се е обадил по телефона още преди да стане служебен министър с предложение за този пост.И отгоре на всичко не казва нищо за управленската си програма,ако въобще има такава.Как ще бори демографската катастрофа,енергийната и финансова криза,какво мисли за джендър идеологията,за пенсиите.Проблеми колкото щеш в тая държава.А нашият нов герой само се хили като наръпана зелка и сладко си хортува с мисирките.
  • 46 еничари

    23 12 Отговор
    Избираш Киро Лъжеца и Кокорчо-получаваш зелена сделка(пърдон енергийна бедност),джендър извращения,нови краварски военни бази,навеждане пред Северна Македония и отказ от дори малкото останал национален суверенитет.Или с две думи българоубийственият Ран-ът ще добие завършен вид.
  • 47 Буха ха

    10 10 Отговор
    Ти послъгваш повече и от Кирчо, бяхте има-няма 100 човека.
  • 48 бесен

    14 14 Отговор
    Коя е пък тая АНАЛизаторка.
  • 49 Спецов

    24 8 Отговор

    До коментар #30 от "Перо":

    Кокорчо има, как да го кажа по-деликатно, има нежно истамбулско излъчване.
  • 50 Сатана

    23 14 Отговор
    Много добра и аргументирана статия.Зомбираните Радефчета ще пощуреят,глейсега К’во става.
  • 51 Луда за връзв

    15 19 Отговор
    Тая е поредната луда за връзване!
  • 52 Кирето

    18 17 Отговор
    Продължаваме Подмяната !
  • 53 2733

    21 15 Отговор
    СТАНА ВЪЗМОЖЕН, ЗАЩОТО БАЙ ДЪН ГО ПОСОЧИ ЛИЧНО! В ОБРЪЩЕНИЕ! И ЗАЩОТО НАКУПЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ ИЗПЪЛНЯВАТ НЕГОВИТЕ ПОРЪЧКИ! КИРЧО Е ПЛАСТМСОВ АМЕРИКАНСКИ ПРОЕКТ. НЕЩО НЕЯСНО?!
  • 54 ЖАЛКО

    13 16 Отговор
    ЖАЛ МИ Е ЗА ГЕРБАРИТЕ КОЛКОТО И ДА ХЕЙТВАТ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ САМО ПРОМЯНА И ЗА ПРОМЯНА
  • 55 Киро

    18 4 Отговор

    До коментар #36 от "Хи хи":

    няма никога да каже по телевизията, че Пеевски е корумпиран щото е подсъдимо.
  • 56 боже

    14 5 Отговор
    ами и да паднат служебния министър ще ги преподпише и готово. тази убавица заблудена ако си мисли че това не е отдавна проиграно значи не става за тая работа дето се бута да я върши.

    Коментиран от #63

  • 57 Фокус мокус

    12 7 Отговор
    Ха-ха...
    Оценка на статията - 2.8 от 27 гласа.
    След гласуване с 5 звезди резултатът стана 2.6 от 28 гласа.
    С други думи, този, който управлява брояча за гласуването манипулира резултата. Което си е чиста измама. И рамо за измамниците.
  • 58 Отстрани

    11 8 Отговор
    Една от многото ПКП
  • 59 Да кажа

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Преподал им е урок как се лъже ли, тия май са за вършил някъде около Москва, не вярвам в харварда да ги учат да лъжат

    Коментиран от #75

  • 60 216

    11 2 Отговор
    За да се нагуши и прикрие мръсотий

    Коментиран от #64, #65

  • 61 Георги v.

    23 12 Отговор
    Нито е млад, нито е чаровен, нито е много умен, като героя на Леонардо. Повече прилича на мургав тарикат. По-скоро глупави сме ние, че се хващаме на елементарни лъжи. Примери много. Жорж Ганчев, Симеон, Б. Б., Слави, а сега тези двамата мошеници. Рекламирала го Опра. Толкова го е рекламирала, колкото ФСБ имат Грами. Въобще лъже се на поразия,за какво ли не.

    Коментиран от #72

  • 62 Истина

    21 9 Отговор

    До коментар #14 от "Хаах":

    И ЗАЩО ЗДА ЛЬЖЕ ГОСПОЖАТА , ИМА ЛИ НЕЩО ЗА КОЕТО Е ПИСАНО ЗА КИРЧО И ДА НЕ Е ВЕРНО, ТОЯ ТЕ ГЛЕДА В ОЧИТЕ ЧУПИ ЕДНИ СТОЙКИ В КРЬСТА И ТЕ ЛЬЖЕ, ГОЛЕМИЯ КРАСАВЕЦ, А БЕ ХОРА НЯМАТЕ ВКУС И ОСТАВЯТЯ ЕДИН САМОВЛЮБЕН ДА ВИ ВЬРТИ НА МАЛКИЯ ПРЬСТ.
  • 63 хеий

    16 5 Отговор

    До коментар #56 от "боже":

    А МИ ДА , ОТ ИЗМАМА КЬМ ИЗМАМА , И ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЕ , ЗАЩОТО СЕ ХВАЩАМЕ КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА ЗА СУЛЬО И ПУЛЬО.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 216

    7 0 Отговор
    А защо 65 е премахнат.чакам отговор.
  • 67 абе

    16 8 Отговор

    До коментар #39 от "До 27":

    Защо трябва някой да ти киха нещо за да пишеш истината , нима хората са слепи и глухи че виждат този с танцувалната походка, ухилен до ушите да говори и вьрши глупости и лажи .и който е балама да му вярва.
  • 68 Очевидец

    8 7 Отговор
    12 години мълчаха бкп-бсп, бкп-дпс, бкп-герб и им криви тези и онези. Материал няма. Всичко е скапано от вас. Крадете, рушихте, рязахте дървета и продължавате да оголвате селяци прости околната среда, и именно искате да продълбите с изсичане на гората, защото данчо мента, именно вие дпс я разпродадохте на валите хора. Да, работохолижи са, но защо трябва да издичат, те, дърветата. Боли ни, защото те са ценни, дърветата за околната среда, за здравето на хората, данчо и смееш ти да лъжеш и мамиш. Защо къде бяхте, защо никой не успяхте да хванете от измамниците. Време е за итфох и почивка. Нека дойдат новите, време е да излезете в оебсия и се освободи народа от оковите ви престъпни, алчни. Гледате хората, с чии очи дпс герб и бсп. Старите муцуни са на дневен ред, първи в листите, а те корумпе, но всички се като свински черва. Запада не им е до България. Те се грижст за техните си хора. Стягайте се да работите, че бюрокрация е нямало преди, както е днес. София всички се гласят и никой не ще провинция западнала. Отговорете, Защо!??
  • 69 ПОЗНАТА

    7 7 Отговор
    РАДВАМ СЕ ЧЕ ДИ КАПРИО ЕПОЖЕЛАЛ ДА ОСТАНЕ САМО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН. ЩЕ МИ СЕ ДА ГО ОТНЕМАТ НА 90% ОТ БОКЛУЦИТЕ КОИТО СЕ ЯВЯВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА
  • 70 Ог Козяк бдят над Кирето и Санчо!

    13 9 Отговор
    Кирчо го крепи Херо Мустафа ли беше , с мустак ли беше, ама явно я е очаровал !
  • 71 Кой нормален

    15 11 Отговор
    Ще гласува за Киро лъжеца, мошеника, измамника. Тая ще джендърската партия.
  • 72 Ами

    17 10 Отговор

    До коментар #61 от "Георги v.":

    Да, това е човешкия матриал в БГ за съжаление! Глупав и наивен, но с големи претенции и големи разбирачи ! Гледа ни в очите и ни лъже с патос и самочувствие, че е най- умния, а ние тук аборигените..... от глупави по-глупави! Иначе е с претенции за мин.председател, а едно просто нещо не иска да разбере, че яко е нагазил конституцията, но иначе е много "почтен", каква наглост! НАРОДЕЕЕ, отвори си очите !!!
  • 73 Кико

    10 6 Отговор
    Зайчето което излиза от шапката на Черепов и компания!
  • 74 КОМЕНТАТОРА

    10 12 Отговор
    Госпожо, ти май си сменила дилъра, а да престанете да повтаряте тази мантра за гражданството на Кирил Петков, а да променим малко мантрата и да си представим, че на 21 април Кирил Петков е подал молба да СТАНЕ канадски гражданин, държавата Канада дава отговор на 20 август, Кирил Петков канадец ли е и от кога? А стига с тази гербаджииска манипулация на обществото.
  • 75 Калбо

    3 5 Отговор

    До коментар #59 от "Да кажа":

    Напротив точно там ги учат да лъжат на запад защото там има много повече лъжци отколкото в България излъгаха ни че ще живеем по-добре ако влезе ми в Европейския съюз но оказа се точно обратната а все по-зле става кажете ми от българите които са завършили в западните държави в Америка и са дошли на ръководни постове в България и са помогнали на държавата да стъпи на краката си няма такива хора а точно обратната те са грабили държавата и тези двамата са същите кокорчо и Кирчо същите крадци и мошеници
  • 76 Прозорец

    6 4 Отговор
    Не прилича нито на Траволта, нито на До Каприо, типичният мъж зодия Овен, готов за пари и майка си да продаде, хитър, нелоялен, алчен, елементарен, далавераджия, с беден речник и шутовски нрав, по всяка вероятност и кръшкач, а да - без визия на лидер /на водач/. Коректор фалшива кукла на конци дошла лично да се обогати и да разпродаде на безценица остатъците от България.
    Гласувате за Кирчо - получавате втория ешелон на ГЕРБ.
  • 77 Прозорец

    1 2 Отговор
    Ди Каприо
  • 78 Прозорец

    4 5 Отговор
    Кирчо е фалшива кукла на конци, дирижирана от втория ешелон на ГЕРБ.
  • 79 Додо

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "само":

    Ти не разбра ли бе ЧЕ ЛЪЖАТ КАТО ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ. НИЩО ДО СЕГА НЕДОКАЗАХА САМО НА ВСИЧКИ ПОСТОВЕ ПОСТАВИХА ДРУГИ МОШЕННИЦИ КАТО СПЕЦОВ
  • 80 Емо

    4 4 Отговор
    Той просто ще спре кражбите, вече го показа. И това не се харесва на Борисовата мафия. Страната има шанс да се отърве от феодалите!
  • 81 Румяна та

    2 3 Отговор
    Сигурно си спомняте оня фашистки гуру, който твърдеше, че като повториш една лъжа безброй пъти, накрая я приемаме за истина. Та така и Вие повтаряте ли, повтаряте думата "лъжа" и чакате да Ви повярваме. Много слаба журналистика!
  • 82 Пак съм аз

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Имал си хиляди гърчове под дъжда между халюцинации !
    Хвани се с " Луна" под ръчичка и със сигурност ще съберете хиляди зрители, превиващи се от смях !!!
  • 83 Хайде

    2 1 Отговор
    Стига хейтъри. Нужна е промяна и надежда,.че тези двамата ще постигнат много добри резултати. По-добре за тях, отколкото за Герб и ДПС.
  • 84 Кькц

    0 1 Отговор
    А коя беше тази Юлияна Методиева. А да поредната изтрещяла комунистка която за една вечер е станала герберка срещу заплащане и сега баце си я онакова с 200 километра в час.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.