Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 19:00 5 323 121

Хора умират поголовно всеки ден, а министерството раздава смарт часовници

  • елисавета белобрадова-
  • смарт часовници-
  • коронавирус-
  • демократична българия-
  • починали-
  • часовници

МЗ раздава смарт часовници, а на мен ми звучат като смърт часовници

Хора умират поголовно всеки ден, а министерството раздава смарт часовници - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Елисавета Белобрадова:

Ирландия - 92 %

Португалия - 90 %

Испания - 83 %

Италия - 78 %

Това е статистиката на напълно ваксинираните в тези четири прекрасни държави. Преди няколко дни имах среща с един ирландски сенатор да обменим опит и да изградим последващи контакти. Той ми каза, че от 22 октомври всички мерки в страната отпадат. Остават само маските в болниците и в градския транспорт. Училища, театри, дискотеки, барове, галерии, ресторанти - всичко отваря на пълен капацитет и можем спокойно да кажем, че Ковид е затворена страница за Ирландия.

У нас интензивните отделения са пълни. Умират по близо сто човека на ден и всичко, което прави МЗ е абсолютно неадекватно. Мерките не са плод на стратегия и заболеваемост, а плод на предизборна кампания. И тъй като е плод на предизборна кампания, но пък умират хора всеки божи ден, а ваксинацията е на дъното си, какво ще направим?

Ще затворим детските занимални. Ще затворим местата, където децата рисуват, учат и правят смислени неща, докато хората си пият по баровете. И не, не искам да противопоставям прехраната, която носят баровете на майките и бащите, които работят там. Искам да престанем публично да обявяваме децата ни за последна дупка на кавала.

На едно място пък полиция спряла спортните занимания на децата. Не че полицията е виновна.

Хора умират поголовно всеки ден, МЗ раздава смарт часовници, а на мен ми звучат като смърт часовници. Часовници, на които да виждаме как сме на дъното на Европа по всякакво здравеопазване. Ирландия отваря всичко на 22-и октомври, за тях Ковид е минало, част от историята. Вчера гледах интервютата с Кацаров и установих, че звучат като от 1882-а. От някакво минало, което цяла Европа отдавна е забравила.

И не, не ме е страх, че ще изгубя гласове, когато заставам на страната на науката, статистиката и това, което очите ми виждат. Страх ме е за хората около мен. За тези, които не са ваксинирани - познавам много. Трима от тях вече са на кислород в болницата. Истински ме е страх, че ще изгубя приятел.

Вчера по Нова показаха карта, на която нивото на ваксинация в България е равно само на това в Африка. И тук е много важно да си дадем сметка, че в Африка има недостиг на ваксини. Ако предоставим всички ваксини, от които Африка има нужда, иска и чака, ще останем само ние.

Елисавета Белобрадова е народен представител в 46-ото Народно събрание, избрана от листата на “Демократична България” в столичния 23-и МИР; заместник-председател на постоянната парламентарна комисия по труда, социалната и демографска политика. За изборите на 14 ноември Елисавета Белобрадова е кандидат за народен представител в 25-и МИР.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човека Коза

    171 64 Отговор
    Ковид е фарс. "Ваксините" са измама. ДБ са джендъри.

    Коментиран от #17, #70

  • 2 Майна

    184 35 Отговор
    Малелеее, тая се прави на ХУМАННА И НАТЪЖЕНА...А НА МЕН МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ПОДОБНИ СОРОСОИДНИ СЛУЖИТЕЛИ

    Коментиран от #71

  • 3 ТаУмВзе

    133 27 Отговор
    Соросоидче, ли ще ми обясни, какво е Ваксане. При положение, че никой не знае, какво е това Биологично оръжие. Само тия, които са го пуснали де.
  • 4 Просветен илюминат

    62 8 Отговор
    За друго явно не става.
    Да се видят специалисти предсказващи смърт до какво води тяхната информация и статистика.
    Като не ви харесва какво получавате променете това,което давате
  • 5 сила

    80 12 Отговор
    ВЕСЕ,ФАНИ МЕ ЗА БЕЛАТА БРАДА СЕСТРО....
  • 6 Вирус

    61 9 Отговор
    Къде е бело брадова?
  • 7 Абе

    86 7 Отговор
    Още един кандидат да се полюлее на някой клон.......не станаха ли вече твърде много, не е ли крайно време да изхвърлим боклука......!
  • 8 Вижте

    115 10 Отговор
    Оставете всеки да си взима сам решението дали да се ваксинира или не. Защото почва да прилича на сценария на Оруел. Всяването на паника е престъпление.
  • 9 00014

    93 18 Отговор
    Колкото повече статии има пропагандиращи ваксинирането, толкова повече отговорът ми е "НЕ". Сега ваксините са почти еднакви за всички, но заявяват че през няколко месеца ще трябва нова ваксинация. Винаги ли ще бъдат еднакви? Няма ли да има стерилизиращи, или направо бавно убиващи, предназначени за определени прослойки, или за цели държави? Трябва да останат 1 милиард. Един от начините. Инерцията на ваксиниране на стадото ще е достатъчна. В стадото са и ваксърите.
  • 10 Майна

    75 16 Отговор
    Тази си говори като пълен БЕЗПРОСВЕТНИК...МИ ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ ,КАК СЕ ВДИГНАЛА ДВОЙНО СМЪРТНОСТТА НА ТЕЗИ НАЦИИ СЛЕД ,,ВАКСАНЕТО , ТРОЙНО .И ТЕЖКИТЕ, ЛЕТАЛНИ СЛУЧАИ СА НА НАПЪЛНО ,,ВАКСАНИ,,. .....ТО БИВА НАГЛОСТ И ПРОСТОТИЯ...
  • 11 Нашия

    100 11 Отговор
    белобрадова,никой не те спира да отидеш в “прекрасните”страни които си изброила в началото....що са мъчиш с простаци като нас .....?!?!
  • 12 Патето Яки

    11 64 Отговор
    Браво на Елисавета, но къде е бялата брада. Човечета ваксинирайте се.
  • 13 КОВИД ГЕНОЦИД

    81 9 Отговор
    Няма да се набодем с ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ и то на НАША ОТГОВОРНОСТ!
  • 14 qwerty

    92 6 Отговор
    Ваксинацията е доброволна, натякването е излишно!
  • 15 пожелание

    53 2 Отговор
    Всеки да си избира сам съдбата !!
  • 16 Радка

    64 10 Отговор
    Познавам един силно чернокож човек, африканец, женен за българка от София. Човекът е над 70-годишен. Никога от нищо не боледува. Роден е, в прекия смисъл на думата, в джунглата. Като дете постоянно е боледувал от разни трески, бенге-бенге и т.н. Организмът му сам си е изградил силен имунитет. Никога не е бил ваксиниран от нищо.

    Коментиран от #66

  • 17 Патето Яки

    25 9 Отговор

    До коментар #1 от "Човека Коза":

    Козите не боледуват от ковид а само човеците.

    Коментиран от #24

  • 18 Хх666

    76 10 Отговор
    Гледайте за кой гласувате че ще ви ваксинират като добитък

    Коментиран от #79

  • 19 Ко каза ко

    23 9 Отговор
    Ние сме умни и учени !!! Няма да ни тровят и чипират!!! Нека да дарим ваксините които сме платили ,за да докажем че сме пили в нещо ...простотия!
  • 20 Дебил

    13 3 Отговор
    А какво трябва да раздава министерството..??? Кво да "раздава"???
  • 21 Цункай тук 🖕🏻

    37 5 Отговор
    10% ваксани 9% фалшивоваксани - яд ли те е?
  • 22 тарикату

    45 6 Отговор
    КУНЧЕВ да пълни буса с кремвиршите с пачки и да оди у МААЛАТА при на баце избирателите.
  • 23 Бибитко

    81 5 Отговор
    Тази женица я гледах в едно телевизионно предаване и разбрах, че тя се смята за много известна и значима личност, понеже била "инфлуенцър". Явно тя има много излишна сексуална енергия и предпочита да я излива в многобройни интернет постове, вместо в леглото. Като се започне от Антоанета Цонева, в "Демократична България" са събрани все такива екземпляри, които нямат почти нищо общо с нежния пол и подкрепят Истанбулската конвенция за третия, джендърски пол.
  • 24 Човека Коза

    15 1 Отговор

    До коментар #17 от "Патето Яки":

    Патетата боледуват от птичи грип.
  • 25 белокосместа

    55 7 Отговор
    Като казваш " А " кажи и "В " , колко починаха вследствие прилагането на това , което наричате " ваксини " , защото така ви изнася , не защото са такива. Животът е ценен за всяко същество , неговият личен живот , а вашата схема е бучи наред , възможно е някои да погинат , но вероятно много ще бъдат спасени , може би.
  • 26 абг

    33 6 Отговор
    Пак гласувайте за коалицията на хамстера или за новите подлоги от пъпъ...
  • 27 Ваксинатор

    8 9 Отговор
    Боби Михайлов да поеме отговорност и да обещае оставка при 80% ваксинирани, след месец няма да имаме ковид проблем
  • 28 Behemoth

    5 13 Отговор
    Всички ще умрете!
  • 29 Българин

    45 3 Отговор
    Жена,която нарича себе си летяща козила ерато ще ми дава акъл.. айде карлуково

    Коментиран от #109

  • 30 владимира

    63 2 Отговор
    Цитат от интервю на Елисавета Белобрадова, за да видите, какво представлява това нещо. Сами преценете: "След като започнах да правя секс, пожелах да искам да правя каквото си искам и никой да не ми казва какво да правя. И досега като се ядосам, започвам да крещя никой да не ми казва какво да правя, дори когато никой де факто не ми го казва."
  • 31 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    39 5 Отговор
    А бе мърло, я си се наври в умнокрасивото си задно отверстие!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Госあ

    41 5 Отговор
    Белобрадова, у България всичко е отворено от Април, ма ! Включително и границите. Ко говориш ?
  • 34 ДА ДА

    56 8 Отговор
    А БЕ МЪРЛО, СТИГА СИ ПИЩЯЛА!
    КАТО СЕ ИМАШ ЗА ВЕЩА, ЗНАЕЩА И МОЖЕЩА ИДИ ДА ВАКСИНИРАШ ХОРАТА ПО СЕЛАТА И В ГРАДОВЕТЕ И ТОГАВА ГОВОРИ! СТИГА СИ РЕВАЛА В МЕДИИТЕ! НИКОИ, НИКОГО НЕ МОЖЕ ДА НАКАРА НА СИЛА ДА СЕ ВАКСИНИРА, ТОВА Е!
    КРАЙ!
    КОЙТО Е РЕШИЛ ДА СЕ ВАКСИНИРА СЕ ВАКСИНИРА, КОЙТО НЕ ИСКА, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО НАКАРА НА СИЛА.
    И НА КУЦО И САКАТО Е ЯСНО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ КЪПЕ ВЪВ ВАКСИНИ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ? ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО - НАПРАВИХА ХОРАТА КАКВОТО МОЖАХА, НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ ПОНАСЯ ПРОСТОТИИТЕ, КОИТО РЪСИТЕ!
  • 35 Българин

    44 4 Отговор
    Който гласува за де бъ гласува за ваксен фашизъм!

    Коментиран от #41

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 3333

    33 0 Отговор
    Кой ли ще гласува за тия, а за някаква си Козила пък съвсем, марш да пасеш!
  • 38 ФАТ'МАКА БЪЛГАР'ОУ'БИ'ЕЦ , МАНГЪРКАТА

    13 45 Отговор
    ПРЕСТЪПНИКА-КАЦАРКАТА КАТО...ОТЯВЛЕНИ ПЕДЕРУГИ И АНТИ-ВАКСЪРИ.....ИЗБИХА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ЗАРАДИ СВОЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ И МАЛОУМИЕ!!! ФАКТ.
    СКОРО ГИ ОЧАКВА...СЪД ИЛИ...ЛИНЧ

    Коментиран от #46

  • 39 Коментара

    10 33 Отговор
    За тях е минало Госпожо защото хората имат акъл в главите...за нас е настояще защото според наякой ги чипират, според други ги тровят, трети вярват в плоската земя, четвърти ги пръскат, пети 5G мрежата ги унищожава, за шести важи всичко по-горе описано и те така.... Ме няма страшно е сега е Петък вечер повечето от гореописаните хорица ще свършат далеч по-полезни и здравозловни неща. Един ще се напие, друг ще се понадруста, трети и двете, четвърти ще иде на фитнесче но преди това ще си вземе стероидите (той не е ваксиниран щото това ще го направи импотентен и ще пукне до няколко месеца)....и така...примери, примери! Нищо някой от тези хора е вероятно този петък да попаднат в ковид отделение....с диагноза Ковид ама те знаят, че това е грипче. Дано повечето от последните излязат живи и здрави (без ирония), и разкажат въпреки егото си как са изкарали грипчето. А някои просто ще си мечтаят за оня ...нормалния живот...за Ирландия.

    Коментиран от #45

  • 40 Менгеле

    30 4 Отговор
    Добре че си бръсне брадата белобрадова, за да изглежда все още жена.
    Защо Бялата Брада крие истината, за десетките хиляди и даже стотици умрели от Ковид с две ваксини в същите тези държави, които дава за пример??????????
  • 41 За Киро ЛЪ'Ж'АТА и Фатмак Аскера

    11 6 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Тоже, турче.
    Те са истински подлоги на МУСТАФАТА

    Коментиран от #47

  • 42 Мими

    29 0 Отговор
    А знаете ли госпожа колко лекари , анестезиолози, мед сестри и санитари работят, знаете ли в какви условия, знаете ли с какво възнаграждение са те в болниците, моля посетете една държавна болница и първо се вгледайте в персонала кск изглежда подле в сградите и условията вътре , тотална разруха и мизерия
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 джаба

    21 2 Отговор
    МАЛИИИИИ КРОКОДИЛКА ,МАЛИИИИИ СЪЛЗИ РОНИ ,НАШШШТА НИКОЙ НЕ МОЖЕ МЕ НАКАРА ДА СЕ БОЦНА .. Е И КО ШИ ПРАЙШ ,НЕЩО ГАРНИТУРАТА СИ Я ИЗДУХАЛА
  • 45 3333

    23 2 Отговор

    До коментар #39 от "Коментара":

    Газ към Ирландия при умните
  • 46 Бибитко

    24 5 Отговор

    До коментар #38 от "ФАТ'МАКА БЪЛГАР'ОУ'БИ'ЕЦ , МАНГЪРКАТА":

    Къде е твоят фюрер Борисов с щаба ГРОБ да отваря и затваря държавата през ден? Или вие, герберчетата, мислите, че ние сме глупаци и не помним как използвахте страха, за да правите хората на маймуни. Отивайте вкупом на Марс, заедно с любимия ви вожд и повече никога повече не се връщайте, за да ни дърпате назад и да красете на поразия!
  • 47 Активист на БКП

    15 4 Отговор

    До коментар #41 от "За Киро ЛЪ'Ж'АТА и Фатмак Аскера":

    Ами и кандидата на ГЕРБ за президент е от турски произход!!!
  • 48 НАЙ ПРОСТИЯТ ПРЕЗИДЕНТ

    8 21 Отговор
    КОЙТО СМЕ ИМАЛИ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ КОРУМПИРАНИ И ПРОСТИ ХОРИЦА, ДОКАРАЛИ НАРОДА ДО ИНФЛАЦИЯ И ХАОСА В ДЪРЖАВАТА Е НЕКОНТРОЛИРУЕМ!

    Коментиран от #50

  • 49 Човека Коза

    17 1 Отговор
    А! Ма тоз соросоид на снимката ми била адаш, тъй ли? 🤭🤭🤣
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Събудихте се !

    31 1 Отговор
    От години у нас се мре поголовно. Ненапразно сме в челото по смъртност в света и най- бързо изчезващата нация. Досега обаче не ви пукаше, спинкахте сладко. Имате ли представа колко е болен българинът, от какви болести умират хората и колко невъзможно е да получат качествени медицински грижи, ако не си платят и то много?! Ковид има от 1.5 г !!!
  • 52 БЕГАЙ БЕ

    23 1 Отговор
    В България можеше ВЪОБЩЕ да нямаме коронавирус, ако не бяха меките китки в управлението надупени за по 5 лева на мафията и олигарсите.

    Да напомня ли за блокадата на Банско и контрола на летището?!!! Каквото и да се каже за ваксини е приключило, а локдауни само ще ви изядат гласовете и ще влязат други гладни в парламента!!!
  • 53 И КВО СТАНА

    10 6 Отговор
    БЕЛОБРАДОВА НАЛИ ВИЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ ПОД ЮМРУКА НА РАДЕВ СЕГА ПОЧНА ДА СЕ УСЕЩАШ АМИ НА БАЛОТАЖА ИДЕТЕ ЗА ГЪБИ /ВИНАТА Е ВАША ЧЕ СЕ ПОДЧИНИХТЕ НА ЕДИН ПИНГВИН С НАДЕЖДАТА ЗА ВЛАСТ ТЪЙ ЧЕ СЕГА НЕ РЕВИ АМИ ОТИВАЙ НА ПЛОЩАДА ИМАШ ДА ВРЪЩАШ ДЪЛГ
  • 54 питам

    25 1 Отговор
    Хора умират поголовно всеки ден, а лекарите реват, че парите за Ковид пътеки са малко и хората да плащат по 2000-2500 лв. за лечение. Което значи още повече хора да умират вкъщи, защото нямат пари да се лекуват. Докато едни берат душа, други броят парите.
  • 55 Стефан

    24 1 Отговор
    Всеки може да критикува когато е извън всякакви отговорности, НО ДАЛИ МОЖЕ тази госпожа да ми каже ЗАЩО не се ваксинират българите, и дали може ако тя е министър на здравеопазването да накара НАСИЛА или с убеждение хората да гласуват, малко факти - след формирането на щаба ген.Мутафчийски каза това е обикновен грип, след седмица заяви че към нас се приближава невиждана и много коварна зараза, излизат още 10 капацитети и дават РАЗНОПОСОЧНИ отговори за този вирус, от такива като Чорбанов, до такива като професор Аргирова и си противоречат на 100 процента, е КАК ИСКАТЕ хората да се ваксинират, моя милост е работил с заразени които лежаха по 19 дена в болниците, и нямам НИКАКВИ симптоми.
  • 56 куку

    16 3 Отговор
    на тая само мога и напълни устата със суровата наденица ...
  • 57 Бай Гошо

    6 19 Отговор
    Абе тук сте се събрали цветът на нацията: неуки цървули и изтрещяли комплексари. Какво ни чака на изборите - мале, малееее...
  • 58 ПЕНКО

    15 3 Отговор
    ХОРАТА СИ УМИРАТ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ - КАКТО И ДРУГИТЕ ЖИВАТНИ -В КРЪГОВРАТА НА МАТЕРИЯТА !!! ЗАЩО ДА НЕ УМИРАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ -- ЩЕ ОБЛЕКЧАТ СИСТЕМАТА --- НИКОЙ НЕ Е БЕЗСМРТЕН - КЪРМИШ ГО , А ТО ЩЕ ОСТАРЕЕ И УМРЕ И ЩЕ ПРЕБЪДЕ КРЪСТОСКАТА НА ГЕНЕТИЧЕСКИТЕ НИ КОДОВЕ ---ПРАВНУКЪТ ТИ Е 12% ОТ ТЕБ --- ЗА ТОВА НАРОДЪТ ТИ И НЕГОВИТЕ ДЕЦА СА И ТВОИ И ТВОЯ И ЖИВОТ !!!!!!!!
  • 59 Левски

    9 1 Отговор
    Бело брадова пали към туци кенефа
  • 60 Механик

    29 3 Отговор
    Кви са тия хора, дето умират НЕПРЕСТАННО и то не от Ковид, ами с ковид?
    От къде ги взимате тия шамани с умити лица и нетрадиционни фамилии? То не беха математици, физици, коремни хирурзи, хирурзи по НИЩО, глашатаи, "велики" инфлуенсъри, рап певци (ако изобщо рапа може да се пее), ..............
    От къде бе! От къде ги намирате тия,бе!
    От 2 години чакаме да се "мре яко". Чували не видяхме, трупове по улиците също...
    Сега ми обяснява някаква си врачка, как тареябва да се бода.
    Ами в Израел,детоса набодени, що мрат като мухи?
  • 61 Тая ще е

    9 1 Отговор
    Мата Хари.
  • 62 Гост

    5 11 Отговор
    Точно и ясно! Обаче в страна пълна с професори по всичко няма как да стане… Нищо , че тия същите дървени философи са последни по стандарт на живот сиреч най-бедни но пък за сметка на това най-разбиращи и можещи всичко! Най-болни в целия съюз .. Как става така като са разбирачи по всичко не знам.. И да вероятно след година тука ще става дума за ендемия а Европа ще си живурка но явно толкова си можем!

    Коментиран от #68

  • 63 Апостол Апостолов

    5 15 Отговор
    НАРОДА ПРОСТ-ЖИВОТА ТЕЖЪК....НА ДЪНОТО ПО ВАКСИНА И ВЕЧНО НЕВЯРВАЩИТЕ И ВЕЧНО СЪМНЯВАЩИТЕ,ВЕЧНО ТЪРСЕНЕ НА ВРАГОВЕТЕ.НЯМА ДРУГА ДЪРЖАВА С ПО ПОСРЕДСТВЕНИ РАЗМИСЛИ ЗА ЖИВОТА.

    Коментиран от #65

  • 64 Сега ми светна

    2 7 Отговор
    Служебното правителство е виновно за всичко! А защо гербрастите казват че единственото задължение на служебния кабинет са изборите. Герберасти уредете си опорките и вътрешния мир.
  • 65 Абе апостолче

    6 0 Отговор

    До коментар #63 от "Апостол Апостолов":

    Поне не си поставяй +.
  • 66 АУУУУУ

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "Радка":

    Радке уточни колко силно лично "познаваш" този много черен човек 😍😍😍😍😍😂😂😂😂

    Коментиран от #67

  • 67 До АУУУУУкащия

    5 0 Отговор

    До коментар #66 от "АУУУУУ":

    Не стига че не си на ясно с естествения подбор ами и сам си поставяш +.
  • 68 И ти ли

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Гост":

    Се изходи по въпроса неуки гостенино?
  • 69 Тази

    7 1 Отговор
    Трябва само кавали да прави не да дава акъл!
  • 70 Гага

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Човека Коза":

    я почнете да раздавете по 50 лева за ваксинация и ставаме първи в света,всичкото ром е там веднага
  • 71 ПОВРЪЩАЙ БЕ

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    НА ЕРИХ ХОНИКЕР В БОМБЕТО 😫И СИ ГО НАХЛУПИ НА ШВAБCKATA ГЛАВА👌
  • 72 фбр

    2 19 Отговор
    Всички антиваксъри в ковид отделенията да постоят един ден и след това , ако искат да се ваксинират! Пък , ако не дай си боже се разболеят , да си плащан лечението !

    Коментиран от #73, #77

  • 73 абе шизофашизоиден ваксър

    19 3 Отговор

    До коментар #72 от "фбр":

    Ако можеш да ми обясниш с какво не ваксинирания застрашава ваксата ще се ваксинирам на всеки 6 месеца, защото и ти не знаеш че първите ваксинирани вече не са ваксинирани.

    Коментиран от #78

  • 74 A50

    11 4 Отговор
    Гласувате за ДБ или ПП и получавата задължителна ваксинация.
  • 75 бай Даньо

    3 17 Отговор
    Драга Елисавета , нищо не може да се направи с тоя прос народ , който в същото време се мисли за умен, освен да оставим еволюцията да си свърши работата. Щом вярваш в науката вярвай и в еволюцията .
  • 76 ха ха ха

    14 0 Отговор
    Щом никой не ви спира да се ваксате и вие няма да казвате кой да севакса… демокрация! 🥸

    И Хитер е смятал, че отделния човек няма значение за общото благо 😜
  • 77 Абе умнико

    8 2 Отговор

    До коментар #72 от "фбр":

    Ваксинирания заразява ли се? ,прави ли се на железен? заразява ли и той и то по-вече с това право да ходи където си иска? Имаш разсъдък на фашизоидна вакса. Аргоментирай се не ме пращай там където съм бил поне 30 пъти.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Сандо

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Хх666":

    Че те защо създадоха и всекидневно ни набиват в главите харвардските отрочета от ПП?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Дате

    1 2 Отговор
    Шият п....те ваксъре, ти за друго нямаш ресурс!
  • 83 слуш ся

    12 2 Отговор

    До коментар #78 от "фбр":

    Всеки има право да си се разболява както си иска от каквото си иска... като спрете алкохолът, дрогата и цигарите, че убиват хиляди всеки ден, милиони всяка седмица и аз ще се ваксам против измисления ковид!
  • 84 Като си

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "фбр":

    Прозд - това е задълго!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 archibal

    4 0 Отговор
    Добра манипулация
    Case numbers have been creeping up in recent weeks with hospital figures hitting seven-month highs and health officials have declared concern at the sudden change in virus behaviour in recent days.
    Ireland’s incidence rate of Covid-19 is more than twice the European average, according to the European Centre for Disease Control (ECDC). The ECDC reported today that Ireland’s 14-day incidence rate is at 372.25. The European average is 166.
  • 88 Васил

    0 12 Отговор
    Ами вдигнете здравните вноски на 500 лева месечно на не ваксинираните и си решавате проблема колко работодатели ще се бръкнат с такава сума?
  • 89 МУНЧО КРАТУНЧО

    2 4 Отговор
    НЕ МОА СА СПРАА....БАЦО ВРЪЩАЙ СА....
  • 90 ЗАЛИВАТ НИ ФАЛШИВИ СЕРТИФИКАТИ

    2 6 Отговор
    КАЦАРОВ СПИШ....РАДЕВ А ТИ ???????
  • 91 Леда

    5 0 Отговор
    Маски само в... не е отпадане на мерките и то при 90% ваксинирани. Какво означава това, че до края на живота си трябва да носиш маска само в...?
  • 92 аейсектир

    9 2 Отговор
    Квооо ! Кви прекрасни държави са тия ? Това са най пропадналите в Европа и тя ще ми дава за пример. аеде чупката
  • 93 ЕВРО НЮЗ

    8 2 Отговор
    Е па тая избелена сиганка откъде я изкопахте 😁, от близо 20 годишен непрекъснат живот в Италия, преживял целия период на лъжата, доживях и една балканска катунарка да ми казва какво е в Италия.. УЖАС
  • 94 Песан

    1 6 Отговор
    И нe, нe мe e cтрaх, чe щe изгубя глacoвe, кoгaтo зacтaвaм нa cтрaнaтa нa нaукaтa, cтaтиcтикaтa и тoвa, кoeтo oчитe ми виждaт. Cтрaх мe e зa хoрaтa oкoлo мeн. Зa тeзи, кoитo нe ca вaкcинирaни - пoзнaвaм мнoгo. Тримa oт тях вeчe ca нa киcлoрoд в бoлницaтa. Иcтинcки мe e cтрaх, чe щe изгубя приятeл и аз загубих приятели и много които познавах след като се ваксинираха . Право на избор не фашизирайте.
  • 95 Неам Нерви

    3 8 Отговор
    В САЩ вече ни свърши търпението с антиваксърите. Налага се задължителна ваксинация, иначе уволнение и прав им път - нека великите конспиратори от интернет им плащат сметките. Както толкова ги търпите тези антивакс лигльовци в България ....

    Коментиран от #97

  • 96 Фаро

    3 1 Отговор
    Никога повече герб-сдс-бсп-дпс-дб никога аман т джендъри да идват талибаните че не се издържа
  • 97 Уса

    4 3 Отговор

    До коментар #95 от "Неам Нерви":

    Слагай противогъза и се скрии под земята при твоите американски колеги и съседи.Никой никого не насилва в сащ с ваксинация и затова,че уволняват ще има необратими последствия върху всичко,което предишните поколения са направили с добро а вие ваксърите унищожожавате с лека ръка.И внимавай да не посочиш някой,че може и да те гръмнат в сащ може
  • 98 Конаре

    5 0 Отговор
    Нивото на здравеопазване е отговорно за високите нива смъртност в страни като България и Русия. И отговорът не са детски "ваксини" а поне един мандат някой нормално да инвестира в медицината вместо непрекъснато да реже.

    А в западните "прекрасни държави" медицинския персонал е именно нашия, който е отишъл да работи там поради липса на шанс у дома.

    Сега зимата ще видим. Като почнат продупчените из запада и Русия да дават фира от спинаджийски пневмонии и "кошмарни настински" и психопатите и корумпета ще обясняват че това е "новия щам мю зета омега" дето го генерира "последния антиваксър скрил се на село" но удря само ваксинирани.

    Надявам се достатъчно хора правят списък на лекетата който "подкрепят науката" и "настояват за рестрикции". До преди 10г тези хора бяха проводници на полезни импулси от запад. Но откакто запада е превзет от токсични психари, същите хора в БГ станаха проводници на токсични импулси.

    Нямат достатъчно мозъчна автономност да преценят кога е време да преосмислят своя подход към живота.
  • 99 Конаре

    7 2 Отговор
    В "прекрасната държава Италия" въведоха кошмарен фарма фашизъм и има бунтове и сблъсъци които никой не отразява.

    В другите изброени страни също цели пластове на населението са сегрегирани като евреите при Хитлер, само защото не вярват на доказани лъжци и крадци.

    Същото е в Латвия, Литва, Словения, и Австралия.

    Който призовава да се взима пример от такива страни е фашист, национален предател, и анти-българин.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Жорж

    4 1 Отговор
    Българина мре от как е демокрация повечето ми роднини умряха преди ковид и на нукои не му дреме да си ваксинират малцинството да има кои да гласува за тях
  • 102 А дали е така

    6 1 Отговор
    При циганите ваксинацията клони към нула, живеят по същия начин, както преди ковид истерията, не се забелязва никакъв апокалипсис при тях. Защо никой не иследва този феномен.. Ваксиниран съм, но вече се съмнявам дали съм постъпил правилно.

    Коментиран от #121

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 С обиди

    2 1 Отговор

    До коментар #78 от "фбр":

    Ваксите искате де се наложат, а не виждате че от всякъде издишате.
  • 106 гоггог

    4 2 Отговор
    Словения спря да ползва Пфайзер. Финланзия Модерна за мъже до 30 г. - ЗАЩО ЛИ? Много си умна, шорошоидке! Ти се набоди с пет ваксини, ако щеш!
  • 107 Буха ха

    2 1 Отговор
    Белобрадова е откачена Козила. Никой не дава ухо на несвързаните ѝ бъртвежи.
  • 108 Елисавета Най Умната!!!

    7 2 Отговор
    В много държави по света се стимулира ваксиниран ето с парични и предметни награди!!! За първи път чуваш, че е практика и се прави!!! И при нас щеше да върви по бързо този процес, ако Борисов и Шайката в Бели престилки не прекалиха с опсихясванито на Хората!! Отвратиха, Обезвериха хората, никой не вярва на Мафията в Бели престилки, на Политици, като Борисов Ангелов Катранджиев, Балтов и двете Врачки, които и в Момента сеят Недоверие в Медицинота::Витанов и Л Томов!! И то всичко се случи, за да остане ГЕРБ и Борисов до края на мандата!! По Голям Хаус в Здравеопазването нее имало от последните 2 години на Гербаво то Управление!!?
  • 109 Друг българин

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Нарича себе си Летяща Козила, ама е Пълзяща Крокозила.
  • 110 плевен

    0 5 Отговор
    Всичко казано от Елисавета е вярно. Но! Защо го казва сега, преди изборите? Обира симпатиите на васинираните. Над сто коментара и над 3000 гледания. Заради тях се е сетила да плаче след почти две години на пандемия.
    А раздаването на смарт часовници е просто обида към интелекта на ваксинираните.
  • 111 Гост

    4 0 Отговор
    Перфектната конспирация - създаваш вирус, създаваш ваксина, пускаш антиваксърски теории от типа "земята е плоска" и "всички ще ни чипират" и редуцираш населението с голяма част от празноглавите идиоти

    Коментиран от #113

  • 112 Komapak

    0 2 Отговор
    Четирите цитирани "прекрасни" държави са на дъното на моята лична класация. По надолу не дочетох защото се сетих какво следва.
  • 113 Komapak

    1 2 Отговор

    До коментар #111 от "Гост":

    Само да попитам как по точно ме чипират като един флакон е пет дози. Петимата ще сме с еднакъв номер и идентичност ли? 😀 Не че съм се втурнал да се ваксам, но просто ми е интересно.
  • 114 Румборак

    1 1 Отговор
    От доста време гледам всекидневно клипове от Дъблин на улични музиканти, 10% от хората по улиците ходят с маски на лицата като повечето са млади.
  • 115 И кво

    4 2 Отговор
    Я вижте тези ваксинирани на 90% държави къде са в класацията на ковид заразени? На челните места в света.
  • 116 Alex

    1 3 Отговор
    Добре,де,кого обвиняваш,госпожо Белобрадова?!Ами всичко си зависи от простия български народ!Вярно,много години все за нещо е лъган,а напоследък добре работят и антиваксърите Чор Ба и Ман Гъ,та...
  • 117 потребител

    4 1 Отговор
    Г-жо Белобрадова,обяснете ми подробно на прост разбираем език какво е това " Информирано съгласие" и какви са последствията от него?
  • 118 Матей

    2 0 Отговор
    Пак агитация,много треперят за живота ни,бреееей!Сакън да не умреш от ковид,ами я от глад ,я от студ.Всеки си отговаря за своето си здраве в случая с ковид,има вярващи и неверници,защото то си е въпрос на вяра.няма никакви научни доказателства,само натрапени от СЗО правила.И както виждаме,администрацията стриктно ги изпълнява,дори измисля разни детински уловки,за да подлъже някои глупаци да се инжектират.Декларациите за поемане на лична отговорност къде ги забравихте,ваксините не са безплатни ,те се плащат щедро от бюджета,сиреч от нашите данъци,същото е с тестовете и здравната пътека по ковид--също щедро заплатена.Тъй че има много нещо гнило в цялата работа.
  • 119 Пенсионер

    2 0 Отговор
    Пенко хората са казали. Умрел смок не прескача и на дърт х....я не закачай.Така ,че внимавай какво пишеш.Недей да мориш пенсионерите.
  • 120 Хихата

    0 0 Отговор
    Леле, колко страх набрала тая! Че как досега не е пукнала от шубе? Ей затуй се отвратих от тъмнозеленте ДаеБари, пък и не само аз! Пред тях д-р Менгеле изглежда невинен юноша бледен...
  • 121 Хихата

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "А дали е така":

    Никакъв феномен не е - при циганите действа механизмът на естествения подбор. Както и при африканските племена, където "ваксинацията" клони към 0, но заразените рязко падат. т.е. създали са си стаден имунитет. Във "високоразвитите" общества измират и ще измират все повече хора, понеже там се крепи живота на всеки кекавелник, който освен това създава поколение от кекавелници и т.н. Което потвърждава старата максима, че много добро не е на добро!