Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 13:00 6 381 79

Ти! Доказа ли, че нямаш сестра?

  • зелен сертификат-
  • слухове-
  • коронавирус-
  • ваксинации

Отсега трябва да се мисли как трябва да се провеждат изборите през 2022 година

Ти!  Доказа ли, че нямаш сестра? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Сега ситуацията със зеления сертификат е като от популярният метод за оплюване. Пуска се слух, че примерно сестрата на Иван е к...а, а той нека доказва, че няма сестра. Само, че сега държавата иска доказателства от всички, че нямат сестри. Дори ще санкционира народа.

Пълната липса на управленски умения вече са плашещо вредни.

- Лекари, на първа линия, които имат ежедневен контакт споделят, че трудно се различават грипоподобните симтоми от Ковид симптоми със сегашните методи. Нека не се забравя, лекарите работят при различни условия. Извод- няма 100 % точност при диагностиката.

- Всеки ден се вземат различен брой тестове. Извод -няма постоянна база за определяне на % заразени, следователно неточно определяне на % заразени! На са взети 06.01.2021г-11 456, а на 20.10.2021г- 22 264 проби. Двойно нарастване на пробите. Как може да се управлява процес без точно измерване на параметрите му? На един парен котел не се сменят температура до която ще се загрява водата.

- Оставиха се на управленски позиции, същите хора, които затвориха паркове и градини, въпреки че плахо се призна като грешка. Сещате се какво не може да се направи със стари......., а в политиката по-различно ли е?

- Въпреки, че причината за смърт се доказва само с аутопсия, продължи да се определя причината за смърт без аутопсия. Извод- неточна и незаконно определяне причината за смърт от Ковид. Ако се правеше по една аутопсия на починал всеки ден, примерно в 20 големи болници нека всеки си сметне след година какви по-конкретни данни медиците щяха да имат. По-лесно е със забрани и да държат хората в страх.

- Признава се, че ваксинираните се заразяват, но боледуват по-леко. Кой и как определя колко по-леко е това. Просто думи без аргументи. От колко време тече ваксинационният процес, че толкова бързо се натрупа информация?

- На такава база се вземат управленски решения, и т.н. елит се дразни, че хората не им вярват.

- Като капак на всичко държавните служители бяха пощадени от изискването за зелен сертификат в това влизат и армия, МВР, съдебна система, като на тях продължава да не се удържат осигурителни и здравни вноски. Въпреки финансовата криза. Ако това не е разделение, кое е​? Еди кандидат за президент стигна до там в неспособността да вижда реалността, че призова за обединение. Самопровъзгласилият се елит се подигра на обикновения човек под формата на грижа за здравето му.

Вместо да се правят изводи и да се води самостоятелна политика, управлението на страната се поведе по препоръките на ЕС, който е сборище на чиновници. Например никой не повдигна въпроса, какъв туризъм е по-добре да развиваме- масов или не. Малките семейни и селски хотели по-добре ли се справиха с трудностите? В един пристанищен град кое е по-добре- да го посещават яхти или круизни кораби с десетки хиляди пътници и толкова обслужващ персонал​?

Ненормално, дори вредно в държавната администрация да се настаниха толкова професори- каква наука правят там? Да си истински професор означава да знаеш всичко за малко неща, а не обратното. Имаме професор, който в продължение на година ежедневно се появяваше непрекъснато по медиите като член на НОЩ и успя да стане професор, браво на него! Сега ще яде от зелника колкото си иска. Друг държавен чиновник т.е. администратор стана *Лекар на годината*. Колко пациенти е имал може ли да каже Лекарския съюз или мълчи, защото е съюз на търговци, а държавата е основен платец. За справка Умберто Еко и Ноам Чомски са само световно известни професори и личности, а не администратори т.е. чиновници на заплата.

Друго събитие е в центъра на вниманието на народа-заседналият кораб *Вера су*. Как се допусна това? Преди около година имаше много шум около придобиването на техника за следене на морския трафик за борба с емигрантите. Какъв е резултата-голям кораб и то не някакъв бързоходен се блъсна в уж охранявания роден бряг. Какво

разследва държавата- къде е причината да не се забележи приближаващият се кораб?Пълно мълчание! Производството на генерали тече с пълна сила, въпреки всичко, а на народа чрез медиите се провежда курс по товарно-разтоварни методи на кораби.

Накрая за дългоочакваната промяна. Знаете ли, че в класацията за най-престижни университети освен Харвард е и Лондон бизнес скул / Лондонско бизнес училище/, а то е завършено и от Сергей Станишев? Така, че, по-кротко с очакванията за продължаване на промяната, ако я виждате някъде. Какво е общото между новите герои и старите е, липсата на практика в реалната икономика. В политиката ни липсват хора с опит в управлението на производствени технологични процеси. В тези процеси има много фактори, които влияят, там не става с кампании. Затова у нас и се решават проблеми на парче.

Промяна може да има само ако се промени избирателната система. Защо да не започне промяната с възможността народни представители от съответния избирателен район да стават класиралите се с на-много гласове. Министри да стават само от избраните народни представители. Нека в съответния избирателен район се избират независими и партийно издигнати кандидати. Никакво разпределение на гласове между районите. Чисто мажоритарен избор. Честно състезание за гласовете в района. Забелязва се нарастване на избрани кметове издигнати от инициативни комитети, а не от партии. Комитети се създават по повод. Те не носят отговорност. Мажоритарният избор е с лична отговорност.

Като гледате с какъв хъс от вън се налага ваксинацията, представете си какво ще е с приемането на Република Северна Македония, а за присъединяване към Инстанбулската конвенция може да се окажем с бедна фантазия.

Отсега трябва да се мисли как трябва да се провеждат изборите през 2022 година.

Автор: Филип БОЕВ


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ферта

    18 126 Отговор
    Днес предупредих работниците си, в понеделник който е без ваксина да не идва на работа!

    Коментиран от #2, #3, #14, #15, #16, #24, #26, #39, #40, #42, #44, #71

  • 2 Уууууууууу

    163 12 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    А ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ РАБОТИШ САМ !!!!

    Коментиран от #6

  • 3 Последния Софиянец

    121 17 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    Аз предупредих работниците в ресторанта ми който е с ваксина да не идва на работа.

    Коментиран от #27, #72

  • 4 Ти! Доказа ли

    20 22 Отговор
    че не си обратен? И ако си обратен,спрямо чий прайд си обратен?
  • 5 Хахо

    11 90 Отговор
    Тенденциозна ан тi vax статия, хайде с бакалските сметки не учете специалистите ами се замислете за собственото си невежество. Дънинг-Крюгер в действие.

    Коментиран от #12, #67, #68

  • 6 ферта

    6 47 Отговор

    До коментар #2 от "Уууууууууу":

    Чакат на опашката, много са!

    Коментиран от #36

  • 7 БАЙ Х@Й‼

    55 5 Отговор
    🇧🇬🇧🇬🇧🇬НЕНОРМАЛНОТО е новото нормално 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 8 Мислещ

    81 13 Отговор
    Сега е последният шанс. Отпор на всички нива, включително глас на изборите срещу фашистите, че иначе на следващите избори и това ще ни вземат.
  • 9 хъммммм

    13 3 Отговор
    Истината е много трудна за разбиране с толкова кли ...промивки!
  • 10 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    49 31 Отговор
    За това предателя Радев в локдаун от политиката!
  • 11 ТИКВА

    11 73 Отговор
    Правилно, без ваксина да си стоят в домовете и да стачкуват, една , две години и т.н.

    Коментиран от #34

  • 12 БАЙ Х@Й‼

    49 6 Отговор

    До коментар #5 от "Хахо":

    😃😃😃"Ако фактите противоречат на моята теория, толкова по-зле за фактите! / Хегел /😃😃😃
  • 13 Пандев

    7 67 Отговор
    Българите не се ваксинират, също като при ромите. Ние северомакедонците сме готови да ви окажем съдействие, ще Ви организираме пунктове, ще осигурим и персонал. В Македония са ваксинирани близо половината.
    Вземете поука от нас.

    Коментиран от #31

  • 14 Miro

    51 7 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    как се чустваш като робовладелец ли? сигурно и осигоровки не им плащаш .ДАно им платиш на хората последцвията от ваксината!!!!!!!

    Коментиран от #30

  • 15 а бе ей

    50 2 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    овчи, кви работници имаш бе, бегай да пасеш овцете, мирише на овча
    тор работници имал
  • 16 Мислещ

    64 7 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    Да не се окаже, че ти ще останеш без работа след някоя седмица, като няма кой да ти робува? Гледам, че някои вече се оплакват и че имат 1/3 от нужния оборот за да са на 0, без дори да имат печалба. Тежки дни идат и за вас, фашистите, изобщо не си правете илюзии, че само нормалните хора ще страдат.

    Коментиран от #38

  • 17 Я виж

    77 6 Отговор
    Тази статия как я пуснахте? Чудо във факти. Има надежда!

    Коментиран от #21

  • 18 Българка

    45 7 Отговор
    Статията ми хареса. Не виждам кой е авторът

    Коментиран от #28

  • 19 чудя се

    9 44 Отговор
    Чудя се защо статията е анонимна, така няма как да кажа кой да го д..а. Егати разсъжденията, лаик и хейтър в едно.
  • 20 OMEGA

    32 7 Отговор
    КОЙТО ИСКА ОТ БОЖИЕ ТВОРЕНИЕ ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПОКЕМОН ДА СЕ БОДЕ !
  • 21 Вергина

    4 28 Отговор

    До коментар #17 от "Я виж":

    Преброяват антиваксърите :))) но доста хора дори и не са чували за това едва скалъпено сайтче, така чееее бройката не е вярна.
  • 22 Дерт

    9 2 Отговор
    Много снонимна статия?!!!

    Коментиран от #78

  • 23 Яяяя

    46 5 Отговор
    Никаква полза от ваксините, никъде по света! Само лъжи и манипулации. Ползата е за глобалните фарм. компании, а политиците са на хранилка при тях!
  • 24 Механик

    52 6 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    Аз предупредих моите работници, че ако се ваксинират, ще трябва да си търсят друга работа.
    На мен хора с нисък интелект не ми трябват.

    Коментиран от #48

  • 25 ЦЕЛ

    42 6 Отговор
    - ПОРОБВАНЕ.

    "Зеленият сертификат" вeчe e инcтрумeнт зa пoрoбвaнe и рeaлнo чипирaнe нa дoбитъкa oт нoвитe рoбoвлaдeлци, тъй кaтo нocи във ceбe cи цялaтa нaличнa инфoрмaция зa инзи индивид, кoйтo гo придoбиe.

    Инжeкцийтe c вaкcитe ca oръжиeтo нa cвeтoвнaтa caтaнинcкa мaфия, a GRЕЕN PАSS (зeлeн ceртификaт) e eднoврeмeннo прaнгaтa зa рoбa и прoпуcкът му зa aдa.

    Вcякo дoбичe нa чeтири крaкa имa чип нa ухoтo cи, a зa вcякo дoбичe нa двa крaкa caтaниcтитe ca прeдвидили eлeктрoнeн "зeлeн ceртификaт", зa дa мoгaт дa гo cлeдят, пacaт, дoят и кoлят кoгaтo им e нeoбхoдимo.
  • 26 Тъмен субект

    45 2 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    И ти подписваш декларациите за информирано съгласие и поемаш всичките им разходи, каквото и да стане с тях.
  • 27 Милиардер

    2 19 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ако, ти имаш ресторант, то аз притежавам всички ресторанти на Слънчака и Златните!:)
  • 28 Авторът

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    е сайтът.

    Коментиран от #29

  • 29 Дамм

    10 3 Отговор

    До коментар #28 от "Авторът":

    Сайта сам си пише статиите?

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Посетител

    26 1 Отговор

    До коментар #13 от "Пандев":

    Това само показва колко сте безмозъчни! Готови сте да повярвате на всичко, щом е казано от мейнстрийма! НИКОГА ЗА НИЩО НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙ! ПРОВЕРЯВАЙ!!!
  • 32 Е и какъв

    28 1 Отговор

    До коментар #29 от "Дамм":

    ти е проблемът? Във вестниците няма ли редакционни статии?

    Или статията не ти харесва, защото не е ковид-коректна?
  • 33 SH BG

    27 4 Отговор
    На 14-ти гласувайте за тези, които с действията си показват и доказват, че ще премахнат не само мутромилиционерите, шорошоидите, грантаджиите, но и ковидфашистите...!!!

    За да я бъде България, а пък и да ни има нас българите...!!!

    Дааа...!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Мисир

    7 21 Отговор
    Абе, Факти?! Що не Ви е подписана статията?!:) Почнахте като DW ! Браво! Анонимното си е анонимно! Иначе автор е Миленчо! Стилът му го издава!:) От какво те е страх, а?! Безстрашни редакторе и радетел за права и свободи?:)

    Коментиран от #60

  • 36 Казваш

    25 4 Отговор

    До коментар #6 от "ферта":

    Много били кандидатите за доброволно поробване?

    Чакали на опашки да им сложат цифровите пранги, наречени "зелени сертификати"...

    Всяко двукрако добиче - с цифров чип = "зелен сертификат" = хомот на врата и марка на ухото!
    Жалко за бившите хора...
  • 37 Българка

    27 4 Отговор
    Направо настръхнах, този човек ми е прочел мислите. Евала, човече.
  • 38 Ферта

    3 27 Отговор

    До коментар #16 от "Мислещ":

    Не се притеснявай! Народа е гладен! Мераклии да заемат работното ти място бол!
  • 39 коМтраферта

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    А аз назначавам вече само турбоинжекцион (с две основни и една бустерна инжекции)! Даже мисля за битурбо - ваксина за грип, или превантивно четвърта игла за Коледа.

    Коментиран от #55

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Аз от БЕХ

    9 2 Отговор

    До коментар #40 от "Човека Коза":

    Това е някакъв миризлив селянин, дето се прави на бизнесмен...
  • 42 Чичо

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    И у пондрелник ни една мисирка у зайчарнико
  • 43 Пипи Чорапчето

    28 2 Отговор
    Рядко ми се случва, но сега ще се съглася напълно с написаното!
    Поздрави на автора!;)
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Питам

    27 4 Отговор
    Какъв процент НЕваксинирани ингилизи останаха, та броят на новозаразените там за вчера е шокиращо висок? Смъртността също е повишена. А вече им бият трета доза! Тогава, оти ги ручаха жабетата? Данните са от Sky News.
  • 46 Баш софиянец

    22 3 Отговор
    Изключителна статия. Който и да я е писал, има нещо символично в нейната анонимност, защото изразява точното отношение на българския народ като цяло и то много добре казано. Оказа се, че българите нито сме тъпи, нито сме слепи. И качествата, които ги имахме за най-негативни има ситуации, в които се оказват позитивни.
  • 47 Фактите

    10 6 Отговор
    Статията по същество не е лоша, но правописът, приятели от "Факти", правописът! Седнете и прочетете къде се пишат запетайки, къде - не! Пък и пълният член май ви е проблем...Поздрав най-сърдечен!
  • 48 6303

    2 6 Отговор

    До коментар #24 от "Механик":

    Завърши ли ПУЦ -а ?
  • 49 Станислав

    8 8 Отговор
    Хубави разсъждения но след като се напълнят болниците няма какво да се направи освен отчаяни мерки.

    Коментиран от #50

  • 50 Баш софиянец

    18 2 Отговор

    До коментар #49 от "Станислав":

    Ти ако си влизал в болница, ще знаеш, че голяма част не са за там. Просто извън болницата не получаваш НИКАКВА медицинска помощ. Няма кой да те погледне.
  • 51 Риналдю

    10 2 Отговор
    В България номера няма да мине.Не защото българите са някакви "революционери" и ще се вдигнат против "системата".А точно защото не са,но са свикнали на подобни глупости и голяма част от хората просто ги игнорират.Държавата от друга страна е доста тромава и неефективна,заради мързеливата,безмозъчна и некадърна администрация.Тук се провалят не само добрите идеи,но и лошите.Примери колкото искате.
  • 52 Бурканбанк

    12 3 Отговор
    Всеки, който е против фашистките мерки, може да дойде в неделя, 14:00 часа, пред НДК на протест.
  • 53 Го4о

    5 10 Отговор
    Радев ще понесе ли съдебна отговорност за бездействието по случая "Аферата ВЕРА СУ"?
  • 54 Мармалад

    4 6 Отговор
    Айде пак на кадърните бизнесмени някой друг му пречи.С какво бе бюджета се пълни основно от ДДС и акциз косвени данъци.На този тип анализатори един въпрос абе Германците и Французите и те имат армия и полиция ама дали им пречат на бизнеса.Само тук им пречат .Един военен взима колкото касиерка в голям магазин.
  • 55 Вида

    11 4 Отговор

    До коментар #39 от "коМтраферта":

    Аз предлагам нещо по - просто. Ушна марка за всеки ваксиниран за да се различават още от пръв поглед. По евтини са и по удобни и няма да се забравят.

    Коментиран от #58

  • 56 Истината!

    18 3 Отговор
    Българинът ще повярва на тези, които го агитират да се ваксинира, когато му отговорят : Защо от самото начало на пандемията по света не се правят аутопсии на починалите, обявени за заразени от Ковид 19? Какъв е процентът на повторно заразените след преболедуване, в сравнение с разболелите се от Ковид 19 след ваксинация? Не е ли все още рано да се твърди, че след ваксиниране или няма никакви последствия, или те са много редки? Кой имунитет срещу вируса е по-добър и по-траен: след преболедуване или след ваксиниране? Заблуждаваха ли ни специалистите съзнателно, че след голям процент ваксинирано население ще се постигне стаден имунитет? Би трябвало да им е ясно, че вирусът ще мутира и ще се появяват нови и нови щамове. Защо не работеха така усърдно, както за ваксините, за откриване на ефикасно лекарство? Защо отричаха яростно някои препарати, които, както твърдят лекарите на първа линия, действат? И най-важното, на което чакаме ясен отговор: Защо не се отпускат средства от държавата за българската ваксина? Ами ако тя се окаже много по-добра от останалите? Какво ще е оправданието тогава? Чували ли са държавните мъже, че малка България и ма световно признати успехи в тази област?
  • 57 Глупостта ходи по хората

    5 21 Отговор
    Какви ги пише този Филип Боев! Никъде и в нищо не може да има 100% сигурност,но със сигурност тя е 100 процента в някои човешки глави като на антиваксерите например! За тях доц. Гломб с право казва,че са безотговорни,престъпни индивидуалисти,а аз ще допълня и терористи,които са обявили война на човешкия разум!

    Коментиран от #64

  • 58 Посетител

    7 3 Отговор

    До коментар #55 от "Вида":

    Направо щемпел на челото, щото ухото може и да окапе - знае ли човек какво може да му се случи в следствие "ваксините"! ... Черен хумор...
  • 59 Цугцванг

    3 8 Отговор
    Като толкова искаме да сме свободни, дайте
    да не се потстригваме(пестим пари), да не носим
    носни съпи, да не сменяме чорапите всеки ден,
    дасе къпим от време на време, да не носим шапки, чадъри, да не режим асмити и не ги пръскаме поне 3 пъти......!!!!????
  • 60 Чети бе!

    8 2 Отговор

    До коментар #35 от "Мисир":

    Името на автора е в края на статията. Явно не са ти стигнали силиците да стигнеш дотам...

    Коментиран от #62

  • 61 Вида

    4 1 Отговор
    Аз предлагам нещо по - просто. Ушна марка за всеки ваксиниран за да се различават още от пръв поглед. По евтини са и по удобни и няма да се забравят.
  • 62 Посетител

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "Чети бе!":

    Не си прав! Когато колегата е коментирал, статията бе... анонимна. Впоследствие името на автора се е появило.
  • 63 Глей ти

    0 0 Отговор
    Няма надежда за бъдещето на България.
  • 64 Човек от щаба

    13 0 Отговор

    До коментар #57 от "Глупостта ходи по хората":

    Понеже лягаме и ставаме със статистика, закусваме, обядваме и вечеряме със статистика, нека попитам: Някой води ли статистика за процента на сърдечно-съдови заболявания или внезапен летален край, без обяснение от къде е дошло? За периода на март-октомври питам? Щото в началото се каза по между другото, че има внезапен летален край за няколко човека. И изведнъж независимите медии спряха с тия новини. Вместо тях едни и същи лица - споменатата от вас доцент Тромб, оф грешка Гломб, Кунчев и още 1- 2 познайковци. Не виждам нищо разумно в това да чуваш и вярваш само на едната страна. Така че оставете вашите съвети за разум. И оня ден познат 35-6 годишен мъж почина внезапно....след 2-ра доза. Да, не знам има ли връзка между двете - няма аутопсия. Но кажете ми колко аутопсии, изобщо в световен мащаб доказаха смърт от Ковид? Ето защо моя разум ми подсказма, че нещо не е наред с ваксините. Защо е този натиск? Щях да вярвам в хуманизма, ако модерна, файзер и т.н бяха публикували рецептата на ваксината, за да се прави на много места и да е достъпна. Щях да вярвам в хуманизма ако имаше такава кампания и за цигарите например - доказано по- успешен убиец от Ковид. Но те гонят само за едно решение, дошло изненадващо бързо след проблема....
  • 65 1520

    10 0 Отговор
    сложете по една звезда на ваксинираните и проблема е решен управляват ни слуги на чужди интереси
  • 66 Гарван

    15 1 Отговор
    Колегата е болен от ковид, потвърдено с два положителни теста, вторият PCR. Заразен от детето си от училище най-вероятно. Ваксиниран март с Астра Зенека. С проблеми от дозата - двойно виждане за месец два. От вчера е без обоняние. И не е фалшиво ваксиниран, той си реши и го направи.
    Та викате пазели били, сигурност давали.
    Болниците са пълни с хора, които не са за там, за да се точи здравната каса по клиничните пътеки. Там където не се отпускат пари болните кучета ги яли, няма кой да им обърне внимание.
    В Англия при висок процент ваксинирани заболеваемостта расте, в Африка при по-нисък от нас процент ваксинирани смъртността е по-малка. Комай всеки мери с различен аршин кой от какво е болен и починал.
    От всичките наприказвани от властите и разните им щабове лъжи, от всичките им половинчати и безумни мерки, освен да създадат допълнителен хаос и проблеми друго не са направили. И сега продължават в същия дух.
    И не, не са ви виновни хората. Ние си плащаме данъците, които вие разхищавате и крадете.
    Плащаме здравни осигуровки, а вие закрихте агенцията за лечение на деца в чужбина, закрихте агенцията за трансплантация, закривате отделения и цели болници и принуждавате хората да пътуват до други градове, за да се лекуват. И както сме осигурени в болницата си носим и плащаме чаршафи, игли, превръзки, храна, дори тоалетна хартия. Все още нямаме медицински хеликоптери, спешната ни помощ идва с часове закъснение, ако въобще дойде.
    И сега ние сме ви били виновни.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Матей

    3 0 Отговор
    А ти,другарю,ваксинира ли се?Избиват на сталинизъм,и в по-ранни епохи е имало медицински фанатизъм и суеверия,сега ковид се провъзгласява за вездесъщ,зъл дух,който се вселява в неверници.И почва лов на вещици,на атеисти и философи,Торквемада и Лойола са в стихията си,ДОЧУВАТ СЕ ПРИЗИВИ ЗА КРЪСТОНОСЕН ПОХОД срещу катарите и богомилите.
  • 70 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 2 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! ....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 71 Деси от Лом

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ферта":

    След месец като огладнееш ще ми папкаш ак,о,то
  • 72 АУУУУУ

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    ти кажи къде ти е шкембеджйницата....че другата седмица да ти пратя проверяващи......иииии хоп глобичка.......само няколко хиляди лева....както се казва малко, но от сърце....ХА ХА ХА
  • 73 Сестра

    0 2 Отговор
    Всички сестри са к...и. Така, че няма нужда да доказва.
  • 74 Лъки

    1 3 Отговор
    Нали по форумите твърдите, че 80-90% от населението на България било изкарало вируса, а сега като дойде ред да го докажете - пищите.
    Докажете го! Ако е истина всички мерки, трябва да отпаднат.
    Имам много висок T-клетъчен имунитет от ваксината и антитела, а как са вашите?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Живко

    3 3 Отговор
    Най-после ще имам шанс да си намеря работа при толкова много антиваксъри, които ще се откажат от своята.
  • 77 Лунатик

    2 0 Отговор
    Луна Президент !
    Да бием всички червени тикви на изборите !
    Само с Луна ще успеем !
  • 78 Док Алекс

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Дерт":

    А бе, алитерати! Под статията пише автор:Филип Боев! Много сте залухави!
  • 79 Вожд Seatel

    1 0 Отговор
    Системата на белоликите е като надпревара на водана тиква на Вг. език кратуна "Хвърлете голем брой тикви в дъбок вир най тешките пълните с плод и семена потъват на дъното а празните без стойност изплуват най отгоре и вие избирае точно тех за Голем Вял Шеф..???!!!!