Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 15:33 5 962 52

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Борисов осъзнаваше, че не е вечен. Назначиха Гешев, за да си гарантират безнаказаност

  • георги георгиев-
  • боец-
  • избор на главен прокурор-
  • иван гешев-
  • главен прокурор-
  • pi ar sevi boiko

Навършиха се две години от избора на Иван Гешев за главен прокурор. "Единственият резултат от неговата работа е задълбочаването на репресиите и тоталното превръщане на прокуратурата в една мутренска бригада", посочи председателят на "БОЕЦ"

Георги Георгиев, БОЕЦ за ФАКТИ: Борисов осъзнаваше, че не е вечен. Назначиха Гешев, за да си  гарантират безнаказаност - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Две години от избора на Иван Гешев за главен прокурор се навършиха вчера.

На 24 октомври 2019 година Висшият съдебен съвет (ВСС) избра единствения кандидат за поста на главен прокурор Иван Гешев. Последва отказ от президента Радев да подпише указа за назначаването му и повторен избор във ВСС на 14 ноември 2019 година, като тогава гласовете бяха 20 гласа "за" и 4 "против" и в крайна сметка указът беше подписан, а Иван Гешев стана главен прокурор.

Докато ВСС избираше Гешев за главен прокурор на 24 октомври 2019 година, Гражданско сдружение “БОЕЦ” се опитваше да проведе своя протест срещу избора му пред сградата на ВСС. Бойците обаче не бяха допуснати там, защото пред сградата се провеждаше друг протест - в подкрепа на избора.

Мигновено последва 24-часова блокада на Орлов мост, където “БОЕЦ” и гражданите все пак заявиха своята воля. Блокадата на Орлов мост се повтори в много дни и нощи от лятото на 2020 година, когато “БОЕЦ” искаха оставката на Бойко Борисов като министър-председател, на Иван Гешев като главен прокурор и на Емил Кошлуков като изпълнителен директор на БНТ.

Какво се случи през тези две години след избора на Иван Гешев за главен прокурор, от ФАКТИ разговаряхме с председателя на Гражданско сдружение “БОЕЦ” Георги Георгиев. Разговора ни четете в следващите редове:

- Г-н Георгиев, две години от избора на Гешев, когато БОЕЦ не бяхте допуснати от МВР до сградата на ВСС, се навършиха вчера. Каква е равносметката за тези две години - какво успя да извърши главният прокурор през тях?

- Този случай има предистория, която мисля, че е важна. В деня на избора на Гешев се случиха две събития. Не беше само нашият протест - имаше протест, имаше и контрапротест на мутрите с дебелите вратове и черните тениски с плакати “Гешев е радост!”. Това бяха двете събития.

И към онзи момент “БОЕЦ” твърдяхме, а след това доказахме, и то по съдебен път, че единственият законен протест в този ден беше протестът на “БОЕЦ” - заявен предварително, съгласуван с МВР и институциите, но в крайна сметка, осуетен по престъпен начин от Столична община и МВР. Те не допуснаха свободните граждани и “БОЕЦ” да изразят своята свободна воля пред ВСС. Вместо това допуснаха т. нар “контрапротест”, организиран от ПИК, който беше, подчертавам, доказано незаконен, като доказахме незаконния характер на този "контрапротест" по съдебен ред.

В резултат на това “БОЕЦ” бяхме принудени и аз поведох гражданите, за да блокираме символично Орлов мост. Символично заради символиката на това място, свързано със съпротивата срещу статуквото, срещу мафията. В същото време това действие беше и ефективно - това беше първата 24-часова блокада на Орлов мост от 1997 година насам. Там се събраха стотици граждани и нашият глас беше чут. Тогава бяхме стотици хора, но днес съм убеден, че милиони са българите, които разбраха какво представлява Гешев, които разбраха, че той е изборът на мафията, че той е техен защитник и слуга.

От дистанцията на времето - в тези две години, всяка наша дума се потвърди с резултатите от неговата работа. Буквално всяка наша дума, всичко, което изговорихме като предупреждение, като наши аргументи и мотиви срещу избора на Гешев, беше потвърдено - именно, каква е неговата задача, целяща се с назначаването му. Избор нямаше, имаше състезание с един кон, с един-единствен кандидат, предварително определен, което не е избор. Това беше назначаване по волята на Пеевски и на Борисов на техен наместник в прокуратурата. Задачата на Гешев беше да прикрива извършените от тях престъпления и да наказва тези, които не приемат мафиотската им власт. И това се доказа.

- Ако влезем в конкретика, в действия като неразследването на кюлчетата и на Пеевски ли се състои доказването на тезите на “БОЕЦ”?

- Дори само през тези две години “БОЕЦ” имаме няколко десетки внесени сигнала в прокуратурата срещу различни властови фигури, включително за Пеевски, включително за Борисов, включително за записите, които изтекоха - с “Братиньо” и т.н, включително за кюлчетата, за пачките, за къщата в Барселона. Нито един от тези сигнали не получи своето адекватно законово развитие - тоест да има истинско, пълноценно разследване по същество срещу лицата, които сме уличили в извършване на престъпления.

Вместо това обаче имаме знакови разследвания срещу подателите на сигналите - срещу мен например и други колеги. Има репресии и гонения срещу нас, които се изразяват в различни форми - от запори на сметки, през ревизии на НАП, назначени от прокуратурата, до съдебни производства, проверки. Да не говорим за огромния скандал с подслушванията, който стана именно по времето на Гешев.

Този скандал придоби и международен характер, тъй като тези подслушвания са обхващали и журналисти, и то журналисти, представители на чуждестранни, международни медии. Това сътвори Гешев. Единственият резултат от неговата работа е задълбочаването на репресиите и тоталното превръщане на прокуратурата в една мутренска бригада за изпълнение на поръчките на неговите господари.

- След протестите миналото лято Борисов вече не е министър-председател. Как си обяснявате факта, че Иван Гешев обаче все още е главен прокурор?

- Това беше големият залог. Борисов така или иначе осъзнаваше, че не е вечен, че няма вечно да стои във властта. Каквито и да са, тези хора правят своите анализи. На тях им беше ясно, че Борисов е пътник, че той си заминава, че дори и да изкара мандата си - както се и случи въпреки протестите месеци наред, той няма да продължава да управлява вечно. За да могат да си гарантират безнаказаност, на тях им трябваше пълен контрол върху прокуратурата. Този контрол те реализираха чрез назначаването на Гешев, за да си осигурят още седем години безнаказаност и седем години продължаване на престъпленията. В момента прокуратурата на Гешев е органът, който крепи властта на мафията.

Това, че Гешев все още е главен прокурор си го обяснявам първо, с трудно будещото се гражданско общество в България, с все още дълбоко насадените страх и апатия в българското общество. Това обаче са процеси, които вече се обръщат. Виждаме през последните една-две години, че България вече има своето гражданско общество. Този процес на пробуждане, на осъзнаване, вече е необратим и намира своята сила. Гешев ще си замине в момента, в който достатъчно граждани осъзнаят своята сила и заявим безкомпромисно и без отстъпления своята цел по неговото отстраняване и по връщане на законността и правовия ред в страната. Това предстои да се случи.

- Преди дни съобщихте, че прокуратурата ще разследва хората, заснели как Севдалина Арнаудова и Иван Гешев си общуват чрез съобщения по време на Комисията по правни и конституционни въпроси в 46-тото Народно събрание. Днес “БОЕЦ” подадохте сигнал до прокуратурата за подобен случай, като в него снимките се правят от депутат от ГЕРБ. С какви данни разполагате?

- Това е ярък пример, олицетворение на управлението на Гешев. Подадохме сигнал срещу него в прокуратурата. Това е друг абсурд - подаваме сигнал срещу Гешев във Върховна касационна прокуратура, а Върховна касационна прокуратура е Гешев. С други думи, подаваме сигнал срещу Гешев до Гешев. Това е един от примерите за тази безнаказаност и недосегаемост на главния прокурор. Няма как той сам да разследва себе си въпреки всичките му приказки, че имало механизми в прокуратурата.

След подаването на този сигнал по случая “Pi ar Sevi Boiko”, какво се случи - вместо да бъдат разследвани данните, които ние подаваме за конфликт на интереси и за престъпления, извършени от Гешев, прокуратурата започна да разследва сигналоподателите и тези, които са събрали доказателствата - хората, които са заснели позорния чат на Гешев.

В резултат на това, “БОЕЦ” днес подадохме още един сигнал за подобен случай, в който обаче имаме директни доказателства за извършени престъпления по член 171, алинея 3 от Наказателния кодекс (б.р. “който противозаконно узнае неадресирано до него съобщение, изпратено по електронен път, или отклони от адресата му такова съобщение, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева”). Имаме депутат и пиар на ГЕРБ, които са уличени в това, че заснемат чужда електронна кореспонденция без позволение на авторите, на адресатите.

Прокуратурата ни уведоми по предишния сигнал - за “Pi ar Sevi Boiko”, че заснелите такава кореспонденция подлежат на наказания до една година затвор и глоба. Да видим сега дали прокуратурата ще разследва депутата и пиара на ГЕРБ или отново, за което мога да се обзаложа, нейните усилия ще бъдат насочени срещу сигналоподателите. Очакваме поредните удари срещу “БОЕЦ” като резултат от нашата активност.

---

С позволението на "БОЕЦ", публикуваме видеоматериал относно сигнала, подаден от сдружението днес. Видеоматериалът е публикуван във Facebook страницата на "БОЕЦ":

---


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Светослав

    26 43 Отговор
    Отстраняването на Гешев ли е най-в но сега?! Говори за сертификати и здрава нация!! Кой ти пое лечението!! Ние простите българи, ако не те е срам продължавай!!

    Коментиран от #33, #38

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЕВАЛАТА НА ФАТМАКА

    16 37 Отговор
    ЧЕ ПОДПИСА ...УКАЗА ЗА НАЗНАЧЕНИЕТО НА ГЕШЕВ!
    НАРУШАВАНЕТО НА КОНСТИТУЦИЯТА ОТ ФАТМАКА МУНЧО Е...ДРУГ ВЪПРОС!
    КАКТО И...ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ НА РУНДЬО,...ТАКА И НЕ СЕ РАЗБРА...КОГА, АДЖЕБА,....МАНГЪРА МУ НАДЕНА....ВАКСИНАТА.
    ДУМАЙ, БРЕ....ФАТМАК....
  • 4 близец

    29 16 Отговор
    Абе, ти не беше ли питомец на Борисов? Явно сега те хрантути нов собственик. Ще ни кяжеш ли, кой е?
  • 5 Менгеле

    16 23 Отговор
    Този говори глупости.
    Гешев за вечни времена ли е назначен, че да пази Борисов?
    Нали като си отиде Гешев, Борисов може да бъде подведен под отговорност, ако има доказателства за това.

    Коментиран от #51

  • 6 Българка

    20 13 Отговор
    "Нaвършихa ce двe гoдини oт избoрa нa Ивaн Гeшeв зa глaвeн прoкурoр. "Eдинcтвeният рeзултaт oт нeгoвaтa рaбoтa e зaдълбoчaвaнeтo нa рeпрecиитe и тoтaлнoтo прeвръщaнe нa прoкурaтурaтa в eднa мутрeнcкa бригaдa", пocoчи прeдceдaтeлят нa "БOEЦ"
    Казаното от БОЕЦ е факт. Нещо повече в момента каскетурата принуждава в МВР да мълчат и да не оповестяват какви престъпления са разкрили. Прокуратурата не е повдигнала и е затаила повече от 20 разкрити от полицията престъпления. Освен, че не повдига обвинения, съучаства с мафията в ОПГ, но и запушва устата на полицаите. Това е оповестил Бойко Рашков
  • 7 Последния Софиянец

    23 17 Отговор
    Борисов и Гешев ще висят на Орлов мост.

    Коментиран от #10, #11, #12, #13, #18, #40

  • 8 Ами...

    5 2 Отговор
    Мунчо 2.
  • 9 ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ МОМЕНТ...ДОЙДЕ

    16 20 Отговор
    ВДРУГИДЕН ( СРЯДА)... КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ОФИЦИАЛНО ЩЕ ПОСОЧИ..... КОЙ Е ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК ...НОМЕР УНО ВЪВ.. БЪЛГАРИЯ!!!!✊😂🇸🇮🇻🇳
    КАНАДСКАТА СОРОСПИЯ (С БКП произход) - КИКИ ИЛИ... МУНЧО ФАТМАКА - СЪС ЗЕЛЕНИЯ ЧОРА.... СЕРТИФИКАТ!!✊😂🇸🇮🇻🇳
    КОЙ СЕГА Е НОМЕР. ЕДНО..???? КОООЙ????

    Коментиран от #16

  • 10 Кога?😂

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Ама ..точно
  • 11 Защо бе,

    15 6 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Протестът пратен ? Кажи защо?! Кажи какви човешки качества, пише го в нето , имат корчо , кокорчо, Мая , Армен даде, Радев , дамаджаната и всички политици! Прочети, за човешките качества и после пиши!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Никога не пожелавай,

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Други му, което не искаш да ти се случи лично, на теб! Много си го закъсал…
  • 14 ПЕНКО

    9 0 Отговор
    ЕТО ЗАЩО ХОРАТА КАЗВАТ НА ПРАСЕТАТА : " ГЪЦИ-ГЪЦИ " !?!?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 LOSHIA

    6 11 Отговор

    До коментар #9 от "ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ МОМЕНТ...ДОЙДЕ":

    КАК КОООООЙ?........ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ!!!!
  • 17 Нормален

    17 5 Отговор
    БОЕЦ-а на Цветан Василев е изключително противен тип.Сметнете за какво става въпрос щом са го изгонили от ГЕРБ за кражби.
  • 18 Нема к, во,

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Да се напиняш, натягаш! Изгорил си! Никой не обича въздухари критикари! Ти как би постъпил, на мястото на властниците? Не знаеш, нали?
  • 19 радев

    8 1 Отговор
    Идва им времето на всички крали през последните 32 години крадци !
  • 20 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    12 8 Отговор
    За жалост и Радев се оказа същия.....а му вярвахме....
  • 21 Същия

    17 7 Отговор
    Прост, по-прост, най-прост, георги георгиев, Българка
  • 22 Българка

    10 4 Отговор
    Абе, верно ли е, че бат Бойко умандръсал радевица? Искам и аАаз....да ме....

    Коментиран от #28

  • 23 Доктора

    20 7 Отговор
    Бойко да беше те оставил във Видин да пукнеш от Ковид. Тъпанарин такъв .

    Коментиран от #37

  • 24 Тъпо , Бойко се връща и ви довършва

    9 9 Отговор
    Само част от записа с най важните думи на Бойко -
    Супер скандален запис на разговор между ректора на СУ Анастас Герджиков, Бойко Борисов и Ахмед Доган, изтече в Мрежата.Тъй като има определени маркери (пиукване през няколко минути), това навежда на мисълта, че записът е направен от ДАНС, и че вероятно едно от трите лица е било официално подслушвано. Не е ясно как записът е изтекъл, но може би не е станало без санкцията на Президента Радев – в момента основен противник на олигархичното статукво ГЕРБ-ДПС.
    ББ: Един пълен глупак, дано не ни подслушват, пълен тъпанар и идиот, ще прецака всичко, дето съм направил. Само да взема пак властта, ще го вкарам в затвора – и него, и Славчо, и Мая, а юпито Кирил Петков ще го сложа да ми лъска обувките на входа на Бояна...

    Коментиран от #34

  • 25 Стрелцов®

    14 6 Отговор
    Ако аз бях на мястото на Борисов, всички вие псевдоборци щяхте да бъдете с раирани пижами на каменоломните в Световрачене.

    Коментиран от #36

  • 26 Зайо Байо

    12 4 Отговор
    Имаше навремето един професионален протестиращ Бисер Миланов - Петното. Е тоя е същия, да им се чудиш на тия журналисти защо не го питат от какво се издържа групичката му.
  • 27 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    МОЖЕ ДА БЪДЕ И ЦЕБО И БОЦЕ И ЕБОЦ И БЕЦО !!!!!!!!!
  • 28 А, не...бе...

    9 6 Отговор

    До коментар #22 от "Българка":

    И Фатмаковица и Бобоковица-Хари,... гащите им са още у спалнята на БАЦЕ )))

    Коментиран от #30, #35

  • 29 Сатана

    8 6 Отговор
    Гешев беше възпрепятстван от Радев влизайки на Дондуков 2 за да изземе доказателства по дела срещу т.нр негови съветници. Никой не знае какво щеше да открие Гешев там,но Румен реагира като ужилен ,а Гешев се покри. И в къщата на Радев има таласъми а защо не и задкулисни играчи?
  • 30 Лермонтов

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "А, не...бе...":

    Тинчето и аз бих я....., Ама радевица мноо водки ще ми тяат
  • 31 Пламен

    11 6 Отговор
    Този Георги Георгиев от Боец, само като го погледне човек, каква откровенно подлафизиономия има, изглежда като хитрец измамник... Без да го познава човек, ако този дойде при вас, бихте ли му имали доверие, на мен ми изглежда много съмнително
  • 32 ГЕРБАВИ ТРОЛОВЕ ПОЛУЧАВАТ ОТ КРАДЕНИТЕ П

    4 6 Отговор
    НЕ ИМ ЧЕТЕТЕ ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ И НЕ СЕ ПОДПИСВАЙТЕ !!! ПУСКАТ КУКИЧКИ БЕЗ СТРЪВ !!! СКОРО ЩЕ ИМ СПРЕ ЛАПАНИЦАТА !!!
  • 33 оня

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Светослав":

    Първо провери дали си е плащал здравните осигуровки и тогава се изказвай, че ти си му плащал лечението:))
  • 34 Бойко се връща...?!?!

    7 3 Отговор

    До коментар #24 от "Тъпо , Бойко се връща и ви довършва":

    Кога цъфнат налъмите...!!!
  • 35 А,да...бе...

    2 5 Отговор

    До коментар #28 от "А, не...бе...":

    Важното е,че гащите на БАЦЕ са се жълтосали от страх ,усещайки предстоящата среща в ЦСЗ с Бай-Ставри...!
  • 36 Хе,хе...!

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "Стрелцов®":

    Че той Буцката вече е облякъл горнището на раираната пижама...!Малко време му остава да облече и долнището и право на каменоломните в Световрачене...

    Коментиран от #41

  • 37 Гостъ

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Доктора":

    Той му прати линейка и да го лекуват в София най-добрите. Ако го повтори,никой няма да му обърне внимание.
  • 38 Мой

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Светослав":

    Да, това е най-важното. Без изчистване на правосъдието никога няма да тръгнем напред. Правосъдието е имунната система на държавата, но в момента не работи, защото е болна от ГЕШЕВ.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Гледай да

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Не виснеш ти първи. Че нещо много взе да си вярваш.
  • 41 Верно ли бе КаУн

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Хе,хе...!":

    И ,като се събуди ,краката отвити.Ха,ха.
  • 42 Заслужил си е името.

    3 1 Отговор
    Тъп но упорит.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 анонимен

    4 2 Отговор
    И зеленото чорапче , шофьор на самолет , няма да е вечен.На 14-ти ще го изметем,защото сме по-силни от хаоса!
  • 45 А институциите ги е страх

    3 5 Отговор
    Борисов и Гешев разполагат с Ударна(терористична) Група за изтезания, разполагат с СРС апаратура, оръжия и пари, това са полицаи на частно, мутри, наркомани, роми..... пускат СРС на всички които ги критикуват! От ДС са пеленачета пред тези!

    Коментиран от #49

  • 46 5577

    2 1 Отговор
    Мутри тъпи. Какво ни занимавате с вашите боричкания. Никой не го интересува от коя кръчма сте и кой ви плаща. Всички сте за изринване. Какво се редите и използвате недоволството на хората. Противна статия целяща окъпване на мутрите от конкурентната групировка.
  • 47 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 0 Отговор
    ДО КОГА ЩЕ ПОКАЗВАТЕ ТАЗИ МУТРА ...... "ФАКТИ" МНОГО ВИ Е ПАДНАЛО НИВОТО...... ОСТАВА ИОЛО ДЕНЕВ ДА ИНТЕРВЮИРАТЕ ИЛИ БАБА МИКА ЗАЙКОВА....

    Коментиран от #48

  • 48 НЕ СИ ПРАВ

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    НЕ ОБИЖДАЙ ЙОЛО ДЕНЕВ СРАВНЕНИЕТО С ТОВА НЕЩО НА ЕДИН НЕ МНОГО УМЕН НО ЧЕСТЕН ЧОВЕК СА НЕПОЧТЕННИ КАКТО И С ИЗКУФЯЛ БАБИШКЕЛ ПОВТАРЯШ ЕДНО И СЪЩО 20 ГОДИНИ
  • 49 ЗАГУБЕНИ СМЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "А институциите ги е страх":

    ВЕРНО Е ИМАТ ДОГОВОРИ С ЧЕРВЕНИТЕ БРИГАДИ И ИРА ИЗВЪНРЕДНИ А МОСАД СА ГО ПДКУПИЛИ С 4 ТОНА ЗЛАТНИ ЕВРЕЙСКИ КОРОНКИ БОРИСОВ Е НЕПОБЕДИМ МУДЖЕХИДИНИТЕ СА ПРАТИЛИ СПЕЦ ОТРЯД МАСКИРАН КАТО БЕЖАНЦИ ОТ ЖЕНИ /ЧАСТ ОТ ТЯХ СЛУЖИЛИ ПРИ КАДАФИ/ И МАЛОЛЕТНИ ОТ БОКО ХАРАМ
  • 50 ОТВРАТ

    2 0 Отговор
    ТОЯ ТОТАЛНО СЕ Е ПОБЪРКАЛ, ОПИТВА СЕ ДА ГЕНЕРИРА ДУБАЙКИ ПАРИ, СМЕШНИК.
  • 51 Има едно нещо

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Менгеле":

    В правния свят се нарича "давност", а в народната публицистика: "Кови желязото, докато е горещо".
  • 52 Оракул

    0 0 Отговор
    Колега тиски на световно ниво Кажи какво е казал или ще Кажи радев на КС или кога ще има нови избориЩом от растояние четеш какво си пишат по телефоните евала Следи жена си????