25 Октомври, 2021 20:35 36 520 116

Мая Манолова се завръща към корените си

  • мая манолова-
  • зелен сертификат-
  • аец белене

Бившата бесепарка скоро може да не е бивша, а отново действаща

Мая Манолова се завръща към корените си - 1
Снимка: bTV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Илюзиите, че Мая Манолова е преживяла политически катарзис започнаха да се развенчават от самата нея. А съвсем скоро, след изборите на 14-ти ноември или по-скоро на следващите след тях, те ще бъдат развенчани на практика и окончателно.

С две позиции от последните дни Манолова затвърди ненадеждността си в политически смисъл.

Бившата ни омбудсманка се обяви срещу зеления сертификат с донякъде валидни мотиви, но без да отбелязва, че в настоящата ни ситуация той е абсолютно безалтернативен, за да се овладее поне донякъде коронавирусната пандемия, която в България ни струва множество човешки животи заради лошото ѝ управление.

А малко по-рано пък изказа потресаващото изречение: "Изграждането на АЕЦ "Белене" трябва да стане основен приоритет на българската държава". Не, г-жо Манолова, основни приоритети на българската държава - в контекста на енергетиката, трябва да са завършване на интерконектора с Гърция, максимално възползване от азерския газ и удължаване живота на АЕЦ "Козлодуй".

АЕЦ "Белене" е един проект, който няма как да бъде реализиран по ред причини от най-различен характер. Това е проект, който, поне след соца, не съществува като идея, за да се построи, а за да се СТРОИ без да е ясно дали е възможно някога да бъде завършен. Реномирани икономисти и енергетици неведнъж са заявявали, че проектът, когато е в състояние на възобновен, е просто една корупционна схема. Харчат се едни пари, попадат в нечии джобове и накрая всичко спира. До следващото възобновяване, за което сега, освен БСП и АБВ, и Мая Манолова бленува. С което тя всъщност попада в традиционния за себе си отбор - на субектите, които някак си все са в единомислие с руските енергийни и геополитически интереси.

Ако подходим шеговито към завръщането на "червената Мая", може би и новата ѝ прическа е повлияла. Знае ли човек.

Въпреки че около година бившият ни омбудсман се самопозиционираше до или направо в демократичната общност, популизмът в стил: "Да няма бедни, да няма гладни", никога не се отдели от публичното говорене на Манолова. И това е нормално, защото без него тя нямаше да може да привлече достатъчно електорат, че да влезе в парламента.

Сега обаче ситуацията ѝ - и не само за нея, ами и за Бабикян, Хаджигенов, Дончева, Капон и останалите е доста по-неблагоприятна, отколкото при изборите за 45-тия и 46-тия Парламент. "Продължаваме промяната" на Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер и сие е факт и "Изправи се.БГ! Ние идваме" ще пострада от това. Как, питат се в този момент вероятно някои хора. Просто е - този път този любопитен миш-маш - с най-добри чувства казано, няма да влезе в Парламента. И разпадът след това е гарантиран, защото споменатите горе са се събрали заради разумното осъзнаване, че поотделно шансът им за парламентарна заплата е нулев. А когато са извън Народното събрание с времето се създаде усещането, че те май много не се харесват. Така че, едва ли ще проявяват търпение да останат заедно до следващите избори, които нито се знае кога ще са, нито дали шансът им за нов пробив ще е станал по-добър.

Но на Манолова не може да се отрекат две неща. Има политически инстинкт и наивността ѝ е далечна. Тя много добре си дава сметка, че шансовете да влезе и в 47-мия Парламент са срещу нея. От друга страна, не е съвсем безнадеждно и популизъм в посока зелен сертификат и АЕЦ "Белене" е всякак печеливш ход за нея.

С обявяването си срещу зеления сертификат тя със сигурност няма да загуби избиратели. Може само да спечели, съдейки по настроенията сред българите. За "Белене" едва ли нещо ще материализира от тази тема на 14-ти ноември, но с волеизявлението си в подкрепа на проекта, за който в последната година не беше отваряла дума - щото нали беше сред "непорочните демократи", Манолова прави стъпка в посока БСП, която да даде сигнал, че тя е готова да се завърне към корените си.

И ще видите, прогнозирам, бившата бесепарка скоро може да не е бивша, а отново действаща. И тя не че гори от желание да го направи - кой би искал да е в партия, обременена с толкова негативи, но за да остане в политическия живот ще ѝ се наложи да се прежали.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 130 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    204 54 Отговор
    За кой ли не се залепи тая, само и само да е близо до власта...

    Коментиран от #83, #92

  • 2 Пламен

    161 45 Отговор
    Стига с тая.Колко ви плаща,всеки ден за по три реклами в сайта
  • 3 Деян Икебаната

    102 34 Отговор
    Суходолското сметище.
  • 4 буламач

    123 46 Отговор
    това човече здравков е олицетворение на поговорката "напънала се планината и родила мишка"
  • 5 Да разбирам ли

    135 45 Отговор
    че се връща на село,където и е мястото...?
  • 6 Манолова

    65 62 Отговор
    Измамихте ни.. Мафията Мвро - гроп с пълна сила върлува в държавата!... Оставихте ги да ни мачкат и крадат!!
  • 7 Парите диктуват Нещата

    117 25 Отговор
    Тук само за Мая Манолова, милионерската дъщеря Петканова и за Зуека ли ще четем всеки ден???
  • 8 Султан

    107 41 Отговор
    Да вземе някой да я изплющи тази и да се кротне.

    Коментиран от #45, #106

  • 9 ГУМЕН КРАДЕВ

    106 32 Отговор
    Като гледам фотошопа по предизборните и плакати наистина много се е върнала към корените си , поне 20 г. ! Ако се върне още толкова ще стане пеленаче !
  • 10 Мим

    85 71 Отговор
    Ако наистина се построи Белене,гласувам за Майчето...
  • 11 sbs no КОМУНИСТ

    99 56 Отговор
    АБЕ -ЗА ТАЗИ БАБИЧКА НЯМА ЛИ РИЗА С ДЪЛГИ РЪКАВИ -ЗАКОПЧАВАЩИ СЕ НА ГЪРБА ---ТОЛКОВА Е КУХА ЧЕ НЕ СЕ СЕЩА ДА СИ КУПИ ЕДНО ВЪЖЕ
  • 12 ГЕРБ

    85 53 Отговор
    Гадна мърша
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 НИЯ

    92 73 Отговор
    ТЯ МОЖЕ БИ БЕШЕ НАЙ УСПЕШНИЯТ ОМБУДСМАН. ТАМ БЕШЕ СИЛНАТА И СТРАНА, НО СЛЕД ТОВА НЕМОЖА НИКЪДЕ ДА СЕ КОТИРА, И СКАЧА ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ.

    Коментиран от #63

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 sbs no КОМУНИСТ

    68 34 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    Мая Манолова се завръща към корените си

    МОЕРАТОРЕ ---ПРАВИЛНО МИ ИЗТРИ КОМЕНТАРА ---ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ НИЩО ИЛИ САМО ХУБАВО ---НО ЗА НЕЯ НЕ МОГА ДА КАЖА НИЩО ХУБАВО ---ПРАВИЛНО МЕ ИЗТРИ
  • 17 Билчо гейтсчо

    30 21 Отговор
    След изборите и ти ще клекнеш.
  • 18 БСП на Бунището

    106 38 Отговор
    Мая е завършила Висше образование в Москва В Московския институт за младежки Комунистически кадри.....хСлед като брани 400 дни от Протестиращите Орешарски беше избрана за Троянски кон внедрен сред Опозицията.....Като Троянски кон я Оглави и Елиминира.....Оглавява и всяка зараждаща се....Това й позволява да носи костюмчета Армани,обувки Гучи и Прада и чантички за 5к.....Имоти в центъра на София и Прованса и жизнен стандарт колкото парите на един малък град като Раднево например......А между другото беше намерила нива с Коноп на околовръстно....

    Коментиран от #32

  • 19 3444

    73 51 Отговор
    В случая Мая е права за разлика от соросоида.
  • 20 КРОКОДИЛА

    62 44 Отговор
    ТРОЗНА БАБИЧКА - ПАЧА - РА ..............ОДИ СИ НА СЕЛО ДА ГОНИШ / ПАТРИТЕ / А .............................. ЧУРКИТЕ .......................................................................................................
  • 21 КРОКОДИЛА

    48 37 Отговор
    ПАТКА - ЧУРКА .......................................................
  • 22 Hoho Boho

    58 79 Отговор
    Мая е ВЕЛИКА!
    МУТРИ, ВЪН!
  • 23 Празко

    93 30 Отговор
    Да й пожелаем приятен път към Кюстендил!
  • 24 Продай България

    29 23 Отговор
    Тази статия проаганда от Радко,Мустафа, ваксинаторите всеки против ваксините ще бъде унищожен шаронопитеци
  • 25 ЧОБАН

    71 21 Отговор
    АПЪК АЗ СИ ПОМИСЛИХ ЧЕ СЕ ВРЪЩА НА СЕЛО КЪДЕТО И Е МЯСТОТО ЖАЛКО
  • 26 вуй4о

    36 23 Отговор
    Здравков е соросоид.
  • 27 когато

    43 12 Отговор
    нещото Петър Здр. "анализира" някого, така както той си знае, обикновено обекта на анализа ми става поне малко симпатичен, така и сега, а бях започнал да не обръщам внимание на "екшъните" на Мая.
  • 28 Мая

    80 16 Отговор
    Е едно кречетало имащо мнение по всички житейски въпроси.За съжаление нискоинтелигентни хора вярват в нейните бръщолевения.
  • 29 жжжжжж

    66 18 Отговор
    ...отново се връща на магистралата?????
  • 30 любител

    51 34 Отговор
    здравчо ти си една ку-а краварска тик-а. какъв втечнен газ какви 5 лева при положение че руската евтина газ ни е под носа. заради такива умници като теб и боко тиквата крадеца сме на това дередже най бедните и болни в европа.
  • 31 Бат Вальо

    63 19 Отговор
    Ай стига бе, скрийте я тая в шкафа ... Давате ли си сметка ква отврат вадите на бял свят ...
  • 32 1-ви от Софето

    60 12 Отговор

    До коментар #18 от "БСП на Бунището":

    плюс това познава лично и братя Галеви

    Коментиран от #47

  • 33 Бат Вальо

    46 12 Отговор
    Много съм сериозен - айде някой приятел на Маямиту /ако изобщо има такъв/ да и каже да прочете коментарите у това червено сайтче ... и поне 10 дена да я наблюдават ежедневно, щот може да свърши някоя глупост ... но пък е редно да знае кво мислят хората за нея ...
  • 34 БСП най крадливата партия

    64 21 Отговор
    З тия които не знаят, Манолова тръгна от ВИС-2, там ли се връща ???

    Коментиран от #42

  • 35 Крум

    52 15 Отговор
    Мая 25 г политически прокиш.Какво направи този прокиш за народа?

    Коментиран от #101

  • 36 кобрети

    42 22 Отговор
    БСП - ДПС - подлога на ТОЛУПА-ИТНМВ - сега пак обратмо в БСП. Кюстендилска продавачка в бакалия
  • 37 Порно

    38 24 Отговор
    Белене можеше да е построен. Толупа го спря под натиск на американците , с мотива , че тока щял да е много скъп , над 100 лева мвч. През 2017 наистина беше скъпо. Сега е безумна евтиния.
  • 38 123

    59 14 Отговор
    И тази е платена маcтия. Само лае и нищо не прави.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Единственият правилен ход

    39 16 Отговор
    на Мая,за да влезе в Парламента е отегляне на доверието от фигуранта Мунчо.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Виталия

    30 6 Отговор

    До коментар #34 от "БСП най крадливата партия":

    Не. Ще ходи при брат му на Васил. Отдавна обяви, че подкрепя Президентът Румен Радев
  • 43 Пешо

    41 9 Отговор
    уникално tъп си.
    Казали били некви икономисти че АЕЦ Белене бил и щял да бъдел една корупционна схема.
    Ми то при тая корупция лавка за лимонада да отвориш пак ще е корупционна бе lьольо
  • 44 море ВМ

    29 13 Отговор
    Тя Мая , Пепи за црън грездей не става , това го знаем , но който ще ми развива теории около Белене , първо искам да си бръкне дълбоко в джоба , да извади едни три милиарда , да ги сложи на масата и след това ще го слушам внимателно , иначе искам да гледам някои да висят по колците на оградата с " мъжка сила " , ясно .
  • 45 Негар с големадръжка

    17 5 Отговор

    До коментар #8 от "Султан":

    Плющех ,плющех...... ама неможах да насмогна.
  • 46 Анонимен

    37 12 Отговор
    Много дълга статия за Манолова. Тя не струва.

    Коментиран от #90

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Голем смях

    33 9 Отговор
    Правила е тройка с тях. Едновременно и двете цеви.

    Коментиран от #49

  • 49 Виталия

    17 14 Отговор

    До коментар #48 от "Голем смях":

    По-интересно ми е как Мая завъртя😂 Румен Петков заради брат ми Пламен Галев. Бива си я, а и по задник не са я снимали като разни политици там и да разнасят снимката та България да става за резил
  • 50 Истината

    23 56 Отговор
    Само Мая Манолова ще оправи нещата. Тя е енергична,дейна и истинска. Казва това което мисли и се бори активно срещу корупцията
    Ще гласувам за нея. Колкото и да я мразите.

    Коментиран от #99

  • 51 Истината

    25 54 Отговор
    Браво на Мая Манолова. Ще влезе в Парламента на пук на неверните прогнози. Мая мисли за народа, за социално слабите, бедните и инвалидите. Защо се взирате в нейното минало. Всеки човек прави грешки в живота си. Нима Вие, които я критикувате и хвърляте помия отгоре й, сте по-добри и сте идеални. Съмнявам се. Ще гласувам за Мая и много други трезво мислещи хора ще го направят. Успех на Изправи се.бг. Ние идваме.

    Коментиран от #52, #110

  • 52 Голем смях

    39 12 Отговор

    До коментар #51 от "Истината":

    Вие си отивате..не идвате.За радост ..и завинаги.
  • 53 мангъродер

    41 27 Отговор
    Днес 25.10. минах пред МС и там още имаше голяма палатка от тия дето ги купи Божков от Дубай. Вещиците на Мая Манолова бяха струпали седем празни инвалидни колички около нея. Жив човек не се виждаше. 7 колички и една палатка. Лично съм виждал една от вещиците облечена в черно преди време по протестите да прави вуду магии с кукла на жълтите плочки. Тия са напълно ненормални. Мая не е по на ред от тях.
  • 54 Истината

    23 32 Отговор
    До 53. Мангъродер. Щом и Вие сте минали от там, означава, че и Вие сте като тях. Според Вас-ненормални. Каква е гаранцията,че Божков хи е купил. Покажете документ!. Или номер на банкова сметка. В противен случай Вие произвеждате фалшиви новини. А това е нагла лъжа и е недостойно и осъдително.

    Коментиран от #111

  • 55 Мачкай Майче

    24 42 Отговор
    Баща ми е прост гербераст , само като види Майчето по телевизията откача , само заради това ще глаувам за нея хихихихи

    Коментиран от #59

  • 56 Софиянец

    7 11 Отговор
    Ето го моя човек! Демократа който е фен на комунистически измислен отбор! Пък бил той и от Ловеч.
    Ето за това сме такива шушумиги. Всеки знае всичко и за всеки. Няма оправия. Пък и с такива журналистчета.
  • 57 И така,

    26 14 Отговор
    Автора не е разбрал какво е казала Манолова.Не е против зеления сертификат ,а да има такъв и за хора с неутрализиращи вируса антитела .Тази идея лансираха и други политици и от ДПС мисля и от ПП,а тя се възползва по хитро да пусне жалба срещу заповедта в тази част.Откакто беше убедиха финансово че е " голяма" работа от един дубайски отшелник,чак отказа омбдусманството ,защото в основата си е алчна,а на повърхноста ветропоказател уж за бедните,найс,пак се показа на хоризонта,защото има аванта!Но тази гротесна комбина с Хаджията помияра на задкулисието е вредна да се връщат в НС.Какви народни " депутати"може да са лица обслужващи олигархията.И е малко вероятно точно към БСП да се връща,след като е видно ,че Радев го разтуря!
  • 58 Госあ

    16 19 Отговор
    Е такива шушумиги като това човеченце на малката снимчица докараха сините боклуци, които разориха България.
  • 59 АУУУУУ

    29 8 Отговор

    До коментар #55 от "Мачкай Майче":

    Моят баща е от БСП а пък аз съм от ГЕРБ...... Но той ми е БАЩА и затова уважавам мнението му , независимо че категорично не съм съгласен с него.....НО НЕ ГО НАРИЧАМ С РАЗНИ ЕПИТЕТИ !!!!!
  • 60 И все пак

    40 11 Отговор
    Това косата на Мая ли е или напротив,защото оригинала е доста рехав?Много прилича на перука,а и много време другарката не се виждаше никъде.Обаче минавайки през центъра на Кюстендил се вижда отвсякъде и отдалече огромен плакат на сграда,не на кой да е,а на г- н спонсора на протестите и техен ръководител Васето Божков номер 15..Това,че изборите минаха и заминаха и плакатите трябва да се свалят за боса не важи,а и Рашков дамаджаната не го забелязва!
  • 61 Свен

    32 9 Отговор
    Аман от тая Кюстендилска слива бе!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Свен

    30 8 Отговор
    Аман от тая Кюстендилска слива бе
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ЕДГАР КЕЙСИ

    37 9 Отговор
    ПО ДРЕХИТЕ Я ПОСРЕЩНАХА , ПО АКЪЛА ЩЕ Я ИЗПРАТЯТ(ИЗРИТАТ)...........
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 уфффф

    31 9 Отговор
    Проста кюстендилска слива !
  • 69 Българин

    27 4 Отговор
    Значи тя е била извън корените си досега типична комунистически стил
  • 70 Жоро

    37 8 Отговор
    Стара яхния!!!! Приказки много резултати никакви. Още като беше омбудсман нямаше никакъв резултат ,след грандиозните обещания.
    Извод : На нея не може и не бива да се вярва.
  • 71 Nnnnn

    28 4 Отговор
    Очаквам и Татяна Дончева да се върне в БСП. Друг начин да е в парламента няма
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 WOw

    14 7 Отговор
    Споко защо се гневите, Ковида е измислен да унищожи всички фалшиви човеци. Всичко това е до време и скоро няма да го има. Всичко ще изчезне. Не случайно още в началото ген. Мутафчийски обяви "Това е ВОЙНА. Ще има много трупове".
  • 74 хари

    26 5 Отговор
    Тая провинциална чочарка пак ли е първа писта?
  • 75 не може да бъде

    15 7 Отговор
    Изразеното от г-н Здравков мнение за изграждането на АЕЦ Белене е един пореден израз за деградирането на част от нашите журналисти ,превърнали се в платени клакьори на определени политически сили,които доведоха до ликвидирането на важните енергийни проекти за България Южен поток и АЕЦ Белене. Действително ,възможността АЕЦ Белене да се построи вече е минимална и ако се построи ще бъде на цена сигурно около 2 пъти по-висока спрямо първоначалната.Но това означава ,че трябва да се търси решение и при това различно от зелената енергетника- видяхме вече до какво доведе тя в западна Европа.А в случая Здравков приглася и на Рамадан Аталай за Белене.А логиката на определени турски среди е следната -България няма нужда от нови енергийни мощности,България няма нужда от сериозна промишленост ,България няма нужда от високоразвито селско стопанство и .т.н.Уверявам Ви ,че ще дойде ден и те ще кажат -българите нямат нужда от държава!Впрочем, имам едно подозрение,че тази линия се споделя и от някои среди зад океана и затова тя е много опасна!

    Коментиран от #78

  • 76 гост

    11 15 Отговор
    Г-н Здравков изключиетлно неграмотен сте в две области енергетика и здравеопазване!!Написаното от Вас предизвиква ужас и издава вашето герберско мислене!
  • 77 бойчо

    10 16 Отговор
    Няма да си правя труда да чета буламача на тоя световно неизвестен мисиркин. Завършил маркетинг и ни поучава за Белене?? Алооу. Зеления паспорт бил безалтернативен?? Алооу, кой ти дава тия идеи бе умнокрасив мисиркин, кораба майка демек халваджиян?
  • 78 кирилчо

    14 6 Отговор

    До коментар #75 от "не може да бъде":

    Ами те турците не случайно строят атомни централи. От тях ще купуваме ток в бъдеще, а нашите учени ще отидат да работят при тях. Тук ше останат телефонаджии и секретарки, обслужващ сектор на господарите. Да не забравяме и най-древната професия, и тя е в обслужващия сектор. Ще ни дават акъл такива умнокрасавци като автора.
  • 79 МАЯ БОКОВА

    6 17 Отговор
    БИВШ КОМУНИСТ НЯМА - НАРОДНА МЪДРОСТ !
    Аби ал Хасан ал Мухтар
    Говорителят на "Ислямска държава" за новия стопанин на Белия дом
    САЩ затъват, защото са под управлението на идиот"................. НАМИРАТЕ ЛИ ВРЪЗКА С МАЯ И НЕЙНОТО ЗАТЪВАНЕ ! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЧЕ ТЯ Е МАША НА БОЙКО , А БОЙКО ФАЛИРА !
  • 80 чичо

    29 2 Отговор
    Е,то остава и Мая да не сте разбрали!Голям резил ще е.Народа се вдигна срещу сертификата и тя бърза да използва-това е.Трябваше много по-рано да разберете и Мая и бабикяна и хаджиидиота,които се лепнаха за протеста на младежите.
  • 81 рада дълбоката

    10 3 Отговор
    Здравков ,за Мая може и да се прав ама и на тебе ти личи ,че си от котилото на Мавъра .Защо Белене ти е ненужен но ти е нужен азерски газ (кпд ли е по висок или е по демократичен ) ? Какво пречи Белене на ТВОЯ азерски газ или какво пречи едното на другото ? Ако не бяха ТВОИТЕ това Белене до сега щеше да е построено , да продава и то как в тоя глад за енергия в ЕС.
  • 82 ожфжишфж

    10 3 Отговор
    Най-логичното нещо е държавата сама да си дострои Белене и да се изплати от скъпия и в бъдеще ток. Но защо да сме малко по-богати и работливи , като може да сме бедни и мързеливи.
  • 83 Толуп Трети

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    Аман от ялови аналЛизатори добре подплатени финансово от мазната банкянска филия
  • 84 cornholio

    15 4 Отговор
    Към корените на комсомолски лидер в Кюстендил ли?
  • 85 Кочо

    2 10 Отговор
    Където Минчо Христов - там и Кочо! А на коментар №1 ще кажа, че ако целта на Мая е да е във властта на всяка цена, щеше да се присламчи като калинка към сигурните Герб, да си стои в БСП, да отиде в ДПС, които са с имунитет против наказателна отговорност, да прескочи до ИТН и ПП, ако я пожелаят и просто да си стои най одобряван омбудсман - факт! Нима обитателките на Бойковата спалня и комфортно наместили се в ,,правилните" партии са по достойни от нея! Кога ще видиш Десиславите, ПК или Нона Йотова да си развалят спокойствието, като се карат с 50 охранители на паркинга и гьола на Капитан Андреево!?
  • 86 7777777

    8 3 Отговор
    СТРОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ Е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА ПРИ ЗАТВАРЯНЕТО НА МАРИЦА ИЗТОК.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Информиран

    9 3 Отговор
    Тя може и да е политическа труженичка, но и вие от факти единствено сте написали този материал защото:

    1. Сте труженици пробутващи ПППП
    2. Сте труженици пробутващи зелени сертификати
  • 89 София

    20 3 Отговор
    Значи направо да се връща в Кюстендил и да не я виждаме повече в столицата.
  • 90 ник

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "Анонимен":

    Статията ли? Наистина.
  • 91 Изпращач

    9 3 Отговор
    Довиждане,довиждане...
  • 92 SDEЧЕВ

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    ЧЕТА И МИСЛЯ ЧЕ СЪМ СБЪРКАЛ САЙТА,ЖУРНАЛИСТА Е НАПЪЛНО ПРАВ ,НО МИСЛЯ ЧЕ ФАКТИ ПУСКАТ СТАТИЯТА КАТО ДИМКА ЗА ПРОВЕРКА НА НАСТРОЕНИЯТА.
  • 93 Сали

    5 3 Отговор
    Трябва да се строи Белене. Южен поток беше спрян Всичко това се случи от тъпия мозък на някой специалисти.Беше унищожена икономиката от тези всезнайковци
  • 94 100

    14 1 Отговор
    Аз в началото си помислих, че се връща на село.
  • 95 77777

    14 2 Отговор
    КЪМ МАГИСТРАЛАТА?!
  • 96 Възмутена

    6 6 Отговор
    До кога ще се маскарят личности и няма да се обсъждат проблемите по същество.Всички
    медии ли се състезават
    да приличат на мисирки.
  • 97 Иво

    11 1 Отговор
    Значи най-сетне се е върнала на село да копае градината?
  • 98 9797

    13 1 Отговор
    Да, гнусен човек
  • 99 Тъп демагог

    10 0 Отговор

    До коментар #50 от "Истината":

    Идеалният пролетарят е индивид готов да продаде и майка си за пари.Подмолен и прикрит дапише доноси и за най- близките си,често неможе да пише камоли да се изразява добре явно е с промит и увреден мозък
  • 100 Ехааа

    9 2 Отговор
    Ехаааа, АЕЦ строителите изгряват отново на небосклона. Слави вече в космоса с македонците ни изпрати, а Комунягите още за АЕЦ бленуват. Голямата пара е там. И Баце го знае. Ама ако я строим няма далавера. Парата ще отиде другаде. А ние само я дундуркаме и си вземаме пая. Че ние само с КТБ я платихме. 4 милиарда - Фууууу. Два реактора за един ден в джоба! Е за това хората не вярват нито на ГЕРБ нито на БСП! От едно котило са! И всички са учили за крадци!
  • 101 Ммм, дааа

    14 1 Отговор

    До коментар #35 от "Крум":

    За БАЛАЛАЙКА Манолова няма значение народът - въпросът е колко спечели тя? Иначе щеше да помага на бедните, на болните, на майките, на татковците, на пенсионерите, на ваксини раните, на неваксинираните.... Ох, чакай да не пропусна някого... Хааахаас... Куха кофа - ето това е тя!
  • 102 Атом

    5 1 Отговор
    Заради такива обли глави, като този Петър, сега плащаме два пъти повече за ток.
  • 103 Реалист

    15 2 Отговор
    Корените й са из Кюстендилските села, та предполагам и Мая там се връща...на село!
  • 104 Сиреч

    11 2 Отговор
    се завръща към комунистическите си корени, ако въобще някога ги е напускала.
    “До последния си момент ще бъда социалист. БСП е дала много и на мен и на останалите лица, които виждате по трибуната, за да си позволява някой от нас да продължава процесите на разцепване. За мен БСП е кауза, а не препитание”, казва Мая Манолова през 2014 година.
    “Аз съм последният човек, който ще направи друга формация, ще работи срещу БСП”, зарича се Манолова тогава.
    Да ме прощавате ама ако има някой, който да и вярва на тая, то той е пълен и...т.
  • 105 Стара чанта

    10 2 Отговор
    Проста, нагла мисирка !
  • 106 КОЧА

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Султан":

    Аз бих я изплющал, даже и а.нално.🙈🤗
  • 107 шефа

    0 3 Отговор
    Майчето е моята категория. Бих я облъскал и опръскал...................
  • 108 Някой си

    0 1 Отговор
    Аргументите на автора са антибългарски, или е достатъчно т.ъп та не разбира, че всичко е интереси, износ на капитали и пари. Този сайт е колаборационстки щом допуска подобни статии.
  • 109 Някой си

    0 3 Отговор
    Аргументите на автора са антибългарски, или е достатъчно т.ъ.п та не разбира, че всичко е интереси, износ на капитали и пари. Този сайт е колаборационистки щом допуска подобни статии.
  • 110 Ти таман ли си

    0 1 Отговор

    До коментар #51 от "Истината":

    ??????????
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Що голям е хубавец

    0 0 Отговор
    ???????🦧
  • 113 Абе

    0 1 Отговор
    Я направо да си се върне на село !
  • 114 Добро утро

    1 1 Отговор
    Като чета по-голямата част от коментарите все повече се убеждавам, че 700 годишното робство е объркало напълно генетичния код на българската народност. Което означава абсолютно изкривена дори липсваща политическа култура. Искате промени и в същото време плюете срещу тези които със сигурност ще направят промените. Плюете срещу Радев въпреки че той е единственият президент от 30 години насам се осмели да се опълчи срещу мутрите, които теглеха и ще продължават да теглят нашата майка България към пропастта. Ако вие им позволите.

    Коментиран от #115

  • 115 Аланколууу

    2 0 Отговор

    До коментар #114 от "Добро утро":

    И как се "опълчва срещу мутрите" след като председател на стратегическия съвет на президента Румен Радев e един от основателите на ВИС и СИК. Та нали самите ченгета от ДС си признаха с гордост, че те създадоха мутрите, за да обслужват интересите на БСП. А с представители на същите тези ченгета Радев напълни президентството. Президенството в момента е котило на ченгета и болшевишка номенклатура. Румен Радев не може да е борец срещу мутрите, защото той е представител на създателите на мутрите.
    И не 700 години трябва да се връщаме назад, а само 50тина, за да си обясним сегашното положение на обществото ни. За 50 години комунистичестите успяха да съсипят душата на българина, така, както и османските варвари не успяха за близо 500.
    А Мая Манолова е просто един уникален екземпляр на същата тази комунистическа партия. Първо си признава, че тя е тази, която е лансирала Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а сега се прави на борец срещу мутрите.
    Няма такава сбирщина като Слави, който възхваляваше мутрите и им пееше песнички по купоните, Манолова, която беше в близки отношения с братя Галеви и Божков, същото е и с адвоката на мутрите Хаджигенов и капак на всичко това е фигуранта Радев.
    А ти за политическа култура ще ми говориш. Осъзнай се бе човек!
  • 116 WWE

    0 0 Отговор
    Обаче пък името на партия и е много хубаво Изправи се.БГ! Ние идваме както Мика Зайкова също много и харесва