26 Октомври, 2021 16:00 37 212 221

Г-н Радев, напуснете поста си или отново вдигнете юмрука

  • румен радев-
  • отворено писмо-
  • зелен сертификат-
  • оставка-
  • юмрук

Отворено писмо до Президента на Република България

Г-н Радев, напуснете поста си или отново вдигнете юмрука - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Уважаеми г-н Президент,

Обръщам се към Вас като гражданин на Република България и български учител, който има дълбоко личен мотив да го направи. За двадесет и две години като гласоподавател, не съм подкрепил нито една политическа партия или личност, с изключение на Вашата кандидатура на президентските избори през 2016 г. Сигурно можете да оцените степента на доверие, което съм Ви гласувал, изневерявайки на принципи и убеждения, непоколебимо отстоявани почти две десетилетия?

В този момент, аз категорично съм оттеглил подкрепата си към Вас и Вие не сте моят президент. Съвсем наскоро обърнахте гръб на българския народ и се продадохте на глобалистката адженда. Под лъжливия и клиширан претекст, „грижа за здравето на хората“, се опитвате насилствено да въведете „зеления сертификат“. Мярка, която е незаконна, противоконституционна и тиранична. С нея искате чрез принуда да наложите експериментални генни терапии, чиито „ефективност и безопасност“ са доказани само от покварената корпоративна псевдонаука, вирееща с помощта на брутална цензура и потисничество над открития научен дебат. Тезата Ви за дълга към обществото и обществения интерес се клати , тъй като няма никакъв фундамент – нито морален, нито логичен.

Очевидно обществото само заявява какъв е собственият му интерес и е цинично армия от марионетни чиновници, да определят какъв е той. Тираничното нарушаване на фундаментални и изконни човешки права не може да бъде рационална и морална мярка за ограничаване разпространението на заразата, защото е доказано неработеща от световния опит. Тези факти също се прикриват от корпоративните „независими“ медии, които заливат обществеността с пропаганда, целяща да угоди на официалния разказ на глобалистките човеконенавистни сили. Като човек, който счита свободата за най-велика житейска ценност, аз не приемам този подход и съм решен на използвам всичките си сили, за да се противопоставя на войната, която обявихте на своя народ.

Ще го направя заради бъдещето на моето дете, заради собственото си бъдеще и бъдещето на всички хора, независимо дали са притежатели на „зелен сертификат“ или не. Въпреки че адресатът на писмото ми е президентът Радев, аз се обръщам към човека, офицера и мъжа Радев. Напълно съм наясно с мащабите и мощта на външния натиск, на който сте подложени, за да прокарате това поробващо решение. Вие можете покорно да продължите да служите на тези тъмни, задкулисни сили, но можете и да преоткриете войнската си доблест и мъжка чест, които вярвам, че все още живеят във Вас. Можете да ги запазите живи, като напуснете поста си и изчистите личността и съвестта си. Но може да направите и нещо още по-добро. Вдигнете отново юмрука си и застанете зад своя народ, в най-решаващата битка за неговото съществуване!

Не знам дали тази битка би била по силите Ви, но знам, че тази война ще бъде спечелена от човечеството. Също така знам, че в борбата се раждат герои, които са почитани и възхвалявани и предатели, които биват презрени и линчувани. Вярвам, че за всеки участник в тази борба съществуват само тези два варианта. Аз отдавна съм решил коя страна да заема. А Вие?

Автор: Александър Георгиев ПОПОВ, гр. Пазарджик - читател на ФАКТИ


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 428 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    308 353 Отговор
    ДОЛЕН ,КРАДЛИВ ГЕРБЕРИСТ ЛИ СИ !!!!

    Коментиран от #10, #132, #173, #220, #221

  • 2 честен ционист

    242 343 Отговор
    Лютчикът още преди 3г като правеше клековете пред кралицата с Деса ми се проясни, от къде се пръкна и за какво се бори.

    Коментиран от #54

  • 3 Дилдо

    435 289 Отговор
    Прав е за всичко авторът

    Коментиран от #62, #117, #164

  • 4 !!!?

    310 371 Отговор
    Хунтата на Радев убива !!!?

    Коментиран от #15

  • 5 Глупости

    280 344 Отговор
    е написал господина !
  • 6 Майна

    348 307 Отговор
    Този нито има СМЕЛОСТ ,НИТО ЧЕСТ за да ЗАЩИТИ НАРОДА СИ...ОСТАВКА!
  • 7 6666

    377 246 Отговор
    ВСИЧКО Е КАЗАНО ТОЧНО И ЯСНО! НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОБАВИ!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мислещ

    120 172 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    ""Не е важно на мен да ми е добре, важно е на тиквата да му е зле" ((А как изобщо и на него ще му е зле, не е ясно), а? Ще си гласуваш за гадев и ще се правиш, че няма никакъв глобален фашизъм, с който трябва да се борим, защото...тиквата?

    Коментиран от #182

  • 11 !!!?

    247 225 Отговор
    "Делта+Радев" - най-смъртоностният щам на COVID-19 за българите !!!?
  • 12 Две димящи дула

    256 260 Отговор
    Абе, някой си Попов, ти написа ли подобно писъмце на твоя кумир Борисов, в когото очевидно си вярвал повече отколкото се правиш че си вярвал на Радев. Изчезвай бе смешник! И юмруци ще има отново, не се притеснявай! Ще ги почустваш!
  • 13 КОНТРАТА

    227 195 Отговор
    Аре къш Попов ако се изкаже президента против
    сертификата сороснята бг ще го изяде! Мислете как да напуснете ЕС не нападайте президента патриот!!!

    Коментиран от #22, #206

  • 14 Факт

    238 229 Отговор
    Колкото и да плюете по президента, безспорен факт е, че има голям бум на вируса, за съжаление. За съжаление няма друг начин, освен по строги мерки... Тези непопулярни мерки ще отнемат от рейтинга му 4- 5; процента, но все пак категоричния победител ще бъде Радев. Заедно ДПС и ГЕРБ пак няма да успеят....
  • 15 Toxic

    186 210 Отговор

    До коментар #4 от "!!!?":

    Радваме се, че хунтата на Радев убива герберасти и затова ще го изберем отново за наш президент! За да ви довърши окончателно!

    Коментиран от #25, #89, #152, #197

  • 16 Майна

    170 153 Отговор
    Този но принесе в ЖЕРТВА НА СЕЛСКИТЕ СИ АМБИЦИИ, а ние е време да свалим доверието си, което му гласувахме...БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ СЪБУДИ ,БЕ, РАДЕВ, НЕ ТИ ЛИ ГО ПОКАЗАХМЕ, КАТО ИЗЛЕЗНАХМЕ ДА ТЕ ЗАЩИТИМ...ПРЕДАТЕЛ!!!!
  • 17 Винкело

    29 38 Отговор
    Абе "войн" ли се пише, или "воин"?
  • 18 хаха

    187 160 Отговор
    След толкова силни напъни на гербаджийските тролове още повече мобилизирате хората да гласуват за Радев.

    Коментиран от #27

  • 19 Русенец

    175 150 Отговор
    Този Човечец от къде го изкопаха !? А от Пазарджишко - люлката на Демократа Пеевски, града на вечния кмет Попов ! Да това е Демократ, закърмен от ГЕРБ-ДПС, готов да гласува за президент Плевнелиев - Герджиков !
  • 20 отегчен

    183 136 Отговор
    Преди да вдигне юмрук, да си вдигне гащите.

    Коментиран от #215

  • 21 3.14К

    178 147 Отговор
    На всеки идиот ли трябва да се публикуват простотиите? Стигат ни малоумията на толупа.
  • 22 Мислещ

    104 46 Отговор

    До коментар #13 от "КОНТРАТА":

    След като сороснята му е първа грижа какво щяла да каже, къде точно е частта с "патриотизма"? Дай направо да си гласуваме за Антидемократична България и Продължаващите подмяната, че да е доволна сороснята?

    Коментиран от #52

  • 23 Румен

    119 83 Отговор
    Да живеят неваксинираните.За ваксинираните ще се погрижи Господ

    Коментиран от #216

  • 24 Скрий се

    158 111 Отговор
    Абе Александър, абе Попов, Дания въведоха задължителен зелен сертификат и вече излизат от ковид кризата! А ти права, та права! Хората мрат, като мухи в изтерзаното ни от далавери и липса на специалисти здравеопазване. Нима датчаните и други страни, които въведоха зеления сертификат са по-будали? Ама ние българите сме професори и постоянно обвиняваме другите и затова не споделям разбиренто ти.

    Коментиран от #69

  • 25 !!!?

    66 108 Отговор

    До коментар #15 от "Toxic":

    Хунтата на Радев убива повече русофили-фанатици !!!?
  • 26 Бесен Язовец

    116 133 Отговор
    Мам.. ви селска се чудите как да нападнете президента Румен Радев явно доста ви пречи! Пропагандистите на ДПСто нападат президента!
  • 27 Мислещ

    114 76 Отговор

    До коментар #18 от "хаха":

    Гласувайте, и после да не ревете като не можете и хляб да си купите без сертификат. Щом някакво илюзорно "наказване" на тиквата ви е по-важно от свободата, тепърва ще берете ядове.
  • 28 Майна

    164 115 Отговор
    Някога с възторг го гледах, показвах го на германските си колеги и казвах ,,моят президент,..Той е ПИЛОТ!!! ГЕНЕРАЛ!!! ....СРАМУВАМ СЕ ОТ ТЕБ, РАДЕВ! ПРЕЗИРАМ ТЕ!

    Коментиран от #81, #124, #131

  • 29 от кога

    91 76 Отговор
    учителите започнаха да разбират и от вирусология и от къде черпи сведения за световния опит който е доказал несъстоятелността на ваксините ?? какъв вариант предлага тоя учител за справяне с ковида ? каква отговорност би поел той ЛИЧНО ако се приемат и прилагат мерките които той като учител смята , че трябва да има от страна на държавата?Относно мерките същите се прилагат и в доста страни от ес и света и ако сметнем , че тук съдиите са нерешителни то в другите държави биха се намерили съдии които да ги атакуват ако нарушават фундаментални човешки права

    Коментиран от #96, #140

  • 30 чудя се

    86 94 Отговор
    Що не гласува 20години бе охлюв,а само веднъж за комуниста льотчик. Па и недоволен. Сърбай си сега супата
  • 31 Ужас

    111 112 Отговор
    За целият цивилизован свят ваксината и зеления сертификат са добре, само за българина не са. Е има толкова п.....ст народ. Поне едни 80%.

    Коментиран от #37, #76

  • 32 Браво!

    144 110 Отговор
    Поздравления за Александър Попов! Не знам как са го публикували, но това е мнението на мислещите, честни хора.

    Коментиран от #147

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Бесен Язовец

    83 95 Отговор
    Не е нито Попов нито Попова сигурно е обаче, че е Попова- лъжичка герберасо -депесарска!
  • 35 към

    111 35 Отговор
    Радев вдигнете отново юмрука! Излезте на дебат с документи и списъци с имена. Представете ги пред обществото по законен начин. Българските граждани не заемат страната на никоя от воюващите помежду си групировки, защото те всички разпространяват корупцията в главоломен мащаб и държавата не се развива благоприятно за всички ни.

    послепис: Мутри вън!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мислещ

    99 17 Отговор

    До коментар #31 от "Ужас":

    То понеже им е много "добре", затова всеки ден площадите са пълни. Ама щом не го дават по бтв, сигурно нищо такова няма или поне не е важно?

    Коментиран от #49

  • 38 Хх666

    40 13 Отговор
    Истината!!
  • 39 Браво

    103 53 Отговор
    Браво, г-н Попов!
    "Зеленият сертификат" е начин, по който "ваксинирането" става задължително.
    Напомням, че даже според VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) - американска организация, следяща за странични ефекти от ваксини, към 14.10.2021 г. има 8 878 смъртни случая след ваксинация (в САЩ), 1 638 случая на миокардит или перикардит на хора от 30г. надолу. Но това са само докладваните от роднините на жертвите случаи.

    Коментиран от #51, #142

  • 40 Бамбука

    65 80 Отговор
    Анонимен човек от "народа". Учител, а защо не и "професор" по нещо си. Или просто поредната махленска клюкарка, или драскач на члга стихове или бабушкера играла на пилон, но днес станала "праведна". Ако желаете на предизвикате диспут, пишете факти, а не лакардии за няколко левчета от чекмеджето.
  • 41 Псевдоним

    113 67 Отговор
    Подкрепям напълно автора на това писмо. Долу глобалистките подлоги!
  • 42 Пипи Чорапчето

    84 17 Отговор
    Наивен си, даскале... нито един от нашите съвременни "елитни политици" не става за дон Кихот и няма да носи "свободата, която е на върха на копието"...
    Те са Санчо, който прагматично отговаря в днешната реклама "и салама си го бива, Ваша милост"...
  • 43 Професора

    89 81 Отговор
    Миналата година когато Еднокнижник ви блокира си траехте сега много дейни станахте срещу Президента Румен Радев ! Президента Румен Радев е атакуван от ДПСто!
  • 44 Верно ли

    80 58 Отговор
    Читател на Факти... Абе и аз съм читател, не на Факти, а на всякаква литература, ама вече ми стана ясно за какво беше този цирк в последното НС и защо всички партии жертваха Радев, за да си спасят за,ниците. Кой подписа споразумението с ЕС за излизане от Ковид кризата, какво гласи то? Който и да управляваше в момента, щеше да бъде принуден да въведе тези мерки, защото те отдавна са подписани от Банкянския, а ние сме държава изцяло зависеща от жълтите стотинки дето ни отпускат от съюза! И всичко това е благодарение на Тиквата, а не на Радев!
  • 45 Ха ха ха

    78 44 Отговор
    Предател и убиец на народа, потупаха го и му казаха как да ну умори
  • 46 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    80 80 Отговор
    Не президента определя сертификати, господин учител. А да го сравнявате с мутрата, която еднолично управляваше държавата, е меко казано лудост.

    Коментиран от #126

  • 47 една българка

    71 71 Отговор
    тежко ни с такива "учители" ....
  • 48 Варна Морето

    67 65 Отговор
    тоя щом е от пазарджик, значи е платен трол, измамник !!
  • 49 Ужас

    66 65 Отговор

    До коментар #37 от "Мислещ":

    С какво са пълни площадите? Виждам само усмихнати хора, които работят спокойно, разхождат се през деня в събота и неделя, а вечер със зеления си сертификат ходят по барове и ресторанти. Хапват, пийват и се веселят.
  • 50 Българка

    44 60 Отговор
    Съгласна съм с човека , че е необходимо да се даде на хората сами да избират. Тук обаче има и друг момент. Ако сега фатмака (или който и да е на негово място) се подаде на натиска на хората, които се страхуват от ваксината, ще се създаде прецедент. Прецедент , който утре ще рефлектира върху всеки на негово място. Утре ще скочат, за узаконяване на ефтаназията, тогава какво правим? Друг ден ще скочат транс-джендърите и ще искат нещо си? Не става така, а трябва както пиша отдавна,да се съберат доктори и ако ще и цял ден, да отговарят с думи прости на хората. Половината от тук пишещите , ако им се разясни добре, ще преосмислят позицията си относно ваксините.

    Коментиран от #56, #58, #61

  • 51 нека ви кажа

    49 46 Отговор

    До коментар #39 от "Браво":

    Алоо, математйка, при 8768 случая от ваксинацията, сметнато при 100000000 ваксинирани, знаеш ли колко нищожен процент е на странична реакция - 0,000000087. При кой създаден медикамент няма странични реакции.

    Коментиран от #75, #122

  • 52 Бесен Язовец

    29 32 Отговор

    До коментар #22 от "Мислещ":

    Изчезни бе миришеш на домашен качак собствено производство от някоя родопска долина!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 ИЗБОРИТЕ

    53 9 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Нe щeм пoвeчe имитaция нa дeмoкрaция!
    Нe щeм пoвeчe избoри само зa пaртии, a И зa дeпутaти!
    Иcкaмe дa ce прeмaхнe прaгът нa прeфeрeнциитe и избирaeмитe мecтa!
    Избoрът нa дeпутaтa дa зaвиcи eдинcтвeнo
    oт дaдeнитe личнo зa нeгo прeфeрeнции oт cимпaтизaнтитe нa пaртиитe!
  • 55 Майна

    67 35 Отговор
    Не може да има толкова минуси за ИСТИНАТА...ЯВНО СЕ НАЛИВАТ ОСВЕН ГЕРБАДЖИЙСКИ ПАРИ И ПАРИ НА НОВИТЕ ОВЛАСТЕНИ...ЩЕ ВИДИМ..ВЪПРЕКИ,ЧЕ МАШИНКИТЕ ФАЛШИФИЦИРАХА И ИЗБОРИТЕ В САЩ ,тука се ползват същите и като виждам СМЕЛОСТТА НА НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ ДА НАЛОЖИ ТЕЗИ ФАШИСТКИ МЕРКИ ..ми е ясно....

    Коментиран от #57

  • 56 Мислещ

    52 28 Отговор

    До коментар #50 от "Българка":

    Само дето в случая "трансджендърите" са едноцифрен нищожен процент, а противниците на кафявия сертификат сме над 60%. Когато се върви срещу волята на народа, това е диктатура.

    Коментиран от #60, #84

  • 57 Мислещ

    35 33 Отговор

    До коментар #55 от "Майна":

    Имам чувството, че троловете на ГРОБ напоследък са ги преназначили да плашат с ГРОБ и да защитават новите фашисти, както по времето на ГРОБ ни плашеха с комунягите.
  • 58 Браво

    57 18 Отговор

    До коментар #50 от "Българка":

    Люк Монтание (предполагам знаете кой е), каза в едно интервю (което разбира се, свалиха от мрежата) следното:
    "Всеобщата ваксинация е огромна грешка. Това е научна грешка и лекарска грешка, така да се каже. Това, което се случва, е напълно немислимо и един ден ще трябва да отговаряте за това. Именно ваксинацията стимулира създаването на нови щамове на вируса. Китайският вирус се сблъсква с антителата, създадени от ваксината, и има два начина: или да умре, или да търси начин да заобиколи ваксината. Новите щамове са отговорът на вируса към ваксинацията. Можете да проследите в цялата страна как вълната от ваксинации и вълната от смъртни случаи съвпадат. Проследявам случаите на ваксинирани хора и все още боледуващи. И ще докажа, че този вирус със своята мутационна способност може да издържи на ваксинация."

    Коментиран от #65

  • 59 РАДЕВ

    33 29 Отговор
    Никакъв юмрук! На жена ти ногите ша вдигна!
  • 60 Ужас

    35 36 Отговор

    До коментар #56 от "Мислещ":

    В световен мащаб процента антиваксъри не в във ваша полза.

    Коментиран от #64, #80

  • 61 доктора

    30 5 Отговор

    До коментар #50 от "Българка":

    Евтаназията е хуманно действие, госпожо, просто религията предимно пречи. За джендърите съм съгласен с Вас.
  • 62 ТОЯ ДА НЕ ОНЯ

    17 12 Отговор

    До коментар #3 от "Дилдо":

    ДЕТО СИ Е СЪБУЛ ОБУЩАТА И СКОЧИЛ ОТ ДЕВЕТИЯ ЕТАЖ НА БОЛНИЦАТА🤔
  • 63 Александър Г Попов от Пазарджик-ГЕРБ

    35 57 Отговор
    Провокатор!! Ще си вдигне Юмрука Президента на 15 112021год Сега, драги Александрае е Предизборна кампания, а тиси Гербав Провокатор!!! Написали са от твое име нещо и си дотам!! Търсиш поводи да има за какво да Реве ГЕРБ!! С теб или без теб, избора ще бъде направен!! Сега се води Цивилизована Предизборна кампания, като изключим тази на Борисов и някой Аутсайдери!! Нито си Независим Избирател, просто разлайваш кучетата!! Мекере на ГЕРБ СИ!!!
  • 64 Мислещ

    36 22 Отговор

    До коментар #60 от "Ужас":

    Не съм сигурен, и там страшно много народ се овакса под натиск, пък и няма значение в световен мащаб. Гадев е президен само на България и само с българския народ (Волята на мнозинството от него) трябва да се съобразява.

    Коментиран от #79

  • 65 доктора

    23 30 Отговор

    До коментар #58 от "Браво":

    Зная кой е. Ноооо,вярно е че мутациите не могат да се предотвратят, нооо статистически и медицински подкрепено е че смъртността при ваксинираните е по-малка, ТОВА е причината за мотивацията.

    Коментиран от #77, #85

  • 66 Азат

    8 6 Отговор
    Да ама не
  • 67 Абе

    25 38 Отговор
    факти, откога почнахте да тиражирате подобни словоизлияния! Значи да не вярваш на науката добре, ама да вярваш в жълтини, вече звучи смешно! Автора в какво обвинява Радев? Защото не стои зад жълтините?! Ами моите уважения, ама как допускате да се тиражират подобни глупости, написани и платени само заради наближаващите избори! В тая държава само продажници и продажни медии ли живеят?
  • 68 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    36 24 Отговор
    Много добре казано!
    И аз съм като господина написал това!
  • 69 Гост

    53 4 Отговор

    До коментар #24 от "Скрий се":

    Тук си много прав! Хората мрат от далавери, не от болести! Откак направиха медицината пазарна, вече няма медицина и здравеопазване, само бизнес със здраве!
  • 70 Александре

    27 31 Отговор
    Мекере си Гербаво, Александре, ако изобщо съществуваш!!
  • 71 7543

    28 21 Отговор
    Даскале, даскале, не си ли чел Ницше какво казва за свободата, та ми дрънкаш лакардии за сЛободията?
  • 72 Лопатар

    29 24 Отговор
    Муню е чисто приключил!
  • 73 Чегевара

    46 28 Отговор
    Измитаме фатмака фашист
  • 74 00014

    43 19 Отговор
    Много тъжно. 80-те % не са проумели смисъла на написаното. Съжалявам ви роби глобалистки!
  • 75 Браво

    45 11 Отговор

    До коментар #51 от "нека ви кажа":

    За ви излязат сметките трябва да знаете числата с които смятате.
    В конкретния случай - ок. 408 милиона поставени дози в САЩ.
    И да, процентът е малък 0.0022%
    Но съществува. Както съществува и рискът от алергии, тромбози и аритмия. НО ТРЯБВА ЧЕСТНО да се сподели тази информация с хората, а не постоянно да се повтаря, че "ваксините" са НАПЪЛНО безвредни. Не може изричайки ЛЪЖА, да очаквате ДОВЕРИЕ от хората.
  • 76 Кои

    55 12 Отговор

    До коментар #31 от "Ужас":

    ваксини са добри, че не разбрах? Тези дето са без всякакъв сертефикат и никой не поема отговорност за последствията от тях. Видя се дажа, че не работят. Дори лекарите се страхуват от тях и не се ваксинират.

    Коментиран от #86

  • 77 Мислещ

    48 11 Отговор

    До коментар #65 от "доктора":

    Първо, тази смъртност не включва смъртността от самата ваксина (Тя много трудно може да се измери обективно, но има субективни фактори, които говорят за сериозен проблем, като 50%-те процента увеличение на детската смъртност в Англия откакто започнаха да бодат 5+-годишни). Второ, научните данни са категорични за едно - че набодените също се заразяват и съответно заразяват околните. Което автоматично означава, че зеленият сертификат не е за да пазим околните и съответно по дефиниция е фашистка доктрина (Тук е моментът да припомним, че наистина и по времето на Хитлер е имало "Сертификати").

    Коментиран от #202

  • 78 Гръч

    40 15 Отговор
    Повечето новини тук са лични мнения а не новини.Иначе и аз се отказвам да гласувам за президент паникьор
  • 79 Ужас

    19 29 Отговор

    До коментар #64 от "Мислещ":

    Напротив. Тук много народ се ваксинира, защото му беше обяснено и хората мислят. Чакаше се ред със записване за ваксинация. А в България вече е явно и доказано, че мнозинството не може да взема адекватни решения. Иначе нямаше да сме на последно място при всички положителни класации и на първо по всички отрицателни.
  • 80 Майна

    21 8 Отговор

    До коментар #60 от "Ужас":

    Трябва ти зрънце ВЯРА...А Ние я имаме ,, и..малко камъче може да преобърне КАРУЦАТА,, ..А не сме и малко ,половината от земляните не са ИНЖЕКТИРАНИ, за съжаление ,,ваксаните,, са Омаломощени и тепърва ще намаляват...ВАНГА Е КАЗАЛА-МАРТ, 2023 ЩЕ Е СЪДБОНОСЕН..
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Тифозната Мери

    12 15 Отговор
    Ирландската готвачка Мери Мълън работи в Ню Йорк в началото на ХХ век и със своите ястия неволно заразява с коремен тиф десетки американци. Самата Мери нямала симптоми. Както по-късно установяват лекарите бактерията Salmonella typhi се размножавала в жлъчния ѝ мехур. По това време никой не подозирал, че видимо здрав човек може да е носител на инфекцията.
    Мери Мълън била задържана и настанена в болница, където прекарала три години. Тя вярвала, че не е болна и напразно я държат под карантина. Успяла да убеди докторите да я пуснат и дала дума, че ще бъде изключително внимателна.
    На свобода Мери сменя името си и отново започва работа като готвачка. Пет години по-късно, когато епидемия от коремен тиф отново избухва в Ню Йорк, тя е поставена под карантина до живот.
  • 83 SH BG

    48 17 Отговор
    Вече няма никакво значение дали Радев ще напусне поста си сега, или ще направи това след 14.11...

    Неминуемо е след гаврата и издевателствата над българите със зеления парцал...!!!

    Дааа...!!!
  • 84 Privat Spase

    23 27 Отговор

    До коментар #56 от "Мислещ":

    Ми той ЕС ви натиска за сертификата нали сте колония и трябва да се подчинявате. Какво общо има президента със сертификата и зелената сделка за тока, че го нападат неуките? Нещо слушате пропагандата на Борисов Крадеца който се изявява най обезпокоявано без никой от прокуратурата да му търси сметка!

    Коментиран от #87

  • 85 Браво

    30 5 Отговор

    До коментар #65 от "доктора":

    Съгласно официалните статистически данни - приетите в болница (респективно смъртността) при 4-тата вълна (говоря за Великобритания и Германия) е в ПЪТИ по-малка отколкото през април тази година.
    Дали това обаче не е само "тактическа" победа за "ваксините"?
    Нима има научен дебат по въпроса? Нима не задържаха близо СЕДЕМ месеца аутопсията на първия починал след ваксинация (аутопсията показа, че е починал от мултиорганна недостатъчност)? Това, което виждам е диктат, невежество, прикриващи пълната политическа импотентност. Плюс ОГРОМНА АЛЧНОСТ. Не говоря само за България, а за целия свят.
  • 86 Ужас

    19 22 Отговор

    До коментар #76 от "Кои":

    Страхуват се лекарите в България. Крайно време е българина да разбере, че света не се върти около него( после се чудим, защо македонците са такива). Що се отнася до качеството на ваксините, проследи смъртността в България и в останалите държави в ЕС и навярно ще си отговориш сам. Не е трудно.

    Коментиран от #97

  • 87 Мислещ

    40 18 Отговор

    До коментар #84 от "Privat Spase":

    А кой назначи за втори път кацаров дори след като си показа рогата? И кой си казва, че не му пука за мнението ни и сертификата трябва да го има? Ако смяташ, че е нормално да козируваме на западняците за всичко, тогава пак не виждам за какво ни е Гадев, след като това всеки случайник от улицата може да го прави със същия успех.

    Коментиран от #88, #92

  • 88 Privat Spase

    28 17 Отговор

    До коментар #87 от "Мислещ":

    Aма ти какво искаш от Кацаров бе какво? Не виждаш ли, че България е колония след 12 години управление на ГЕРБ и от както е в ЕС. Нали Кацаров като не правеше нищо го изяжсщдахте защо не ви ограничава и как сте били мрели!

    Коментиран от #94

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 нннн

    34 16 Отговор
    Зеленият сертификат изяде Зеления чорап.
  • 91 Голямо

    31 11 Отговор
    изнудване пада. Или се ваксинирай или ще умреш от глад. За минимална заплата от 640лв. ваксина няма да си сложа. Само ние бедните можеме да избираме. Работа за безпари колкото искаш. На изборите ще пусна моя "зелен" сертификат. Дреме ми за Радев и Борисов.
  • 92 Лавренти

    20 27 Отговор

    До коментар #87 от "Мислещ":

    Да ядеш у.. на Кацаров, миналата година при ГеЙа Ангелов си мълчахте и седяхте на 100 % във вкъщи сега станахте много отворени, а имате избор! Едни кръчмари ли ще определят кой ще бъде президент и министър?

    Коментиран от #98

  • 93 Софиянеца

    17 21 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ВЪЛНАТА ВИ ПРЕЧИ!!!

    Коментиран от #187

  • 94 Мислещ

    28 16 Отговор

    До коментар #88 от "Privat Spase":

    Доколкото си спомням, рейтингът на гадев беше непоклатим преди сертификата (Макар че и тогава беше незаслужено, разбира се, отдавна се показа като послушна подлога). Това, че някакво кресливо мнозинство от соросоиди и хипохондрици реваха, не е фактор. И пак питам, ако ще козируваме за всичко, какви са точно качествата на гадев, кацаров или който и да било друг?
  • 95 Моля я пак

    10 13 Отговор

    До коментар #9 от "наКакво ги учиш":

    В Германия такива измислени серификати и мерки НЯМА. ХИДИШ СВИБОДНО КЪДЕТО ИСКАШ. ПОЛЗВАТ СЕ САМО МАСКИ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА. 😃😃😃

    Коментиран от #108

  • 96 Walkirie

    28 2 Отговор

    До коментар #29 от "от кога":

    Откакто и математиците станаха експерти по вирусите.
  • 97 Браво

    37 4 Отговор

    До коментар #86 от "Ужас":

    Хайде да си припомним, че нивото на смъртност в България беше МНОГО по-висока и при предишните вълни.
    Защо?
    Качеството на здравеопазване и качеството на живот в България няма да се променят от "ваксинирането". Да, със сигурност ще намалее "натискът в/у здравната система". Но няма яснота на каква бъдеща цена.

    Коментиран от #99

  • 98 Мислещ

    27 5 Отговор

    До коментар #92 от "Лавренти":

    Протести си има още от миналия март. Освен това някои от нас бяха толерантни и знаехме, че е прекалено рано за мнозинството да прозре накъде отиват нещата. Сега ситуацията е различна. А и да не беше, това ли ти е аргументът? Че щом сме сбъркали да си мълчим при тиквата, правилно е така да продължаваме до пълно поробване? Разберете, не всичко се върти около тиквата, има много по-сериозен проблем, който ви напомня за себе си всяка секунда.
  • 99 Мислещ

    27 2 Отговор

    До коментар #97 от "Браво":

    И преди въобще да има ковид също. Освен това да не забравяме, че и починалите "с" коронавирус се определят по меко казано съмнителна методика, надуваща изкуствено жертвите.

    Коментиран от #106

  • 100 Такива "Отворени писма" до Радев се

    19 23 Отговор
    Съчинават в офисите на ГЕРБ!! Нещо, като писмо от "група граждани"?? Ало, тези времена минаха отдавна!! Няма вече Балъци да вярват, не че някога някой е вярвал!!
  • 101 Сл. Георгиев

    20 28 Отговор
    От горенаписаното са ясни две неща. От текста е ясно, че авторът не е добре с главата! Затова е гласувал за Радев! Другото отдавна е ясно! А то е, че недоразумението Румен Радев не става за нищо! И да уточня за идиотите, които ще почнат да псуват! Никога не съм гласувал за ГЕРБ!
  • 102 Otoplitel

    29 20 Отговор
    Даскале.И аз съм бивш дасал.Искам да ви кажа,че над 800 години тази държава е била в робство.Кажете ми колко века са били роби германци,французи,австрийци и.т.н.Кажете ми колко Нобелови лауреати имаме в областта на науката.Вие ли даскале сте по компетентен от световната научна мисъл.Чудя се дасале защо не си смените професията като станете оператор на едър рогат добитък на свободна паша.

    Коментиран от #103, #107

  • 103 Пеям

    25 9 Отговор

    До коментар #102 от "Otoplitel":

    Какъв даскал си бил, та ти си неграмотен!
  • 104 100000000

    21 16 Отговор
    Браво за написаното писмо.
  • 105 пример

    29 18 Отговор
    Нека президентът обави с каква ваксина и кога се е ваксинирал и защо е тайно - иначе ще приеме,че ни лъже! А един път лъжа става много пъти лъжа! И ако е чила добра вакина (сигурно е) защо не я осигури за народа, а се крие от него и нищо не направи - още преди другите ваксини? Да размахваш юмруци е най-лесно, а да дадеш пример - май само коремни преси може!
  • 106 докажи

    18 9 Отговор

    До коментар #99 от "Мислещ":

    единственият начин да го докажеш, е да влезеш в болница и да минеш по пътеката за Ковид!

    Коментиран от #109

  • 107 Ехооооо

    15 5 Отговор

    До коментар #102 от "Otoplitel":

    Даскале, ти се отнесе. В момента се коментира реалността, тук и сега, а каквото било, си остава в миналото.
  • 108 да така е

    23 12 Отговор

    До коментар #95 от "Моля я пак":

    Но първо кажи колко са ваксинираните германци( с още 55% над нас) - като станете и тука толкова, ще си ходите свободно навсякъде!
  • 109 Мислещ

    11 4 Отговор

    До коментар #106 от "докажи":

    Та нали те сами си го казват. "С" ковид. Какво повече доказателство ти трябва? Иначе има отдавна предостатъчно свидетелства и който се интересува, отдавна се е уверил, че наистина е така.
  • 110 ЧОБАН

    13 19 Отговор
    АВТОРА НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА И НИЩО ЧУДНО ЧЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА РАДЕВ А ГЕНЕРАЛИСИМУСА НЕ СТАВА ЗА НИЩО ДАЛИ С ВДИГНАТО ЮМРУЧЕ ИЛИ НЕ СЕ ТАЯ
  • 111 Голема работа

    12 11 Отговор
    Некъв си зелен сертификат - буря в чаша вода.
    Много въпроси възникват. За къв открит научен дебат говори автора ? Кое е истината?Не вижда ли че нашите лекари говорят всеки кво си иска или чул недочул, разбрал недоразбрал, чел недочел. Ква вера им има? Коя е тази глобалистка аженда на която се е бил продал президента Радев и кой я подкрепя у нас?
  • 112 ЧОБАН

    11 18 Отговор
    АВТОРА НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА И НИЩО ЧУДНО ЧЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА РАДЕВ А ГЕНЕРАЛИСИМУСА НЕ СТАВА ЗА НИЩО ДАЛИ С ВДИГНАТО ЮМРУЧЕ ИЛИ НЕ СЕ ТАЯ
  • 113 Дядо Петко

    14 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Автор: Александър Георгиев ПОПОВ, гр. Пазарджик - читател на ФАКТИ и влюбен в една празна тиква крадлива.
  • 114 Вдигам Юмрук

    15 20 Отговор
    ....... Защото този ВДИГНАТ ЮМРУК ИЗКЛ
    ЮЧИ РЕОТАНА ОТ КОНТАКТА. Този Юмрук СПРЯ затоплянето на водата. Този юмрук спря ЕФЕКТА НА ЗАТОПЛЯНЕТО НА ВОДАТА НА ЖАБАТА.... А РЕЗУЛТАТА ОТ ПОСТОЯННОТО ПОКАЧВАНЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА Е ЯСЕН. ЗАТОВА ВЕЧЕ РЕОТАН НЯМА . НАРОДЕ, НИКОГА НЕ ВРЪЩАЙ РЕОТАНА ВЪВ ВОДАТА. СИРЕЧ.......ПОБЕДА НА ПЪРВИ ТУР ЗА РАДЕВ И..... РАДИКАЛНА ПРОМЯНА В ПАРЛАМЕНТА
  • 115 Гост

    14 14 Отговор
    Тези От Пазарджик са много тъпи във всяко едно отношение. Ако някой се разболее и не дай боже се случи най-лошото, кой ще е виновен, със сигурност ще е някой друг, но с празни глави до там, че и по-далеч ще стигнем. Много болни и много загубени животи.

    Коментиран от #121

  • 116 Гост

    24 19 Отговор
    А пък Радев колкото по-бързо си отиде толкова по-добре
  • 117 Боби

    12 19 Отговор

    До коментар #3 от "Дилдо":

    Е заради такива болни мозъци и такива медий който им дават гласност и спекулират и плюят науката ама като се разболее ходи на лекар и пие лекарства щото му е мил живота недаи си боже и операция не се лекува в къщи с греяна ракия мед и мас тича у болница е за това хората по света ще си ходят на почивка на ресторант на мачове на фитнес а тука поне сме глупави и невежи с 20% ваксинирани ще мреме и ще учи е от вкъщи и ще ни затварят това е милата родна картинка но няма нищо чудно в нащо положение щом на избори може да си изберем Мая Бабикян Хаджията Минеков Сидеров Копеики и Славчо Радев Корнелия какво се чудите глупав народ това е дело си носи кръста жалко че страдат умните и нормални хора който имат глави на раменете си а не празни кратуни 30г сме така и още сто няма да мрднем

    Коментиран от #120, #125

  • 118 Марси

    20 10 Отговор
    Аз лично съм против зеления сертификат! Повече от ясно е, че с тази мярка се чакат пари от ЕС! И децата в предучилищното го разбраха! Никой не го е грижа за хората! Всеки сам трябва да реши да се ваксинира ли или да не го прави! Че ваксините не са изпитани във времето е неоспорим факт! Радев загуби доста проценти с подкрепата на заповедта на Кацаров! Борисов и той се изцепи днес, ако бил на владт какво щял да направи.... така Радев отново е напред в надпреварата! Експертите, казаха че този вирус ще остане сред хората, както вече 100 години има грип! Ефективността на ваксините е спорна към този момент дори и лекарите са разделени по този въпрос! Резултатът от всички мерки предстои....?! Бъдете здрави!
  • 119 Българин

    19 18 Отговор
    От този вдигнат йумрук ще му изстине табуретката малко му остана
  • 120 А не

    7 2 Отговор

    До коментар #117 от "Боби":

    каза "умният" кой да изберем! Като гледам само един лъжец и крадец си пропуснал! За да те краде някой и да те лъже като първолак, наистина се иска много интелект! 😂
  • 121 Аха

    1 4 Отговор

    До коментар #115 от "Гост":

    Да не им пречи да те крадат и да те лъжат като овца!
  • 122 Една от многото.

    6 4 Отговор

    До коментар #51 от "нека ви кажа":

    Вие,кой препарат ползвате задължително?Какво ви казват задължително го вземай или не ходи на работа!
  • 123 Истинският

    10 3 Отговор
    Много си прав АПОСТОЛЕ! За съжаление България вече съществува само като история.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Една от многото.

    18 2 Отговор

    До коментар #117 от "Боби":

    Между лекарства и ваксини с неустановено действие,разрешени за употреба в пандемията правиш ли разлика?За кое лекарство подписваш информирано съгласие?Я първо си оправете мислите в главата и после коментирайте!С такава мисъл вземайте решение за себе си!
  • 126 1111

    11 6 Отговор

    До коментар #46 от "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ":

    А юмрука за какво беше? Да ви е....вашта ма.... ли?
  • 127 Колебае се гласоподател

    10 2 Отговор
    Къде е мин.председателя. генералите останали в историята винаги са били начело с оръжие в ръка. Колко е правилно не зная, но ако не е начело за българина си е м....шка.
  • 128 Kkнтг

    3 8 Отговор
    ГЕРБ или Депесар си
  • 129 Най

    19 13 Отговор
    Важният соросоид е Румен Радев. Всяка сутрин ходи за инструктаж в кабинета на Иванка Иванова от Отворено общество-Сорос, негова главна съветничка
  • 130 Каманягите

    8 9 Отговор
    Полудяват, ковида ще ги оправи-а дано!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    ти със сигурност си умен! шегувам се не си!!!
  • 133 Чипът

    20 14 Отговор
    Кариера ВераСу свали льотчика зелен чорап. Няма такова недоразумение като Радеф
  • 134 Радев им бърка в дъту и затова реват

    11 15 Отговор
    Но не могат да го спрат, дигат шум за сертификати, правят се на тарикати,но той
    пак ще ги изклати !
  • 135 Тотко

    6 5 Отговор
    Оди цункай на тапира дирника. Не вярвам че има толкова прости хора. Как не забравяте да дишате от глупост.
  • 136 И Т Н LOS ANGELES & CHICAGO

    12 20 Отговор
    Каквото и да правят,пак ще се провалят
    герберугите . Радев втори мандат.
  • 137 Герб са в апогей....

    14 8 Отговор
    Издигнаха за президент...гей !
  • 138 Удавник за сламка се лови !

    12 17 Отговор
    Гроб за зелен сертификат,но при тях ще е откат !
    Радев пак ще победи,не искаме от гербавите нови беди !
  • 139 Looper

    13 7 Отговор

    До коментар #9 от "наКакво ги учиш":

    Цяла Европа по времето на Хитлер е въвела жълтата звезда за евреите, за да ограничи правата им. Да не би да е била права "цяла Европа", господин Фелдфебел!?!
  • 140 Бат Вальо

    12 10 Отговор

    До коментар #29 от "от кога":

    Що скачате на учителите, бе .... /цензура/... Върнете историята векове назад и ще видите, че именно БЪЛГАРСКИЯТ УЧИТЕЛ е вадил народа от забвение и робство! И престанете да пишете глупости, казахме го ясно и точно - не сме против ваксините, а против бруталното разделение!!! Нека въведат изискване за задължителен зелен сертификат за членовете на президентството, правителството, парламента /още преди полагане на клетва/, всички работещи в армия и полиция, държавна и общинска администрация и ви гарантирам, че НИЕ, БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ, ПЪРВИ ЩЕ ЗАСТАНЕМ ПРЕД ИГЛАТА !!!
  • 141 Патриот,но не от обединените патриоти

    12 9 Отговор
    Тоя народ тотално изтрещя.Но когато четеш или слушаш подобни неща от учители,или медицински лица,разбираш колко е оглупяла нацията.Затова ще бъдем държавата с най-висока смъртност,най-бедната,и най-неграмотната в ЕС,и не само там.
  • 142 Льотчик на F-16/скица с акварел/

    10 7 Отговор

    До коментар #39 от "Браво":

    На какво казваш " браво" , НЕЩАСТНИКО?? Дори да приемем данните на VAERS, за смъртните случаи след ваксиниране-8800 и прибавим 1600 случая на перикардит, стават общо 10400. Е, СЕГА РАЗДЕЛИ ТЕЗИ 250.МИЛИОНА ВАКСИНИРАНИ АМЕРИКАНЦИ/ОТ ОБЩО 345. МИЛИОНА/ НА ТЕЗИ 10400,?? РЕЗУЛТАТЪТ Е 1 ПОЧИНАЛ НА 25000 ВАКСИНИРАНИ!!! Сравни го сега с броя на нашите починали болни, като събереш 5850 леки случаи и 600 души в интензивните отделения, демек 6450 лекувани и от тях-243 починали!! Разделено 6450 на 243 прави 1 починал на 30 болни и лекувани!!! Е,, КЪДЕ СА 1 ПОЧИНАЛ НА 25000, А КЪДЕ СА У НАС 1 ПОЧИНАЛ НА САМО 30 БОЛНИ??? МАЙ СИ БАВНО ЗАГРЯВАЩ...
  • 143 Пяната излезе на повърхността

    9 13 Отговор
    Гербави и други креатури,все мижитури
  • 144 Матей

    12 10 Отговор
    Ха тъй!радев се издъ-ни,не може да озапти неговите здравни власти,които пощрък-ляха,действат така сякаш ей сегичка ще обнародват едикт да се обяви единствено правоверно и ортодоксално суеверието в ковид.И да наредят поголовно прививочно причастие,който се комка с файзер и се причислява към сатанинското войнство,това ли иска ,а?

    Коментиран от #148

  • 145 Някой

    19 15 Отговор
    Льотчика излита.Чаооооо мунчо.За 6 месеца твоите копои съсипаха държавата.Когато комунетата вземат властта така става винаги.Разбра ли колега.Тепърва ще им сърбаш попарата.
  • 146 един

    14 3 Отговор
    Народът си е много добър, но го подлудяват от 30г. насам. И не обиждай лекарите и учителите, че е срамота. Патриот бил... и като си патриот какво си направил за тоя клет народ? Сигурно си се научил с 3 игли. Идиот!
  • 147 Айде,бе!Сериозно ли!

    12 5 Отговор

    До коментар #32 от "Браво!":

    Ако такива сте "мислещите хора "в България,жална ни майка!!!Ега ги олрените!И такъв нещастник обучава децата ни,божеее!
  • 148 Божеее,

    4 6 Отговор

    До коментар #144 от "Матей":

    Абе,човек,бегай при психиатъра,докато не е станало късно!
  • 149 Отвсякъде щъкат гадинки...

    7 9 Отговор
    Не му е лесно на Румен Радев!
    Дано има здрави нерви!

    Коментиран от #151

  • 150 а сега де

    9 5 Отговор
    Автора на статията очевидно е следил с интерес шоуто на Слави. Съвсем изперкал горкия.
  • 151 Хаха

    8 3 Отговор

    До коментар #149 от "Отвсякъде щъкат гадинки...":

    Да, преди изпълняваше заповеди на един, а сега на дузина господари. Как дума не обели за Магнитски върху господаря му Божков. Обаче като ехо повтаря публикациите му от фейса.
  • 152 Ужас

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "Toxic":

    Ти не си виновен,че си органичен

    Коментиран от #153

  • 153 Не чадо

    8 3 Отговор

    До коментар #152 от "Ужас":

    Не е ограничен този който говори истината! А този който не я разбира! За теб не звучи добре! Карай!
  • 154 Сънчо

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "наКакво ги учиш":

    Съдът в испания не го призна този сертификат , германия и франция натискат, меркел и макрон имат еврейски корени участват и в друго задкулисни общества за какво натискат толкова и пълнят европа с мигранти които дори не работят , А най голямото задкулисие и лицемерие хилядолетна пропаганда е в един град държава на ботуша

    Коментиран от #161

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Бай Шиле

    7 14 Отговор
    Г-н Попов,уважавам усилието което сте положили,но не споменавате дали Ви е платено от ГЕРБ или от вътре Ви иде.

    Коментиран от #162

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Коко

    9 4 Отговор

    До коментар #154 от "Сънчо":

    Испанците 70% са ваксинирани. А ваксина предпазва от това да умрете
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 точно казано

    5 7 Отговор
    Много точно го е казал човека. И аз съм от тези които го подкрепяха...до преди няколко дни!
  • 164 Баварец

    16 6 Отговор

    До коментар #3 от "Дилдо":

    Я, отивайте и се ваксинирайте заедно с автора или хващайте Радев и към гората! То не бе крякане, то глупости! Стига сте стенали като простинали кобили, мрънкащи! 6 млрд са вече ваксинирани и какво? Измряха хора от малоумните ви коментари!?
  • 165 Тодор

    6 6 Отговор
    Г-н Георгиев преди да бръщолевите прочетете поне малко,има решение на констуционния съд(окончателно).
    Дано т...та Ви гербаджийска картуна го разбере
  • 166 Джони

    8 10 Отговор
    Автора на тази статия е една Гербава подлога, която се стреми да заблуди хората да гласуват за Джендьра ГЕРБджиков, който подари 9 000 лв от бюджета на СУ на своята майка. Въпроса ми кога АГЕНТ,, БУДА,, - ТИКВАТА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА? ЗАЩОТО ДОКАРА НАРОДА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Джони

    10 8 Отговор
    АГЕНТ,, БУДА,, ОТ БАНКЯ Е ЗА ЗАТВОРА
  • 169 Джони

    9 7 Отговор
    Тиквата какво ще каже за чекмеджетата за 500 милиарда магистрали, за белотаджиите и за Мис Бикини, която му е родила дете
  • 170 АК 47

    11 4 Отговор
    Е как да няма право на избор, или се ваксинираш или правиш ПСР на три дена и си го плащаш. Липса на избор е ако само сертификат за ваксина важи, затова всички антиваксърчета У ЛЕВО.
  • 171 Уво 2021

    10 10 Отговор
    Последни дни за разединителя. И с юмрук и без юмрук отива в забрава. Той вече Тошко Африкански го обърка с Първанов.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 SSP Alliance

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    "...тази война ще бъде спечелена от човечеството" - БЕЗ СЪМНЕНИЕ!

    "Космическо разкриване - Земният алианс" vbox7
  • 174 Б Борисов

    12 6 Отговор
    Аз съм сигуен че този Радев ако бъде преизбан за президент ще ме вкара в затвора заедно с моя авер шиши.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Пламен

    4 5 Отговор
    Така или иначе,фашиста губи.
    Хунтата си отива.
  • 179 Някой

    10 3 Отговор
    Що давате трибуна на подобни барливци? Даже и даскал бил ... След написаното може да си направите сметка защо образованието ни е на такова ниво - подобни идиоти не се махат от системата, а дълги години оказват "позитивното" си влияние на децата ...

    Коментиран от #184

  • 180 МНЕНИЕ

    11 5 Отговор
    КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО на теб нищожество да изразяваш народното мнение,.. ти беше недоволен и от Борисов,.. и от Плевналиев,
    а от себе си доволен ли си тулупе
  • 181 Кой

    7 0 Отговор
    Точно е Сашко Попов и като какъв се явява. Саше, когато имаш двойна смъртност е такива като теб първи припкат в болницата . Онзи дебил от Боец беше същия, но накрая плака за болница. Ваксинацията всъщност трябва да се гледа като път за нормалното
  • 182 Радев

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мислещ":

    Да живее тиквата ,за задуши всички подобни на теб издънки пръкнали се на този свят без никой да ги е желал ,просто така ,саморасли ,от изтървано семе .
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Скакауец

    6 3 Отговор
    На доста наши сънародници съзнанието им е завладяно от най-различни конспиративни теории, до една фалшиви и лъжливи! А лековерните българи се хващат на тях като шарани на бастун! На автора на писмото до президента не му пожелавам нищо лошо, но ако случайно утре изпищи и хукне към пазарджишката болница, в която вече няма легла, тогава каква песен ще запее? Че глобалистите са заели местата и за правомислещия не е останало ли? Или пък, не дай Боже, децата му лепнат гадния вирус...Тогаз сигурно първи ще хукне да си вади всички видове сертификати и ще забрави и за глобалисти и конспиративни теории...Общо взето такива индивиди се въдят в изобилие по нашите земи...Хора, които всичко знаят, всичко могат, всички се опитват да ги прекарат и не вярват дори на себе си...Да не употребявам думата, която най-много подхожда на хора като автора на това писмо...
  • 186 Меги

    6 3 Отговор
    Аз ако Ви напиша писмо, ще го публикувате ли? В тази напрегната обстановка, не е желателно да давате думата на всякакви злобари. Погледнете как пишат читателите Ви! Чистете дивотиите!
  • 187 33333

    6 3 Отговор

    До коментар #93 от "Софиянеца":

    ПРЕЧИ НИ ЗАЩОТО ПРИКРИВА ИСТИНАТА, А ТА Я, ЧЕ НЯМА НИКАКВИ ВЪЛНИ! НИКОГА НЕ Е ИМАЛО! ИМА НОРМАЛНО ПРОТИЧАНЕ НА СЕЗОННИ ГРИПНИ ИНФЕКЦИИ! ЕТО ЗАЩО ЛЯТОТО ПОЧТИ НЕ СЕ СРЕЩАТ И ЗИМАТА СЕ АКТИВИЗИРАТ! А ТОЙ НЕ САМО МЪЛЧИ ПО ТЕМАТА, АМИ ПРАВИ АГИТАЦИЯ ВПОЛЗА НА МЕДИЦИНСКИ ОПИТИ ВЪРХУ НАРОДА МУ! АКО БЕШЕ ЧЕСТЕН ЧОВЕК, ИСТИНСКИ ВОИН, ЩЕШЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ДАВА СЪВЕТИ И ВСЕКИ СЛЕДВА САМ ДА СИ ПРЕЦЕНИ! НО ТОЙ Е НА КЪСА КАИШКА, ЗАВИСИМ И ПРИТИСНАТ ЧОВЕЧЕЦ! НЕЩО НЕЯСНО?!
  • 188 NeXu s

    5 1 Отговор
    Объркано и противоречащо си мнение! Един учител трябва да вярва в науката! Това се отнася за образованите хора! А че Мунчо е крадец и лъжец - спор няма! Какъв юмрук? Този президент, подлога на Божков и Бобоков, е срам!
  • 189 Стоян Кордов

    2 3 Отговор
    ПОДЛОГА,АМАН ОТ ТАКИВА БОРИСОВЦИ.
  • 190 Килъра

    4 3 Отговор
    Щом зелените сертификати ограничават правата, предлагам всички анти ваксери да бъдат отделяни на безлюдни острови, кадето могат да се заразяват без да им бъдат ограничавани правата.

    Коментиран от #203

  • 191 чичо

    5 1 Отговор
    Учител!!!,не гласувал 22 год.Да гласуваш е не само право,смятам,че преди всичко е гражданска и обществена отговорност.За това имам,не само дълбоко личен,но и дълбоко обществен мотив,да настоявам за хора които не поемат обществена отговорност,упражнявайки правото си на глас,да не им се дава трибуна.Учител ли?!Човечеството,ВЕКОВЕ е проливало кръв за да си извоюва свободно да упражнява правото си на избор.Ами даскале,нали това е да не си роб.А вие хора,роби ли сте?Ако не,нека този даскал/най-уважаваната от мен професия/,не ви е пример. Бъдете свободни,като упражните правото си на глас.
  • 192 Денис

    4 2 Отговор
    Александре-жалко е че си учител!!!
  • 193 Артилерист

    4 3 Отговор
    Герберската мафия е мобилизирана за фронтална атака. Зад привидно смислено съчинени манипулативни спекулации на "учителя", ясно прозира направлението на главния удар-Президента Радев. Изключително семпла допотопна диспозиция: каквото и да каже или направи Президент Радев е грешно и подлежи на масирано оплюване. Защо? Просто е. Това е единствена държавна институция, която открито се опълчи на мутрите. Сега уредената мутренската администрация саботира всяко разумно решение. Когато цивилизованите държави предприеха сериозни мерки, вкл. и масирано ваксиниране, мутроидът и неговия НОЩ се лутаха между крайните рестрикции и слободията, съчетани с безсмислени тв изпълнения за плашене и баламосване на хората. Да се ругае медицинската наука и абсолютно доказаната полза от ваксинирането е признак на невежество, спекулация и тъпо герберско
    простодушие...

    Коментиран от #218

  • 194 ДаЗдраПерМа

    4 1 Отговор
    тоз даскъл съвсем изкуфял, 22год не гласувал тоест проявявал нулева гражданска позиция и сега Радев му виновен. Първо погледни себе си какво си направил за това време а след това съди другите. В Пазарджик има будни хора тоя явно не е от тях ако въобще съществува.
  • 195 Не че нещо

    4 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: брутална цензура и потисничество"-Само това ,че на антиваксърските ви словоизлияния им е дадена трибуна говори достатъчно ,че цензурата ви е само в главата!Дано поне като учител се справяте по добре!
  • 196 Руски xyu

    0 1 Отговор
    За съжаление България е плацдарм за мерене на пижки между някакви политически плазмодии, байдъновци, майдъновци и ботоксовото джудже. Затова тука миндилите са се разделили на два лагера. Едните обслужват интересите на Кремлин, другите на Капитолия и в крайна сметка този малък но много прост народец се чуди милия и той накъде да хване, защото никой не го е еня за него.
  • 197 Иво

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Toxic":

    Тебе ще те довърши Господ.
  • 198 Загрижен

    3 0 Отговор
    На този изглежда не му е умирал близък.
  • 199 Не гласувайте

    0 0 Отговор
    По време на Радев и Борисов едно момче познато в целия свят носител на световна купа печели в Турция а турците не пуснаха химна.В световна купа и в спорт подобно нещо не е имало.И познайте Радев и Борисов мълчаха.Няма текъв политически прокиш.И тези хора се мислят че са политици.Те са политически прокиш
  • 200 9689

    2 0 Отговор
    Още един глупак-мутренска подлога.
  • 201 Реалист

    2 2 Отговор
    Фатмака и Служебните тотално се провалиха с ВСИЧКО! Цяло лято, месеци наред се занимаваха с политически метли, смениха хора на ръководни позиции без реална оценка на работата им, без конкурси се спуснаха парашутисти с цел ПОДМЯНА! Спряха стратегически проекти, отклониха или по-точно ОТКРАДНАХА парите за тях, сега наредиха нови заеми на гърба на държавата. Фатмака Радев е уникално нагъл, то няма такова дебелоочие никъде! Такова краткосрочно разграбване с такива темпове не бях виждал от Костово време! Не го ли променим това сега на 14.11., то НИКОЙ повече няма да иска и да може да ни помогне!!!

    Коментиран от #212

  • 202 БОЖКО

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Мислещ":

    Въпросът е как да се защити здравната система да не отиде по дява по-лека,за да не се задръсти здр.система,по-леко преминават пациентите болестаолите,не можейки да се справи с многото болни,ваксинбат
  • 203 77777

    3 2 Отговор

    До коментар #190 от "Килъра":

    АЗ ПРЕДЛАГАМ, ТЪЙ КАТО У НАС ФЪКСНИРАНИТЕ СА МАЛЦИНСТВО, ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ НЯКЪДЕ, АЗ ЛИЧНО ОБЕЩАВАМ ДА ИМ НОСЯ ХРАНА И ВОДА, ЩЕ Я ПОДАВАМ ПРЕЗ ОГРАДАТА! А ОСТАНАЛИТЕ ДА БЪДАТ ОСТАВЕНИ НА МИРА, СИРЕЧ МНОЗИНСТВОТО!
  • 204 Другарю Радев и твойта заместница

    2 1 Отговор
    Защо толкова, държите да повторите поста си,.... няма смисъл повече да питам, за да не ви засегна повече...
  • 205 Azsam

    4 2 Отговор
    Пазарджишки кретен!!! Ниска култура, слабо образование,корупция,кражби и измами...това сте свикнали от ББ време, изнудване на децата за частни уроци.3432
  • 206 хахаха

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "КОНТРАТА":

    ЕС трябва и следва да го напуснете вие - българопредателите копейкаджии и пишман-русофили! Чемодан - вокзал-россия, понял, тавариш???
  • 207 Кико

    4 5 Отговор
    Б..Бойко трябва да пълни новите шкафчета , гладувайте за ГЕРБ !!??
  • 208 Дон Корлеоне

    2 3 Отговор
    Гласувай за пачките от 500 евро и златните парчета,за елитните к..ви в резиденцията.За инхаус поръчките и милиардите в офшорки.
  • 209 протест

    3 0 Отговор
    Защо не се прилагат противоепидемичните протоколи и правила? До кога политическите целесъобразности ще надделяват над медицинските? Няма да гласувам! Оставка!
  • 210 Цоца

    0 1 Отговор
    Ела ми в затвора меко юмруче
  • 211 Хихата

    3 1 Отговор
    Ето един доблестен българси учител, който излиз с името си да се противопостави на мракобесната евроГейска "здравна" политика.
    Хвала, даскале!
  • 212 Оптимист

    4 2 Отговор

    До коментар #201 от "Реалист":

    трябва да има осъдени за кражбите от ГЕРБ и държавата щте тръгне напред, не може крадците да управляват ,не могат да заемат държавни длъжности ,като има доказана корупция защо няма осъдени или трябва да минат 100 години ......за да има ефект
  • 213 Sando

    3 4 Отговор
    Виждам го на балотаж с Луна Йорданова. За десет дена си омаза рейтинга и продължава. Това или е някаква голяма политическа игра или е голяма простотия. Може Баце да излезе прав, че този го сърби каската.

    Коментиран от #217

  • 214 Костов

    1 0 Отговор
    А защо не реагирахте, когато един политик депутат вдигна високо ръка и показа на всички българи среден пръст?!? Защо тогава не реагирахте?
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Едуард Петров-Едо

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Румен":

    Румен, виждам, че явно си против ваксините! Това първо, и второ, показваш се като вярващ в Господа Бога, което е похвално! Но краткият ти и отсечен коментар е доста краен!
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Едуард Петров-Едо

    1 2 Отговор

    До коментар #193 от "Артилерист":

    ,,Артилеристе", прекрасно експозе! Искрени приятелски поздравления! Дерзай, брат! И продължавай все така да громиш сподвижниците на ШАЙКАТА, които за тези 20-тина години, откакто Симеон Сакскобургготски каза на престъпника Борисов: ,,Искам те на поста Главен Секретар на МВР!", та до ден-днешен ГРАБЯТ И ПЛЯЧКОСВАТ ПОРОБЕНИЯ ОТ ТЯХ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПО НАЙ-БЕЗМИЛОСТЕН НАЧИН! Повече от това! Корумпираха до мозъка на костите Съда, Прокуратурата, Кметовете от всички нива и селища, Администрацията повсеместно, Полицията, Службите, Германските политици начело с бездуховната Меркел, Американското правителство, давайки авансово от 3 до 6 милиарда за 8 аеропланчета, за които заводът още не е построен и пр. и пр. Престъпления! Това не е ли ГЕНОЦИД на ШАЙКАДЖИИТЕ?! И все пак, имай Доблестта, да си пишеш истинското Име, за да те считаме за истински поборник срещу Хунтата! Бог да пази България!
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Добър вечер

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    А ти гаден долен дgenдераст ли си по тази логика?