Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 16:57 59 035 200

Осман Октай пред ФАКТИ: Да ѝ е честито на мафията - “Продължаваме промяната” вече е първа политическа сила

  • осман октай-
  • продължаваме промяната-
  • кирил петков-
  • 47-мо народно събрание-
  • конституционен съд

Според политическия анализатор бъдещо управление ще има и то ще бъде между "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Има такъв народ

Осман Октай пред ФАКТИ: Да ѝ е честито на мафията - “Продължаваме промяната” вече е първа политическа сила - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Миналото лято казах в свое интервю в 7/8 TV: “А, честито! От днес сте първа политическа сила”, по отношение формацията на Слави. А, честито вчера империята на мафията отвърна на удара, но направи “Продължаваме промяната” първа политическа сила. Да ѝ е честито на мафията - с тази своя “реклама” ги направи първа политическа сила”.

Това каза политическият анализатор Осман Октай пред ФАКТИ по повод вчерашното решение на Конституционния съд относно гражданството на един от лидерите на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

Припомняме, че КС вчера обяви за прoтивoкoнcтитуциoнeн Укaза нa прeзидeнтa нa Румен Радев зa нaзнaчaвaнe нa cлужeбнo прaвитeлcтвo в чacттa, c кoятo зa cлужeбeн миниcтър нa икoнoмикaтa e нaзнaчeн Кирил Пeткoв Пeткoв. Причината за това според съда е, че “не е достатъчно едно лице да е предприело стъпки за отказ от чуждото си гражданство”, защото забраната за двойно гражданство на министрите е абсолютна.

“Продължаваме промяната” ще са първа политическа сила след този акт на КС. Този съд бави всичко други и реанимира хора като Пеевски, а в случая, когато някой е разкрил кирливите ризи на мафията, удрят жестоко. С това решение на КС, мафията вместо да извади очите на “Продължаваме промяната”, им изписа вежди”, смята още Октай.

Според него “Продължаваме промяната” ще има минимум 70 народни представители в 47-мото Народно събрание, като точният брой депутатски мандати според него ще е между 70 и 80.

“Тази негативна кампания срещу “Продължаваме промяната”, която се случи вчера, всъщност ще се окаже позитивна и след изборите те ще са първа политическа сила. ГЕРБ ще са втори и ще вземат 50-55 мандата. Трети ще са БСП с 35-40 мандата, колкото ще вземат и “Има такъв народ”, които ще са четвърти. “Демократична България” ще бъде между 25 и 30 мандата, след тях ДПС също с подобен брой депутати - между 25 и 30. Гафът с Пеевски, агресията и радикализирането на ДПС са втрещили много хора. ДПС няма да имат повече от 250 хиляди гласа. “Изправи се БГ! Ние идваме” пък няма да са част от следващия парламент”, прогнозира Осман Октай.

“Пеевски ще стане депутат от Благоевград, независимо, че именно той унищожи и “Булгартабак”, и “Юрий Гагарин”, и тютюнопроизводството в България. Хората гласуват етнорелигиозно и емоционално за Движението за права и свободи и в случая с Пеевски, избирателите биват изнасилвани. Затова Пеевски ще влезе в 47-мото Народно събрание. Това ще постави ръководството на ДПС в много тежка вътрешнополитическа, но и международна изолация”, каза още той.

Според Осман Октай след 14 ноември ще се формира редовно правителство.

“Убеден съм, че още първата седмица след изборите, първият политически акт, на който ще бъдем свидетели, е, че “Продължаваме промяната” ще поканят “Демократична България” и двете формации ще направят една желязна коалиционна платформа. Когато осигурят 95-100 мандата, със силата на това коалиционно обединение ще поканят и Слави Трифонов. Той вече няма да може да шикалкави и няма да има друг избор, освен да ги подкрепи със своите 35-40 мандата. Така управление ще бъде осигурено, а Трифонов няма да може да поставя такива крайни условия, както досега”, прогнозира също той.

Осман Октай изгражда анализи си според евентуалната избирателна активност, като според него има три възможни варианта на развитие. При 55% избирателна активност, при 60% и при 65%. И при трите варианта обаче в коалицията между “Продължаваме промяната”, “Демократична България” и “Има такъв народ” има повече от 120 народни представители.

“И при трите варианта тези три формации ще имат от минимум 125 мандата до 135 мандата. Няма да имат нужда от подкрепата на БСП. Какво казват БСП - “Ние сме за основна съдебна реформа, не за частични промени”. Преведено на техния език, това означава: “Няма да пипаме Гешев, няма да пипаме Цацаров, няма да пипаме Висшия съдебен съвет”. В последните комисии в 46-мото Народно събрание, когато се обсъждаше темата за специализираното правосъдие, Гешев и Цацаров, обикновено техните членове от комисията си намираха друга работа, отсъстваха и нямаше кворум. Това ги поставя в изключителна изолация за бъдещо управление. БСП винаги намират начин да са заети, да имат друга работа. Винаги това е оправданието им. През последните 30 години те винаги са играли така. Именно затова те не могат да генерират доверие. Позициите им, в които шикалкавят относно подкрепата към президента Радев, ще им нанесат още по-тежки удари на предстоящите парламентарни избори”, смята Осман Октай.

В края на разговора Осман Октай коментира и резултатите от президентските избори. “Президентът Радев ще спечели изборите още на първия тур”, категоричен беше той. “Не го казвам, защото съм в инициативния комитет, който го издигна, а защото неговата сила е в това, че образът му на главнокомандващ в борбата за отвоюването на държавата от мафията, се отличава пред избирателите, за разлика от мънкащия Герджиков, който е пълно копие на Плевнелиев”, завърши той.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 340 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДЕВ СА СПИЧА

    117 358 Отговор
    КИРЧО ША МИ ВЗЕМЕ ГЛАВАТА

    Коментиран от #39, #60, #71, #93, #159, #184

  • 2 ГРОБ УМРЯ

    415 78 Отговор
    А добър ден сватя :)

    Коментиран от #95, #111, #125

  • 3 тоалетна

    136 389 Отговор
    Осман Октай - т.е. 00 (може да се чете и като WC).

    Коментиран от #13, #131, #135

  • 4 Maf1ata BG

    309 41 Отговор
    Честито, МАФИЯ !!!

    Коментиран от #157, #160, #161

  • 5 Пламен

    145 341 Отговор
    Щом тоя е с партията на мустафата и фатмака,трябва на всички да е ясно що за стока са.

    Коментиран от #7, #98, #147

  • 6 Сюн 🌟

    350 93 Отговор
    Първо те игнорират, после ти се присмиват, след това се борят срещу теб, и накрая - побеждаваш.

    Продължаваме Промяната.

    Коментиран от #175

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    234 33 Отговор
    МАФИЯ МУТРИ си имат У НАС ДЪРЖАВА
  • 9 Българин

    139 345 Отговор
    А бе Османе , пий си ракията и недей да плямпаш глупостите от ченгеджииницата

    Коментиран от #74

  • 10 Изключително

    354 61 Отговор
    добър PR и подарък получи ПП от враговете си ! Честито ! Ами то волът като рие , на гърба си хвърля .

    Коментиран от #75

  • 11 Активист на БКП

    337 92 Отговор
    Тиквата падна!!Ура!!!

    Коментиран от #105, #112

  • 12 FEFE

    332 123 Отговор
    “Продължаваме промяната” е първа политическа сила!

    Коментиран от #14

  • 13 Бой Бате Киро

    338 125 Отговор

    До коментар #3 от "тоалетна":

    Октай пак позна. На 14-ти всички сме с Киро!

    Коментиран от #30

  • 14 Уххха

    81 57 Отговор

    До коментар #12 от "FEFE":

    Даааа при бай Ставри.
  • 15 ТАКА Е

    105 223 Отговор
    Аааа ,така е ,така е ! Абсолютно първа политическа сила ще са ПП ,ще имат минимум (ама - абсолютен минимум) 240 депутата,Кире ще е Премиер барем 25 (двадесет и пет) мандата ,а Кокорчо ще е доживотен шеф на международният валутен фонд (като същевременно ще управлява и българските финанси) ,за Радев - да не говорим ,той ще е пожизнен Президент на България ,същевременно ще е несменяем Председател на ООН и съ-Президент на САЩ и РФ (но - неговата дума ще е "тежката"). Щом "пророкът" Октай го е казал (повтарям се ,ама) - ТАКА Е !
  • 16 Salvi

    70 144 Отговор
    Ние от итн не искаме соросоиди. Сори османе
  • 17 Dinero

    217 62 Отговор
    Кирчо, НЕ го е страх от мафията и Тулупите във властта!

    Коментиран от #174, #191

  • 18 SH BG

    112 185 Отговор
    Почтения Канадец ще е наместник на Амбасадата в територията...!!!

    Щом Хероин Мусака го е избрала - той ще е...!!!

    И да не сте посмели да броите разписките от машините...!!!

    Ама ха...!!!
  • 19 Мотивиран и зъл

    109 39 Отговор
    По констипация само винетут и минионите му могат да краднат..

    Тоя па вика не играят честно..още нищо не сте видели мушмороци

    Нямаме честно за вас бой до черно и синьо
  • 20 полико

    71 98 Отговор
    ПП и мафията по затворите!
  • 21 На тоя

    60 140 Отговор
    Дядко кой му плаща всеки ден да пълзи от дупката си.
  • 22 Коста

    71 122 Отговор
    ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ! 🇧🇬

    Коментиран от #88

  • 23 Българин

    96 165 Отговор
    КС е решил както трябва, защото истината е само една а тя е ,че петков е подал декларация с невярно съдържание.Аз съм сигурен, че на предстоящите избори неговата партия няма да е първа.Ще видите.

    Коментиран от #101

  • 24 Дора

    86 123 Отговор
    Прочетох че Осман Октай бил в инициативния комитет на Радев,а Валя Балканска в инициативния на Герджиков.Веднага реших за кого ще гласувам

    Коментиран от #44

  • 25 избори

    125 36 Отговор
    Кaк мoжe дa глacувaтe зa пaртиитe нa cтaтуквoтo, кoитo ce oкaзaхa eдни групирoвки? Нямaтe ли cрaм и увaжeниe към cъгрaждaнитe cи, кoитo бивaт тoрмoзeни и oгрaбвaни? Нямaтe ли държaвничecкa миcъл? Eгoиcти и лицeмeри ли cтe? Eднитe прeвърнaли упрaвлeниe в инcтрумeнт зa oтклoнявaнe нa cрeдcтвa в oгрoмни рaзмeри. Другитe прaвeщи ce нa oпозиция ли. Ти да видиш. И разните му партенки, ама не били в управлението от не знам си колко хилядолетия? Прeвърнaли дейността опозиция в синоним на пасивно участие в управлението на държавата. Нещо като пасивен пушач, но получаваш милиони, вместо болести и дим. Последните са за верващите.
  • 26 И не само

    76 80 Отговор
    Платени статийки четем.
  • 27 Пинокио

    54 35 Отговор
    И кат се събуди ко стана?
  • 28 GGG

    193 76 Отговор
    Шайката ги тресе страх от Кирчо и Асен, факт!
  • 29 Ирина

    75 48 Отговор
    Дъбъ,ще провали и този парламент.
  • 30 Така е!

    109 29 Отговор

    До коментар #13 от "Бой Бате Киро":

    А защо Осман Октай не е председател на ДПС? На него му се пада и по акъл, и по знания,!

    Коментиран от #172

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Карло Колоди

    78 107 Отговор
    Очевидно е ,че сред апологетите на "К.Петков и съдружници" има много любители на жанра "приказно фентъзи". ПП. То и детският роман "Приключенията на Пинокио" е от същият жанр ,така че ,ако видите че носът на Кирчо става все по дълъг и дълъг - не се учудвайте.
  • 33 Лост

    50 6 Отговор
    За да се разбере мнението на хората и за по голяма активност трябва да се приеме, че "Не подкрепям никого" е равно на гласовете за някоя партия. Тогава се махат толкова депутати от бройката 240 и останалите да му мислят.
  • 34 Както винаги

    131 69 Отговор
    много точен коментар направи г-н Октай.Абсолютно всички ще гласуваме за Петков.И българите в чужбина ще са за Петков.Голяма сила са българите в чужбина

    Коментиран от #164, #176

  • 35 Кирчо

    43 57 Отговор
    Продължаваме подмяната от 1990г.:))))))
  • 36 Дааа

    94 45 Отговор
    Но според Герберската агенция на Юлий Павлов, брат на Любо Павлов -пъпката ПП е на 6% зад Герб. Брат му на пъпката е чест гост на жълтия сайт ПИК на Недялко офшорката. Мисля умишлено КС със своето решение героизира Петков и го прави първи. Във всички анкети в сайтовете ПП са вече първи от вчера а дори и тук гонят 30% с двойна преднина пред ГЕРБ
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Тиква

    59 37 Отговор

    До коментар #1 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    Кирчо ша ти вземе друго ако го имаш. За тези двама клоуни единаци никой няма да гласува.
  • 40 ген беаркоат майлс

    94 34 Отговор
    Винетут и бандата му даже не разбраха как им нахлупиха калните гащи на главите..сега народа мрази и КС включително..друг е въпроса че се опитват да ползват методите на путин и цяла Европа го вижда в момента..ама тъй е като си прост е завинаги
  • 41 Стане ли

    105 18 Отговор
    Пеевски депутат- наистина край с ДПС.От В.Търново няма да бъде избран,защото в града няма турци и роми.А пък търновци треперят за града си.
  • 42 666

    74 95 Отговор
    Кирчо и Асанчо представят Продължаваме Кражбата

    Коментиран от #84

  • 43 ЩЕ СЕ ПОВТОРЯ! ФАТМАКА И ЧЕРВЕНАТА

    53 74 Отговор
    ДС- МАФИЯ (като доносника на снимката от ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ НА ФАТМАКА)......ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ КЪМ...ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! СЪЩИТЕ ГОТВЯТ....ТОТАЛНА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ!!!
    КОДОВЕТЕ ОТ МАШИНИТЕ СА В РЪЦЕТЕ НА СОРОС-ДС-МАФИЯТА!!
    ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ..СКОРО

    Коментиран от #48, #49, #52

  • 44 Мата Хари

    87 34 Отговор

    До коментар #24 от "Дора":

    Ти питай Герджика, като се погледне в огледалото КОЙ вижда, пък после решавай за кого да гласуваш.

    Коментиран от #57, #192

  • 45 Ккк

    29 66 Отговор
    Само Възраждане
  • 46 XYZ

    97 37 Отговор
    Г-н Октай - както винаги на пулса на събитията!
    Няма какво да се коментира!
    Всеки да си понесе последиците от действията или бездействията си!
    И ако може без драматургията на трагикомика Борисов, че вече ни идва в повече!
  • 47 опг

    66 16 Отговор
    От задкулисието са много прецакани. Така е като целта ти е да разполагаш с послушни и зависими хора за да ти вървят кражбите и далаверите, примиряваш се и с това, че толкова си могат, от некадърност и мързел. И колкото и да крещиш, заповядваш, заплашваш, не става, всичко се обръща срещу теб.
  • 48 Мито Ментето

    23 75 Отговор

    До коментар #43 от "ЩЕ СЕ ПОВТОРЯ! ФАТМАКА И ЧЕРВЕНАТА":

    Блокирайте машините или...стойте "гласувайки" ..на МАШИНИТЕ по 1 час.
    Никой не може да ви каже дума, че гласувате..бавно

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 трябва

    62 11 Отговор

    До коментар #48 от "Мито Ментето":

    МВР да се задейства за призивите за осуетяване на изборния процес вероятно от купувачи на гласове.
  • 51 МАЙ МАЙ ОКТАЙ Е ВАКСИНИРАН💉

    36 71 Отговор
    С ИЗВЕТРЯЛАТА „ВАКСИНА” НА РАДЕВСКЙ😫👎

    Коментиран от #59

  • 52 Хихихаха

    25 7 Отговор

    До коментар #43 от "ЩЕ СЕ ПОВТОРЯ! ФАТМАКА И ЧЕРВЕНАТА":

    Ама не играят честно викаш
    Много лошо така май..
  • 53 питам

    39 13 Отговор
    А при 45% гласували, каква е прогнозата?
    За ДБ и Хр.Иванов да не е толкова сигурен Октай, щото Иванов винаги прави някакви врътки, постоянство няма.
    Ако има балотаж, ДПС кого ще подкрепят на балотажа?
    А и ДБ кого ще подкрепят, щом Панов иска импийчмънт на Радев?

    Коментиран от #178

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Октан

    12 31 Отговор
    Голем сме ма ништо не става од мене
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    70 24 Отговор
    мутри БОРИСОВ проклети бъдете
  • 57 Ананас текстописец на чалга

    32 13 Отговор

    До коментар #44 от "Мата Хари":

    Виждам Ахмед Доган!

    Коментиран от #140

  • 58 !!!?

    37 68 Отговор
    С такива турски шамани в инициативния си комитет Радев трябва да се кръсти на Аллах за да спечели изборите !!!?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Запознат

    15 35 Отговор

    До коментар #1 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    Няма да има избори локдаун от 01.11. до 30 .11. Трябва да се освободи леглова база.
  • 61 !!!?

    47 65 Отговор
    Честито на Мафията...има си нови талисмани - Киро Факиро и Асен Пешкиро !!!?
  • 62 жокер

    25 35 Отговор
    Не разбирам каква мафия при ситуация един човек е попълнил невярна декларация според съдиите. А може би това е един страхотен рекламен трик в една една игра в която много се надява поне този път народа да не яде хурката...
  • 63 нннн

    39 42 Отговор
    Осман Октай прави добро анализи, но участието му пряко в политическите борби намаля драстично верността на прогнозите. Трите партии няма да съберат 120+ гласа и нещата ще се развият по друг начин.
  • 64 Запознат

    18 50 Отговор
    Над 60 годишните никакво излизане от вкъщи. Цял месец. Както в русия.
  • 65 Нискостеблена Гладкомозъчна печена 🎃

    38 35 Отговор
    Ке гласувам за асен василев
  • 66 Справочник

    35 51 Отговор
    ПП - Прокопиев Плаща,нищо чудно след като лично Мемсахиб Мустафа е акушерка на антибългарската партия на лъжата. Кики Канадски и Асен Интелектуалната собственост ще са водачи на Радевите маргинали.
  • 67 ИВАНОВА

    13 25 Отговор
    Ренегатите са най-върлите врагове на довчерашните си съпартийци
  • 68 Непростак

    73 35 Отговор
    Половин милион са калинките и мутрите на ГЕрп. Останалите да гласуваме за Кирчо и Румен па каквото ще да става. По-лошо няма да е.

    Коментиран от #77

  • 69 Бивш гербаджия

    72 22 Отговор
    Защо от любимия герб не издигнаха за президент най-силните си остриета Биков (красавец), А. Тодоров (анализатор на шайката), Гърневски (критик-речевит) има още много "почтени" членове на герб, като десито, кофичката и др.

    Коментиран от #129

  • 70 Георги v.

    45 67 Отговор
    Това ченге чува ли се какво говори. Да оставим настрана гражданството. Той е излъгал и за това, че е платил акцията по спасяването на алпиниста. Това вече е много долнопробно и идва в повече. И този цървул Октай го защитава. "Тъпанарщината продължава".

    Коментиран от #186

  • 71 Тото мания

    29 40 Отговор

    До коментар #1 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    Октай кажи числата от 6 от 49 като толкова много познаваш.
  • 72 ТИТИ

    59 8 Отговор
    КАКВО СЕ СЛУЧВА С ГРАЖДАНСВОТО НА ШЕФА НА СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД
  • 73 Бай Христо от Добрич

    11 23 Отговор
    Смехурко по ще му подхожда на автора на коментар 68.
    По-правилно би било, да беше записъл ,,Не съм простак
    Читателите поне щяха да имат повод да се посмеят и на автора на коментара и на онези глупаци дето му плащат.
  • 74 Българин

    25 36 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Соросоидче, натовско ! Недей да клеветиш от моя ник !
    Това, което казва Октай е точно. А за Кирето и Продължаваме Подмяната беше ясно, че са козяшки креатури и крадливи антибългарски юпита от вида на делян-добревци и трайчо-трайковци !
  • 75 Чудя се

    20 30 Отговор

    До коментар #10 от "Изключително":

    Как хората вярват избирателно и се радват предварително.Едно ми е чудно,всички говорят за мафия и мутри.Ама тази мафия много трябва да е скапана ,щом някакви умни мошеници,я слагат в малкия си джоб.А пък аз съвсем друго съм чела и гледала по филмите.
  • 76 Бамбука

    63 20 Отговор
    Поздравления за Осман Октай. Представителен образ как всички етности могат да живеят в България дружно, ако ги няма Герб и ДПС лидерите.
  • 77 Лелее

    37 39 Отговор

    До коментар #68 от "Непростак":

    Има ли още хора,които и да ги лъжат, и да ги мамят,те все си вярват на обещания,че Позьорчо и Кокорчо няма да правят вече така.
  • 78 Фин

    38 24 Отговор
    Браво! Точно, ясно и категорично! Дано!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Адмирации на

    49 23 Отговор
    Осман Октай , винаги точен и ясен в преценнките
  • 81 Вълкът

    32 51 Отговор
    Какво ще каже Октай ако ГЕРБ са първи и има втори тур за президент...смешник...а за захаросания лъжец и мазния крадец..въздух под налягане...кръгли нули..

    Коментиран от #86

  • 82 ЮСУФ

    44 24 Отговор
    ЗЛАТНА ТИ УСТА,ХА ДАНО ДА СТАНЕ .
  • 83 Мим

    39 20 Отговор
    Склонен съм да му вярвам на Октай,че така ще стане БСП наистина ще плати данък,заради това,че не се разграничава твърдо от Гешев Сами ще са си виновни.Може би щяхме тук един колектив от 12 човека да ги подкрепим,но сега се насочваме към Майчето,заради Гешев.
  • 84 Гого

    41 13 Отговор

    До коментар #42 от "666":

    На кое кражба? Те ли напълниха чекмеджетата на ББ? Аха, те раздадоха, уж, заеми- подаръци на Пеевски,Вълка и др. наши мафиотчета от най великата касичка на мафията ББР ( освен строителството).
  • 85 Ако

    23 28 Отговор
    има такава коалиция, не би издържала много! С Прокопиев зад ПП И ДБ като започнат схемите и ИТН ще ги наритат и ще се разпадне коалицията! С подобни партии, България няма как да има различно бъдеще, от досегашното!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ама

    15 7 Отговор
    Защо ние да го маскарим.Той сам си се справя чудесно.
  • 88 Ей Коста

    5 8 Отговор

    До коментар #22 от "Коста":

    да ти го залостя
  • 89 И Осман Октай им каза :

    44 23 Отговор
    За герб идва край ! Бравос на Октай !
    Герб! Бай,бай!

    Коментиран от #194

  • 90 Менгеле

    15 41 Отговор
    Този лъжлив турколак пак ли са го пуснали да казва своите малки лъжи, за които му плащат, не знаейки, че на труп мръсни пари работа му не вършат.
  • 91 Кой

    38 22 Отговор
    Ще гласува за тоя измамник, дето уж платил опита за спасяване на Боян Петров. Ма хората и за Мадридския мошеник гласуваха, а сега не могат да го гледат.
  • 92 Ха ха

    28 25 Отговор
    ПП първа политическа сила? И един мармот завива шоколад в станиол.
  • 93 Тоя кога го пуснаха?

    13 13 Отговор

    До коментар #1 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    Нали беше за затвор? Бостан ли му пише, какво да говори?
  • 94 Продължаваме промяната

    25 29 Отговор
    Ще бъде първа сила! И какво ги чака ГЕРБ!
    Майко мила!
  • 95 Радвайте се до изборите за Парламент!

    9 19 Отговор

    До коментар #2 от "ГРОБ УМРЯ":

    После ще поздравим заедно Партията ПОБЕДИТЕЛ!

    Коментиран от #130

  • 96 Хан Крум

    21 27 Отговор
    Тоя анализатор сам вярва ли си на това което говори .Може да бъде министър в Софииският затвор след проверката на прокуратурата
  • 97 Обикновен човек мюсюлманин

    49 31 Отговор
    Много образовани и честни турци ще гласуваме за г-н Кирил Петков и Асен Василев. Аллах да ги поживи.

    Коментиран от #134

  • 98 ухуиух

    10 5 Отговор

    До коментар #5 от "Пламен":

    Нищо не си разбрал, ама дращиш тук.
  • 99 пълни глупости

    29 25 Отговор
    Този си мисли, че някой харесва кирчо и кокорчо освен козяк... това да не ти е славуца бе, този кирча вече е противня нещастна!
  • 100 П П + Д Б + И Т Н

    33 19 Отговор
    И герб в канавката.... после метеме...
    Че няма много време...

    Коментиран от #104

  • 101 амааахааа

    57 24 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Истината не е само една, тя има много лица! Истината е, че Петков се е отказал от канадското си гражданство и е върнал канадския си паспорт! Останалото е само чиновническа формалност! Щеше да е престъпление, ако не беше го направил, но той го е направил! Точка!!!

    Коментиран от #107, #110

  • 102 маровиев

    46 23 Отговор
    А ТАКАААА. ПО ДОБРЕ КАНАДЕЦ ЗА ПРЕМИЕР ОТКОЛКОТО БЯНКЯНСКИ ТУЛУП. ИЛИ ЧАЛГАРСКИ ТУЛУП . СЛАВЕ ЧАЛГАРЯ = БОКО ТУЛУПА.
  • 103 ХА ХА ХА

    19 37 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ ОКТАЙ , СПРИ ДА ДЕ ИЗЛАГАШ !!! АКО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ КАКВОТО ТИ КАЗВАШ , ЩЕ ТИ ЗАБРАНЯТ ДА ПЛЮЕШ ПОВЕЧЕ ОТРОВАТА СИ ! Г...А...Д...Ж...А...Л..!!!
  • 104 Ти не си наред

    15 42 Отговор

    До коментар #100 от "П П + Д Б + И Т Н":

    Всяка партия ще търси саюз със най голямата партия ГЕРБ !!!
  • 105 Приятел

    19 6 Отговор

    До коментар #11 от "Активист на БКП":

    Скоро ще почнете да падате от глад и студ!
  • 106 Прогнозите на Октай са по вярни от тези

    44 12 Отговор
    На Платените соц. АГЕНЦИИ!! Октай ползва информация от различни слоеве на обществото, от различни Етноси и партии с различни политически окраски!! ДОПУСТИМИ СА МАЛКИ РАЗЛИКИ, КАТО ПРИ ВСЯКА ПРОГНОЗА, НО Е БЛИЗО ДО ИСТИНАТА!!
  • 107 Анонимен

    18 22 Отговор

    До коментар #101 от "амааахааа":

    Щеше да бъде формалност, ако не беше назначен за министър. Сега е нарушение на КРБ.
  • 108 Аууу

    10 26 Отговор
    Октайчо до вчера говореше едно сега обърна мохабета. тоя е за затвора те го канят по студията.
  • 109 Рашков ми обеща, някои неща....

    14 4 Отговор
    Каза, че действа по въпроса.....
  • 110 Болярин

    12 5 Отговор

    До коментар #101 от "амааахааа":

    Доста сериозно отражение от членството ти в ОФ и БКП - тия паразити така се изразяваха с "-Точка !", което означаваше, че не подлежи на коментар мнението на въпросния дебил !!!
  • 111 ФАКТ Е

    22 10 Отговор

    До коментар #2 от "ГРОБ УМРЯ":

    Октай е ДС!

    Борисов е най-обикновена тъпа мутра.
    Държан на власт от Дълбоката Държава
    на българо-руската мафия!
  • 112 Селянин

    16 26 Отговор

    До коментар #11 от "Активист на БКП":

    Герб пак ще победи Мутри те са вън А що е мутра -неспазване на конситуцията Е кауна не знае че има конситуция тои си мисли че е устав

    Коментиран от #118

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Чегевара

    16 19 Отговор
    Радев е фашист
  • 116 ОСМАН

    12 20 Отговор
    да си прави аналииийзи у махалата !!!
  • 117 A50

    23 21 Отговор
    Кирчо е новото лице на статуквото САЩ, генерали, сорос. Не се ли научихте вече, че промяната е козметична. Същите кирчовци след години ще сваляте Кирчо и ще вдигате на следващия поставен, както направихте и с Боко помежду другото. Това се нарича идиотизъм.
  • 118 Пейзан

    13 2 Отговор

    До коментар #112 от "Селянин":

    А би ли обяснил какво е ...,,консисуция"...🙄😔☹️😖?!?!
  • 119 Продължаваме промяната

    16 12 Отговор
    С Продължаваме промяната !!!
  • 120 Обикновен Гражданин!

    31 17 Отговор
    И без да слушам Осман Октай,ми е ясно,че Продължаваме Промяната ще е Първа Политическа Сила...!!!
  • 121 Матей

    17 16 Отговор
    За радев не съм съгласен ,че е такава хала,напоследък много се окепази,пък и конюнктурата се влошава и не в негова полза.Негативите и нищоправенето на служебните правителства директно му зацапват рейтинга,смущението сред населението меко казано расте заради очакващата се икономическа стагнация през зимата и ще се излее в масови брожения,дори преди изборите ,заради ковид-блокажа.Парапланеристите на петков също не са толкова неотразими,КС го осъди за измамата с гражданството,министерските му решения могат да бъдат оспорвани и отхвърляни,очертава се скандал в развитие.Изб.активност напоследък се движи около 30,а не 60%,една сериозна партия да поиска касация,заради нелегитимност и финита ла комедиа.
  • 122 Docenta

    25 35 Отговор
    Продължаваме Подмяната са банда измамници,пред които бат Бойко е като бебе.Румбата Гадеф е типичен двоен агент и на Москва и на Вашингтон,но не и на България.Герджика ще спечели от първи тур.

    Коментиран от #123

  • 123 Asistenta

    22 5 Отговор

    До коментар #122 от "Docenta":

    ОК!Споделям сънищата ти...!НО!Завий си краката,лягай,заспивай и отново сънувай...
  • 124 на тиквения

    18 9 Отговор
    охлюв, най-големия кочан....
  • 125 гражданин

    26 9 Отговор

    До коментар #2 от "ГРОБ УМРЯ":

    Чакаме последствията: съд, затвор, отнемане на имущество, вкл. и на Цацата
  • 126 Тъжно но

    17 13 Отговор
    за съжаление всеки следващ играч на политическата сцена у нас стои все по-ниско от предишните. Колкото и да е неприятно този процес е от десетилетия и май няма да свърши скоро.
    Тези са първите, които са жестоко дискредитирани още преди да създадът партията си.
  • 127 Продължаваме промяната

    20 11 Отговор
    С Продължаваме промяната !!!
  • 128 СМЯХ

    18 16 Отговор
    И ТАЯ ПОДЛОГА СЕ ОБЛАЖИ ОТ ПАРИТЕ НА ХЕРО МУСТАФА. НА СЛАВИ СЕ СЛОЖИ АМА НЕ СТАНА СЕГА СЕ ПОДЛАГА НА МАКС И МОРИЦ. В ГОЛЯМА ГРЕШКА СТЕ. ПИШАТ И КЛИКАТ ЕДНИ ТРОЛОВЕ ПЛАТЕНИ ОТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА И ЗАПОЧВАТЕ ДА СИ ВЯРВАТЕ. ПЪРВО ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ ЩЕ Е МНОГО НИСКА И ОТ ТАМ ТЕЯ МОШЕННИЦИ ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТ НЕПРИЯТОН ОТ РЕЗУЛТАТА СИ. ВТОРО СЛАВИ СЪЩО ЩЕ СЕ НАБЪЛБУКА ЗДРАВО С дАеБ на РИСТЬО ЧЕРВЕНИЯ.
  • 129 БАЙ СТАВРИ

    11 5 Отговор

    До коментар #69 от "Бивш гербаджия":

    ЗАЩОТО СА ТЪПИ КАТО НА ДАН КОЛОВ Г..Ъ, ВСИЧКИТЕ ВЗЕТИ ЗАЕДНО !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️!!!!.
  • 130 Ицо Камата

    18 4 Отговор

    До коментар #95 от "Радвайте се до изборите за Парламент!":

    ДА ДА , АМА С БУРНИ ОВАЦЙИ ЗА КЪМ ЗАТВОРА , ТОГАВА ПЕРУКАТА И ОПРАСЕН КРАДЛЕВ ЩЕ ВИДЯТ ДЙИ ПЪРПАЛ ПО ИСПАНСКИ !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️!!!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Микре

    28 13 Отговор
    Важното е че ГЕРБ умре...другото кой кум кой сват кой на булката брат...ше го разберат другарите от ГЕРБ като му дойде времето...

    Коментиран от #133

  • 133 Експерт

    10 2 Отговор

    До коментар #132 от "Микре":

    За да сме точни след две седмици...
  • 134 Какво каза, г - н турчин,

    15 12 Отговор

    До коментар #97 от "Обикновен човек мюсюлманин":

    вашия алахчо да поживи кики и кокорчо ? Няма лошо - ако ще и кожа да им клъцне, лигльо и измамник ще си останат тия харвардски измикяри !!!

    Коментиран от #158

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Нина

    6 2 Отговор
    Конкретният човек може също да е човек на задкулисието, още повече пък ако го е показал многократно на същия пост.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 ГЕНЧО

    24 11 Отговор
    Масов вот за Кирил и Асен!!!
  • 140 ГЕРБЖИКОВ!

    22 10 Отговор

    До коментар #57 от "Ананас текстописец на чалга":

    Чалга-песен с текстове на Герджиков - "Два мерцедеса карам, 100 гаджета сменявам, на сухо не оставам..."
    Тоя се оказа,че е по-зле и от Цецка Цачева...🙄😔☹️😖🤐!!!

    Коментиран от #188

  • 141 РЕАЛИСТ

    9 21 Отговор
    ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ЛУНА - да им ударим по
    един шамар, за да не се подиграват с народа си!
    ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ!!

    Коментиран от #142

  • 142 НЕМАЗОХИСТ!

    12 9 Отговор

    До коментар #141 от "РЕАЛИСТ":

    Ако гласувам за Луна- значи сам си удрям шамар,а не съм...мазохист...!
  • 143 Камата съм

    18 11 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ ДО СЕГА ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ
  • 144 МЕРИ

    13 15 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДБ И РУМЕН РАДЕВ
  • 145 чичо

    2 25 Отговор
    ще гласувам за Герб и Румен Радев
  • 146 Ъхъъ

    18 7 Отговор
    Я от ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС централата да си кажат кои министри от предишните техни правителства бяха с двойно гражданство. Пределно ясно е че има такива, но странно защо това не беше проблем …… Ще съдят ли сега Плевенлиев за това и ромчето от Банкя ??? Май намирисва на политическа поръчка и двоен стандарт от страна на КС !!!

    Коментиран от #152

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Onix

    24 7 Отговор
    Защо хора с двойно гражданство могат да гласуват и да определят кой ще ни управлява, а граждани с двойно гражданство да не могат да са министъри? Защо разни хора който не говорят български и не живеят в България ще гласуват за парламент? Защо Каръдая не е арестуван и да са му повдигнати обвинения след срещата и изказванията му в Турция? Защо махнаха уседналостта от 6 месеца? Всичко това кого обслужва или както казва Доган, кого обгрижва?

    Коментиран от #163

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Заплатаджий

    21 7 Отговор
    А ДПС ДАЛИ Е ЗАКОННА ПАРТИЯ.ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩО НЕ СЕ СЕЗИРА.
    АМИ ЗАЩОТО Е ОТ МАФИЯТА ГЕРБ И ДПС

    Коментиран от #151

  • 151 Роко

    12 7 Отговор

    До коментар #150 от "Заплатаджий":

    Ами законна е, такава я направи БСП, това е причината за вечната дружба между ДПС и БСП, а това стана защото ДПС и БСП освен че са антибългарски организации имат и един господар (както се оказа след като турчолята гръмнаха летящия Москвич) Така че прокуратурата не може да се самосезира няма престъпление.
  • 152 Роко

    9 7 Отговор

    До коментар #146 от "Ъхъъ":

    Приятелю преди да говориш за двоен стандарт е хубаво да посочиш в кое правителство на ГЕРБ-СДС-ДПС има такива министри, кои са те и най - вече кога е имало такова правителство. Защото в нито едно от правителствата на Тиквата ДПС не участва (докато примерно за БСП е основен коалиционен партньор). Дори имаше случай когато Доган заяви че няма да участва в управление без БСП.
  • 153 Биби Кинг

    4 7 Отговор
    Циганин
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 макс и мориц

    9 9 Отговор
    Абе щом двамата измамника опяха до мнението нас тоя поганец,значи яко са се запътили към канализацията.
  • 156 дедо ви

    9 7 Отговор
    гномите от Конституционния съд решиха изборите----на това му се вика не автогол а....да се самоизн.силиш...........ако някои до вчера се е чудил дали да гласува за кирчо след това решение на съда се наля бензин в огъня
  • 157 БГ гражданин

    9 8 Отговор

    До коментар #4 от "Maf1ata BG":

    Конституционният Съд е ясен и категоричен във връзка със случая „Кирил Петков“. Очевидно е, че Петков е извършил престъпление, като е подписал докуменТИ с невярно съдържание, с една единствена цел – да се вкопчи във властта, както е обяснил пред канадските власти. Знаел е, че е канадски гражданин от същите подписани документи.

    Много силно смущава заявлението на президента Радев – би се радвал България да има повече министри като Кирил Петков. Ако критерият е да има повече министри като Кирил Петков, то Централният софийски затвор разполага с богат асортимент потенциални кандидатури за „Дондуков“ 1.

    Да се надяваме, че в критериите няма да попадне и задължителното притежаване на офшорни фирми.
  • 158 Обикновен човек-Християнин!

    8 6 Отговор

    До коментар #134 от "Какво каза, г - н турчин,":

    Бог да поживи Петков и Василев!

    Коментиран от #195

  • 159 Иван

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    Само преди седмица Отворко раздаваше министерски кресла, освобождаваше и назначаваше главен прокурор.

    Държеше се като че ли е спечелил изборите с абсолютно мнозинство и може да прави каквото си иска в тази държава.

    Надявам се гласоподавателите да проявят разум и да му отредят 5-6 място на предстоящите избори.

    А на следващите през пролетта заедно с бай Чалга да поемат към небитието.
  • 160 Измамникът

    9 7 Отговор

    До коментар #4 от "Maf1ata BG":

    Киро се държи толкова безпардонно и нагло, че вече мина всякакви граници.

    Кой стои зад гърба на тези долнопробни мошеници - разбира се, че козяк, която е подготвила поредната акция за разбиване на държавата ни и превръщането и в колония.

    Да излъжеш в декларация, за да те назначат за министър без да ти пука и да знаеш, че това ще стане 1 месец предварително, значи че някой му режисира и гарантира кариерата на Киро Никой не проверява Киро и Асен за офшорките, фирмите, фалшивата декларация, незаконните назначения на техни приятели и любовници.
  • 161 Зрител

    12 6 Отговор

    До коментар #4 от "Maf1ata BG":

    Цветанка Ризова днес спази графика – след вчерашното изпълнение с бащата на Киро Измамата, днес беше поканила Асен Василев, а утре ще й гостува бабата на Кирчо, която ще разкаже как му е готвила боб и колко умен е станал от това!
  • 162 Нашенец

    9 7 Отговор
    Една подлога,агентът на ДС, която включват и изключват когато си поискат. Че и в инициативния комитет на Радев. Не че той е от гнусливите, ама тоя да е сред основните пддръжници, е показателно и за инициативния комитет, пък и за издигнатия.
  • 163 Енчев

    11 3 Отговор

    До коментар #148 от "Onix":

    Тук не става въпрос, че законите са качествени.

    Става дума за ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ - Законът е закон, дори когато е лош. Никой не е по-голям от закона.

    Но за българина законът е врата у поле. Затова няма никога да има ред в държавата ни.
    Всеки си тълкува както му изнася правилата, дори съдилищата отсъждат според това кой плаща или кого закриля властта.

    То и за това е този наплив към властта - всеки българин иска да бъде извън законите, а да вкарва другите в пандиза.
  • 164 И аз да кажа

    8 3 Отговор

    До коментар #34 от "Както винаги":

    И с голям ум се отличавате, също! Нали Слави беше велик и спасител?
  • 165 Герб трябва да се мачка ЯКО !

    10 2 Отговор
    Всички да минат под стъргалото !
    Даже и с пароструйка !
  • 166 Електра

    7 11 Отговор
    Тоя гнусен кюрд, е в инициативния комитет на Кауна. Там освен доносници, има ли поне един читав човек, и мафията от ДС доносници ли има предвид тая гнусна чалма, според значението на заглавието...
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 4234

    4 10 Отговор
    Да живее ББ!
  • 169 Рачко Пръдлето

    5 9 Отговор
    Да гласувам за Петков?! Аз за криминално проявени лица НЕ ГЛАСУВАМ.
  • 170 Реформатор

    9 8 Отговор
    Прогнозата на Октай е доста оптимистична, дано да се сбъдне, защото всичко различно от това е пълен апокалипсис. Гафът на Кирчо за гражданството не е голям. Само трябва да си го признае, признат грях половин грях.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 брънннн

    0 4 Отговор

    До коментар #30 от "Така е!":

    защото нищо не е дал или обещал на фесовете по места, затова, то малко са българите-политици да мислят и разсъждават като него
  • 173 6666

    4 6 Отговор
    ОТ ТУЙ ПО-БЕЗСРАМЕН ФЕЙК НАДАЛИ ЩЕ ЧУЕТЕ! НИКОЙ ОСВЕН АНТОАНЕТА НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА КИРЧО МЕНТАТА! НЯМА ТОЛКОВА САМОУБИЙЦИ В БГ!
  • 174 55555

    4 6 Отговор

    До коментар #17 от "Dinero":

    КИРЧО НЕ ГО Е СТРАХ ОТ НИЩО, ЗАЩОТО ИДИОТИТЕ ПО ПРИНЦИП НЯМАТ ЧУВСТВО ЗА РЕАЛНОСТ!
  • 175 5555

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Сюн 🌟":

    ИЗВИНЕТЕ, ПОДМЯНАТА! А ДУМИТЕ НА НЕЛСЪН МАНДЕЛА НЯМАН НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СЛУЧАЯ, НЕЛЕПО Е!

    Коментиран от #177

  • 176 4444

    6 4 Отговор

    До коментар #34 от "Както винаги":

    ДАЖЕ И ОТ КОСМОСА ЩЕ ИМА ГЛАСОВЕ ЗА КИРЧО И КОКОРЧО! И ОТ ДРУГИ ЦИВИЛИЗАЦИИ!

    Коментиран от #183

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Тони

    2 3 Отговор

    До коментар #53 от "питам":

    Такава дума: "импийчмънт" , на практика не съществува в българското законодателство, което стъпва на основния ни закон - Конституцията. Панов може да си фантазира всичко, ама не е в позицията да внася промени в нито един наш закон. В момента се води предизборна кампания и всеки от кандидатите като Панов, дрънка популистки глупости.
  • 179 волен сидеров

    4 4 Отговор
    БАЙДЪН И ЗАДКУЛИСИЕТО И ТЪМНИТЕ И ТУК ЩЕ ПОБЕДЯТ-ХАК ДА НИ Е

    Коментиран от #180

  • 180 Тони

    7 4 Отговор

    До коментар #179 от "волен сидеров":

    Какви "тъмни", бе? Какъв Байдън? Ти не виждаш ли, че България е окупирана от типично нашенска мутренска мафия? Мафия, която си е назначила един Главен Каскет в прокуратурата и така всячески да спира възможността да бъде подведено под съдебна отговорност всяко лице, забъркано в корупционните далавери и схемите за "усвояване" на милиарди левове.
  • 181 Радко Б

    4 3 Отговор
    Мазен агент заедно с цялата кохорта на Мунчо.
  • 182 Той и ти и тя

    2 1 Отговор
    Блажени са ВЯРВАЩИТЕ
  • 183 И аз да кажа

    6 3 Отговор

    До коментар #176 от "4444":

    Абе от космоса не знам, но наши консули в Америка агитират за него по телефона нашенците! Освен това според мен резултатите ще са, както ги нагласят Радевите хора. Защо иначе беше зорът да е САМО машинно гласуване и да не се броят отрязъците? Що някой не попита Радев? Ааа, ама той не дава такива пресконференции! Излиза, изкаканизва си каквото е решено и... Кръгом
  • 184 Ами ...

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    Някой ще се разделят с "главата" си, да. 😀
  • 185 Не даваите глас на тоа турчин

    9 1 Отговор
    Вън турците ДПС от Българския парламент те са против България и следват чужди интереси какво стана с Доган и росенец ще го наказват ли с затвор
  • 186 Достойнство, братя!

    7 4 Отговор

    До коментар #70 от "Георги v.":

    Великотърновци, хайде да ви видим сега! Старата столица сте, прекрасен град и хора, покажете какви българи сте! Подиграват се с вас и славното ви минало! Ще стане ли Пеевски депутат, избран от болярите? България цяла сега вази гледа! Съдиите ги видяхме!
  • 187 123321

    7 2 Отговор
    Пo нaчинa пo кoйтo тoлкoвa нacтървeнo нaпaдaт Кирил Пeткoв, a cи зaтвaрят oчитe зa мнoгo други кaтo Пeeвcки ми ce cтрувa, чe имa някaквa пo - дълбoкa причинa. Cтрaхувaт ce, мнoгo им e нeудoбeн. Тoвa пoтвърждaвa рoлятa нa cъдeбнaтa влacт кaтo рeпрecивнa бухaлкa нa ГEРБ/ДПC. Aкo ca тoлкoвa дoбри в "извaждaнe нa куcури" зaщo нe извaдят куcуритe нa Пeeвcки, Дoгaн, и.т.н?
  • 188 Истина ли е?

    3 3 Отговор

    До коментар #140 от "ГЕРБЖИКОВ!":

    Наистина ли Герджиков е писал текстове за чалга? Реакторът на Софийския университет, кандидатът за Президент? Кой го измисли това?
  • 189 Хахаха

    2 7 Отговор
    Говори едно към гьотере ...
    ПП Киро лъжеца и Кокорчо отиват към 4 или 5ти ...
    Октай не е познал за нищо
  • 190 Али баба

    2 3 Отговор
    Няма ли кой да озапти онзи ненормалник Витанов всеки ден ръси простотия след простотия. Да го вкарат на 4ти километър там да си прави прогнозите.
  • 191 КОЧО

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Dinero":

    Мафиот да се страхува от мафията ?????? А ,НИЕ от другият НАРОД ---къде ще СМЕ ???? --- Нали в един МОМЕНТ , ще оставим " каруцата в БЛАТОТО -- заедно с ХАЙВАНдрачетата , а отгоре ще плуват ФУРАЖКИТЕ !!! А СЛАВЧО , ще скиба от далече и ще ПЕЕ " А тез червени " домати " , КОЙ ще ги мамоооо ИЗКЛАТИ ???"
  • 192 морза

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Мата Хари":

    Мата Хари , онова огледалце " във вашата спалня ЛИ ??? Гледал Съм го много пъти , но то отразява само " оная " работа " ! Мръсно и миришещо , но за вход едно левче --СТАВА
  • 193 КРОКОДИЛА

    4 2 Отговор
    ДОКОГА ЩЕ УПРАВЛЯВАТ - НЕГРАМОТНИ КОМУНИСТИ БЕ ...................................................................................................
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Да ги поживи

    1 1 Отговор

    До коментар #158 от "Обикновен човек-Християнин!":

    при двете ми баби . Знаете къде са.
  • 196 Абе то

    4 4 Отговор
    Цял свят,в който капитализма нямаше алтернатива,включително и в самата Руска империя,не вярваше ,че Ленин за период от 1098 до 1917 ще помете Капитализма.Но го помете,като вихрушка.А след ВСВ над 400 милиона души преминаха на Социалистическа система за производство и управление.Направо ги друса див ужас,ако ПП състави правителство,със някой от досегашните министри.Ще се разкрият такива чудовишни далавери за десетки, стотици милиарди,че ни е бедна фантазията.И съм твърдо убеден,че ще го правят с хъс и бясно темпо.Не са луди,да подведат народа,защото ще бъдат изметени още през пролетта,ако се опитат със заигравки.
  • 197 Тредстоун

    2 8 Отговор
    Тоз никога за нищо не е познал , само лопа менчето. Не може да тръбиш че си новия морал и да започнеш с лъжа , не може всички балалайки да тръбят за спазване на законите и конституцията и в момента когато имаме очевадно нарушение и на двете да казват браво.
    Толкова са се захласнали в приспивните песнички на платените латерни които по цял ден плюят ГЕРБ , че сами ще пуснат отново мафията да коли и беси. Както казваше старшинката , колкото повече се въртиш , толкова повече влиза ....
  • 198 Симон 32

    1 5 Отговор
    Нали и той е от ДС .Защо се прави на ущипана булка.
  • 199 Месут

    0 6 Отговор
    Османе,време е да смениш дрогата. Напоследък много некачествени продукти използваш.
  • 200 войводата

    0 1 Отговор
    Османе набутвай го на суджуците с 200 и на тъпите КП