Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 13:00 12 824 122

Октай: Чувалите с пари за АМ „Хемус“ са изнесени с правителствен самолет в Ливан и Дубай

  • осман октай-
  • ам хемус-
  • 60 млн. лв.

Прокуратурата, също като Бойко Борисов, ще се гърчи до парламентарните избори, смята Осман Октай

Октай: Чувалите с пари за АМ „Хемус“ са изнесени с правителствен самолет в Ливан и Дубай - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Има информация, че парите за АМ „Хемус“ са изнесени от България като дипломатически ценни пратки с правителствения самолет на „Авиоотряд 28“. Те са отишли към Ливан и Дубай, а оттам са били пренасочени в офшорни сметки и банкови сейфове. Това разкри пред Фрог нюз политическият анализатор и бивш зам.-председател на ДПС Осман Октай. Ето какво още допълни той:

- Г-н Октай, днес шефът на МВР Бойко Рашков съобщи ужасяващи неща за начина, по който се е строила АМ „Хемус“, както и за безогледен грабеж на отпуснатите за изграждането ѝ държавни средства. Вие изненадахте ли се от информацията, до която са достигнали българските служби?

- Позволявал съм си да давам мнение за възможностите на Бойко Рашков още от времето, когато бе директор на НСлС. И знаех, че с огромния си опит, който има в разследванията, той ще има успех и като министър на вътрешните работи. От десетилетия мутрите ползват парите на държавата като техни собствени средства. Така те контролират съдбата на цяла България. Никак не е случайно, че по време на царското управление, тогавашният главен секретар на МВР Бойко Борисов, уж да спасява двама арестувани шофьори Ивайло Кепов и Георги Лазов, които по-късно бяха обезглавени, пътуваше с правителствения самолет. Имаше сериозна информация от службите, че именно с този правителствен самолет, под предлог, че Борисов отива да преговоря за освобождаването на двамата мъже, задържани за пренасяне на наркотици през кюрдските райони, се изнасят пари. Всички тези коментари бяха старателно заглушени. Има съмнения, че именно от тогава е започнало да се се изнасят пари в чували и денкове.

- Борисов напоследък изглежда много изнервен, използва обидни квалификации. Възможно ли е разкритията около АМ „Хемус“ да са причина за поведението му?

- Безспорно е, че с тази агресия Бойко Борисов се самоунищожава политически. Тя, както той сам казва, е насочена срещу „генералите“, които управляват държавата. Разбира се, че новите разкрития за неговото управление, го парализират. Не само той е в паника, но и хората около ДПС и всички, които бяха окупирали държавата през последните 20 години.

- Бойко Рашков говори за изнесени пари в чували. Възможно ли е в 21 век подобно нещо да се случва и в чий джоб са отишли тези милиони?

- Те са изнесени през Ливан и Дубай в различни офшорни банкови сметки и в различни сейфове. Това е станало под предлог, че са дипломатически пратки. Тепърва предстои да се изиска информация от държавите, в които са изнесени тези „дипломатически ценни пратки“. Имам информация, че българските службите са изискали от колегите си в съседните държави информация за български граждани, които имат както банкови сметки, така и закупени огромни имоти, яхти и т. н. на територията на Гърция, Турция, Кипър и други Средиземноморски държави.

- Възможно ли е Бойко Борисов и предишното правителство да не са знаели, че парите, отпуснати за АМ „Хемус“, са изтекли към чужди сметки и държави?

- Няма как да стане това. Всички са действали по стила на мафията и групировките. Пари със сакове са били хвърляни директно в каросерията на джипката му по време на обиколките по пътища и магистрали. Именно това са парите, които са изнесени не по банков път. Не случайно се говори за пари в чували и денкове. Като министър-председател Борисов е използвал правителствения самолет от „Авиоотряд 28“. Затова разследващите трябва да стигнат и до ръководителите на този Авиотряд, за да се разбере какви дипломатически пратки са изнасяни.

- Да не искате да кажете, че чувалите така са напуснали България?

- Убеден съм, че така е станало. И тези хора с простотията си, мислейки, че контролират цялата държава, като организирана групировка, са мислели още, че са вечни и няма кой да ги детронира от власт.

- Очаквате ли, че в този случай прокуратурата ще се задейства?

- Прокуратурата, също като Бойко Борисов, ще се гърчи до парламентарните избори. Убеден съм, че след това ще има мнозинство на промяната. И трите формации – ПП, ДБ и ИТН , ще имат 125 мандата. Бойко Борисов, Иван Гешев и ДПС най-много ги тресе от това, че новото парламентарно мнозинство ще има възможност да преструктурира цялата съдебна система – през ВСС, закриването на спецсъда и спецпрокуратурата, включително свалянето на Сотир Цацаров като шеф на КПКОНПИ. Има голяма вероятност Гешев да си подаде оставката, преди да бъде подменен.

- Засега няма признаци това да се случи. Защо мислите, че ще го направи?

- Идеята е този ВСС да сложи следващия „Братиньо“, на който евентуално да разчитат, мислейки си, че така са ни пробутали нов главен прокурор. По този начин те ще искат да саботират евентуалната промяна в тази система. Преди няколко месеца в интервю за Фрог казах и искам да го напомня – че чрез действията на Бойко Рашков, с подкрепата на президента Радев и с очакваното парламентарно мнозинство на промяната, ще има не три синджира роби, а три синджира мутри, които ще наблюдаваме по българските килии.

Интервю на Катя Илиева


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 135 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кажете

    196 34 Отговор
    Възможно ли е Боку да бъде арестуван без разрешението на примитива с каскета ?

    Коментиран от #24, #32, #74, #111, #122

  • 2 Снайперист

    58 20 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 3 Хи хи

    33 96 Отговор
    Олеле майко ! Волен да ви съди за плагиатство !

    Коментиран от #6

  • 4 asd

    152 17 Отговор
    Даже звучи правдоподобно...
    При положение че онова чифтокопитно - Коджейков беше начело на Авиоотряда.

    Коментиран от #35

  • 5 Ахахаа

    35 115 Отговор
    С шейната на дядо Коледа до Лапландия ахахах я се занимавай с Ердоган и мълчи.
  • 6 баба Ташкова

    114 16 Отговор

    До коментар #3 от "Хи хи":

    Волен може да е всякакъв , но не е разследващ орган , явно е имал информация от кухнята , задкулисието са навързани като свински чеврвеса .

    Коментиран от #116

  • 7 Бойко Разбойко

    106 7 Отговор
    Лъже!Закопах ги в зайчарника!

    Коментиран от #27

  • 8 Последния Софиянец

    150 12 Отговор
    Оня самолет с фурмите ли ?
  • 9 Баба Зоя

    35 64 Отговор
    Толкова ми стана мъчно за бай Тошовото време, че не издържах и си нарязах вестници за тоалетната...

    Коментиран от #65, #66

  • 10 Иван Пилето

    81 4 Отговор
    Пиле пълнено с пари.Моя рецепта.
  • 11 НЯКОЙ

    156 20 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ще има не три синджира роби, а три синджира мутри, които ще наблюдаваме по българските килии.
    Г-н Октай, Вашите пожелания - в Божиите уши на днешния свещен ден - за спасението на народа на България!
  • 12 Аааааааааааа

    95 16 Отговор
    Затуй мутрата се разкарва с джипката из цяла България, като купето на попа!
  • 13 Браво

    116 20 Отговор
    Гн Октай, всичко казано е вярно! ..скоро ще има арести за мутро-мафията!
  • 14 Пунта Мара

    51 17 Отговор
    Нема да се плашите !... Мирния преход, продължава.....

    Коментиран от #37

  • 15 пожелание

    101 14 Отговор
    На боко да му слагат гривна защото ще духне при Галевите !!
  • 16 Фес

    23 122 Отговор
    Този БОКЛУК защо му давате да говори само глупости незнам.
  • 17 Правят ни на маймуно

    90 7 Отговор
    Чудесно, че всичко е ясно, даже се знае и къде точно са парите, но защо няма действия, а само думи, няма следствие, няма арести, няма виновни......

    Коментиран от #54, #57, #81

  • 18 Сани

    24 60 Отговор
    Бе то че идват избори,ясно!!!!Ама поне малко доказателства ..бе!!?????
  • 19 JEFF

    107 17 Отговор
    Браво, г-н Октай ! Дано повече българи мюмюслмани ви чуят и разберат , за да не гласуват за ДПС.

    Коментиран от #36

  • 20 ДС на КГБ

    51 12 Отговор
    Кой каза,че комунизма си е отишъл ?
  • 21 Предпочитам

    12 33 Отговор
    Синемакс, не индийското кино
  • 22 Д Талев 1940

    53 20 Отговор
    И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
  • 23 Бибитко

    85 17 Отговор
    Идва часът на разплатата за шайката около ГЕРБ-ИПОН на Бойко Борисов! Чистенето от отровата й, парализирала цялата държава в продължение на години, тепърва предстои!

    Коментиран от #51

  • 24 Т.зи патлажан..?

    24 15 Отговор

    До коментар #1 от "кажете":

    Какви 5 лева? Никоя партия няма да прави управление с ДПС и не е мислил. Мошен..ика вика дръжте друг, а не мен!
  • 25 Да бе,да,

    26 63 Отговор
    никакви самолети няма. Бойко си има собствена ракета и си занесе милиардите на Марс. А сега докажете,че ги е откраднал. И стига сте разказвали детски приказки за наивници.

    Коментиран от #29, #101

  • 26 Мата Хари

    82 14 Отговор
    НСО знае всичко. В един момент Тиквата ще изгори.

    Коментиран от #50

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Фен

    27 7 Отговор
    Явно са продадени на колекционер на хартиени левове...😂
  • 29 Бибитко

    26 7 Отговор

    До коментар #25 от "Да бе,да,":

    Вие престъпници ли сте, че викате на престъпника "осанна"?

    Коментиран от #45

  • 30 Прочетете

    60 9 Отговор
    Прочетете информация от юни 2013 год. Волен Сидеров обявява,че ББ изнася милиарди левове с правителствения и с военни самолети за Ливан.Това вече е ПОВТОРЕНИЕ НА НЕЩАТА.КОЙ има интерес от всичко това.

    Коментиран от #41

  • 31 дейвид ремник

    46 10 Отговор
    Апаратът на комунистическата партия беше най-гигантската мафия, която светът някога е познавал.
  • 32 Осман карал самолета с пратките

    15 28 Отговор

    До коментар #1 от "кажете":

    Манг..ите целуват ръце и крака за да не са изолирани от следващото управление.
  • 33 Всичкото герб

    37 14 Отговор
    шест фута под земята

    Коментиран от #94

  • 34 Арестувайте тиквата.

    59 10 Отговор
    Да се провери бордния дневник на самолета. Разпити на отряд 21. И какви полети е правил във въпросния период от време.

    Коментиран от #38

  • 35 Някоя на женския пазар

    19 37 Отговор

    До коментар #4 от "asd":

    Чула да казват, че имало полети за МАСКВА! Не успяла да види, но чула бръмчене.
  • 36 Ама

    17 39 Отговор

    До коментар #19 от "JEFF":

    Продължава пропагандата.Само дето има много лаптишарани,които вярват на един човек казал на една съседка,тя пък казала на кума на света на онази булка....Тази мантра я повтаряше нон стоп Волен Сидеров 2013година.Абе тези мафиоти не се ли научиха вече,ами пак чували с милиони левове на самолети.

    Коментиран от #103

  • 37 АНАЛизатор

    32 8 Отговор

    До коментар #14 от "Пунта Мара":

    Който не е бил комунист на двадесет няма сърце, а който остане комунист на тридесет няма мозък. -
  • 38 Да се търси съдебна отговорност

    33 7 Отговор

    До коментар #34 от "Арестувайте тиквата.":

    На всичко, което се изнася в медиите персонално.
  • 39 Соросоид

    56 9 Отговор
    Тази схема работи от времето на Борисов-2. Огледаха се, ослушаха се и разбраха, че е много скъпо по традиционните начини да се краде - офшорки, измислени консултантски дейности и пр и пр. А и това лесно се следи от партньорски служби в ЕС и САЩ. И понеже са много алчни и не желаят да делят с адвокати и прочие разбирачи в изкуството да скриеш едни пари, направиха далавера с арабите. По онези земи (ОАЕ, Дубай, Катар, Оман) не се интересуват от произхода на КЕШ-а. Те искат да бъде доставен на място, и срещу съответния процент се вкарва в инвестиционни фондове. А, сега проверете колко дубайски, катарски, омански фондове имат собственост у нас, или участват в ООД-та чрез офшорки, и ще ви стане ясно.

    Коментиран от #112

  • 40 Тиквето 🎃

    26 14 Отговор
    Ти за какво мислиш,че Черепа го направихме "изгнаник" ? Некой трябва да върти парата.Шиши сгази лука с едни руснаци,ама Вовата ме отсвири.
  • 41 Болен Сидеров

    17 5 Отговор

    До коментар #30 от "Прочетете":

    Кораба го тласкат на Север! Готовност за разбиване!!!
  • 42 Не че нещо

    21 41 Отговор
    ПРЕДИЗБОРНИЯ ЦИРК ПРОДЪЛЖАВА!Погледнете само в кои медии се публикуват тия простотии.Няма доказателства,нищо.Само кухи обвинения.Да го попитам тоя, въобще стъпил ли е на Хемус? Едни прости въпроси към глупаците дето вярват в това.Как ще обясните участъците,които вече са изградени и на някои започна асфалтиране?Как ще обясните всички изградени мостове,виадукти,подлези?Как ще обясните,че се показват по медиите умишлено стари снимки от въпросните съоръжения,които са в момент на изграждане а не актуални такива,където същите са вече готови? Как ще обясните,че се атакува именно Хемус, а не някой друг инфраструктурен проект.Дали това,че се строи далеч от хорските очи в планината не отговаря на този въпрос и не е удобен за всички внушения....
  • 43 ПЕНКО

    19 33 Отговор
    .... " КРИВО ГЛЕДА -КРИВО СЪДИ -КОРАВИЯТ НИ " КАДИЯ" !!???!!! КАКВИ ЧУВАЛИ С ЛЕВОВЕ В ЛИВАН И ДУБАЙ БЕ УЯЛ СЕ ОТ ЛЪЖИ - РЕ ЗА Н РЕН ЕГ АТ ???????????????

    Коментиран от #47

  • 44 Вълкът

    16 30 Отговор
    Колко баламурници вярват за чували и самолети..Но не се казва левове или евразлични са били...ей голям и мишоци сте..
  • 45 Ти си платен комунист перхид.. л

    16 27 Отговор

    До коментар #29 от "Бибитко":

    Всичко недоказано е плод на платени човечета.

    Коментиран от #72

  • 46 Някой

    18 30 Отговор
    Нямало било свобода в медиите ли?Не свобода ,свободия е .Като започнат да съдят всички, дето говорят такива лъжи може и да се оправим!

    Коментиран от #93

  • 47 кви чекмеджета

    33 12 Отговор

    До коментар #43 от "ПЕНКО":

    къде е магистралата бе , пенко гербераста ?

    Коментиран от #52

  • 48 РЕАЛНО

    31 14 Отговор
    много шум за 1-2 Лота от Хемус, ами преди, другите Лотове, другите Магистрали, Околовръстни и пр. ако се разследва назад ще лъснат грабежи за Милиарди, не трябва да се ограничат само с тези 1-2 Лота............

    Коментиран от #58

  • 49 Туквата се готви да бяга.

    30 9 Отговор
    При накрадените пари.
  • 50 Народа ще накаже мошенниците

    41 3 Отговор

    До коментар #26 от "Мата Хари":

    След 14.11.2021г. ще стане ясно, кой ЛЪЖЕ! Трябва да гласуваме!

    Коментиран от #55

  • 51 Чалгата загази

    25 9 Отговор

    До коментар #23 от "Бибитко":

    Още едни избори и ще сподели участта на Мая Костинбродската. Честито!
  • 52 Някой

    21 28 Отговор

    До коментар #47 от "кви чекмеджета":

    Напиши Хемус в youtube и ще я видиш.Направи си труда и да видиш, как се строеше преди да дойдат тези, дето ти плащат да пишеш глупости и какъв застой е сега.

    Коментиран от #60

  • 53 ХХХ

    22 8 Отговор
    Колко умен може да е човек, който вярва на някой
    заявяващ-ей мене са ме галили трима папи по главата.
  • 54 Ще има съд за партенкаджиите

    25 6 Отговор

    До коментар #17 от "Правят ни на маймуно":

    Господ забавя, но не прощава. Особенно на комунистите!
  • 55 Избори 2021

    19 16 Отговор

    До коментар #50 от "Народа ще накаже мошенниците":

    Лъжите на Тиквите нямат нищо общо с изборните резултати. Просто повече няма да управляват. И може да има наказани.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Отговорът е

    24 10 Отговор

    До коментар #17 от "Правят ни на маймуно":

    Много прост! Главната мутра в тази държава си има главен Каскет, понимаеш?
  • 58 Спокойно

    22 7 Отговор

    До коментар #48 от "РЕАЛНО":

    Ще дойде време и за това! Но за целта трябва да има работеща прокуратура...
  • 59 В някой държави си

    24 6 Отговор
    Имат правителство!!в България МАФИЯТА РЪКОВОДИ ДЪРЖАВАТА 😅🤣😂

    Коментиран от #62

  • 60 кви чекмеджета

    24 6 Отговор

    До коментар #52 от "Някой":

    ами за 20 години кражби от магистралата все нещичко може и да са построили хахахахаха че си зле ...
  • 61 ААААХААХААА...АРЕ СА ДА ОБОБЩИМ:

    21 21 Отговор
    ДС-ДОНОСНИКА (РЕЗАК) Е ..ИНТЕРВЮИРАН ОТ...ДРУГ ДС-ДОНОСНИК ОТ .."ЖАБА НЮЗ", КАТО ДВАМЦАТА ДРУГАРИ... КОМЕНТИРАТ "ИНФОРМАЦИЯ" ПОДАДЕНА ОТ...ТРЕТИ... ДС-ДОНОСНИК (12-те КЕНЕФА)?!?!? И ЗАКЛЮЧЕНИЕТО, ЧЕ..."ПАРИТЕ" СА ГИ ХВЪРЛЯЛИ С ЧУВАЛИ НАПРАВО В...ДЖИПКАТА НА БАЦЕ?!?!✊😂🇻🇳🇸🇮
    АААААААААААХАХАХАХАААААА......ТАКАВА ПРОСТОТИЯ МОЖЕ ЧОВЕК ДА ЧУЕ ЕДИНСТВЕНО ОТ....ДС- МАЛОУМНИ МИЛИЦИОНЕРИ.....
    АААААААААААХАХАХАХАААААА.....
  • 62 Така е

    15 9 Отговор

    До коментар #59 от "В някой държави си":

    И то Фатмак начело
  • 63 Баба Гицка

    17 22 Отговор
    Големи простотии! ГЕРБ отново печели изборите, независимо от ожесточената пропаганда на "промяната". Хаосът в държавата, в момента, наистина е тотален!

    Коментиран от #68

  • 64 5577

    18 18 Отговор
    Дърти комунисти. Как ви го ражда главата, че и украсено, ама, то чували то самолети... Дестинацията буди асоциация, за подбудителя на българско лято. Да види причинителя на изгонването на Божков хубаво ли е да си в изгнание. Какво си мисли тоя Борисов! Много плиткоумни съчинения. Не знам само редактора на сайта как позволява такова чудо. Бе тия читатели не са толкова наивни. И те имат глави на раменете си. Като за художествено произведение бива. Сега изкарайте едни снимки на чували в самолет от тайнствен фотограф и всичко ще си дойде на мястото.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ха ха

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Баба Зоя":

    Замрази си и банани.
  • 67 КРОКОДИЛА

    7 15 Отговор
    МНОГО ЗНАЕШ - СИГУРНО И ТИ СИ БИЛ ВЪВ ЧУВАЛА ...................
  • 68 гроб умря

    23 8 Отговор

    До коментар #63 от "Баба Гицка":

    този път мутрю чекмеджиев ще лежи примката се затяга , няма отърване , гроб няма с кой да управлява хихихихихи
  • 69 Възмутен

    9 22 Отговор
    Лъжеш. Днес шефа на ГДБОП назначен от Рашков,каза ,че не е вярно
  • 70 Истини

    5 13 Отговор
    Който се труди ще има. Няма хаос. Всеки се е свил и чака кво ще стане. Не виждате ли във фврмата, коцето, ивайло и от сащ. Коцето от лондон плаче за българия. Ивайло останал без работа в Лондон и се прибрал в българия, и се моли явно на стефчо от САЩ, нали е рабитодател Стефан, др има пари от САЩ, но няма жена до себе си, и парите не го топлият. Но как да стане и с Живка, като кокала не дават бай нето от дс, кгб отзад стоят великите сили от кгб, я си поискал, я отровата ще ти пуснат, без око да им мигне. За пари биха убивали КГБ
  • 71 Ех ех

    16 10 Отговор
    Бибитко,Благодарността и алчността не вървят ръка за ръка.Ти го закина брато всяко начало има и край.Можеше да не крадеш толкова.
  • 72 Бибитко

    18 11 Отговор

    До коментар #45 от "Ти си платен комунист перхид.. л":

    Ей тролче герберско, я питайте вожда си Бойко Борисов как е напуснал пожарната, защото не е искал да напусне редиците на любимата му БКП! Най-смешното е бивши комунисти като вас, с които е пълна шайката ГЕРБ-ИПОН, да викате на онези, които не са заблудени овчици за доене, "комунисти"!

    Коментиран от #84

  • 73 Читател

    13 3 Отговор
    Как комуниста ще си даде властта, нали децата им, внуците им трябва да цоцат от държавата. Не одобрявам, че преди 2009 същото слушахме от партия Герб, сега пак същото, кражби, кражби. Те са едни и същи всички. Раята не дава кокала на другите.
  • 74 ТтТ

    7 16 Отговор

    До коментар #1 от "кажете":

    Блажени са вярващите! След изборите ще излезнат коренно различни факти!
  • 75 Читател

    6 5 Отговор
    Как комуниста ще си даде властта, нали децата им, внуците им трябва да цоцат от държавата. Не одобрявам, че преди 2009 същото слушахме от партия Герб, сега пак същото, кражби, кражби. Те са едни и същи всички. Раята не дава кокала на другите.
  • 76 Коко

    22 15 Отговор
    Осман Октай е уважаван от всички човек! Неговото мнение наистина тежи, всичко, каквото каже, винаги излиза вярно.

    Коментиран от #79

  • 77 АААААААААААХАХАХА А СЕГА..ФАКТИТЕ!!

    19 8 Отговор
    ЗАМ.ШЕФА НА ГДБОП: " НИЕ.. НИ-КО-ГА НЕ СМЕ ТВЪРДЯЛИ,ЧЕ ИМА ЧУВАЛИ С МИЛИОНИ ИЗНЕСЕНИ СЪС САМОЛЕТ В ЧУЖБИНА" !!!!!!✊😂🇻🇳🇸🇮
    МАГИСТРАЛИ: " НЯМА РУХНАЛ И 1 М
    МАГИСТРАЛЕН ПЪТ НА "ХЕМУС""НЯМА !!! ✊😂🇻🇳🇸🇮
    .... БНБ: "БОЙКО БОРИСОВ ...НЯМА БАНКА"!!! ✊😂🇻🇳🇸🇮
    ПРОКУРАТУРАТА: " НЯМА ЗАДЪРЖАНИ И ОБВИНЕНИ ЛИЦА ОТ МАГИСТРАЛА"ХЕМУС"!!!!! ✊😂🇻🇳🇸🇮
    .......
    .
    .

    ...... АААААААААААХАХАХАХАААААА.....ДС-ДОНОСНИКА....12-те КЕНЕФА Е ПО-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ И ОТ КИКИ И ФАТМАКА.
    ФАКТ!!!!✊😂🇻🇳🇸🇮
    ААААААХААААА
  • 78 1234

    0 4 Отговор
    ТтТ разлипните факти ще са, че ПКП се връща ПНС вай анаджик булюбулю. Меже с итн, със Слави да се вземат, 1968/1966,батко е с 2 години. Деца, внуци, на готово ще има трифон
  • 79 Ъхъ

    11 11 Отговор

    До коментар #76 от "Коко":

    "Уважаван" ДОНОСНИК ОТ ДС/БКП?!?!?
    Ти... ГЕЙ ли си или Позитански Педерас?!?

    Коментиран от #82

  • 80 гост

    15 13 Отговор
    Харен си ви е бате ви Бойко,кой мислите ще мисли за вас,Радев ли,като се сетите за Деса,не ми се вярва.Кирил ли,който оставил супер живот в Канада,да дойде да оправя нас,не ми изглежда такъв родолюбец.Този Октай ли,дето толкова години се бори за баницата без успех,той ли?Христо Иванов ли,Слави ли,Мая Манолова или Татяна Дончева или плеядата борци за "справедливост"които забравят за нея като се докопат до властта,кой от борците на промяната приличат на Ботев и Левски,ами никой.Поредните авантаджии.
  • 81 Защото

    14 13 Отговор

    До коментар #17 от "Правят ни на маймуно":

    Това са празни приказки и догадки ако беше вярно защо няма повдигнати обвинения защо няма наказани защото това са пълни глупости скапан PR затова не се казват данни за разследване докато тече защото може да се вадят грешни изводи. В тази държава не е само главния прокурор,така ни е по удобно и е нещо в което искаме да вярваме не защитавам Борисов както и никой от политиците но ми писна да чета глупости или докажете нещо или млъкнете аман от простаци и популисти
  • 82 Коко

    10 13 Отговор

    До коментар #79 от "Ъхъ":

    Не съм гей. Аз съм баба на 63 години, но пиша с различни никове. Гледам да внасям в коментарите повече ум и умереност. Имам над 30 ника. От модерните баби съм. Осман Октай е много умен човек и знае много неща. А ти стига си подскачал, малчо! Повече слушай и се учи!
  • 83 Биби Кинг

    9 11 Отговор
    Октан лично ги носи човалете,вервайте мо!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 гост

    11 13 Отговор
    Бате ви Бойко прилича на бай Ганьо,държи се като него,но това сме си ние Ганньовци и трябва да го приемем дори и да не ни харесва.От шест месеца ни управляват други и не сме цъфнали и вързали, и все той виновен докато забравим и си намерим друг виновен.И така нататък.
  • 86 Антитрол

    17 11 Отговор
    От НСБОП казват ,че не са споменавали никога за Чували с Милиони!
    Кой е лъжец сега?
    НСБОП или БОЙКО РАШКОВ?!?
  • 87 имам някой лев

    10 3 Отговор
    тръгвам за Дубай и Ливан, там много се търсели. Така казаха от меверето вярвам й.
  • 88 Анонимен

    2 7 Отговор
    По важно за някои е, кой е за ЕС, ЕНП, САЩ или за Русия. Ние сме за Европата, Кралицата, където ни са децата, там и ние сме духом, а тялом сме в българия. Бг не е моята държава. А и една приятелка помакиня по времето на костов, като ни изхвърли от работните си места с деца и тя ми го каза: какво като е България и сте българи, защо в това състояние си безработна. Трябваше да й обяснявам, че закони има, наредба 15,за трудоустроените хора, но те ти казваха, тук не е санаториум, а да попитам всички, в НС санаториум ли е, че с тежки увреждания решават съдбите ни. Хубав ден.
  • 89 Наблюдател

    7 9 Отговор
    Борят се за кокала и след изборите ще забравят какво са ви говорили, както го направиха партия герб. Започнаха да уволняват и да назначават на децата им учителите, братовчедите, и от къде могат някоя пара едра или чувал да вземат от народа. Не на нас. Казвсйте го на нероден Петко
  • 90 Гост

    6 6 Отговор
    Когато видя в затвора, бих отилъл да дам гласа си. На тоя етап не мисля да го правя. Трябва и други без връзки да ме последват. Нека си гласуват роднините им. Нека ги накажен.
  • 91 Нинка.

    7 6 Отговор
    Само БКП,ОФ,,и БЗНС.!!!.От тия Герб,СДС,и ДПС,,, ми се драйфа!..
  • 92 Реалист

    13 14 Отговор
    Браво бе, циганина Октай ще ми цитирате и Прокопиева та Фрог!!! НС боп направиха изявление и както и БНБ се разграничиха от лъжите на Рашков поръчани от Фатмака! Ама вие си ги тиражирате, не ви е срам!!!
  • 93 Казуар

    8 4 Отговор

    До коментар #46 от "Някой":

    Парите по лот 5 ги няма в банките където трябва да са.
  • 94 Герб ПобедаБ

    11 9 Отговор

    До коментар #33 от "Всичкото герб":

    ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ УБИЕЦ КАКВИ СА ТЕЗИ ЗЛОКОБНИ ЗАПЛАХИ ФАКТИ БГ ДОКОГА ЩЕ ОСТАВЯТЕ ТУК РАЗНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА СЕ ШИРЯТ Е ДЪРЖАВАТА НА РАДЕВИСТИТЕ РАШКОВИСТИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКА СТАЛИНИСТКА

    Коментиран от #98

  • 95 Bgbg

    16 4 Отговор
    Честито комунизма се завръща,заспали хора!
  • 96 Бай Стою касапина

    14 5 Отговор
    Някой май е гледал сериала"Октопод", който върви в момента по БНТ1. Даже едно от главните действащи лица дон Нуцо се изпълнява от Стефан Данаилов. Та старите комунягите излизат със сценарий от средата на деветдесетте години. Оказва се, че има доста наивници, които се ловят на гола кука. Всъщност направо са си шарани. Ще разберат как са клъвнали, но ще им трябва бая време.
  • 97 НАВРЕМЕТО

    12 8 Отговор
    ДРУГИЯ ТУРЧИН КАЗА НА МУТРАТА ОТ СИК В ОЧИТЕ ЧЕ Е ТЪПАК А ОКТАЙ НАПРАВО МУ ЗАЯВИ ГОЛАТА ИСТИНА В ТОВА ИНТЕРВЮ
  • 98 ПРЕСТЪПНИК

    11 8 Отговор

    До коментар #94 от "Герб ПобедаБ":

    Е СИКАДЖИЯТА И ШАЙКАТА АЙДУЦИ ОКЛО НЕГО ОКРАДОХА ДАНАКОПЛАТЦИТЕ С МИЛИАРДИ
  • 99 ЕДГАР КЕЙСИ

    13 8 Отговор
    ПРОПАГАНДАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП Е ДЕВАЛВИРАЛА ОТВСЯКЪДЕ ЩОМ ОПРЕ ДО ДС-ДОНОСНИКА СЮЛЕЙМАН ОКТАЙ......
  • 100 Шофьор

    11 4 Отговор
    Абе виждате ли магистрала Тракия? Ремонт на ремонта всяка година! А помните ли думите на Бойко ,като я откриваха?
  • 101 И аз да кажа

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "Да бе,да,":

    И освен това - В ЛЕВОВЕ! Нали не разплащат строителството тук в евро или в долари, все пак! Пък в Дубай направо се избиват за тях! Много е търсен левът, защото България е първа туристическа дестинация за дубайците , да не си помислите обратното! Тоя пиандур и аверите му са в делириум
  • 102 То не били фурми, а чували с пари

    3 6 Отговор
    Загребвали са с пълни шепи. НЕ на зелените сертификати! Да на Свободата!
  • 103 И аз да кажа

    8 2 Отговор

    До коментар #36 от "Ама":

    Ами те другарите са си примитивни и образите владеят съзнанието им! 25 -30 години като видеха куфарче, все за Лукановите куфарчета с пари наумяваха и почваха да слюноотделят. Имах такова от чужбина и де що има партиец, ченге или комсомолски деятел, щом го зърне, започваше да преглъща и подмята намеци. От миналата година мантрата е чекмедже- кюлчета- пачки; а пък сега- чували с левове!
  • 104 Бай Ташо

    7 5 Отговор
    Октайчо ,кво праи Митку Гестапуто. Той ли ти даде тая инфурмация.
  • 105 ГОЛЕМ СЕИР

    9 3 Отговор
    АЙДЕ НА РАДЕВ СЪВСЕМ МУ СЕ ДРЪПНА ЛА..НОТО ЩОМ ОПРЯ И ДО ОКТАЙЧО АБЕ МАНОЛОВА КЪДЕ СПИ
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 МАЛКА пенсИЯ

    3 1 Отговор
    Наистина14.11,ще е УНИКАЛЕН ДЕН.НО ЗА МЕН.Приготвих си,200л мерло,50л ракия,едно прасенце(малко),ши гътна по Коледа.ПЕНСИЯТА ми НИКАКВА-ЖИВ,ЗДРАВ.Та на 14,пускам,ТВ-то,слагам,салатка,мезе,зелето,накладено.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ЕЙЙЙЙ

    4 6 Отговор
    БОКЛУК! ПРЕДАТЕЛ!
  • 110 Суверен

    9 9 Отговор
    И ако знаете ,освен държавните служители ,колко м@лоумници ще гласуват за герберастията...
  • 111 484858

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "кажете":

    Да, но за постоянно задър ане трябва разшореждане на прокурор. Такъв още не се е мамерил, поз айте защо?
  • 112 37474и

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "Соросоид":

    И стигаме до онзи плагиат лумпе а от СУ дето щешвдае премкер, офшорноя специалист.. Ме се лъжете по ИТН, доказа и мошеницк
  • 113 ГОЛЕМ СЕИР

    4 3 Отговор
    БРАВО БРАВО ВСИЧКИЯ ЧЕРВЕН БОКЛУК ИЗПЛУВА
  • 114 Болярин

    8 8 Отговор
    Тоя български не е научил, ама разписанието на самолетите за Дубай знаел !!?
    Бягай в Анадола да си направиш партия !
  • 115 Анти трол

    4 4 Отговор
    Дали нормален човек би повярвал на тези брътвежи???
  • 116 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "баба Ташкова":

    Ако това е вярно, то е много умен ход, да не се държат парите за магистралата в Българска банка, а навън, като по този начин се опазят от КДС-мафията...
  • 117 Сотир

    7 3 Отговор
    Аз чух, че Бойко с ракета на Спейс Екс ги е изнесъл милиардите, нали са си партия с Мъск. Рашков да провери!
  • 118 Георги

    2 4 Отговор
    Иво Т. Той е един от мулетата на Бойко който от Агромах а после след смяна на името на Агрома носеше саковете със парите във резиденция Бояна.Заради Божков после беше махнат.Когато гръмна скандала със чекмеджетата наеха къща и дъщерята и зетя на Бойко прибираха комисионните там.За ДПС който взимаше парите следващия път
    .
  • 119 Октава

    5 3 Отговор
    Агентът " ОГНЯН" отново демонстрира широките си познания, добити от сводките на ДС...
    Това интровертно и изхвърлено от структурите на ДПС влечуго продължава да съска и сее дезинформации, плод на фиксацията му към АД , ДП , ББ и Аллах знае кои още !
  • 120 Стела

    2 3 Отговор
    Аз пък сам чувал, че си агент от Държавна сигурност с псевдоним Огнян.
  • 121 Ал Тъпоне

    0 1 Отговор
    Ако е истина, то съвпада с начина, по който са се изнасяли пари от КТБ с личния самолет на мажоритарния, но после г-н Премиерът заяви: "на мен КТБ Орешарски ми го остави"! Странни оправдания на явно гузен човек, попаднал в ситуация "небрано лозе"!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.