Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 19:45 32 918 203

Кирил Петков и Асен Василев допуснаха дискредитация на промяната

  • преговори-
  • правителство-
  • кирил петков-
  • асен василев-
  • продължаваме промяната

Има риск ГЕРБ да бъдат най-малко върнати в дневния ред, а в по-лошия случай и във властта

Кирил Петков и Асен Василев допуснаха дискредитация на промяната - 1
Кадър: Facebook/"Продължаваме промяната"
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Медиаторите от "Продължаваме промяната" трябваше да покажат радикална принципност и да реагират на това, че част от партиите им изпратиха на преговорите за коалиционно правителство лица, които е повече от ясно, че няма как да се асоциират с промяна. Кирил Петков и Асен Василев чисто и просто бяха длъжни демонстративно да откажат да водят дискусия с някои от пратениците на БСП и "Има такъв народ", които принадлежат на старото в българската политика. Някои от въпросните личности принадлежат даже и на миналия век и съвсем нормално и очаквано в социалните мрежи има изобилие от недоволство срещу реабилитацията и легитимирането на такъв тип хора.

Да, всички подчиняващи се на разума хора разбираме, че е нужно редовно правителство и работещ Парламент, за да се случат някои от спешните и някои от дълго бленуваните промени във функционирането на държавата. Това обаче не бива да се случва на цената на легитимацията на хора, които са се доказали в обратното на позитивна промяна, и струва ми се - имаше как да се избегне. Разговаряйки си благо с хората, които ще бъдат изредени в следващите редове, промяната бива дискредитирана включително от хората, които се обявяват за нейни носители - Кирил Петков и Асен Василев, и си личи, че са силно амбицирани да я постигнат.

И в двата случая има риск ГЕРБ да бъдат най-малко върнати в дневния ред, а в по-лошия случай и във властта. От една страна заради евентуална неспособност да се състави правителство за трети пореден път, а от друга - защото като силен аргумент ще изкарат реабилитацията на компрометирани кадри. Особено от БСП.

На първо място много негативно впечатление направи фактът, че осъденият през тази година Румен Овчаров и принадлежалият към комунистическите тайни служби Таско Ерменков, бяха част от преговорния екип на БСП в сектор "Енергетика".

Приемам реалността, че БСП не искат да скъсат с миналото и изпращат Ерменков, но, дявол да го вземе, Овчаров е човек с присъда!

В същото време в преговорите за сектор "Икономика" бе Румен Гечев. Секретен сътрудник "ЕКОНОМОВ" на комунистическата Държавна сигурност и човек бил част от злополучното правителство с премиер Жан Виденов. Освен това професорът Гечев, който е преподавател в УНСС, бе депутат в редица парламенти, а приносът му за българското законотворчество е доста неясен. Не е допустимо човек с такава визитка да е на преговори за промяна.

Черешката на тортата от страна на БСП бе участието на Емилия Масларова в диалога на тема "Труд и социални грижи". Масларова не само че е бивш министър в тази сфера и в този смисъл е далеч от промяната, но е трудно да се каже, че нейното име е чисто. Доскоро тя беше подсъдима за престъпления по служба и длъжностно присвояване в особено големи размери по време на министерстването ѝ, но прокуратурата се отказа от делото. А като елемент от делото ѝ няма как да не споменем, че основният свидетел срещу нея беше пребит, като преди това той е заплашван да не дава показания, но в последна сметка го прави.

Критика просят и от "Има такъв народ". На преговорите за ресор "Енергетика" един от техните представители също е с принадлежност към комунистическата Държавна сигурност - става въпрос за Иван Хиновски, агент Хабов. Още повече, че Хиновски е заемал няколко и все важни постове в енергетиката в годините назад. И не че той е виновен за състоянието ѝ, но неговото участие, дори само в преговорен екип, също отнема съдържанието на думата "промяна".

И на предпоследно място, далеч не по по важност. Моите уважения към проф. Николай Радулов, добър експерт е, но от 1981 година той е бил разузнавач към софийското МВР в отдел "Държавна сигурност". След идването на демокрацията е секретар на МВР, така че пак става дума за човек, принадлежащ на миналото в политически план. Но за сметка на това той бе на разговора в сектор "Вътрешна сигурност", като ИТН го налагат като основен свой кадър в тази област.

Ако проф. Радулов има добри намерения и иска да помага, нека го прави зад кадър, защото в България е време да скъсаме с миналото, за да можем едва сега, 30 години след 10 ноември, да направим първи стъпки към цивилизоваността във всеки един неин смисъл.

Абсолютно същото може и трябва да се каже за ген. Атанас Атанасов от "Демократична България". Това е човек, който е бил прокурор по времето на комунизма, а след това е "играл" различни роли в т.нар. преход. Промяна и ген. Атанасов са две напълно несъвместими неща, както е при гореспоменатите негови колеги.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 298 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Петков

    122 164 Отговор
    Скоро ще приемем Истанбулската конвенция и еднополовите бракове.

    Коментиран от #6, #69, #178

  • 2 оня с магарето

    128 46 Отговор
    магистрала Хемус решиха ли кога ще е готова?

    Коментиран от #172

  • 3 честен ционист

    55 153 Отговор
    Само Баце може да разчисти Авгиевите обори, понеже само той знае, къде се е изпогадил.
  • 4 choko

    202 168 Отговор
    Мачкай, Кирчо! Не ги слушай герб-авите социолози и калинки, а си действай и чегъртай там!

    Коментиран от #16, #54, #164

  • 5 закривай

    207 62 Отговор
    На Кирчо и Кокорчо май им изчезнаха западните усмивки, като видяха батака на Барба Ганьос, че е пред закриване.

    Коментиран от #187

  • 6 FEFE

    148 11 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил Петков":

    Няма ли начин да се приеме защита на жените без "еднополовите бракове"?

    Коментиран от #10, #18, #94

  • 7 Ювиги Хана

    135 45 Отговор
    Не ми харсва ментално болни да ми коментират теми които не разбират.
  • 8 ????

    168 51 Отговор
    Само като видя името на коментатора и ме втриса от злобата му! От БСП и ИТН били стари муцуни, но от ДБ са красиви, умни и млади.

    Коментиран от #113, #179

  • 9 Боковистан

    139 141 Отговор
    12 години трупани бакии не се опавят за 6 месеца.Кирил и Асен са сериозни хора със сигурност ще е по добре от правителств на Буцефал.

    Коментиран от #26, #27, #52, #80, #107, #169

  • 10 хъб ЛГЖМЗТ

    50 19 Отговор

    До коментар #6 от "FEFE":

    Има, за целта държавата трябва да осигури на всяка дама по едно мъжко куче едра порода.
  • 11 миризлив пръч

    190 99 Отговор
    Кирчо и Кокорчо връщат комунизма.То е ясно с тия нафталини дето преговарят с тях.Но за мен черешката на тортата е че слагат Бойко Рашков за министър на МВР.Жив да не бях да доживея върколака да е отново във властта след 30 години преход.И къде прехождаме бе хора?Връщат ни там където бяхме преди много години.Ужас.
  • 12 Милев

    98 131 Отговор
    Престанете да пускате коментарите на този олиго...Ен. Кирил и Асен си знаят работата.

    Коментиран от #49

  • 13 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    117 83 Отговор
    Ами той и ББ е с няколко присъди,
    но 12 години си пълни чекмеджето...
  • 14 Е.С.

    95 52 Отговор
    Здравков, големи простотии си написал!

    Коментиран от #56

  • 15 ЦК на ГЕРБ

    144 57 Отговор
    Ама вие промяна от тия лаладжии ли очаквате!!!???Блажени са верующите!!!
  • 16 зъл пес

    129 37 Отговор

    До коментар #4 от "choko":

    Да,да ще ти изчегърта дедовия.Не си в кюпа,и не знаеш нищо за политическите игрички.Там мачкат яко батьовото.А на бас че скоро усмивчицата на Киро ще изгасне като свещ в църквата.
  • 17 Само факти

    185 48 Отговор
    Пълен срам! Таско руснака, Масла корумпето, Руме фалита, овчарка осъдения, ще правят промяна! Пълен абсурд.

    Коментиран от #21

  • 18 цървулан

    109 16 Отговор

    До коментар #6 от "FEFE":

    Няма,заети са с чегъртане.На никой не му пука за обикновените хорица.Ако не сте го разбрали,толкова по-зле за вас.
  • 19 Бас Мечо

    91 24 Отговор
    Тези двамата на снимката са ги изтипосали като рецидивисти от Алкатраз.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 миризлив пръч

    149 34 Отговор

    До коментар #17 от "Само факти":

    Е аз отдавна казвам че Кирчо и Кокорчо нямат нито програма,нито кадри да я изпълнят.Затова събраха всики партии които според тях ще им помогнат.Но се вижда какви им натресоха.Всички са кой осъден,кой недосъден.Ама то и двамата мошеници са в кюпа.Единия закононарушител,пречел му Гешев.Другия съден,ама с извънсъдебно споразумение ,закърпил положението.А бг народа мечтае ли мечтае за по-добър живот.Да,ама не.И този път ще яде дървото.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 А бе Пешо

    64 50 Отговор
    , А БЕ зДРАВКОВ,какво знаеш ти за "комунизма", какво си преживял през този период? Навремето такива като теб окепазиха д-р Петър Берон като ръководител на СДС с близо 95%/!/ рейтинг - и унищожиха идеите му - сега май опитите са сходни. Завист или нечий страх, че България има възможност да стане силна? И какво лошо има в това, че КАДЪРНИ хора с различна от твоята идеология ще работят за бъдещето на България? ЧУВАЛ ЛИ СИ СЕНТЕНЦИЯТА "кОЙТО НЕ Е С НАС, Е ПРОТИВ НАС", НА КОГО ПРИНАДЛЕЖИ?

    Коментиран от #191

  • 24 Гал

    58 37 Отговор
    И докога тази стара муцуна Здравков ще пише платени глупости. Ако имаше приз "Антибългари", тоя юнак щеше да е в челото.
  • 25 До пишман журналиста

    68 37 Отговор
    Пак глупости пишеш момче.Изборите минаха народът определи така.Сега на тебе ако не ти харесва резултата на твойте любимци от ДБ е само твой проблем.

    Коментиран от #58, #151, #152

  • 26 зъл пес

    49 6 Отговор

    До коментар #9 от "Боковистан":

    30 години са,а не 12.Ти сигурно не си бил роден по ония времена.

    Коментиран от #133

  • 27 пфу

    52 13 Отговор

    До коментар #9 от "Боковистан":

    аха,марионетките на Прокопиев по-добри?Ти изобщо наясно ли си с политическите игри?
  • 28 Матей

    76 14 Отговор
    Сигурно си мислят ,че тия стари марули всички са ги забравили,затова искат да ги рециклират.Ккава промяна ще правят с тия хищници,стервЯтники,тия са изгладнели и ще се натъпчат като за последно.
  • 29 ами като

    42 43 Отговор
    избирателя е т.ъп и не гласува 51% за ПП то петков какво да прави ....да предизвика нови избори ли ?? щом има заблудени да гласуват за слави,бсп ,коста и сие то пп ще трябва да направят компромис. избирателя взема решение и си носи последствията
  • 30 Това

    55 11 Отговор
    Това е положението.Тъй ще бъде.Като че ли нарочно го правят.Напук !Или пъзелът е нареден вече,или тайно си го редат,а за заблуда на хората ,правят театро. Или са такива непокисти, че за тях няма значение какво мислят хората.Излиза,че "в тях е и хляба и ножа".Чудно ми е само,кой точно командва парада на балъците.
  • 31 Оня

    20 11 Отговор

    До коментар #20 от "така":

    А буквар , нещо , а ? А по комузимЪма се хвалеха , че нямало неграмотни...ама като те гледам май , и тогава си е било пълно с неграмотници!
  • 32 нннн

    66 38 Отговор
    Според мен, от изброените, единственият боклук.е Масларова. Другите са читави. А Кирчо кога ще си излежи трите годинки? От него да почнем, че и за премиер с натиска, без да ги е излежал...

    Коментиран от #134

  • 33 Странни хора

    83 17 Отговор
    Точнп така! Емилия Масларова е дискредитирана личност. Но те дискутираха с нея. С кой акъл!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ужас

    46 29 Отговор
    Този автор още се бори с комунизма. Момче, 32 г стигат, стигат. В кои облаци летиш.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 По-добре

    46 26 Отговор
    Бивши агенти на българската ДС, отколкото действащи агенти на ЦРУ.

    Коментиран от #59

  • 39 Ама

    24 11 Отговор

    До коментар #36 от "гларус":

    Чудя се като плюете толкова,на вас "компанията" за преговорите си е супер,така ли?
  • 40 Ужасонн

    19 44 Отговор
    Герберска статия хахаха ще имя чагъртане и търкане на наровете
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 НЯМА БАЛАМИ

    52 17 Отговор
    СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА .....НЕ СТЕ ...ПРОЕКТ НА ...МОНИКА СТАНИШЕВА -----СЕРГЕЕЕЙЙЙ СТАНИШЕф ............... КУРНЕЛИЯ МАНОЛОВА ......... 🤐🤐🤑 .... ТОЙ РАДЕВ Е ПИОНКА............ ТОВА Е ЯСНО И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ
  • 43 КРОКОДИЛА

    46 30 Отговор
    ГЕРБ Е НОМЕР ЕДНО ........НЕ ВЯРВАЙТЕ НА КОМНИСТИ ......ТЕ ................
  • 44 Кръндела

    58 21 Отговор
    Айде тия пак се нагласиха да лапкат на държавната кьорсофра. Еййййййй. Тия от бесепето и те акъл нямат, баш па най-клесавите муцуни да изтипосат. Що верно не извадиха от нафталина и оня паламуд Премянов и скумрията Виденов за да е пълна картинката?
    Това нарочно го прави оная с големия гАз- Ниновата. Редят някакъв прогизнал пъзел с идеята да провалят канадецо и после да вземат кормилото пак. Лоши хора, зли хора.
  • 45 Българин

    38 43 Отговор
    Между другото, авторчето би трябвало да знае, че системно притискания от Саш и Турция ( а те от 30+ години системно заробват българите мачкайки Енергетиката ни.) Румен Овчаров е не крадец ( както го представя турско-американския син режим в София). Овчаров бяма никакво лично облагодетелстване.. Затова и режимът Гешев-Борисов намери да го осъди за... слаб контрол върху провинциална мина.
    Така извиват ръцете на Овчаров, за да могат господарите на синята мафия от Вашингтон и Анадола безконтролно да заробят енергийно България. 🇹🇷☠️🇺🇲 Очаквайте новите цени на тока наложени от американо-турските слуги управляващи в момента в София.
  • 46 само факти

    66 18 Отговор
    КАКВО ДА КАЖЕМ ТОГАВА ЗА 27те С ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ ДС ОТ ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ НА ФИГУРАНТА И ЗА СЪВЕТНИЦИТЕ МУ .ТОВА НЕ Е НИКАКВА ПРОМЯНА А Е ВРЪЩАНЕ НА ИЗПРАНАТА БКП/БСП/И ЧЕНГЕТАТА ОТ ДС НА ВЛАСТ .ЧАКА НИ СЪЩОТО КОЕТО СЕ СЛУЧИ И ПРЕДИ -ПЪЛНА КАТАСТРОФА ЗА ДЪРЖАВАТА,МИЗЕРИЯ ЗА НАРОДА .
  • 47 6666

    23 21 Отговор
    Боже!!!!Тук освен тролове на Копейкин и заблудени, като мен други НЯМА!!! Медията се превръща в поле за изява на Копейкин.
  • 48 мхммм

    42 16 Отговор
    Никой ли не вижда,че всичко ще се случа с бавши корумпета !??Това е тато нов бардак със старите...урви!Промяната си е подмяна.....и се чудя,бе как може а гласуваш за някой без да ти е представил програмата си целите които ще преследва по време на управлението си!Така миналия път с ИТН които основно щяли космонавти да пращат!?Днеска Кокорчо за ТЕЛК седнал да говори,как всеки трябвало да работи!??То хубаво ама при какви усллия ,дали с пари,дали без пари ще се работи и каква ще е ролята на държавата в ави уравниловка не казва! А относно ГЕРБ и ДПС ,рано или късно ще трябва да се съгласува всяко решение,щото в проотивен случай на БСП трябва метани да правят ,а те са един голям камък,подводен!Ала така ще е като ,точно Възраждане в парламента си вкарахме!Те нито се водят нито се карат,имат си мисия хората кремълски интереси да прокарват!Не,че е лошо ,но трябва да реши,м на изток и или на запад отиваме!Решението е политическо... но през икономиката мминава!А ние с икономиката сме на ниво .....чушкопек!

    Коментиран от #118, #136

  • 49 Весела

    53 6 Отговор

    До коментар #12 от "Милев":

    Знаят дедовия,очаквам пак да ревете щото пак ще сте бедни,болни и нещастни!
    Не разбрахте ли че на никой не му пука за вас и е време сами да си помогнете!

    Коментиран от #81

  • 50 Тончо

    50 7 Отговор
    Както казват хората подмяната, ще е налице, честито на българския народ
  • 51 3.14К

    33 24 Отговор
    Какви интриганти и подлеци са психобесните и техните апологети. Да сравняваш Мартин Димитров с Румен Овчаров, е все едно да сравняваш галош с обувка БУЛДОЗЕР. Здравков, прочети и анализирай за какво е обвинен и осъден на втора инстанция Овчаров и къде е хасковският търгаш Д. ДОБРЕВ за загубеното дело от Росатом.
  • 52 Отново

    37 6 Отговор

    До коментар #9 от "Боковистан":

    Блаженни са вярващите,а ако не сте по-добре?!Имате ли план B или всичките яйца в една кошница?!
    Пак ще сте бедни,болни и нещастни!
  • 53 БорисОFF

    28 22 Отговор
    Г-не Здравков,
    Хубаво си се загрижил за вече оповестени от Комисията по досиетата агенти от ДС. Но тях поне си ги знаем.
    Доста повече би трябвало да си загрижен за една категория хора, които никога и по никакъв закон не са били съобщени - съдиите и прокурорите по ДС.
    А такива е имало и то доста преди 1989-та. И точно те са оправдавали с обвинения и присъди действията на ДС. Сега спокойно си живуркат по върховете на съдебната ни власт.
    И само да питем - как мислиш, г-не Зарков, дали Иван Гешев, който е бил във факултет "Държавна сигурност" в школата на МВР не е бил де факто щатен служител на ДС? Или защото е човек на Боган бей и Асфалт паша, тази дребничка подрбоност в биографията му не заслужава вниманието ти?
    А и за присъдата на Овчаров - О.К.! Много си прав! Но май не си писал за един друг осъден - Боцко. При това два пъти. С влезли в сила присъде за клевета и лъжа. Та ти и сега, г-не Здравков, не смееш една лоша дума да напишеш за него...И правилно правиш - не е добре да хапеш ръката, която те храни.

    Коментиран от #60

  • 54 Бай онзи

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "choko":

    Ха ха ха ха ха ха още един вярващ в политиката
  • 55 гост

    21 17 Отговор
    Не знам Петър какво си мисли, но примерно в Енергетика иска ученици ли да участват? Някъде около 20 годишни, неопетнени, но цял живот от атомна енергетика разбирали.
  • 56 лайкучка

    23 7 Отговор

    До коментар #14 от "Е.С.":

    Ааааа га не ти изнася простотии били,ама ако оплюваше бацето,щеше да е най-добрият,нали?
  • 57 Безпартиен

    29 5 Отговор
    Мислиха ,че не може по лошо да стане но ето.На следващите избори бкп ще е на 4% макс, Високия плезещ се човек с обидно партийно име е аут .Щом не гласувате така е.
  • 58 лайкучка

    43 7 Отговор

    До коментар #25 от "До пишман журналиста":

    Не народа,а машините определиха така,а машините са в ръцете на свиреца на китара.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Слави ви измами

    19 13 Отговор

    До коментар #53 от "БорисОFF":

    Не ме кефи Здравкоф, ама ако му разглеждаш статиите особено от преди година, яко хранеше Бойко. Просто е тегав русофоб.
  • 61 Realist

    43 17 Отговор
    Браво г-н Здравков! Много точна, премерен статия. Ако това е промяната по-добре и пенсионерите да се изнасят в чужбина. С тези вехти "експерти" ли ще борят корупцията? Може би Промяната днес умря!!!!
  • 62 Зинелов

    36 14 Отговор
    Не съм фен на конспирациите, но нищо от написаното в статията не е невярно. Коментарите тук обаче са потресаващи и 100% са на партийно стимулирани тролове или крайни слабоумници.

    Коментиран от #165

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Макробиолог

    22 12 Отговор
    Че кво и е на Масларова,бе,нали тя даде старт в живота на иконата на съвременната демокрация-гусин експрецедента Плевенлиев,и то по силата на партийното си и лично приятелство с татко му....то ако ще гледаме лустрационно кой какви ги е вършил по комунистическо в икономиката,силовите структури или под юргана най вече ,демократическата общност ще остане без кадри.
  • 65 Бе щом

    50 13 Отговор
    Масларова, Овчаров и Гечев са в преговорите значи всичко е наред. Остава и Жан Виденов да се включи и гаранция че до една година Баце ще се върне на власт за още три мандата.
  • 66 Кинжал

    20 18 Отговор
    Някой да не си мисли, че България има нови кадърни кадри от енергетици?! Не се заблуждавайте, всички читави професионалисти са от времето на соца, това е положението! И какво им е на Овчаров и Ерменков, иначе за Масларова имам леки резерви?!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Предпоследния Софиянец

    42 10 Отговор
    Напред към промяната!!!! От демокрация в як комунизъм или по-лошо зелено чорапена диктатура!!!! Да живей живей промяната!И ще върнат манифестацията и ленинския съботник 🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #72

  • 69 Безсмъртния

    28 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил Петков":

    И не само това и още тъпотии ще приемат. Ще си изпълнят поръченията като пионерчета през соца. Та нали за това са пратени. А тия дето посягат на жени и деца макар, че някои си го заслужават трябва да бъдат дамгосани да се виждат от далече. Да посегнеш на жени, деца , старци е тежко престъпление и трябва да се наказва с цялата строгост на закона без никакви извън съдебни споразумения и тъй подобни.
  • 70 Кукубенд

    33 4 Отговор
    Със стари к.... нов б..... !!!
  • 71 СПОКОЙНО

    37 6 Отговор
    НЕ СЕ ВЪЛНУВАЙ ТЕ ЩЕ ГЕПЪТ МИЛИАРДИТЕ ОТ ЕВРОПА И НЯМА ДА ИСКАТ ПОВЕЧЕ ДА УПРАВЛЯВАТ
  • 72 Ай ЧИстито

    23 2 Отговор

    До коментар #68 от "Предпоследния Софиянец":

    И СТУДЕНТСКИТЕ БРИГАДИ
  • 73 Васил

    38 7 Отговор
    Ква промяна какви пет лева като има тяхна компрометирана личност назначена за шеф на НАП. Това ли е промяната нови мутри ама с други дрехи?

    Коментиран от #75

  • 74 ТОНИ

    34 8 Отговор
    НИЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА НОВИЯ БАРДАК,ТЕ ПРЕГОВАРЯТ СЪС СТАРИТЕ И ИЗТЪРКАНИ К...ВИ.КВО БСП, КАКЪВ СЛАВИ,И ОНАЯ ЖАБА АТАНАСОВ МАЙКО МИЛА УЖАС.КИРЕ СМЕНЯЙТЕ ИНТЕРИОРА СТИГА С ТИЯ ВМИРИСАНИ ЧЕРВЕНИ К..ВИ
  • 75 Поправка

    24 4 Отговор

    До коментар #73 от "Васил":

    Стари мутри с нови дрехи
  • 76 Борисов

    39 6 Отговор
    Беше хунта. Но не арестуваше за изказване на мнение. Радев и Кирчо са демократи, но пращат ГДБОП да прибира хара за мнение. Ти да видиш.
  • 77 Брадър

    9 40 Отговор
    Като чета коментарите,само едно мога да кажа:Простак след простак си изписват простотията.От голям по голям.По интелигентни ще бъдете,ако мълчите и следите какво се прави от тези хора.Проблем е че са учили и искат да направят от България държава ли?

    Коментиран от #79, #91, #97, #192

  • 78 Няма Надежда

    43 8 Отговор
    Коментара е излишен. Преди няколко месеца предрекох че ни чака глад и да стягаме коланите. Сега излязоха експертите!?Тези дето продадоха и изпиха парите от държавата. Да ви е честит президентчета Фурашко Бойков Радев.
  • 79 Простак

    29 4 Отговор

    До коментар #77 от "Брадър":

    Ни обяснява как се прави държава от стари шафран тии.
  • 80 Иво

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "Боковистан":

    А стига бе. А след 98 г. как им оправяха бакиите?
  • 81 Милев

    6 2 Отговор

    До коментар #49 от "Весела":

    Ами помогни си.
  • 82 Няма Надежда

    34 7 Отговор
    Коментара е излишен. Преди няколко месеца предрекох че ни чака глад и да стягаме коланите. Сега излязоха експертите!?Тези дето продадоха и изпиха парите от държавата. Да ви е честит президентчета Фурашко Бойков Радев.
  • 83 преминаващ

    44 7 Отговор
    Трогателно е възмущението на автора от факта, че Овчаров е човек с присъда! А какъв е Кирил Петков - решение на конституционния съд - лъжец, попълнил декларация с невярно съдържание! Оправданието на Петков, че не се чувствал виновен е абсолютно аналогично на Овчаров - и той е с гордо вдигната глава!
  • 84 ттт

    11 14 Отговор
    Щом зс 12 години герб не можаха дс осъдвт Масларова, няма проблем с нея. Сега се договарят за съвместни действия. Важно е да ги осъществят.
  • 85 Карък

    21 6 Отговор
    Гьостерица, ама народа спи
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 psf

    31 6 Отговор
    Такава дискредитация на промяната беше очаквана, защото дойде времето, в което преувеличените критики към предишното управление и преувеличените обещания и надежди, трябваше да се приведат в съответствие с реалността. Мисля, че новите управляващи съвсем скоро ще осъзнаят факта, че получават една успешна държава, постигнала 44 място в света, по показателя "Качество на Живот", превръщащо се в критерий за оценка, на успеха или неуспеха на тяхното управление!
  • 88 И тоя автор

    14 11 Отговор
    е голям познавач и пророк, тия край нямат. Кокорчо ряпа да яде.

    Коментиран от #92

  • 89 До Петър Здравков

    33 6 Отговор
    Като си почнал защо не караш докрай? В медиите излезе цялото досие на бащата на Иван Шотев, депутат от ПП. Офицер от ДС, който отговаря за подслушването на посолството на САЩ! А синът депутат е ортак на Кирил Петков в хапчетата. И това е Промяна!

    Коментиран от #174

  • 90 ДЕ ФАКТО...!

    10 25 Отговор
    ГЕРБ-УМРЕ...!!!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 По-добре...

    10 23 Отговор

    До коментар #88 от "И тоя автор":

    ...,,Кокорчо"...,отколкото-Банкянският Толуп....!!!
  • 93 Интересно

    8 10 Отговор
    ДЖундерлистчето, колко си чист ти, като не служиш даже на българската промяна?
  • 94 Сивата чапла

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "FEFE":

    Човекът се бъзика.
    Не случайно е с никнейм Кирил Петков
  • 95 Сивата чапла

    8 6 Отговор
    Та ако Овчаров не е там, кой ще спре тая машина за манипулации?

    Да приготвим копанката за дядото,
    да се храни в отделна одая, приказката
  • 96 съвет

    15 0 Отговор
    Като сте тръгнали да разрусавате старото,
    гледайте да не пропуснете да изгорите досиетата
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Сивата чапла

    12 4 Отговор
    Кокорчо
  • 99 348

    23 7 Отговор
    Щом капацитет като Таско Ерменков участвува в консултации" Енергетика" всичко е ясно, БСП е стигнала дъното.
    Виж за "Отбрана " ставаше - може да марширува на място.

    А, Кокорчо сгафи за пенсиите, в капитализма, който работи и е внасял осигуровки получава повече. А, и послъга.
    Не може да се отрежат 40 000 с тавана за пенсиите, плащали коректно към държавата.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 2758

    9 16 Отговор
    Авторът обърква конците като комсомолец. Всяка партия преценява кои нейни екснперти да работят в групите, а изборът си е за нейна сметка. Може пък БСП да няма други. Лидерите на новата партия покааха, че могат да си сътрудниат с всеки, който има конструктивни предложения, защото не забравят нито за миг главната цел. Разговорите са достъпни и на запис и всеки воже да се убеди, че всички допринесоха за добър резултат.
  • 102 Бай Гошо

    22 1 Отговор
    Ама това по телевизията е за парлама. Затова няма никакво значение кой ще ръси там тъпизми. Истинските преговори се водят на друго място и на друго равнище.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Nicgabi

    36 9 Отговор
    Ей тея братя, ще ни закопаят съвсем. Промяна казват....С Масларова, Овчаров, Рашков и други доказани м...ерзавци, к...радци и осъдени престъпници. За това ли гласувахте бе т....ъпаци, да върнете комунизма. Браво. Да вие честита ,,промяната,,.

    ..
  • 106 Бай Димо

    18 1 Отговор
    И нито дума за Велизар Шаламанов и Тодор Тагарев?
  • 107 Емс

    20 8 Отговор

    До коментар #9 от "Боковистан":

    Преди герб, като че ли беше в перфектно състояние.. Не 12 години, а от 22 години България е в окаяно състояние
  • 108 Гената

    15 19 Отговор
    Спешно се търси Афродита, излязла чиста и непорочна от морската пяна на о. Кипър. Според автора само тя е годна за управленец . Господа, все пак става дума за експертиза, а не за министерски назначения. Ако прокълнем всички експерти, ще докараме ГЕРБ с неговия гръмовен мЮлЮцЮнер Маноил Манев, с неуспялото актьорче Бико Биковски и Деса Общата- велика юристка.
    Що се плашите от хората с пагони и рицарите на плаща и кинжала, ами спомнете си какви бяха Чърчил, Буш Старши, Дуайт Айзенхауер, Шарл Дегол .
  • 109 Toxic

    15 22 Отговор
    Бла-бла...естествено, че идеята на лекенцето петър здравков е да наплюе БСП и комунистите с това жалко материалче. Утре очакваме от него да наплюе дежурно и Русия! Вдругиден ще е президентът Радев! Нещастното му ежедневие се върти около агентите на ДС , които живеят под кревата му в, който той явно спи сам.
  • 110 ВУТЕ

    12 11 Отговор
    Какво ще правим с Кметовете станали милионери при тиквата от общински поръчки,еврофондове,далавери,субсидий къщи за гости дърводобив
    ЗАТВООООООООООР!
  • 111 преса

    8 13 Отговор
    ЩО НЕ НАПИШЕШ БЕ КЪДЕЕЕ СА ПАРИ КЪДЕ Е МАТА ХАРИ
  • 112 Бай КостаДИН

    8 18 Отговор
    И ДА ПОМНЯТ МЛАДИТЕ ,ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ
  • 113 Бай Ламби

    32 7 Отговор

    До коментар #8 от "????":

    Ами кви муцуни са Румен Гечев,Румен Овчаров и Емилия Масларова бе мойто момче?Или явно си доста мъничък та не помниш 1997 година.Ако тва е промяната.....айде не!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 В интерес на истината

    14 22 Отговор
    Петър Здравков е отишъл много далеч във философските си размишления. Тук не става за Промяна на експертите , които вземат участие в дебатите, за техните лица от миналото. Недей да изкривяваш формата "ПРОМЯНА". Идеята на партията "Продължаваме Промяната" се състои да се променят качествата на живот на хората в България към по-добро заплащане във всички сфери на Стопанството, а не кои хора ще го направят. Естествено, че се използват знанията и опита на по- стари кадри. Какво лошо има в това ? Важното е , че хората в тази Партия са млади, интелигентни и образовани хора, които са неопитни и ще търсят ОПИТА на по- възрастни ,знаещи и можещи експерти - всеки в своята област. Така, че Петре, не измествай темата в друг коловоз. Тук не търсим промяна на експертите, а на идеите за промяна. Не знам схващаш ли наистина разликата или целиш да оплюеш по груб и брутален начин въпросните дебати , още в зародиша им.

    Коментиран от #128

  • 116 Абе

    25 8 Отговор
    Не разбрахте ли вече ! Отдавна се знаеше! Целта беше подмяна, Не промяна ! Народа е стадо ! Дай му нова "евтина стока" и ще се втурне да "купува". .... а оня викаше "Мутри Вън".... ха ха
  • 117 Цуца

    19 4 Отговор
    Офффффф!!!!!!!
    Дано някой подшушне на момчетата притчата за новия бардак и старите к........

    Коментиран от #141

  • 118 F13

    6 3 Отговор

    До коментар #48 от "мхммм":

    Евала, умен човек си.
  • 119 gggw

    10 14 Отговор
    абе Петре, стига глипости! Те от БСП бяха най-в час с енергетиката. По-скоро да махнат ДеБето, че те хабер си нямат от тая област..
  • 120 Диамантената ръка

    22 5 Отговор
    С Гечев, Овчаров и Масларова може, с Даниел Митов не можело, голяма промяна...
  • 121 Да бе!

    4 4 Отговор
    Здравков, не става така! Трай си!
  • 122 ХАН КРУМ

    9 15 Отговор
    злобно журналистче ,върло анти комунистче. ами к. петков искаше 121депутата ,но такива като теб нямаше повече. та стана така ,че без бсп не може.а в бсп това да кадрите. ако щеш. макар ,че не съм ти фен,погледни участието на българия във всв,с кои офицери се е водила. с каквото разполагаш с това работиш.
  • 123 Мунчо Радев

    21 3 Отговор
    Киро ченето и Асен Василев очко кокорчев офшорката
  • 124 Стела

    12 5 Отговор
    Комунистическите момчета които ще продължават лъжите на “ужким” прехода и промяна от 75 години
  • 125 Абе

    10 8 Отговор
    Ще ядете хурката с тия бисексуалните пп . Възраждане е истината дано не стане твърде късно като го разберете ...
  • 126 Урал

    14 3 Отговор
    Едва ли Кирил и Асен са изучавали в Харвард предмета "Подбор на коалиционни партньори и експертни кадри" За това се иска дълъг стаж, рутина и житейска пътека с име "проба-грешка". Твърде е възможно сега да стане "проба - ох, сгрешихме, дайте ни още един мандат и повече няма да правим така". Старите муцуни за пореден път ще се възползват от неопитноста на тези два младока.
  • 127 ХИХИ

    12 1 Отговор
    Олигарха докопа властта!
    Със стари или нови муцуни ли ще я употребява му е все тая!!!
    хи хи
  • 128 въпроси

    14 2 Отговор

    До коментар #115 от "В интерес на истината":

    Чакай сега, нали щяхме да чегъртим "до девето коляно"?
    А пък сега, няма да бараме "експертите", а само идеите?
    Ми те идеите и преди си бяха хубави?!
    И ще подобряваме качеството на живот с акъла на провалилите се през последните 30 години?
    А дебатите, още в зародиш са "мъртво родени"!!
  • 129 писателче

    20 2 Отговор
    Зафащам да пиша "Епопеята на промяната"!
    Главни действащи лица - "Ухиления", "Ококорения" и "Свирещия на китара"!
  • 130 чудя се

    8 10 Отговор
    И ся, кой ще прави промяната?
    Старите, но оцапани не ги щем!
    Новите, но неопитни не могат!
    Май най-добре, Мунчо да кара самолета самичък, пък квото стане!

    Коментиран от #148

  • 131 Петър Здравков Адвокат на ГЕРБ!!!

    6 13 Отговор
    Личи си, че си на Хранилка на ГЕРБ, това, което излиза написано, не си го писал и ти!! Срещу пари пускате подобни статии продължавате да обслужвате ГЕРБ! Това, че, като Експерти са участвали Хиновски И Таско Ерменков в разговорите не ги прави престъпници!! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГЛАВЧО Управляваха 12 год и сега те ти плащат да пишеш или само да побликувал подобни глупости!! Слугинаж срещу заплащане!

    Коментиран от #153

  • 132 ВАЙвай

    13 1 Отговор
    Това за Атанасов е вярно.С този човек тази партия винаги ще върви надолу и ще е губеща.
  • 133 Ами ...

    10 3 Отговор

    До коментар #26 от "зъл пес":

    77 години са, а не 30. И ти сигурно не си бил роден по онези времена.
  • 134 Ами ...

    5 3 Отговор

    До коментар #32 от "нннн":

    Има други, на които повече годинки им предстоят. От тях да почнем, а? 😀
  • 135 Петър Здравков адвокат на ГЕРБ?????

    3 15 Отговор
    Тези, които участват в преговори, като Експерти, познават материята, за която се говори, това е факт!! Нито Овчаров, нито Масларова ще стават отново Управленци!! Наредено тие да Плюеш и за това ти плащат!! Голяма, зелена тиква си още, Здравков, със Слугинаж не се прави Добро име!Който и да Преговаря ше, такива като теб, все щяха да Плюят!! Подлога си Здравков!! !
  • 136 Ами ...

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "мхммм":

    Ах, на запад или на изток? 😀
  • 137 Р.Овч

    7 4 Отговор
    Вальо Топлото не писа до мен от ареста.
    И ме осъдиха невинен.
    Аз съм експерт оператор от АЕЦ.
  • 138 Шаран БГ

    13 3 Отговор
    Те хората забравиха, че са били сътрудници и доносници към ДС, тука постоянно им го натякват !? На какво прилича това ...?
    Как да се отдадат на експертна работа, като постоянно им се напомнят неприятни СЕГА неща от преди 32 години?? Отдавна са демократи с европейско самоосъзнаване и натовска ориентация. С какви доходи и от какво са - няма да се задълбочаваме . Децата и внуците на всичките са в Москва , за да..../пардон, каква Москва/ в Лондон , Бостън , Монреал и Париж. Като се изучат , ще дойдат като Петков и Василев и ще я управляват тази смотана държава, колко и е !?!?
    И ще ЗАТВЪРДЯТ ПОДМЯНАТА !! След 50 години , я камилата, я камиларя............
  • 139 Gazoo

    6 11 Отговор
    Стига, кражби, лъжи и манипулации! Мижитурки прикриват престъпника Борисов и съзнателно изместват дневния ред на обществото. Но няма да му се размине.

    Коментиран от #142

  • 140 Стрелцов®

    14 2 Отговор
    Дискусийте за политики в определени области, които се водят пред камерите е пълна бутафория. Театър за наивници. Реално правителството се реди от олигархични кръгове, подкрепящи Радев, в съгласие с американското посолство.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Гената

    4 11 Отговор

    До коментар #139 от "Gazoo":

    Няма да му се размине на Тиквун, но важният въпрос е кога ще стане това ? С толкова доказано тежки престъпления той вече трябваше да обгрижва Киро Жарта. Държиш ли го на свобода, зад него има едни десетки милиарди крадени, неброени пари. А в България, а и навсякъде има много хора и служби, които можеш да си напазаруваш. Падне ли Бою, почва бързо да се събаря и доминото му !
  • 143 Кмитева

    12 3 Отговор
    Като чета имената за преговорите все едно се връщам към 2005-2008 година. Ами нали искат експерти, ето им експерти, е че са от миналия век , това са подробности от пейзажа. Ще има интересни ситуации за съставянето на правителство, което чакаме отдавна.
  • 144 Gazoo

    4 13 Отговор
    Мижитурки изпълват ефира и медиите и ни убеждават как престъпника Борисов трябвало да се върне на власт. Но времето на мафията изтече и ще има осъдени!

    Коментиран от #155

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Иво

    14 3 Отговор
    Много е смешно да гледаш как червената мафия ще се "бори" с корупцията. Все едно да направиш Божков министър на икономиката. 😄😄😄
  • 148 Иво

    7 3 Отговор

    До коментар #130 от "чудя се":

    Само че Мунчо може да кара МИГ от времето на баба ми. Ще бъде пълна катастрофа.
  • 149 Ал Бунди

    10 1 Отговор
    С две думи...ЧЕСТИТА ВИ ПРОМЯНА! ПАК СЪЩИТЕ БЕ, НЯМА ОТЪРВАНЕ. ВРЕМЕТО НА ТОЯГИТЕ МАЙ НАБЛИЖАВА...Остава сега Милко и Морко..оопс- Макс и Мориц даседнат да си поговорят и с ГЕРБ и цъфнахме че и вързахме.
  • 150 предатели

    6 1 Отговор
    Oт "Дeмoкрaтичнa Бългaрия" прeдлaгaт рaзпoлaгaнeтo нa мнoгoнaциoнaлни cили нa НAТO у нac.

    Гeoрги Цвeткoв oт ДБ:

    "Трябвa дa cтaнe нaиcтинa в рaмкитe oщe нa 2022 гoдинa, кaтo ocнoвнaтa идeя e вcъщнocт oгрaничeният ни нaциoнaлeн рecурc дa мoжe дa гo кoмпeнcирaмe c рaзпoлaгaнe нa дoпълнитeлни cъюзни cиcтeми нa нaшa тeритoрия. Тук гoвoрим зa тaкивa, кoитo ca кaктo Cухoпътни вoйcки, тaкa cили зa cпeциaлни oпeрaции, eлeмeнти oт прoтивoвъздушнa прoтивoрaкeтнa oтбрaнa, вoeннoвъздушни cили".
  • 151 Ал Бунди

    9 2 Отговор

    До коментар #25 от "До пишман журналиста":

    Кой народ бе..няма и 10% от народа са гласували изобщо.Т.е - тези са НЕЛЕГИТИМНИ както и да го погледнеш. И ще изкарат най-много до началото на април. След това ще ги подгоним с камъни и дръвье...но до тогава ще извършат много простотий...
  • 152 Ал Бунди

    8 2 Отговор

    До коментар #25 от "До пишман журналиста":

    Кой народ бе..няма и 10% от народа са гласували изобщо.Т.е - тези са НЕЛЕГИТИМНИ както и да го погледнеш. И ще изкарат най-много до началото на април. След това ще ги подгоним с камъни и дръвье...но до тогава ще извършат много простотий...
  • 153 критик

    11 3 Отговор

    До коментар #131 от "Петър Здравков Адвокат на ГЕРБ!!!":

    Да приписвате всичко, което смятате за отрицателно само на ГЕРБ е едностранчиво и освен това се изтърка!
    Два парламента не можаха да разделят порциите!
    Никой не пречеше на пазарлъците!
    За смях станаха ИТН, ИБГНИГИ, ДъБъ! Което не им пречи сега пак с
    БСП да разиграват пред народа /на живо/ пиесата "Продължаваме подмяната"
    Предговорът е - "До преди 12 години цъфтяхме, но пусти ББ дойде на власт и се скапахме!"
    Сценарий- Ухиления и Ококорения!
    Отговорен редактор- Свирещия с китарата!
  • 154 Абе

    8 1 Отговор
    Продължаваме ПОДМЯНАТА.

    Коментиран от #157

  • 155 реплика

    6 5 Отговор

    До коментар #144 от "Gazoo":

    Никой не иска ББ на власт!
    Дори и редовите членове на ГЕРБ!
    Той преяде! Стига сте ми го пробутвали!
    Но всички, които са против него и ГЕРБ, не могат да направят нещо съществено!
    Справка - "сътвореното" от 45-то и 46-то НС!
  • 156 ггрт

    10 1 Отговор
    Само компрометираните бивши кадри да бяха, с мед да ги намажеш, а то и политиките, които ПП ще предприемат са антинародни. Ще режат пенсии, соц. подкрепа и ТЕЛК. А заплати, премии, бонуси, 13-ти заплати и пр. на държавната администрация растат всеки ден. Чиновниците се увеличават, вече са близо милион, но ПП няма с пръст да ги пипнат. Парите за частния бизнес продължават да текат. Богатите още по- богати. Ще орежат най- бедните.
    Няма разлика между ГЕРБ и ПП.
  • 157 ггрт

    9 1 Отговор

    До коментар #154 от "Абе":

    Точно подмяна носят ПП. Не симпатизирам на ГЕРБ, но и ПП каквито заявки дават, няма да са по- различни от Влади Горанов, Менда и Лилито. Радев говореше много загрижено за бедните хора в Бг, а протежетата му точно по най- уязвимите ще нанесат удар.
  • 158 Тредстоун

    12 3 Отговор
    Протежетата на зеления чорап ще се оакат с простотиите си , вместо да се съобразят с избора на над 600 000 българи , те го пренебрегнаха и се заиграха с комунисти и чалгари , олигофренията с отричането на ГЕРБ СДС , носи само негативи за България , но тия куци коне след глупавото им плямпане за десни цели с леви мерки ... , или обратното няма значение все е в стил дървен камък продължават да провалят не само икономиката но и както е тръгнало и демокрацията в България , ще си имаме зелен чорап за диктатор май.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Чипът

    11 1 Отговор
    Всички знаем как свършват комунистическите правителства - фалит. После идва някой Дянков и стягаме коланите още 10г. Така , че ...
  • 161 5577

    5 3 Отговор
    Глупаво деветосептемврийско мислене. Това е големия бич на България. Ми да ги изтреп@ем, да ги обес@им инъкмислещите. Мисля че демокрацията действа и няма да се случат глупавите мисли на автора. В демократична държава трябва да се надграждат достигнатите добродетели. Червените линии вредят и не носят промяна, а подмяна. Глупавата ситуация до която се докарахме е заради подземни крокодили мутри които си воюват и и. Ако се изсветли това другото ще тръгне. Мент@та какво си мисли че ще построи път и няма да вземе камъни от кариерата на Доган ли. Само след няколко месеца ще пришием и ПП към ДПС. Мутрите ще му се качат на врата, ако не са го сторили вече.
  • 162 Кой умник поса това?

    10 2 Отговор
    Де видяхте промяна?Със ДС промяна няма да има.Милярдерите крадци комунисти ще си пазят милярдите вовеки.Без зсакон за лустрация и национализация няма дс стсне фскт.Тия ще ги изгоним с камъни
  • 163 Генчо,Пенчо,Атанас и АЗ.

    7 0 Отговор
    Правилно!Троянски коне,кобили,магарета и магарици няма нужда да са в управлението на държавата,макар и на патерици!
  • 164 Лея 13

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "choko":

    Не бой се- действа и чегърта той!Нали трябва всички тези нови и стари гладници да дойдат да лапат и те.Не го мисли много.Не виждаш ли кво е безочливо перде...не му дреме от нищо.Продължава да хили мазно и да "действа".
  • 165 Владо

    4 3 Отговор

    До коментар #62 от "Зинелов":

    Всичко е вярно да, но Здравков удобно не споменава и други истини. Човека си има план и си го спазва,, Няма по лоши от БСП и Русия. Виж ся, не ме интересува кой какъв е, искам да работят за България, че сме на изчезване. В мирно време загубихме близо 3 мил. Ужас по голям от това няма!
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Сдружение ПАМЕТ

    4 3 Отговор
    Боли ли като казвам, че в статията няма факти?
  • 168 124

    12 1 Отговор
    Кирчо и Кокорчи не са тук да оправят бакиите на Бг. Те са тук да оправят собствените си.
  • 169 Лея 13

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "Боковистан":

    Не говори глупости!Сериозни хора били.За кое са сериозни!?
  • 170 898011

    8 1 Отговор
    Сульо и Пульо.
  • 171 Васил

    11 1 Отговор
    Нали излъгаха овцете наречени Българи.
  • 172 стоян

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "оня с магарето":

    До 2 ком -магистралата я чакай когато Бойко се върне -до тогава магистрала няма да има
  • 173 vip

    10 2 Отговор
    Да оставим то че Нинова натресе на Кирчо и Кокорчо "експерти" по корупция и фалити да ни "оправят" икономиката. А да се фокусираме върху това от къде ще дойдат парите за разходите, за които говорят представителите на партиите. Питам се да не би аз да не съм разбрал, че сме открили огромни петролни залежи или огромно златно съкровище, защото иначе няма как да се плати това,което се иска...

    Коментиран от #175

  • 174 хахаха

    1 6 Отговор

    До коментар #89 от "До Петър Здравков":

    И какво е виновен синът, че баща му е бил от ДС?!?

    Коментиран от #180

  • 175 безсрамници

    4 5 Отговор

    До коментар #173 от "vip":

    Що не пита 12 год. ГЕРБ откъде им идваха милиарди за "усвоявания" в особено големи размери?
  • 176 Не бе

    2 2 Отговор
    Не я допуснаха, ами я сътвориха !
  • 177 Виктор браво

    7 0 Отговор
    Защо наричат генерали полицейски началници.СМЕШНО Е И С ЛАМПАЗИ И ПАГОНИ И ФУРАЖКИ..АТАНАСОВ НАПРИМЕР.И НА ЖИНА СИ ГИНЕРАЛ НЕ Е.ПЪЛНА БУТАФОРИЯ.
  • 178 Само въпрос на време е

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил Петков":

    Момчетата идват от такива места, където ЛГБТИ ценностите са задължително условие, за да се развиваш. Много удобно ще се получи. Предават историческото ни и култорно наследство, подписват билета на Македония за ЕС. Ретифицират Истанбулската конвенция и запрашват отново за страните, от които са дошли. Дано не съм прав. За да се избегнат протестите, които биха им вързали ръцете, се въвежда жесток локдаун с вечерен час и забрана на народа да излиза навън в почивните дни, както в Сърбия тази и миналата година.
  • 179 Тези новите,

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "????":

    може да бъдат и по-опасни от старите лисици. Онези, старите, поне имаха образование и опит. Като гледам девойките в екипа на новия ни премиер, усмихнати сладурани, ама знаят ли с какво се захващат? Едната била работила в неправителствени организации. Чудесно, но там само се дават методичките за чужди интереси.
  • 180 Костова

    1 1 Отговор

    До коментар #174 от "хахаха":

    Нищо не е виновен. Децата не отговарят за бащите си. Но би трябвало да избере да се развива в някоя друга област. В политиката името му винаги ще се свързва с това на баща му. Един вид приемственост, връзки. Подобни трансформации не се случват само в България. В Русия и Украйна е пълно с бивши комунисти и комсомолци, които правят успешна кариера. Най-изявените е Ходорковски. Комсомолски секретар от висшите еталони, който се превръща в изключително богат олигарх и за малко да заграби цялата власт в Руската Дума, плащайки на всички партии, за да работят в негов интерес.
  • 181 2121

    9 1 Отговор
    Кирил Петков и Асен Василев са лъжци.Те са продукт на тъпите сащ и на Брюксел с глупавата Урсула фон дер Лайен.Те са обещали ЧЕТИРИ неща на сащ и ЕС:1/Да приемем Истанбулската Конвенция,2/Да признаем гей браковете, ЛГБТ, Джендъризма, лесбийство и родител1 и родител 2,3/Да приемем РСМ в ЕС, като премахнем ВЕТО,то ,4/да бъдем против Русия, да се обявим против нея ,да имаме още Натовски бази/знаем че предателя Б. Борисов даде разрешение за тях ,без да плащат наем и се хранят безплатно/ и да се отречем от Вярата си-отричане от Православието/България е Православна страна от времето на Цар Борис I Михаил Покръстител.Тези двамата папурковци ,ще донесат само беди на България.Те не са завършили Харвард, а само курсове за чужденци-около 2 одини;нямат нужният капацитет да управляват България.Подлоги са на Херо Мустафа,кюрдка, мюсюлманка, лютеранка/от която трябваше отдавна да се оттървен,но тъй като се целува добре с Б. Борисов,още е тук.И двамата папурковци веднага посетиха посолството на сащ и от там им казаха какво да правят.Всички посолства-от Италия, Франция, Испания, Русия Германия, Гърция, Сърбия , не кадруваха ,но тъпите сащ направиха това.Затова ще има нови избори.К Петков е подсъдим за лъжата за гражданството си /ДВА пъти излъга Р.Радев/;Асен Василев има офшорни фирми/а ние обвиняваме Васил Божков/.Аз ,не вярвам на тези двама зализани индивиди.Мисля, а и моите приятели мислят ,като мен,че са нужни нови избори и Българско Правителтво от Българи ,без съмни
  • 182 2121продължение

    9 2 Отговор
    Аз ,не вярвам на тези двама зализани индивиди.Мисля, а и моите приятели мислят ,като мен,че са нужни нови избори и Българско Правителтво от Българи ,без съмнителни гражданства. Президентът Р. Радев ,също го наблюдавам отдавна.Той играе за сащ,но при диспута с проф.Герджиков ,каза че Крим е Руски-/така е ,Крим от 1783 г. е Руски/,за да спечели гласове на комунистите и земеделците.Но, веднага на другия ден ,се отрече от думите си.Това разкрива ,двойната му игра и затова много българи, не гласуваха.Когато лъжеш, обикновено политическата ти кариера приключва.За Р. Радев има време да промени вижданията,и да не тъче на два стана.Вички българи знаят, че той не е чест гост на важните страни в световен мащаб-Русия, Италия, Испания,Франция ,Гърция . Германия има силна икономика,използва чужд труд-турци.Англия, използва също труда на индийци, араби, чалми,но англичаните не работят.На Балканския полуостров,се справят ,кой както може.Разочарована /и съм/сме от двуличието на Р. Радев.Нямаме работа,с най-корумпираната страна в света-сащ.Това влече ,България надолу.Българите ще оцелеят,но на каква цена, не ми се мисли.Грешка, голяма грешка г-н Президент направихте,за двуличието ,което проявихте.
  • 183 Ни лук яли...

    6 1 Отговор
    Застраховат се, за бъдещия си провал.
  • 184 непобедим

    5 2 Отговор
    Времето което преживяваме, белязано от политическа нестабилност и слабост демонстрирана от ГЕРБ да отвърне на предизвикателствата последните две години, води до надеждата че тези двама млади хора които демонстрират жизненост ще изведат България от незавидното положение в което беше въвлечена.
    Но те се лъжат. Защото политическата безизходица беше концертирана от враговете на България, а тези младежи бяха грижливо отгледани като месии. Те получиха образование подкрепяни от тези сили. Беше им дадена възможност да добият опит който да ги направи самоуверени, но не и устойчиви на влияние. И както след 9 ІХ 1944 г бяха назначени малко можещи, но затова пък неустойчиви морално люде които безпрекословно до изпълняват заповедите на Москва, във вреда на България, то така и сега, бяха инсталирани с подходящи машинации и пропагандна поддръжка която виждаме от форумите.
    Настало е време разделно. Време е българският народ да се върне към изконните си добродетели. Да помни че неволята учи и никой няма да дойде да ни го направи, докато ние сами не запретнем ръкави. Да бъде нащрек за манипулациите. Трябва да помни, че ние не можем да направим враговете по-слаби, но можем да направим себе си непобедими.
  • 185 слаба работа

    12 2 Отговор
    Тези две въздухарчета ни бяха изпратени за да направят реставрация. В определен смисъл реставрацията е промяна, но на народа не му харесва такава реставрация. Колкото до Радев, той си беше компрометиран и преди и едва ли би могъл повече, но на предизборния диспут само потвърди ниските си страсти и липса на каквато и да било визия. Аз не бих му поверил овцете си ако имах такива на село.
  • 186 Учуден

    12 1 Отговор
    А вие не разбирате ли или не желаете да видите устната, че тези лакардии които текат там са стръв за балъци? В крайна сметка променящите ще си правят каквото си поискат или им нареди този който ги изтипоса от нищото. Да не би да се даде обяснение за какво се телят всяка седмица по 500 милиона и къде отиват? Сега като усвоят и парите за възстановяване народът ще има да се гърчи и мизерства. Да ни е чистото! От бедни , най- бедни, от болни ,най- болни! Жалко за прекрасните деца които се раждат тук!
  • 187 Не знам

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "закривай":

    Да ли батака или с какви хора се захванаха да достигнат нивото при герб Един съсипа банките друг енергетиката трети МВР то Четвърти възродителния процес А за социалното и профсъюзите да не говорим А отбор с куци коне не става
  • 188 Гошо

    4 2 Отговор
    Периода 1994 - 1996 наказани бяха тези които вярваха на лакърдиите на Жан Виденов. Аз държах парите си в долари и само спечелих. Въпрос на визия и подход.
  • 189 какво толкова

    6 5 Отговор
    Дванадесет години възход, после 2-3 години упадък. Закон за неравномерното развитие при капитализма. След това народа ще е мобилизиран за възстановяване и няма да се хваща на лъжите на социалистите.
  • 190 Изпращач

    5 2 Отговор
    Изчезваме промяната,както и изправи се ние си отиваме.
  • 191 Лея 13

    8 3 Отговор

    До коментар #23 от "А бе Пешо":

    Пешо ако не знае всичко за комунизма,аз знам!И по тая причина Пешо е на 150% прав, че с всички тези супер,хипер компрометирани муцуни, всеки по различен начин с оцапани гащи, няма за каква промяна да бият барабан толкова.Поне не в положителния смисъл.Да не говорим за ДС простаците, които се мъдрят я във властта,я при Мунчо.Абе картинката, която Пешо описва даже не е и наполовина толкова зле, колкото е в действителност.Чакай само половин- една година...
  • 192 Лея 13

    4 1 Отговор

    До коментар #77 от "Брадър":

    Къв Брадър си ти , направо си жив систър! Какво да им следим!?Нали ги гледаме вече шест месецаВие хората съвсем за малоумни ги взехте..
  • 193 И така,

    9 1 Отговор
    Върнати,невърнати относно герб,видно е ,че промяна не се задава,а тия дето имитират промяна от фалшивия проект ПП не знаят за какво са там.Ако са искали промяна,нямаше да са толкова боси,като не предлагат нищо.Нямаха кампания с проритети,освен общи приказки, " нови" били,е и?В служебното показаха корупция прикрита като промяна,а излезе подмяна и шуробаджанащина,албанска сделка,ББР особено,как целия офис по маркетинг на Киро е компетентен по банково дело.И този Спецов техния е обидно и цинично към обществото,да го представят за антикорупция.Други им са целите,не националния интерес,определено слугуват на други като не пренебрегват себе си.
  • 194 Киро иАсене

    3 1 Отговор
    Вие поднесохте тези които ви повярваха в частност имен. Против съм Истамбулската конвенция, не желая американците да определят живота ми,къде е тази промяна като преговаряте със стари мутри. Вие бяхте последната глътка въздух и ако продължавате така ще се откажа от България
  • 195 Хххх

    0 4 Отговор
    Всичко е късмет в тоя живот. . Земята им бе държавна, купиха я, използваха я, и родопа копае до къщата им. Новите българи на бойко копаят.. Нищо не става от бг, става за примитивните.. и бойко да се върне. Горният вижда и отнема от алчните заграбеното.. Много се краде след 1989. Не ви са виновни младите.
  • 196 Леле

    2 1 Отговор
    Ама те ще продължават да дават пари на богатите уш като помощ срещу ковид, ще санират хотели, ееееййй хората дето произвеждат са на минимална и как ще си платят сметките събудете еи същите сте като гроб
  • 197 ГОГО

    7 0 Отговор
    Ако Гечев и Масларова участват в някакви преговори,за каква промяна говорим!?Ужасяващо!!!
  • 198 ПРЕДАТЕЛИ

    3 3 Отговор
    КЪДЕ Е ПРОМЯНАТА .......... БОЙКО Е НА СВОБОДА ГЕШЕВ СЪЩО ? ТЕЗИСИТЕ ИМ СА В УСТАТА НА НОВИТЕ !
  • 199 Брежнев

    3 1 Отговор
    "Приемам реалността, че БСП не искат да скъсат с миналото и изпращат Ерменков, но, дявол да го вземе...."
    Може са не ти се харесва другарю, но е признак на нисък професионализъм да се ругае в статия, дори във Факти. Ако това се толерира, тогава Факти са жълта преса.
    Всички участващи в преговорите са свързани с Държавна Сигурност - дори Киро канадеца. Така, че свиквай.
  • 200 КЪРЛЕЖИ

    0 1 Отговор
    ,,Публикувано във факти.бг: Има риск ГЕРБ да бъдат най-малко върнати в дневния ред, а в по-лошия случай и във властта" ............ ГЕРБ СА БАБУВАЛИ НА РАЖДАНЕТО НА ТЕЗИ ДВАМАТА БОКЛУКА - ПЛЕВНЯТА ВЧЕРА СИ ПРИЗНА МОЖЕ И РАДЕВ ДА НЕ Е ЗНАЕЛ НО Е ДОСТА СЪМНИТЕЛНО !
  • 201 Гарван Гарванов

    1 0 Отговор
    Абе Петре, абе Зсравков, тоя коментар е достоен за ПИК и подобни или си забравил да си пиеш хапчетата!
  • 202 Перо

    1 0 Отговор
    Ако имаше втора гънка,автора на статията щеше да направи разлика от преговорен екип и назначени министри в изпълнителната власт. Освен това въпросните лица от БСП нямат криминално минало като премиера и министрите от ГЕРБ!
  • 203 Разочарование

    0 0 Отговор
    Преди малко в БНТ говори Румен Гечев. Според него, БСП ще настоява за 4 министерства в новото правителство. И отново говори за "квоти". Какво стана? Нали преди всичко щеше да е решаващо за един министър да е доказан експерт с чисто минало, а не партийната му принадлежност? Пак ли се връща познатото старо?