18 Март, 2020

Трябва ли да се поставят под карантина цели градове?


Трябва ли да се поставят под карантина цели градове?

Да
62% (2903)
Не
31% (1453)
Не мога да преценя
7% (319)

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Този коментар е премахнат от модератор

 • 2 Ал та фанах Атаопънах

  22 5 Отговор
  Бройко може ли да го поставим под вечна карантина зад решетките... за негово добро естествено?

  Коментиран от #3

 • 3 оня с коня

  7 8 Отговор

  До коментар #2 от "Ал та фанах Атаопънах":

  Щом питаш за Разрешение,значи НЕ МОЖЕТЕ.

  Коментиран от #11

 • 4 Stefan

  15 4 Отговор
  Абе хора ква карантина еволуциата неможетте да ия спрете единствено което направиха всиаха хаос ама хората това го можем наи добре да разрушаваме
 • 5 фатмак вирус

  13 4 Отговор
  Кризисния щаб се провали.
 • 6 един с каруца

  3 11 Отговор
  трябват много по строги мерки за да отселеем и в такива моменти трябва да се разреши на милицията да стреля на месо, правиш се на безсмъртен бабаит , огън, кои му не харесва да се изнася през терминал 2 няма само зарази да разнася и да се правят на безсмъртни казано е във време на биологична война сме, край! помните ли клиповете дето в китай такива бабаити ги ловяха с мрежи? и тук так трябва да бъде, не е време за човешки права

  Коментиран от #12


 • 7 Село

  2 2 Отговор
  Да и не само всички в къщи до края на годината.
 • 8 партиен член

  3 8 Отговор
  Всички болни в Белене и Ловеч на кариерата.

  Коментиран от #10

 • 9 Бай хой

  10 3 Отговор
  Немедлено евтаназия на правителство и парламент. Казах!
 • 10 Този коментар е премахнат от модератор

 • 11 TтТ

  4 10 Отговор

  До коментар #3 от "оня с коня":

  Само руските подлоги не вярват на к. вирус!!! Казват че Запада го е измислил, но по-вероятно да сЪ ушанките! Те сЪ най големите терористи! От корона вирус най-засегнати те сЪ развити те държави, Русия не е между тях!
 • 12 Дедо

  8 2 Отговор

  До коментар #6 от "един с каруца":

  То всичките тия "мерки"само отлагат проблема във времето!Накрая освен хората ще умре и бизнеса и ще дойда глада!В тази ситуация колкото и да им се иска политиците няма да имат дивидент и както и да приключат нещата ще си ходят повсеместно в цяла Европа!То снощи и Бащицата каза че искал само да си завърши мандата!Цялата тази дандания с крутите мерки и блокадите ще приключи когато почнат да дават положителни проби и полицаите на терен!Ще се разбягат по-бързо и от персонала на 2-ра градска!
 • 13 Бойко ?

  9 3 Отговор
  Как може да парализираш икономиката на страната която управляваш по този неадекватен начин ?

  Коментиран от #14

 • 14 оня с коня

  4 2 Отговор

  До коментар #13 от "Бойко ?":

  Ни не разбираш- Парализирана Икономика Вируса не я хапе,щото го е страх да не се парализира и той.
 • 15 Спрете с истерията

  8 3 Отговор
  СТИГА ПАНИКA ! СПРЕТЕ С ИСТЕРИАТА ! в всеки дом има бактерии способни да ви пратят в гроба !
 • 16 Номерът на китайката

  2 3 Отговор
  "Освен това китайските лекари напомнили, че трябва да се правят възможно най-голям брой тестове, защото болестта често протича в лека форма или без симптоми. Навременното тестване за коронавирус е станало според тях един вид показател за компетентността на националните правителства и системи за здравеопазване." Това ни казва какво да се прави. При нас на ден се правят 100-200 теста, а трябват хиляди, за да знаем реалната картина. Но Бойко го е страх да го направят. Сега за Банско. От 400 чужденци, се оказаха двама с вирус, може и още. Ако през сезона са минали 10000 чужденци и 50000 българи, последните са се заразили масово и са разнесли заразата по разни точки на България. Тях трябва да изди МВР и да ги тестват. Служителите в хотелите, шофьорите на превозвачите. Хората, които са пътували в чужбина през февруари и март. Да се прекрати сезона. Няма смисъл Банско да е под карантина, а има нужда да се тестват тези, които ще го напуснат. Но трябва действие, план и организация, а не арестуране нацял град или държава, каквито идеи идват от хора, на които не им е работа това.

  Коментиран от #26

 • 17 Townboy

  3 2 Отговор
  Като изключим недоразумението Гешев-главен прокурор, като цяло властта взима адекватни мерки и аз им имам доверие относно пандемията към този момент.

  Коментиран от #18

 • 18 Гешев

  3 3 Отговор

  До коментар #17 от "Townboy":

  Ти на Бойко Мисирката (пчеличката, завалийката и т.н.) ли имаш доверие? Много странно - той е виновен поне за следните неща - криза от години в здравеопазването - не се ремонтират болници, не се заплаща подобаващо на персонала (запалти по 100 лева в болницата и 10000 лева в МЗ), обиждане на медицинските сестри преди няма и 3 седмици, подиграфка с вируса и болните. Ако бяха направили нещо през януари за да сме готови за това, което идва, щеше да е приемливо, сега реагират със закъснение. Ето какво казват китайците: "Освен това китайските лекари напомнили, че трябва да се правят възможно най-голям брой тестове, защото болестта често протича в лека форма или без симптоми. Навременното тестване за коронавирус е станало според тях един вид показател за компетентността на националните правителства и системи за здравеопазване." А нашите правят по 200 теста. Трябват хиляди, за да разберем за какво става дума.
 • 19 Така мисля

  6 2 Отговор
  За тази омразна и корумпирана власт и дойде добре всичко това ! По добър момент за официална диктатура няма да имат !!!

  Коментиран от #27

 • 20 Зомби

  9 1 Отговор
  Правителството вместо да говори небивалици трябва да започне засилено снабдяване с маски и др. предпазни средства на населението, а не да чака то да се снабдява!! Сега ще спечелят няколко човека и то е ясно че те са от сегашните!
 • 21 спирт няма дезинфектант няма

  8 2 Отговор
  Маски няма.Има гербери от сутрин да вечер по телевизията.
 • 22 ртртрттртртрт

  3 3 Отговор
  трябва да покажат няколко глобени и няколко в влизащи в затвора за неспазване на правилата вече няколко дни и нищо такова много ни е мудна наказателната система. чака тогава нещата ще се пооправят

  Коментиран от #23

 • 23 Зомби

  4 2 Отговор

  До коментар #22 от "ртртрттртртрт":

  а бе умньо, обиколих 5 аптеки, не мога да намеря маски и ръкавици бе! Това трябваше да се дава безплатно на хората, къде ще ти дам за маска 2 лв, колко пъти по 2 лева бе цървул!?
 • 24 обикновен човек потърпевш от системата

  4 0 Отговор
  Давам 100лв за 1 маска,100лв за 1 брой дезинфектант и 100лв за 1 литър спирт.Никъде в България не мога да намеря.От седмица обикалям по 15тина аптеки на ден и никъде няма и не знаят кога ще има.Какво да правя?В затвора трябва да влязат тия които докараха до това положение не да тормозят изстрадалите хора които трябва да крият истината и да не им казват за проблемите щото ги плашат с глоби и затвор.
 • 25 Behemoth

  1 1 Отговор
  София!
 • 26 гост

  2 1 Отговор

  До коментар #16 от "Номерът на китайката":

  И като я знаеш реалната картина какво? Тестват се болните и контактните със леки симптоми .Малко самодисциплина в случая не вреди.Имаш ли на идея колко народ е бил в контакт с болните и кой в коя фаза на заболяването се намира?Ей го Домусчиев,направил си тест-ОТРИЦАТЕЛЕН ,след 10 дена е болен и теста е положителен .
 • 27 гост

  1 1 Отговор

  До коментар #19 от "Така мисля":

  Ти не можеш да мислиш!
 • 28 Guru

  0 0 Отговор
  https://www.youtube.com/watch?v=FhuLxTgEv5Y Гледайте и разберете защо ни лъжат
 • 29 Мунчо

  0 0 Отговор
  Шейсдесет и пет процента дебили искат секс, и настояват да е без вазелин, защото са много корави. Нямо по-глупави хора от дебилите.
 • 30 Антисоциалист

  3 0 Отговор
  Гocпoдa, в Китaй и Япoния вeчe ce прилaгa лeкaрcтвoтo "Aвигaн" или "Фaвипирaвир", c кoeтo "кoрoнa" вируcът ce oтcтрaнявa oт oргaнизмa cлeд 4 дни упoтрeбa. Лeкaрcтвoтo ce прoизвeждa oт 2014 г. И тaкa гocпoдa, нямa вoйнa, a имa прoвaл нa пaрaзититe - мeрзaвци. Държaвитe, кoитo прoизвeждaт, прoвaлихa плaнa нa cвeтoвнoтo пaрaзитнo бaнкeрcтвo зa cвeтoвнo гocпoдcтвo с масови лъжи. Това е от държавите и народите - производители. А сега от мен. Запомнете и като Ви дойде времето, а Времето е Ваше! по Библията: - Вам е дадено - въздайте!

 • 31 8272

  5 1 Отговор
  Да! - София и Банкя и да ги харижем на който ги иска барабар с населението, правителството и най- вече селянина от Банкя.
 • 32 Кой68

  0 0 Отговор
  Специално в България ще е интересен експеримент.Като ограничиха някои социални дейности,а други затвориха/забраниха се вдигна голям вой...При затваряне на град/макар и малък -Банско/кой знае какво ще да е.....Да се прави това което трябва.
 • 33 The first thing

  0 0 Отговор
  Самсунг галакси S10+
 • 34 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

  0 0 Отговор
  Iliana Raeva vi preporuchva semejna molitva + Psalm 90 , 91, 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 = inache niama da vlezete v zlatnia miliard na Savana Georgia !
 • 35 БОГ е създал мъж за жена

  0 0 Отговор
  ТАНГРА е БОГ на всички етнически българки и българи ! Тя е една ! Тя е могъща ! Тя е съвършенство ! Тя трябва да е с ХРИСТОС ! Тя без него не може да бъде ! Грозното минало трябва да е забравено и всички да се променим към красиво, свежо и ползотворно !
 • 36 Някой си

  0 0 Отговор
  Робско мислене - 62 процента Реалисти - 31 процента........ А бе я бегайте в Южна Корея, тия 62 процента.......там КУРонавирОс със сигурност няма да хванете, най-много да ви застралят със четиристволна зенитна картечница! Смешници! Тия дето “усвояват“ това чакат!
 • 37 Малко статистика

  0 0 Отговор
  Ежегодно в света от грип умират 400 000 - 650 000 души. За 6 месеца, т.е. за половин година от коронавируса са умрели 7500 човека. Целия свят сложете под карантина, ваш'та сметка глупава.
 • 38 леля Цецка

  0 0 Отговор
  Бойко трябва да се постави под карантина. В ареста.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.
Назад към анкетата