13 Ноември, 2019

Факт ли е залезът на ГЕРБ, както твърди Манолова?


Факт ли е залезът на ГЕРБ, както твърди Манолова?

Да
62% (2724)
Не
30% (1326)
Не мога да преценя
4% (169)
Все ми е едно
5% (202)

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Ал та фанах Атаопънах

  28 18 Отговор
  ГЕРБ ще живеят дълго и щастливо, с къщи за гости и наши пари. А залезът на държавата дойде още първият път който го избрахме. Те и Костов и царя бяха зле, но от това правителство никога повече няма да си възстановим държавата.
 • 2 месара

  21 10 Отговор
  тоя залез бсп го чака 10 г.!
 • 3 Йосарян

  6 9 Отговор
  Те първа ще сме магистралки!
 • 4 Ван дер Любе

  24 14 Отговор
  Простотията на Борисов край няма. Та хич не се знае идва ли или не. Но на нас отдавна дойде.
 • 5 БСТВ

  15 17 Отговор
  На другарката Галева и' биха шута.
 • 6 Този коментар е премахнат от модератор


 • 7 Този коментар е премахнат от модератор

 • 8 Този коментар е премахнат от модератор

 • 9 бсп

  23 9 Отговор
  Бкп е разделена на станишевци, и ниновци!Това е техния пълен крах!Още 20г власт няма да видят, и до тогава няма да има ги има ни бкп, нито бсп!Бкп на всички избори си приказват, че ГЕРБ вече ще загинат, а се оказа, че почти цяла България е ГЕРБ!Дори в родните им села, и градове Славяново, Крушовица, и Кюстендил са единствено ГЕРБ!

  Коментиран от #11

 • 10 Алфа Вълкът

  26 10 Отговор
  Манолова вече залезе - ФАКТ! Политическата ѝ кариера умря, ще ни я пробутват още седмица по медиите и чао до следващите избори, като с Дончева. Виж обаче Милиончева извади късмет, всеки ден по 5-6 новини за нея и барна 20 хилки заплата. Сега веднъж на месец се обажда щот гушката ѝ е пълна догоре, а като беше празна как ридаеше. Сигурно ще пламне искрата между нея и Джамбаза. Тя такива ги харесва, полуплешиви, очилати и неориентирани сексуално.
 • 11 Този коментар е премахнат от модератор

 • 12 Кирил

  13 8 Отговор
  Факт е залеза на бесепе.
 • 13 Тея

  12 9 Отговор
  Така са се окопали, че и 10 БСПта не могат да ги мръдна... 😎😎😎
 • 14 Йордо

  7 4 Отговор
  Да летиш със самолет към залеза. При липса на алтернатива много пилци на хранилка. Харесвах майчето, но освен емоционални излияния в момента няма никаква конкретика за това не какво а как ще свърши нещо.
 • 15 onq s konq

  8 6 Отговор
  ДОРИ И ДА Е ВЕРНО Твърдението на Мая,Никой не би погледнал сериозно на него защото ПО ПРЕЗУМПЦИЯ се предполага,че е изречено ОТ ОЗЛОБЛЕНИЕ СЛЕД ПРОВАЛА на Изборите.От тук и Логичният въпрос:ЗАЩО "Факти" занимава Читателя с Изцепки на Аутсайдери?!
 • 16 Гост

  7 5 Отговор
  Голям смях,вече залезналите,говорят за залези,хахаха а знае ли кюстендилското Майче,на какво хората казват,политически труп?
 • 17 По скоро

  3 7 Отговор
  Изчезва комунизма и мафията която БСП създаде и още се възползва от услугите, но ГЕШЕВ ще я довърши !

  Коментиран от #26

 • 18 чичо

  4 4 Отговор
  Че,ще има залез е ясно,няма вечни неща.За нас,по-важен е изгрева и ако това е партията на Жан Виденов,Мая Манолова,Станишев и Нинова,дано залеза продължи по-дълго.
 • 19 Учуден

  13 5 Отговор
  Аз пък друго не мога да си обясня. Как до сега в анкетата има 61% за това ,че твърдението е вярно и 33% за обратното, пък в коментарите на 100% се твърди, че герб не залязват. Логичното обяснение е, че повечето хора гласуват в анкетата и отиват по работата си, а коментират предимно троловете на герб. Познавам страшно много хора (работя в сферата на услугите) и от всички тия хора нито един и никога не е гласувал за ГЕРБ, а все те печелят с много, вече 10 години?! Отговора за мен е, че герб не печелят а манипулират изборите. Това си е лично мое мнение и не касае никой, така ,че по минусите ще преброим троловете. Успешен ден.

  Коментиран от #20

 • 20 onq s konq

  5 5 Отговор

  До коментар #19 от "Учуден":

  Понеже си вечно "Учуден",ще внеса Яснота в съжденията ти.Не знам Кого и Как обслужваш в тази твоя "Сфера на обслужването",но е добре да обърнеш внимание на ПРЕДХОДНИ АНКЕТИ,където например СЛАВИ ТРИФ. печелеше Безапелационно всякакви Бъдещи Полит. състезания и громеше наред Всички Партии по Рейтинг.Какво става в момента?- ами Слави е "на дъното":)Мая М.- Всички анкети предвиждаха с Фантастичен процент ПОБЕДАТА Й в Сф "с много и безапелационно".Каво се случи?- падна в канала.И затова:Преди да допускаш разни Небивалици за "активна дейност" от страна на безименни "ГЕРБ- ТРОЛОВЕ" ...толкова ли е трудно да предположиш,че ...АНКЕТИТЕ ПРОСТО СА "ПЛАТЕНИ" и БОЛШИНСТВОТО ОТ ТЯХ нямат нищо общо с Действителността?:)
 • 21 Този коментар е премахнат от модератор

 • 22 100% Мая е права.

  10 2 Отговор
  И народът го Потвръждава.Мустафа само чака нарежданвто от Тръмп и ще си свърши работата.
 • 23 боцмана

  6 1 Отговор
  Факт е залеза на БСП , СДС , ГЕРБ са все още на небосклона , но и те вървят на залез. Също така е факт , залезли или залязващи , продължават да си делят баницата и да крадат като световно , а благоденстващият народ според ГЕРБ , отдавна живее в дълга полярна тъмнина.
 • 24 SAAB

  1 0 Отговор
  Аз гласува за да се качи......Аз гласувам да слиза ! Както и всички познати......
 • 25 az#Оставка!

  4 2 Отговор
  От ГЕРБ останаха само калинките и скандалите!
 • 26 Гешев

  3 1 Отговор

  До коментар #17 от "По скоро":

  Гешев ще ви довърши заедно с Боко тиквата.Народа не е единен.Всеки гледа себе си.Тодор Живков беше казал:Прост народ-слаба държава.По-умните напускат държавата.Има статистики,които са тайна.Банките 50%са пред фалит.Нилой не плаща данъци в тази умряла страна България.Виваком пак се продава в края на годината като фалирала компания,за да не плаща данъци.Всяка фирма укрива данъци като ви дават заплата и на ръка.Значи всички трябва да бъдат арестувани за данъчни измами.Гешев влияе и на съда в Страсбург,така че забравете да си търсите правата там.Нещата са по-зле отколкото помията дето се излива в мрежата и по ТВ.Всичко е натиск,корупция и празни думи.Бягайте докато ЕС не се е разпаднал,защото като затворят границите ще ви вземат само в Сирия да строите новите домове на сегашните сирийски бежанци.
 • 27 Циник

  5 2 Отговор
  Боко никога няма да сдаде властта щото ще му теглят "флоберката" Ще държи дорде е жив! Зад него са юдеите банкери от които взима щедро милиарди кредити както и криминалния контингент.

  Коментиран от #29

 • 28 И още

  4 2 Отговор
  Няма правосъдие,няма здравеопазване,няма чист въздух,няма човешка храна.Улиците с които се хвалят са потънали в мръсотия.Вие знаете ли какво е красива природа и подреденост?За съжаление в БГ НЯМА ТАКАВА.Много сте заблудени.Четете поне какво мисли света за БГ ако знаете малко чужди езици.
 • 29 Гешев

  3 0 Отговор

  До коментар #27 от "Циник":

  Има само една българска банка и тя е Общинска банка.Останалите са чужди някои се сляха,поради фалит на една от тях,но още нямат единна система.Печалбите им отиват в майките по държави.Скоро ще си заминат с парите на някои хора уж и няма да ги търсят както не искат да доведат и Цветан Василев защото ще разкаже как цялата власт го е изнудвала да им дава пари.Защо не се запитате за това.Толкова ли сте наивни.Всичко ще свърши до 5 години.Тези са най-важните за управляващите да си осигурят светло бъдеще на собствен остров.Тук ще стане като в северна Италия.Една къща ще струва 1 евро,защото вече и туризъм няма.Агенциите продават от една година имоти на морето по 6000 евро и никой не купува.Руснаците се преместиха в Испания и Турция както и в Черна гора и др.Испания е раят на Европа и постоянно привлича чужди купувачи на имоти.Спокойствие,отношение,толерантност,здравословен климат с 300 слънчеви дни в годината.Защитена от тежки бедствия.Живот на открито,който е най-здравословен,а икономически по-евтин,защото в България зимата е 8 месеца.ЧЕЗ се молят да стане 12 ,за да ви съзират кожите

 • 30 000

  3 2 Отговор
  Жалка държава,жалки политици,жалки хора,жалък живот.......................................
 • 31 ПЛАН Б

  2 4 Отговор
  СПОКОЙНО, И ДА ЗАЛЕЗЕ, БОКО ПА ЩЕ ИЗГРЕЕ КАЧЕН НА БЕЛИЯ КОН СУАВИ ТРИФОНОФФ
 • 32 хахаха

  3 0 Отговор
  Че то Майчето кога изгря,че да гледа залеза ма другите?!Тъпа комунистическа пенюга!
 • 33 Behemoth

  4 2 Отговор
  Ба,комунягите от ГРОБ никога няма да сдадат власта без кръв....
 • 34 Ами да

  1 2 Отговор
  ГЕРБ върви по пътя на СДС и НДСВ, само че малко по-бавно. Идват на власт, опоскват де що могат и заминават в небитието. Народът остава. Докато повярва на следващия "месия".
 • 35 Кирил

  3 1 Отговор
  Ако герб залязва то бесепе отдавна са в отвъдното
 • 36 Варна

  1 2 Отговор
  Факт е че ГЕРБ дойде на власт преди 10 години с 1,5 милиона гласували за тях. Сега са с 15 хил. коалиции на Сини, пенбени, земеделци и не знам какви, а избирателите им са на 1/3 от преди 10 години. Като добавим, че от последните избори ЦИК твърдят за наличие на 600 хил. бюлетини, то спокойно мога да се усъмня в който и да е избор! На предните избори ГЕРБ спечели с 500 хил. гласа. Сега говорим за 600 000 недействителни бюлетини! - Как мислите да ли има манипулация?
 • 37 истината

  0 0 Отговор
  Докато на хоризонта няма адекватен субект като алтернатива на ГЕРБ смяна не предстои.БСП и Маяма Нолова не са алтернатива а тупик.С тези изтъркани мутри в столетницата и тази проста биволица начело БСП е за никъде. А мая да ходи обратно е Кюстендил и да продава в местната бакалия

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.
Назад към анкетата