Анкета

16 Ноември, 2019

Ще подаде ли оставка Корнелия Нинова?


Ще подаде ли оставка Корнелия Нинова?

Да
10% (269)
Не
73% (1880)
Не мога да преценя
2% (46)
Все ми е едно
15% (382)

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Нинова НАПРЕД САМО

  8 13 Отговор
  Не е необходимо Нинова да подава оставка.
 • 2 Мартин

  10 5 Отговор
  Няма да я подаде оставката, даже напротив. Тя така преработи правилата за избор на лидер в бсп, че докато е жива - тя е човекът. Попива добри практики от своя "враг" Борисов.
 • 3 onq s konq

  13 5 Отговор
  Естествено че този ГЬОН СУРАТ никога няма да подаде оставка - Тя просто ще бъде СВАЛЕНА от Конгреса,т.е. ще бъде УВОЛНЕНА Дисциплинарно.Освен това вероятно ще бъде наказана и ДА НЯМА ПРАВО да заема Ръководни длъжности за доста дълъг срок във Всички БСП-та по всички Земни Кълбета.
 • 4 Ал та фанах Атаопънах

  5 6 Отговор
  Неее... Любимците на народа и да подадат оставка, все се връщат. Бат Бойко изгубих бройката на оставките които подаде. Всеки път който напусне, направо ми се къса сърцето, от това как може народа да е толкова НЕБЛАГОДАРЕН на нашето Слънце Бойко!? Някой от вас може ли да сподели защо хората все така са му НЕБЛАГОДАРНИ??

  Коментиран от #5, #6

 • 5 Мартин

  6 2 Отговор

  До коментар #4 от "Ал та фанах Атаопънах":

  Питай някой от GP Group ;) Може и някой от братята Домусчиеви, които са в бизнеса с приватизирани дружества от 1996 :) Може да попиташ и някой от "Журналисти без граница", които ни извадиха от топ 100 от както той управлява. Може да попиташ и конкуренцията му от ВИС - сори, те бяха избити, моя грешка. Може да попиташ и Брендо, който се издирва от мвр, цру, интерпол и т.н., а си купува имоти и бизнеси в България без законови проблеми - хотел Москва например :) Може да попиташ и Цацаров, хаха или пък Гешев. Извинявай, много те подведох, тия дето ги изброих са от благодарните. Моя грешка, прощавай :)

  Коментиран от #38

 • 6 коментар

  10 1 Отговор

  До коментар #4 от "Ал та фанах Атаопънах":

  Шелигозеш Фусте Другарите дават всичко само оставка не дават щото им е достатъчно!

 • 7 Срам ме е от управниците ни

  7 5 Отговор
  С Импексова и Кире контрабандата БСП е бутафорна опозиция !
 • 8 Истината

  5 5 Отговор
  ГроБ и БСП са едно и също произведение на тези дето крадат и лъжат !!!@
 • 9 Николай

  2 2 Отговор
  "Така да се каже, хвърля една боя на кочината преди изборите и чака да спечели." Това казва в интервю анализаторката Калина Андролова, един от най-добрите познавачи у нас на политическите процеси, особено вляво.
 • 10 Николай

  3 4 Отговор
  - Г-жо Андролова, днес Корнелия Нинова не подаде оставка. Какъв е вашият прочит на тези вътрешно партийни лупинги и на изборните резултати на БСП, които впрочем вие прогнозирахте в свои коментари преди вота? - Считам, че ръководството на БСП остана шокирано от резултатите. Те живееха във фантазията за победа толкова превъзбудено, самоуверено и нетърпеливо, че изглеждаше чак психиатрично. Шестте процента внезапна разлика с ГЕРБ им се стовариха като неочакван леден душ.
 • 11 Така мисля

  6 2 Отговор
  К Н гьонсурат съсипващ БСП !
 • 12 Николай

  5 4 Отговор
  /Поглед.инфо/ Корнелия Нинова прояви особен талант и постигна висоти в това да разбие ядрото на БСП, да го разедени и дезориентира. В стремежа си „да обнови“ партията, тя я разрови и започна еднолично да я подменя. Иска нещо, но постига нищо. Няма спор, че БСП трябва да се превърне в модерна партия, да се еманципира от комунистическия архаизъм и да тръгне по съвременен път. Световната конюнктура е изключително подходяща за възход в политическия маркетинг на БСП. Ексцесията на неолиберализма и появата на консервативни вълни за нов по-достоен свят, обърнат към запазване на националните и семейни ценности, осъзнаването на глобализацията като задънена мрежа на хегемонизма, възникването на многополюсен модел създават изключително подходяща среда за събуждане на електоралния потенциал на БСП. Но ръководството на тази партия не е подготвено да напусне дребното политическо интригантство и да създаде една грамотна маса от избиратели. То не е готово да прибавя съмишленици, да защитава каузи, да буди политическа енергия и ентусиазъм. Нинова счита, че е неотразимо различна в действията си, че шокира всички с ходовете си, но всъщност много активно нищоправи в БСП. С доминиране на гражданска квота в листите не се укрепва партия. А самият факт, че козовете, които Нинова изважда от джоба си, са основно гражданска квота, говори за личната й оценка за състоянието на партийния капацитет.
 • 13 Хаха

  9 1 Отговор
  Питате дали Корнелия Нинова ще подаде оставка!Аз ще ви отговора на въпроса с въпрос: Куче захапало кокал,ще го пусне ли?
 • 14 Николай

  6 5 Отговор
  /Поглед.инфо/ Как Нинова направи 100-годишната партия за смях Приказките, че точно Корнелия ще спасява партията от разпад звучат откровено цинично. Корнелия не е свързана с тази партия и не милее за нея. Тя е един от най-чуждите и присадени елементи в партията. Нейната биография няма нищо общо с БСП в сравнение с много други членове на партията, при които има почти кръвна връзка. За едни партията е разпятие, за други бизнес, за трети – наследство, за четвърти – шведска маса. Точно Корнелия няма нито социалистически възгледи, нито партийни чувства, тя просто е оглавила партийната каса. Не е лидер, а скучно-сив председател, чиновник, който приема и раздава парите.
 • 15 Николай

  6 3 Отговор
  „БСП пак са спечелили изборите, разбрахме от карикатурната пресконференция, която дори Корнела не уважи. Два пъти увеличили това, три пъти онова, стигнали до балотажи... и това било победа. Мъка голяма са тези!” Това изтъка с ирония в свой коментар във фейсбук журналистът и отличен познавач на лявото Калина Анролова. „Гледам наглеца Драго Стойнев от БСП, който редовно продава изборите в Стара Загора, налагайки винаги неизбираеми фигури, за да получи някоя мизерна поръчка за себе си. Обяснява по бТВ как са спечелили изборите, представили се по-добре от предния път. Такава невероятна арогантност е рядко явление. Корнелия заедно с този и още няколко такива трябва да си подадат оставките моментално. В Стара Загора, където Драго се разпорежда, резултатът за БСП всеки път е потресителен. И той има безочието да се показва по телевизията и да говори като фактор от името на БСП!!!!”, демонстрира възмущението си Андролова.
 • 16 Николай

  8 3 Отговор
  Стефан Данаилов се чудел защо някакви мъже, наричани опозиция, мразели толкова много една жена, Нинова. Ами да му кажа: защото е патологична лъжкиня, напълно неуравновесена, първосигнална и недоговороспособна личност. "Лидер", на който не може да се има никакво доверие, ако бъде попитан дори за часа. Това изтъква в свой коментар бившият главен редактор на спряното списание A-specto и познавач на лявото политическо пространство Калина Андролова. Думите й са реакция след традиционното предконгресно интервю със Стефан Данаилов. Стратегиите на Нинова няма какво да ги обсъждам. Няма такива. Визиите й стигат до дължината на носа й. Всъщност в цялото интервю Данаилов обяснява колко е зле Нинова, как в парламентарната група няма силни юристи, борци и авторитети, как председателката е насътворила безброй грешки, но...като цяло я моли да си оттегли оставката. Ххахах! Абе Нинова им прилича! Баш си е за БСП, олицетворение на бездарие и безвкусица. Алчни, без да са умни и талантливи, допълва с ирония Андролова.
 • 17 ха ха ха

  4 6 Отговор
  Нинова освен, че не трябва да подава оставка, но и ние не и искаме оставката... станишгейовци не щем!
 • 18 Иван Костов

  5 3 Отговор
  НЕ ПОДАВАЙ ОСТАВКА КУРНИ , ДОБРЕ СЕ СПРАВЯШ С РУСКАТА ПАРТИЯ!
 • 19 А БЕ

  8 2 Отговор
  ИСТОРИЯТА ПОМНИ , ЧЕ БКП БЪЛГАРИЯ НА РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ ПРОДАДЕ НО ВЛАСТ НЕ СДАДЕ !
 • 20 Behemoth

  4 1 Отговор
  Дръж са какоу ни съ давай на врага с партиен билет!
 • 21 Курнела вече е бита карта.........

  9 2 Отговор
  Треба да си оди........и да не забрави да вземе със себе си и Кирил Добрев.
 • 22 Корнелия Нинова

  12 1 Отговор
  Кръв повръщам , власт не връщам.
 • 23 Комшията

  8 3 Отговор
  Бях дългогодишен привърженик на БСП но тая ръководителка ме отвращава с нейното поведение. Избирам ДПС пред БСП и ГЕРБ. А то реално погледнато всички са едно цяло само за сценария са с различни имена, да заблудят зрителя.
 • 24 параметър

  6 7 Отговор
  Факти,що не постнете една анета например,Ще прочете ли бойко Винету до края,егати тъпите въпроси задавате ние не сме гадатели
 • 25 незнайко

  9 1 Отговор
  КОКАЛА НЕ СЕ ПУСКА ДО ПОСЛЕДНО !
 • 26 Нинова дай оставка

  3 1 Отговор
  Не се крий като мишок.
 • 27 Хамстеро

  5 1 Отговор
  Нека седесарката остане още 2-3 години, докато ликвидира БСП.
 • 28 Танас

  4 1 Отговор
  Каквато партията такъв и лидера
 • 29 Суверенът

  4 0 Отговор
  Политик се отказва от "баницата" само ако го прогониш с камъни и дървье !
 • 30 месара

  5 1 Отговор
  другарката импексова е много нагла и безочлива, оставка няма да подаде, някой трябва да и ритне столчето, и то силно!

 • 31 Русенец

  1 1 Отговор
  Колкото подаде предния път. Чалъми.
 • 32 зелник

  1 1 Отговор
  Нали ако подаде оставка,ще трябва да харчи от крадените пари.
 • 33 Бай Иван

  1 2 Отговор
  Не Нинова, а оня нахалник Станишев трябва да подаде оставка и да се разкара веднъж за винаги от България! Достатъчно щети причини на Отечеството, че най-добре да се маха докато е време!

  Коментиран от #35

 • 34 бсп

  1 1 Отговор
  СерГей започна срутването на първата фракция на Бкп - бсп, а техноимпексова довършва срутването до основи!Еми какво ли може да научи от командира в сдс97г, освен как се събаря партия, и как се ограбва държава без да построиш дори нито една тухла за сграда!Тя е научила единствено грабене, грабене, събаряне, та чак обра партийната каса на партията с над 24млн лв.!!!
 • 35 Иво

  2 1 Отговор

  До коментар #33 от "Бай Иван":

  И станишев, и нинова трябва!Абе по-точно трябва направо да се закрие тази секта- партия!
 • 36 БАРС

  1 0 Отговор
  Тая няма да си тръгне защото е много нагла
 • 37 Прометей

  0 0 Отговор
  Глъмата червена -бясна кукла, е в комбина с със глъмия примат (БОКО) ..... , ФАЛШИФИЦИРАТ -НАТАМАНЯВАТ СИ 'ИЗБОРИТЕ'' , ЧРЕЗ НАЛОЖЕНИЯ ОТ ФИЗКУЛТУРНИКА -МУТРА , (ЦЕЦУ ) -МЕТОД С ХИМИКАЛКАТА- И ИЗЧЕЗВАЩОТО НАПИСАНО СЛЕД 2 ЧАСА...!!(ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ БОКО-ВИСТИ- И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ И РОДНИНИ- В ОПРЕДЕЛЕН ИНТЕРВАЛ ОТ 08 аса до 20 часа, последният- сменя химикалката- с ''магичната писалка-химикал / с изчезващо мстило - ''гласовете за мутрите там... ! другите невалидни - //2/ протокола- ,гласовете на мутрите с истински химикал-останалите с фалиивият....И... , ТАКА 100години- докато останат само манговците....!
 • 38 Прометей

  0 0 Отговор

  До коментар #5 от "Мартин":

  ''Грешката'' е вярна, Обезмислиха изборите, (чрез химикалката с изчезващото мастило) - и сега шайката бръснати-остригани маймуни ще правят .. . и ПРАВЯТ, каквото си искат...! Мутрата- трябва да бъде отстранен -най добре отстрелян.....! Няма друг начин, то, е узурпирал ( вся сволач- дебилска -обръщайки ги срещу срещу-деца-родители....!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.
Назад към анкетата