413 0

Похвалете се с чудесата в кухнята

Похвалете се с чудесата в кухнята
Милена Богданова

Ако искате да постигнете чудеса в кухнята подберете продуктите си. И най-несръчните домакини могат да сътворят вкусотии без това да е поредното им досадно домашно задължение, щом като използват качествения продукт. И всеки любител - готвач може да покаже на света какъв майстор е с една снимка на своя шедьовър.

Майонеза „Краси” отправя към теб поредното предизвикателство. Поредният вкусен конкурс на "Краси" започна на 1-ви ноември и в продължение на две седмици ще вдъхновява всички любители - готвачи за нови подвизи.

Най-добрите сред тях ще спечелят чисто нов таблет за още по-красиви снимки на вкусотии.

През периода на провеждане на Конкурса желаещите да участват трябва да качат авторска снимка на свое ястие, приготвено с майонеза „Краси”, на стената на Фейсбук страницата на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg/.

В снимката трябва да присъства опаковката на използваната Майонеза „Краси”. В описанието към снимката потребителите трябва да напишат рецептата на показаното ястие.

Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с Майонеза „Краси” и да участва за една от обявените награди.

Колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта.

Подробности за конкурса може да видите на официалната фейсбук страница на майонеза "Краси".

Конкурсът се провежда за 9-та поредна година, а само през 2015 година е събрал цели 18 хиляди неустоими майонезени рецепти.

Ако искате да постигнете чудеса в кулинарията – ползвайте майонеза „Краси”, ако искате да спечелите и таблет - похвалете се на фейсбук страницата на майонеза "Краси".


Напиши коментар:


Публикувай