Last news in Fakti

25 Януари, 2017 16:18 3 708 1

Credissimo със Златно Сърце за благотворителност

  • credissimo-
  • златно сърце-
  • награда
Credissimo със Златно Сърце за благотворителност - 1

Credissimo получи приз „Златно сърце” и поредно признание за своята социална и благотворителна активност. На официалната церемония за трета поредна година списанието „Business Lady” отличи повече от 11 благотворителни кампании и социални проекти в общо 11 различни каузи. Годишните Наградите „Златно сърце“ за благотворителност и корпоративна социална отговорност носят изключителен емоционален заряд и са своеобразно „благодаря“ за големите дарители на България.

Credissimo грабна приза в категорията „Цялостна социална отговорност и благотворителна дейност“ за приноса си за своите социални кампании в подкрепата на различни благотворителни каузи и образователни инициативи. През 2015 г. компанията стартира кампанията „Credissimo за по-добър живот” за социална подкрепа. Всеки месец, чрез тази инициатива, от всеки изплатен заем се даряват средства за различни социални дейности.

Сред подкрепените с дарения на компанията са децата от ДДЛРГ „Св. Иван Рилски” в село Разлив. Благодарение на Credissimo през последните три години възпитаниците на дома участват активно в извънкласни занимания по български народни танци, таекуондо, лека атлетика, волейбол и баскетбол.

Тази година Credissimo насочи своята социална активност към бъдещите математици на България. Компанията подкрепи умните и амбициозни деца от отборът по математика на Софийска математическа гимназия (СМГ). Благодарение на Credissimo малките математици успяха да вземат участие в Международното състезание по математика в Тайланд, откъдето се върнаха с 4 медала.

Credissimo подкрепя още много различни институции, деца и младежи в неравностойно положение и други групи, имащи нужда от помощ. За последните 3 години дарената от компанията сума възлиза на повече от 200 000 лева.

Ние от Credissimo вярваме, че всяка компания, независимо от нейния предмет и сфера на дейност, има определени морални задължения не само към своите клиенти, но и към обществото и неговите членове, които са социално затруднени. Надяваме се да бъдем пример и за други компании, които да възприемат идеята за солидарност и на социална ангажираност”, сподели Биляна Станчева, маркетинг мениджър на Credissimo.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jmk

    1 0 Отговор
    не бяхя ли крадисимо