657 0

Млечната ферма като печеливш бизнес – опитът на Холандия

По време на АГРА 2017. Водещи експерти с международен опит в млечното говедовъдство обсъждат новости от сектора на 23 февруари в Пловдив

Калина Петрова

За поредна година Холандската млечна ферма присъства по време на изложението АГРА в Пловдив, този път чрез семинар, посветен на качественото управление на съвременните говедовъдни стопанства от сектор Мляко. Събитието ще бъде открито от посланика на Кралство Нидерландия, Н.П. Том ван Оорсхот, на 23 февруари от 14.00 часа в пресклуб Конгресен Център на Международния панаир в Пловдив.

Основните теми, които ще бъдат застъпени по време на семинара, са управлението на млечните ферми в холандски стил, повишаването на качеството на грубите фуражи, иновациите в системите за хранене и възможностите за добив на по-големи количества висококачествена млечна продукция, разработени от холандските фирми.

Освен холандските експерти, представители на водещи компании от изключително напредничавия и иновативен млечен сектор на Кралството, в семинара по време на Агра 2017 участие ще вземат и добре познати със своята компетентност и опит имена от България, като д-р Георги Куцаров и инж. Банко Банев.

Входът за семинара е свободен за всички заинтересовани от темата за иновативно, перспективно и добре планирано млечно говедовъдство.

Пловдив / България


Напиши коментар:


Публикувай