27 Февруари, 2017 17:38 2 310 1

Съвършеният умен фитнес часовник пристига

  • съвършен-
  • умен-
  • фитнес-
  • часовник
Съвършеният умен фитнес часовник пристига - 1

Huawei Consumer Business Group (BG) постави началото на една нова категория преносима технология в лицето на HUAWEI WATCH 2. Използвайки последните резултати от проучвания и разработки на иноватора в технологиите - Huawei, новият смарт часовник комбинира свързаността на смартфон, умните приложения и данните за спортната и физическа активност на потребителите, под формата на стилен ръчен часовник.

HUAWEI WATCH 2 наследява класическия дизайн на оригиналния HUAWEI WATCH, същевременно интегрирайки нови иновации за по-добро потребителско изживяване и активен и приятен начин на живот.

Часовникът се очаква да бъде наличен в България най-късно до май.

В свят, където технологията става все по-интегрирана в нашия живот, HUAWEI WATCH 2 е продукт за тези, които копнеят за свободата да опознават нови неща, докато остават свързани и без да са залепени за смартфона. Захранван от Qualcomm Snapdragon Wear 2100 процесор, HUAWEI WATCH 2 (версията, поддържаща 4G) има независима свързаност, позволявайки на потребителите да изпращат съобщения или правят обаждания, независимо от мобилния телефон. Устройството също включва съвместимост с най-новите приложения за активен и полезен начин на живот. HUAWEI WATCH 2 има свързаност с мобилните мрежи и поддържа новия Android Wear 2.0, осигуряващ свързаността за потребителите на Android и iOS.

Независима свързаност, която отговаря на вашите потребности

С HUAWEI WATCH 2 (4G версията), потребителите могат да оставят своя мобилен телефон вкъщи и да отидат да правят крос, карат колело или просто да опознават нови места, като са свързани постоянно със смартфона. Благодарение на независимата мобилна свързаност и вградения GPS чип, хората могат да отговарят на обаждания и съобщения, да използват независими приложения като Uber, Foursquare и Facebook Messenger. Иновативният дизайн означава, че тази допълнителна свързаност не е за сметка на качеството. VoLTE поддръжката и двойният микрофон, изолиращ шумовете, спомагат за една стабилна и ясна телефонна връзка.

Освен SIM версията, работеща с мобилни оператори, HUAWEI WATCH 2 предлага също така eSIM версия (достъпна само за определени държави). Някои оператори по света включват също услугата „one-number-multi-SIM (един-номер-много-сим карти). Няма нужда от нов номер, тъй като часовникът и вашият мобилен телефон могат да споделят един и същ номер. HUAWEI WATCH 2 в 4G вариант доставя гъвкавата свързаност, нужна за модерния активен живот на потребителите, при това с контрол от една ръка.

Полезният партньор в здравето и упражненията

HUAWEI WATCH 2 е също така фитнес устройство, което използва няколко сензора с модерни алгоритми с фитнес съвети и прави спортуването по-ефективно. Внедрените смарт сензори събират обширни данни за активността на потребителя, включително дистанция, скорост, стъпки, пулс, диапазон на сърдечната честота, калории, ход, маршрут и други.

С едно кликване, HUAWEI WATCH 2 отваря мигновено приложението за упражнения и тренировки. Режимите за калориии и сърдечна честота “fat-burning run” и “cardio run” ще навигират скоростта на движение на правещите крос спрямо правилния такт на сърдечна честота. HUAWEI WATCH 2 ви позволява да получите навигация в реално време докато бягате, включително известия за дистанция, статус за постигнати цели, предупреждение за сърцебиене, както и базирани на калкулации планове за тренировка. Часовникът също така може да изпраща известие за увеличаване или забавяне на темпото, като навигира във всеки един етап на кроса. Благодарение на GPS-а и системата за разчитане на пулс, часовникът измерва вашето максимално количество кислород в милилитри след всеки пробег. След крос, устройството автоматично генерира доклад, който ви съветва относно времето за възстановяване и ефектите от тренировката. HUAWEI WATCH 2 ви позволява също така да добавите музика към своята тренировка от приложения на Google PlayTM.

Освен тренировки, часовникът насърчава здравословния начин на живот през деня. Приложението за проследяване на дневната активност мери с точност направените ежедневни стъпки от потребителя, записва необходимото време за средни до високо интензивни тренировки, отчита колко пъти сте се изправяли след продължителни периоди на заседяване. Цялата тази информация бива споделяна с потребителя чрез специални статуси. Продължителното наблюдение на пулса проследява вашия пулс дори и със задна дата, показвайки ритъма през последните шест часа. Устройството също отчита пулса в покой в приложението за наблюдение на активността.

Хронографски дизайн на часовника

HUAWEI WATCH 2 има класически дизайн на ръчен часовник, който интегрира неговите смарт характеристики и спортни функции, същевременно изглеждайки стилно. Часовникът се адаптира към индивидуалния стил на потребителя, посредством класическите и спортни опции в дизайна. HD дисплеят подлежи на персонализация с множество дизайни на тапети, позволявайки на потребителите бърз достъп до техните любими и най-често използвани приложения. Като допълнение към хронографския дизайн, HUAWEI WATCH 2 включва керамичен панел с добро качество и удобно усещане при носене.

Часовникът е създаден за комфорт по време на упражнения, което означава, че е извит така, че да застане перфектно на китката. Той е по-малък и по-компактен в сравнение с предишното поколение часовници Huawei.

По-умно изживяване

С нова умна операционна система и интуитивни настройки, HUAWEI WATCH 2 е личен асистент, който носи удобство, без да нарушава ежедневието. Работейки с новия Android Wear 2.0, Google Play Store разрешава едновременно на iOS и Android потребителите да се възползват от богат избор на съвместими приложения. Тъч контрол, интелигентно разпознаване на говор и гласови инструкции позволяват на клиентите бързо взаимодействие с HAUWEI WATCH 2 и отговор на сложни съобщения. Батерията също е по-умна, благодарение на оптимизация с по-голяма наситеност и по-дълъг живот. Тя издържа до два дни с регулярно използване, до 10 часа в режим на трениране и до три седмици в режим на часовник.

Смарт часовникът Porsche Design HUAWEI Smartwatch

Huawei и премиум лайфстайл марката Porsche Design разширяват партньорството си с обявяването на новия умен часовник Porsche Design HUAWEI SmartWatch. След успешния Porsche Design HUAWEI Mate 9, пуснат през ноември 2016 г., новият часовник обогатява допълнително работата на потребителя. Партньорството между двете компании съчетава последните иновации в технологиите с функционален дизайн, създавайки баланс между между естетиката и приложението. Porsche Design часовникът комбинира най-новите функции за проследяване на физическата активност. За тези, които искат стил и съдържание, той проследява професионално фитнес упражненията и има най-новите интелигентни функции и елегантен дизайн – всичко това от китката на потребителя.

Иновативният умен часовник е първият от Porsche Design и част от поредица от интелигентни устройства, които ще бъдат пуснати в следващите месеци.

Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer BG, споделя: „В днешната ера на фрагментирана информация, истинската функция на технологията е да носи удобство и свързаност, без да нарушава ежедневието на хората. Ние искахме да създадем продукт, който да пасва на личностите, които желаят да изследват нови хоризонти в своето изразяване, и имат нуждата да останат свързани със своите устройства. С този продукт няма нужда да бъдете залепени за смартфона си. Независимата свързаност и смарт приложения, които могат да бъдат използвани от китката ви, означават че може да спортувате и да оставите телефона настрани, знаейки, че няма да пропуснете важно съобщение. Здравето и щастието са важни за модерния потребител, но традиционните устройства за мониторинг са прекалено сложни и често биват използвани за определено време. Ние искахме да въведем най-новата технология за мониторинг в едно стилно и умно устройство, което не само ви поддържа в добро здраве, но спомага за улеснение на вашето ежедневие.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.