22 Април, 2017 01:45 1 558 0

Детско модно ревю помага на талантливи деца

  • ревю-
  • деца-
  • таланти

Българският Червен кръст, Promodels и Тиамо Консулт канят на благотворително модно дефиле на 23 април 2017 г. /неделя/ от 10 часа в Сити Марк център за изкуство (бившето кино „Левски”).

На събитието ще присъстват много известни личности, които подкрепят благородната кауза на БЧК, а именно събиране на средства за Фонд „Творческо развитие и образователни потребности на деца и младежи със специфични нужди”.

В ревюто ще могат да вземат участие и деца( от 1 г. до 12 г.), които до момента не са били модели, но желаят да станат такива. Представители на фирми за детски облекла и аксесоари ще изберат сред дефилиращите лица за своите нови колекции, каталози и ще раздадат награди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА