6 Август, 2016 09:30 6 562 2

Следващото VW Polo излезе наяве

  • volkswagen-
  • vw-
  • polo-
  • gti

Изглежда, че германците от Volkswagen са нарушили своята практика да провеждат прототипните тестове с базов модел. По снимките на този автомобил, съвсем спокойно можем да отсъдим, че става въпрос за следващото поколение на GTI. Само спортните модели на компанията се оборудват с красивия модел джанти наречен Detroit, известен от Golf V. Стойката на автомобила също е снишена, а изпускателната система завършва с двойни накрайници.

Все още не можем да определим дали ще има големи разлики в сравнение с предходното поколение, но автомобилът изглежда порастнал и за това говори прилягането на 18-цоловите джанти. Практиката на всички производители е постепенно да увеличават обемът на автомобилите, така че няма да е неочаквано.

Двигателят на модела също е неясен - предходния GTI извърши едно от малките увеличения на работния обем и премина от 1.4-литровия с двойно принудително пълнене към 1.8-литров TSI, но рано или късно даунсайзингът ще притисне производителя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jimmy

    0 0 Отговор
    За мен лично това са им най-грозните джанти.
  • 2 Радо

    0 0 Отговор
    Предницата прилича на фиат