6 Август, 2016 10:27 5 321 1

Ветерани от злато и други куриози от седмицата

  • най-интересното от седмицата
Ветерани от злато и други куриози от седмицата - 1

Ако BMW M5 на четвърт век може да си намери купувач срещу 60 000 лв., а още по-старо Peugeot 205 GTI - срещу €60 000, възрастта очевидно не се смята за порок при ценообразуването на пазара на йънгтаймери. Сумата от $100 000 за преминало през пъкъла Porsche обаче бе представлявала интерес по-скоро за специалистите по психично здраве. Изминалата седмица остава в новините и с други куриози като катастрофата между оригинал и менте в Китай.


Невероятно! Evoque се удари с ментето си

Ветерани от злато и други куриози от седмицата


Къде другаде може да се случи подобно нещо, ако не в Поднебесната държава. Там Range Rover Evoque буквално се сблъска със своето скандално известно копие Landwind X7. Още по-любопитното е, че и двата автомобила са боядисани в един и същ червен цвят.


Арабски принц купи първия Chiron и прототипа Vision GT

Ветерани от злато и други куриози от седмицата


Принц Бадр бин Сауд, внук на покойния крал на Саудитска Арабия Абдула, е новият собственик на първото произведено Bugatti Chiron, показано на салона в Женева през пролетта. Това обаче не е единствената уникална придобивка на арабския аристократ. Той е успял да убеди френската компания да му продаде и прототипа на модела Vision Gran Turismo Concept.


60 000 лева за M5 Е34! Заслужава ли си?

Ветерани от злато и други куриози от седмицата


Може ли кола на четвърт век да струва $34 900 без да е особено рядък модел и веднага да си намери купувач? Отговорът е твърдо положителен, стига да е като M-петицата от снимките и да е в същото състояние.


Peugeot 205 за €60 000. Къде е уловката?

Ветерани от злато и други куриози от седмицата


Пред вас е най-скъпото Peugeot 205 в историята. Съвсем неотдавна това возило беше пуснато на търг в аукцион в Силвърстоун. Причините за колосалната сума - почти 60 000 евро, са необясними.


Сериозно ли? Изгоряло Porsche за $100 000

Ветерани от злато и други куриози от седмицата


Една свръхлюбопитна обява за продажба на автомобил привлече вниманието ни. Предложението е меко казано интересно, а може да бъде определено и като нелепо. Обявата обаче е реална, публикувана е на портала Copart и предлага за продажба останките от изгоряло Porsche 911 Carrera.


Патентоваха интериора на Путиновата лимузина

Ветерани от злато и други куриози от седмицата


Централният научноизследователски автомобилен и автомоторен институт (НАМИ) на Русия е патентовал арматурно табло, за което се предполага, че ще се монтира на бъдещата президентска лимузина от проекта "Кортеж". Заявката е подадена през ноември 2015-а и е регистрирана на 22 юни тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дан

    0 0 Отговор
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=206688253&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&isSearchRequest=true&minPowerAsArray=223&minPowerAsArray=KW&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=20&pageNumber=1&fnai=next КЛАСИКА