Last news in Fakti

6 Август, 2016 11:00 13 419 1

Продава се MG Metro 6R4, притежавано от Колин Макрей

  • mg metro-
  • 6r4

Въпреки, че Колин Макрей не участва във великата "Група Б", нищо не може да попречи на пилота да притежава един от безумните ѝ автомобили. Като отявлен шотладнец, изборът му разбира се не е случаен - джобния хечбек MG Metro 6R4 разработен от Williams Grand Prix Engineering. Това обаче, не е версията Clubman с понижена мощност, а един от 20-те по-мощни автомобила, идентични със състезателните машини от световния рали шампионат.

Малкият психо автомобил се задвижва от задно разположен атмосферен 3.0-литров V6 двигател с мощност от 410 конски сили пренасящ мощност към четирите колела, като теглото му е небрежните 1000 килограма. Поради късото си междуосие и моменталното откликване на газта, това остава един от най-опасните автомобили от породата си.

С такава история естествено, машината не се продава за крехка стойност - тя е публикуван в ebay.co.uk, за сумата от 350 хиляди паунда и сегашният ѝ притежател няма идеята да се разделя с нея срещу бартер за друг автомобил, но в този ценови пояс няма много предложения. С толкова фенове на пилота и култовите автомобили по света, намирането на нов собственик едва ли ще представлява трудност.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Кола-Изрод.