Last news in Fakti

18 Август, 2016 10:23 15 503 4

Превишена скорост за кола върху "паяк"

  • репатриращ автомобил-
  • превишена скорост-
  • глоба-
  • паяк
Превишена скорост за кола върху "паяк" - 1

Една куриозна глоба получи собственик на Hyundai. Случката е от руската република Татарстан, където корейската кола е била вдигната от "паяк". Камера, отчитаща скоростта на автомобилите засича движение с превишена скорост и заснема въпросният Hyundai.

Техниката обаче не отчита, че колата е качена на репатриращ автомобил. На снимката е запечатана скоростта на "паяка", но за превишението и е наложена глоба на собственика на лекия автомобил. Хубавото е, че от руската служба ГИБДД са се отнесли с разбиране към жалбата на собственика на автомобила.

Те ще отменят глобата му и започват издирване на репатриращия автомобил, който според първоначални данни е частна собственост. Когато бъде открит, глобата ще бъде наложена на "мистериозния паяк".Превишена скорост за кола върху "паяк"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тинки Уинки

    1 0 Отговор
    Някой моторист е минал от дясно, и камерата не го е хванала, а само е отчела скоростта му! Всеки нормален човек, ще се усети.

    Коментиран от #3

  • 2 воин

    1 0 Отговор
    Егати бързия паяк
  • 3 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тинки Уинки":

    Оооо, теб ако питаме сигурно мотористите и за жегите ще излезнат виновни, а?!
  • 4 като гост

    0 0 Отговор
    Не те са виновни за вятъра :-)