Last news in Fakti

23 Август, 2016 10:31 6 131 7

Bugatti по мексикански

  • the inferno-
  • антонио ферайоли
Bugatti по мексикански - 1

Мексиканският хиперавтомобил The Inferno с 1 400 к.с., чийто прототип бе показан в края на миналата година, влиза в серийно производство, съобщава Car Buzz. Освен с екстравагантния си дизайн и впечатляващата мощност, колата предизвика интереса на специалисти и любители със самовъзстановяващата се каросерия от пенометал.

Bugatti по мексикански

The Inferno е разработван в продължение на седем години от мексикански специалисти под ръководството на италианеца Антонио Ферайоли, участвал в създаването на някои от най-ексклузивните модели на Lamborghini - Veneno, Reventon и Asterion.

Bugatti по мексикански

Каросерията на мексиканското Bugatti е изработена от сплав от алуминий, сребро и цинк. Материалът съчетава изключително ниска плътност с висока твърдост и отлични шумопоглъщащи свойства. Разтяга се до 100 пъти от началния си размер, което практически оставя тенекеджиите без работа.

Bugatti по мексикански

Двигателят на The Inferno е осемцилиндров с два турбокомпресора и се доставя от "много сериозен производител". Генерира максимален въртящ момент от 1 523 Нм и позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.7 секунди. Максималната скорост е 394 км/ч.

Bugatti по мексикански

По план серийното производство на The Inferno трябва да започне до края на годината. Тиражът на първата серия, която ще получи името First Edition, ще бъде ограничен до 12 екземпляра. Цената на всеки от тях ще бъде $2.14 млн.

Bugatti по мексикански

Bugatti по мексикански

Bugatti по мексикански

Bugatti по мексикански

Bugatti по мексикански

Bugatti по мексикански

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    1 0 Отговор
    Шарения...
    Прилича ми на колаз а за някой от маскираните им кечисти.
    Отпреде е като футуристична косачка, но пък си е хиперкар, а ние даже протопип не можем да направим, така че дано го реализират и да видим какво всъщност може.
  • 2 doe

    0 0 Отговор
    Абе добре е,нещо по различно.А и снимките в тези овошки ли е какво е,стои много добре.
  • 3 раптор

    0 0 Отговор
    ДОста е мексиканска - определено!
  • 4 ОМЧ

    0 0 Отговор
    ЦИГАНИЯ!
  • 5 Vasilev

    0 0 Отговор
    Ugly as HELL!
  • 6 стоянов

    0 0 Отговор
    какво може да очаква от цигани?-ами, цигания.
  • 7 цветко

    0 0 Отговор
    ХАХХАХА