Last news in Fakti

26 Август, 2016 10:45 5 824 3

Най-добрите и най-лошите коли според американците

  • consumer reports-
  • автомобили
Най-добрите и най-лошите коли според американците - 1

Изданието Consumer Reports публикува един интересен рейтинг, показващ кои са най-добрите и кои са най-лошите коли според американците. В класацията са включени 70 автомобила, като шест от тях са избрани за "най-добрите". Интересното е, че сред въпросните шест возила две са германски, има и две японски, една е корейска и само един автомобил от "най-добрите" е американски.

В шестицата са включени голям и среден всъдеход, лимузина, компактен автомобил, хибрид и седан от среден клас. Немските машини са Audi Q7 и BMW 7er, японските са Honda Civic и Toyota Prius, а корейската - Kia Optima. Единственият американски представител в престижната шестица е Lincoln MKX. Паралелно с този списък американците от Consumer Reports избират и най-лошите автомобили.

В този подронващ авторитета на производителите списък влизат четири модела - Smart ForTwo, Chevrolet Spark, Nissan Sentra и Toyota Tacoma. Още нещо любопитно е, че през месец май тази година отново Consumer Reports публикува класация на най-добрите нови автомобили за покупка и нито една от посочените преди три месеца сега не присъства в класацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    0 0 Отговор
    Страшно вредни скенери има монтирани на AUDI пронизват и увреждат трайно не само земята но и хора ..Уврежданията са лесни за доказване.

    Съвет да се спрат от движение всички автомобили с монтирани скенери вместо доказано безопасни фарове с жълти осветителни крушки//
    ПОдобни увреждания правя ти другите на снимките ..Скенерите се внедряват от нагли престъпници ползващи обемен нарко контрол.
  • 2 Увредиха климата с такива

    0 0 Отговор
    ПОканете експерти вкл очни лекари да прегледат очите и телата на пешеходци облъчени от скенерите на АУДИ ,лазерните осмукващи общата охрана на БМВ и другите..

    ПОлзвайте и налична диагностична техника за нанесени трайни увреждания от облъчване с такива скенери ..

    УВредили са климата с такива и по стари модели комбинирани с холограмни оръжия..
    Целт а на враговете е да се набедят хората за опасни вредители и да се ликвидират показно както преди няколко хиляди години..

    Коментиран от #3

  • 3 до 1 и2

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Увредиха климата с такива":

    Брей... от кога мизерната ни държава осигурява свободен достъп до интернет в психиатричните заведения?!