Last news in Fakti

17 Септември, 2016 11:50 5 223 16

Opel сравни Astra с гащи

  • opel-
  • astra-
  • sports tourer-
  • реклама
Opel сравни Astra с гащи - 1

Ако сте мъж и някога, по разбираеми само за Вас причини, сте търсили връзка между комби от компактния клас и скротума си, имате късмет - Opel току-що откри такава. Датското поделение на немския производител завъртя екстравагантна реклама, която сравнява свободното пространство в Astra Sports Tourer с простора в чифт добре скроени и ушити гащи като оазис на най-свидното от мъжката анатомия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фройд

    0 0 Отговор
    Хахаха велика гавра :))) Точно спортните комбита са колите на "кастратите" т.е. на мъжете на които жените им ги стискат яко за ташаците и не дават да зъвртят глава да "прочетат менюто".
    Нали знаете защо са измислени спортните комбита точно за тази прослойка мъже, на които жените им не позволяват да имат спортна кола "пичколов" за да не са атрактивни и да кривнат от семейното ложе и под всякакъв предлог се опитват да ги "скопят" карайки ги да купуват комбита уж за децата, за багажа и т.н. - разбираемо защо ;)
    Така подтиснати немски инженери преди години се усетили за тази огромна част събратя от света на потребителите и измислили спортното комби. Мъжете вече били доволни, че все пак карат нещо спортно, а жената спокойна, че колата не е привлекателна за конкуренцията:)
    А тази реклама вече е върха на гаврата - да е удобно на нещо от което са лишени, метафорично казано ;)
    Не ме разбирайте погрешно, комбито е удобна и практична кола, но отговорете си честно, ако никой не ви мрънкаше и можехте да си позволите, какво щяхте да карате двуврат открит или закрит спорт кар или спортно комби :)
    Сега очаквам карачите на комбита да се обидят, но преди да почнете да мрънкате пак прочетете горното изречение!

    Коментиран от #3, #7, #12, #14, #16

  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Фройдчо мамин, едно RS6 комби хич не е пичколов да знаеш. Панамера комби и тя.
  • 3 СОШ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фройд":

    За мен колата винаги е била и ще си остане инструмент. Инструмент, който те откарва от т. А до т. Б и си вършиш някаква работа с нея. Другото е малко комплексарщина. Въпроса е да си вземеш това, което ти харесва. Е ако имах повече пари, освен инструмент, бих си купил и играчка, но това е др тема :). (Един мъж, не е мъж, ако някоя му казва какво да прави !)
  • 4 Бат Чаво

    0 1 Отговор
    Това е върхът на простотията, да сравняват кола с надървен чеп и гащи...пълно безумие от страна на Opel. Цялата марка е едно голямо недоразумение и позорът на немското автомобилостроене...
  • 5 некойси

    0 0 Отговор
    Доста хомосексуализъм лъха от тази реклама. Чак е трудно за вярване, че идва от Опел. Да не би до върха да успяват да се изкачват педита, също както Тим Кук от Апъл и те да формират номо облика на компаниите?
  • 6 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Няма такава тъпотия!!! Трябва да го изхвърлят с шутове този които я е направил тази антиреклама!!!
  • 7 Msux

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фройд":

    Нормалните хора нямат пари за Лаферари и т.н. и хората гледат първо да им е удобно и комфортно и после газарията, по коментара ти личи , че ти е малко акъла.... ти Е36 купе ли караш , та си толкова навътре с купетата? Можеш да си купиш купе след като имаш вече 2 или 3 коли(разбирай джип/комби). Най-идиотското нещо е единствената ти кола да е купе ( за да се правиш на тарикат). Да кажа , че нямам комби и съм фен на купетата. Ама си има неписани правила за всичко в тоя живот, когато не ги спазваш се получват такива хумористични неща като S klasse пред панелката или да си качваш детето в тарикатското ти купе.:)

    Коментиран от #8

  • 8 Фройд

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Msux":

    Пич, аз пък от коментара ти разбирам, че си от подтиснатите и ти съчувствам чисто по мъжки, но за това състояние си си виновен само ти!
    На въпроса ти - не не карам бе еН ве не ги харесвам, но пък имам и от двата вида и ежедневка и половин спортна, 'що половин ми 'щот е спортна без покрив:)
    А и щом си роб на някакви правила писани или не си е твоя работа.
    А това за акъла от позицията на харвардски възпитаник ли го установи - дори няма да го коментирам:) Щом не схващаш иронията си е твой проблем, живей си в панелката, спазвай си неписаните правила и подсмърчай покрай S-класите !
    Айде безаварийна и доходна и недей да "жулиш" много клиентите с помпчката :)

    Коментиран от #11

  • 9 onq s konq

    0 0 Отговор
    Дали комби,седан,купе или кабрио-зависи си от ТЕМПЕРАМЕНТА НА МЪЖА.А на оня "Фройд"/ ном 1/ ще кажа,че имах нагласа за БМВ-комби с повечко обем на двигатела "за по-практично",но точно любимата ми муза категорично каза "НИКАКВО КОМБИ"!А като купих седана с 204 коня/черен/,думите й бяха:"а как ти отивааа...":)Извод-не се обвързвайте с "не особено красиви" жени,които се опитват логично да ви задушават и превърнат в безлично същество!...от закономерен егоизъм:)

    Коментиран от #10

  • 10 Фройд

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Случил си на жена има и такива:) Радвам се че си има и такива, които разбират за какво говоря ;)
    Карайте каквто ви харесва, но си пазете т...ците от неподходящите нокти образно казано и се надсмивайте на такива кастратско-гейски реклами, ако не искате да сте техен "таргет":)
  • 11 МSux

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Фройд":

    Имаш много тъпо мислене, аз не съм женен, но съм практичен човек и харесвам както комбита/купета/ванове/седани/лимузини/джипове. Какво ще кажеш за хората които нямат жени и карат комбита? и тях ли някой ги стиска за "т...ците" Иначе и ти сам каза, че имаш друга кола и чак тогава купето, защо за някой тази друга кола да не е комби?

    Коментиран от #13

  • 12 Армон

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фройд":

    Напълно си прав.
  • 13 Армон

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "МSux":

    Твоето е тъпо,затова нямаш мацка до теб.Мислиш като чичка на 75г.
  • 14 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фройд":

    Пич, ако имах възможност бих карал RS6 комби ... и нищо друго ... всъщност излъгах, бих се загледал и в AMG 63 комби също така. Ако ще и някой форумен льомбел с ник Фройд и доктурантура да защити на тема "спортните комбита - колите на "кастратите"" А съждения ти иначе понамирисват на гроздова със салатка вечер в кварталната.... без да се обиждаш.Междо другото благодарение на теб осъзнах защо приятелката ми с повод и без повод иска да си менкаме колите... , тенкю мен, прати снимка да ти вдигна паметник!

    Коментиран от #15

  • 15 Фройд

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Уважаеми г-не или по скоро г-жо за съжаление часовете ми за сеанси с пациенти свършиха, а и вие сте тежък случай ;)
    Не позволявайте на приятелката ви да ви стиска прекалено силно за топките, че токувиж решила вместо да си менка с вас колите да си менка флуидите и секретите, но с някой друг ;)
  • 16 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фройд":

    Качи се ти на едно Audi RS6 последната генерация, пък да видим дали няма да си привлекателен за "конкуренцията" :Д