20 Септември, 2016 05:30 29 146 13

Чудовищният мотоциклет с V8 от Maserati в действие

  • lazareth lm847
Чудовищният мотоциклет с V8 от Maserati в действие - 1
По време на тазгодишното автомобилно изложение в Женева станахме свидетели на един уникален мотоциклет. Името на нереално изглеждащото двуколесно е Lazareth LM847, а странното при него, освен габаритите и формата, е и V-образния осемцилиндров двигател от Maserati.Чудовищният мотоциклет с V8 от Maserati в действие
Въпреки, че изглежда като макет, това чудато произведение наречено Lazareth LM847 е напълно готов за подвизи мотор. Дължината на LM847 е 2 600 мм, широчината е 900 мм, а височината - 1 000 мм. Междуосието на този чудовищно изглеждащ мотоциклет е 1 850 мм, а теглото - 400 килограма.Чудовищният мотоциклет с V8 от Maserati в действие

Мощността на двигателя, заимстван от Maserati, е 470 конски сили, която предвид масата на мотоциклета си е направо умопомрачаваща. За да бъде укротен този звяр, специалистите от Lazareth монтират и подобаващи спирачки. Мнозина обаче смятаха, че това е само изложбен експонат, което създателите опровергават с едно интересно видео. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ррр

    0 0 Отговор
    егати градът
    нямат ли завои тия хора?

    Коментиран от #7

  • 2 любител

    1 0 Отговор
    не е толкова много като мощност като се има предвид че тука сме виждали турбиниран мотор 400 коня далеч по-лек от този и не само доста е грозен този "звяр"
  • 3 читател

    0 0 Отговор
    В статията премахнете думата "двуколесното", не е коректна
  • 4 Мазньо

    0 0 Отговор
    Мазерати вече не правят мотори ...
  • 5 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Една симсонка е за предпочитане впредвид видяното от клипа
  • 6 незнайко

    2 0 Отговор
    Това е конструирано, като са гледани много фантастични филми. Няма никаква ефективна стойност. Атракция на много мощ.
  • 7 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ррр":

    Това е Анси , френски курорт на 30-тина километра от Женева , така е само покрай езерото иначе уличките са с доста завои
  • 8 гост

    0 0 Отговор
    Страхотия! Не виждам никакъв проблем да влезе в серийно производство, в ограничени бройки разбира се. И за такава машина ще има мераклии.
  • 9 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    защо не видяхме тези 470 кс разгърнати на този мотоциклет
    той просто ще изхвърчи
  • 10 Японеца

    0 0 Отговор
    Съгласен съм с #3: Това изобщо не е двуколесно.
    Още по-съгласен съм с #6: Това на практика е неефективна машина, имайки предвид, че 1. Ще е адски скъпо; 2. Няма да може да се кара никъде, освен на писта (като под "кара" имам предвид не просто кара, а да го усетиш като функция); 3. Много хубав двигател, наистина, но това е далеч, далеч в космоса, на светлинни години от идеята за мотоциклет - аз по-бих предпочел да си купя УАЗ или КАТЮША; 4. Със сигурност ще има мераклии, но не за да се возят с него, а просто такива, дето ги бият парите през ръцете и ще искат да го притежават - по-добре ще изглежда като паметник в някое имение.
  • 11 незнайко

    0 0 Отговор
    Изведнъж се замислих, къде е резервоара на това чудо? Сигурно е като на спидуей моторите, гориво за около 5-6 обиколки.
  • 12 peter

    0 1 Отговор
    PARVO TOVA GROZOVATO NESHTO NQMA BALANS OSOOBENO PRI ZAVOITE PAK E OBIEC, VTORO GROZNO KORMILO POCHTI GO NQMA I DANEGOVOORIM ZA OGLEDALATA GROZNI. TOVA CHUDO MOJE SAMO ZA IGRALNA. ZALA DAGO VKARAT DASII IGRAQT DECATA V NQKOI MOL...
  • 13 Дидо

    0 0 Отговор
    Ами за запознатите да кажа че,това е чисто копие на додж томахолп/к ,не знам точно как се пише .много по -грозен и не доизпипан сравнение доджа просто е смешен .