24 Септември, 2016 07:15 7 651 3

Сутрешна хегемония от звуци

Тази сутрин ще подходим малко по-събуждащо, като за целта сме подбрали две адски машини идващи от Италия. Многоцилиндровите им двигатели, само могат да ни накарат да настръхнем и да се оитаме да нахлуем в техния свят.

Първо ще започнем с най-новия мъник на Lamborghini - Huracan, но нападнат от немската тунинг компания Novitec. След получените подобрения, автомобилът разполага с повече от достатъчните 860 конски сили, но предавани само към задните колела, защото това е версията 580-2, който излиза така от завода. Това е постигнато с преминаването към принудително пълнене с компресор, като освен мощноста, Huracan е получил и редица нови аеродинамични детайли, между които е и антикрилото в задната част.

Втория италиански колос е единият от автомобилите от програмата XX на Ferrari и операта, която докарва благодарение на атмосферния двигател ни кара да настръхнем. Присъствието на тази машина с мощност от 730 конски сили идващи при цели 9000 оборота от 6.0-литровия V12, които не са ограничавани дори и от малко заглушители, спокойно могат да са стандарт за звука на пистовите автомобили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 госта

    0 0 Отговор
    Чуйте една Carrera GT и нейният V10, от това се настръхва ;)

    Коментиран от #2

  • 2 корса

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "госта":

    Да, доста неприятни леко пърдящи звуци!
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Не мога да си представя що за музикален инвалид трябва да си , за да оприличаваш този нетърпим шум от виене на умряло на опера