4 Октомври, 2016 00:00 9 195 8

Автомобилна идилия - Porsche 964

Можем много дълго да си говорим за мечтите на хората, но можем и да ви покажем едно видео с една изпълнена. Ханс-Михаел Геришер започва своето автомобилно хоби от обичаната от всички Костенурка, но постепенно преминава към по-високото ниво в лицето на Porsche, но всичко се променя или по-скоро спира при сядането зад волана на 911 от поколението 964. Спира дотолкова, че от повече от 20 години нищо друго не може да стъпи на върха в съзнанието на Ханс, като малко по малко, той започва да модифицира представители на модела. Междувременно се запалва и по карането на писта и състезанията, а там 964 е в свой води. Това е и един от преходните модели на Porsche - класическа визия, но с вече модерна техника.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бъра бъра

    2 0 Отговор
    Поршето е кола за ценители. За съжаление я карат повече сноби, отколкото ценители.
  • 2 Доктора

    0 0 Отговор
    За съжаление и Порше не е това което беше-двуврат спортен автомобил.Сега са на мода разни Панамери и Кайени.
  • 3 Ярослав Станчев

    1 0 Отговор
    Класика е Поршето.
    Сбъднал си е мечтата човека.
  • 4 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Готина кола, не си личи че от ВАГЕН ГРУП!
  • 5 Гошо

    1 0 Отговор
    Най-красивият автомобил,създаван някога!
  • 6 Onq s toqgata

    0 0 Отговор
    Спомням си за Onq s konq, който започна с BMW 316. После го тунингова с табелка 330d, тъй като тракаше и пушеше като дизел "ноф фнос". Междувременно Onq s konq се запалва и по карането на писта и състезанията в с.Трън, а там 316 често изпуска своите води. Това е и един от преходните модели на BMW - класическа визия, но с вече ненадежна техника.
  • 7 Nazy

    1 0 Отговор
    Ма ти знаеш ли сега оня с коня какво бмв има? 12 годишно е ама е като чисто ново понеже му е сменил всички части с нови....😜😜😜
  • 8 Пилот

    0 0 Отговор
    И враи ли гори ли масло?