11 Октомври, 2016 05:30 25 538 21

Как се прави най-новото Audi

  • audi-
  • q5-
  • производство
Как се прави най-новото Audi - 1

Audi е един от малкото автомобилни производители, които обича да излага на показ някои подробности от задкулисния си живот. Преди време специалистите от Инголщат показаха как се прави наточеното купе Audi TT, а сега немската марка пусна видео с детайли от създаването на най-новото си творение Audi Q5.

Audi Q5 2017 е най-новият кросоувър на германците, който прави своята публична премиера по време на протичащото и в момента автомобилно изложение в Париж. Компактното SUV представлява умален вариант на флагмана Q7, като една от особеностите му е наличието на пневматично окачване. В продажба новото Q5 ще постъпи в началото на 2017-а, като базовата му цена ще е 45 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 3 Отговор
    Е не, мерси. 45х.евро за база е доста солено начало, било то и да е с 200кс мотор. При положение, че Каджар е 16х.евро и скоро ще го пуснат с 200кс турбо-бензин за не повече от 20-22х.евро, то Аудито да е чак толкова премиум, че да струва двойно повече? Печелят просто много, дори БМВ и Мерцедес не си слагат такива надценки като Ауди.

    Коментиран от #10

  • 2 Ivan S

    0 0 Отговор
    Много им дръпнати очите на тези германци.

    Коментиран от #6

  • 3 гост до гост

    1 0 Отговор
    съвсем ни си в час щом първо се радваш на само 200 коня мотор и второ на Рено, но то затова има толкова боклукчави рендета на пътя де.
    Това са съвсем различни класи, но ти си карай рендето и си мисли че живееш, ние ще караме аудита....

    Коментиран от #4

  • 4 Тед

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост до гост":

    До 'гост до гост' !

    Значи, който не кара ауди, не живее така ли изглежда живота в твоите очи? Само самодоволна мутра би се изказала така, ти такъв ли си?
  • 5 Николай

    0 0 Отговор
    Аз се чудя защо им падат кутиите,а те жени ги сглобяват
  • 6 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ivan S":

    Дръпнати са,защото завода е в Мексико.То пише във видеото ама няма кой да чете.
  • 7 До 'гост до гост' !

    0 0 Отговор
    Само мутри ли според теб карат БМВ, МБ и Ауди?
    Коментирам просто, че поста ти беше неточен да сравняваш рено с ауди понеже цената била доста по-ниска на реното, без да съобразяваш качеството, класа и да не говорим в кой автомобил какви опции, задвижване и двигатели има и така нататък....разликата е огромна-в смисъл класите са различни, но явно ти не си наясно с това затова ти пожелах да си караш реното и ще си доволен, че си платил по-малко, защото не знаеш какво си изпуснал...

    Коментиран от #8, #9

  • 8 баш батка

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "До 'гост до гост' !":

    Както се казва за всеки влак си има пътници. Едни си мислят ,че рено и алфа са коли а други обратното...Факт е ,че Ауди не правят бусове и баничарки а се концентрират максимално върху важните детайли и лукс.

    Коментиран от #19

  • 9 СИНА

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "До 'гост до гост' !":

    Ауди е най-големия боклук.
    Толкова чупливи,толкова слаби предници.Двигателите им кръгла 0.Няма какво да не им се счупи.Пълни боклуци са аудитата.Да не говорим,че освен здравината,возията на аудито е ужасна.Познавам хора,както с нови така и по-стари аудита,ами да ти кажа,че новите им аудита половината остават без автоматична кутия.
    Това не означава,че Рено правят добри коли.Французите не им е силна страна

    Коментиран от #11

  • 10 abs

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Въпрос на вкус. Но да сравняваш двете марки е нелепо....В никакъв случай не бих дал 15-20 хил. евро за Рено!!!!
  • 11 abs

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "СИНА":

    Изглежда много хора познаваш ти! И то все с аудита. И на мен един приятел ми разказа, че братовчед му познава един, на който брат му има ауди и той така казва......:)))
  • 12 мм84

    0 0 Отговор
    Тотална излагация. Липса на идентичност. Не ми харесва новото поколение на Кю 5. При старите имаше някаква разлика и харизма. А и базова цена от 90 хиляди ...
  • 13 Иво

    0 0 Отговор
    И това ми било "премиум". Шкода, сглобявана в Мексико с друга емблема... Но то си е доказано - колкото "по-лускозна колата", толкова по-голяма печалба за производителя. За мен лично Ауди отдавна поведе в българската класация - колкото по-голям комплексар, толкова по-дебелашко ауди (имам предвид поведе пред БМВ)
  • 14 SPB

    0 0 Отговор
    Уплатненията им ги правим в Ст. Загора, личен съвет- A6 и Q5 не си взимайте ;) Ще прокапе тавана много скоро :D
  • 15 на госта поста

    0 0 Отговор
    Мдаа гроздето нависоко и на всичкото отгоре кисело
  • 16 RedAudi

    0 0 Отговор
    Хахххххаааааааааааа...ей туй българите сме е.ати тъпирите...аудитата мутрите ги карали, чупели се, грозни били...алооооо, това не е статия за избиване на едипов комплекс, психиатъра е с друг адрес...хората си направили трудът да ви информират, те високо е, кисело е...

    Коментиран от #17

  • 17 всички

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "RedAudi":

    си правят труда да се рекламират,знам от достоверен източник преди години новите кю7 имаха много проблеми с елекрониките и го отдавах на сглобката в Словакия!Надявам се мексиканците да смаят света с качество,а дано ама надали...специалистите преди мен спорят за цената все едно утре ще си го купят половината БГ!
  • 18 Юудшуфшуф

    0 0 Отговор
    С удоволствие бих карал новото Q5. Но само докато е в гаранция, или ако е служебно.
  • 19 Батман

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "баш батка":

    Не знам какво да гледам, ето ви един линк от производствена линия на Fiat Ritmo пред далечната 1978 година, като гледам процеса не се различава много https://www.youtube.com/watch?v=j8f3knamPZQ
    А относно коментарите за лукс на баш батка, кое точно е лукса в Q5? Не виждам нищо луксозно в пластмасите които ползват! И относно бусовете и баничарките, незнам дали си наясно но ауди е собственост VW, просто бусовете и баничарките са с емблема VW вместо AUDI, и немога да разбера как Audi може да се сравнява по каквото и да било с коли със задно задвижване! А и ако можеж да ми кажеш нещо революционно което Audi са измислили, че не мога да се сетя за нищо! Дори и прословутото им Audi Quattro, незнам с какво чак толкова е известно като се има в предвид Lancia Delta Integrale колко титли е спечелила, и като се има в предвид, че първият автомобил 4х4 е колкото и да не ти се вярва МОСКВИЧ, и то преди 1960 година!

    Коментиран от #20

  • 20 до Батман

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Батман":

    А ти какво по-различно искаш да видиш в клипа? Води се, че коли правят и Фиат:) А ти сигурно си фен на Ланчия или Фиат за да пишеш такива глупости. Но както коментираха другите приказката за гроздето си е вярна...
  • 21 Трол

    0 0 Отговор
    Аз знам как се прави Аудито! Всичко е формат А8, минава се през преса (като в автоморгите), леко подпиране отзад, отпред, отгоре и ето ти А6 и те така те до най-малкия модел. Иначе сериозно, харесвам визията на Ауди, ама за чисто ново нЕма пари!