Last news in Fakti

14 Октомври, 2016 11:47 13 857 12

Подробности за новия VW Golf

  • volkswagen-
  • golf-
  • vii-
  • рестайлинг
Подробности за новия VW Golf - 1

В началото на следващия месец Volkswagen ще представи нова модификация на седмото поколение на своя бестселър Golf. Според немците рестайлинг версията ще разполага със съществени изменения. На този етап обаче немците не изнасят повече подробности по темата.

Предположенията веднага започнаха. Според непотвърдена информация Golf VII ще получи видоизменена предна част, главен акцент, в която ще са фаровете. Те ще са диодни и ще се предлагат за всички модификации. До този момент подобни светлини бяха налични само за "зелените" Golf GTE и e-Golf.Подробности за новия VW Golf

Холандското издание Autoblog публикува първите снимки на новата версия, но от компанията не са потвърдили, че точно така ще изглежда рестайлинг версията. Най-вероятно обаче именно така ще изглежда модернизирания Golf. Вътре колата ще се сдобие с изцяло дигитално табло, както и с нова мултимедийна система.

Последната се управлява с жестове и беше показана през 2015 година на прототипа Golf R Touch. В моторната гама ще има и 1.5-литров турбо четирицилиндров двигател, който ще замени досегашния 1.4-литров. Ще са налични и агрегати, работещи по цикъла на Аткинсън и Милър, които ще са с мощност 130 и 150 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Max

    0 1 Отговор
    Нищо видоизменено. Поредната ваг-.нска боза. Как италианци, японци и корейци успяват да направят нещо хубаво и различно, а "техническката" нация не може?!

    Коментиран от #3, #5

  • 2 до МАХ

    2 0 Отговор
    Въпрос на маркетингова стратегия, не че не могат. Ама ти щом смяташ че корейските са хубави няма какво повече да обсъжадме......верно различни може и да са ......например Санг Йонг с амного различни )))))))))
  • 3 Георги Симеонов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Max":

    Много ми е интересно къде видя фейслифта че говориш за "видоизменено" да не би да си 3-ти братовчед на някои от акционерите на Volkswagen
  • 4 brave

    0 0 Отговор
    Аз доколкото знам 2017г . излиза Голф 8, ама явно са решили да обновят и 7-цата.
  • 5 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Max":

    Ти пък баш японци и корейци ли даде за пример като "хубаво". За различното съм съгласен,различно грозни са и японските и корейските,ама да кажеш,че са "хубави" е доста несериозно.Само погледни коя да е Тойота и ще видиш всичко друго,но не и хубава кола.Субару от години въртят един и същи дизайн,нямат и милиметър напредък,а Хонда.....странно е там разбирането за дизайн,типично японско.
    Седнал да критикува Фолксваген.

    Коментиран от #9

  • 6 Yamaha

    0 0 Отговор
    Да бе и сигурно бута масло!
  • 7 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    Ние си го знаем, всеки следващ е като предишния.
  • 8 Бургас

    0 0 Отговор
    Нищо ново в голфите от има няма през последните 8 години!
  • 9 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ярослав Станчев":

    Киа специално правят доста красиви автомобили последните години и със големи гаранции, за другите азиатци си прав горе-долу.
  • 10 Мемфис

    0 0 Отговор
    Казват се ГЕРМАНЦИ, немци им викат ушанките, от които препечатвате статиите си!

    Коментиран от #11

  • 11 LION 307

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мемфис":

    Немци или Немачки са ги нарекли славяните защото когато са се срещнали с тези нови варвари те не са знаели да говорят членоразделно. Затова славяните са ги нарекли неми т.е. немачки от там на славянските езици германците се наричат немци.
  • 12 111111

    0 0 Отговор
    S tezi 2 dioda v farovete mnogo prili4a na Angel eyes na BMW