Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 23:30 9 119 7

BMW M4 GTS с интересно време на писта

Една от най класическите френски писти - звучната на български Маникур, е арена на тестовете на Motorsport Magazine и една от редките машини на четири колела ни направи силно впечатление с постижението си там. Подхода на BMW M4 GTS ни хареса още с появата на първите снимки изтекли в мрежата - хардкор машина, направена за постижения и съревнование с много по-мощни и скъпи автомобили, която се доближава значително до титана Porsche GT3 RS. Мощноста от 500 конски сили и 600 нютонметра докара време от 7:28 на Нюрбургринг, но какво ще бъде постижението на нормалната на дължина Маникур?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 2 Отговор
    Така се поддържа имидж за спортен, състезателен дух !
    А не пенсионерско-даймлерски.
  • 2 Димитър Колев

    1 0 Отговор
    Чалгарите и м....лите карат БМВ, истинските успели мъже Мерцедес-Бенц.

    Коментиран от #3, #5, #6

  • 3 Хахо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Димитър Колев":

    Именно!
  • 4 John Gotti не зарежда бензин от Картела

    0 0 Отговор
    Бавареца е нечовек. Японската 4х4 каруца GT-R NISMO с 4-то време.
  • 5 Трифонов

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Димитър Колев":

    Ха, ха, ха... Верно си писал - истински преуспелите мъже - тия над 50, като лъснат отгоре и посивеят силно отстрани, като се сбръчкат почти навсякъде, отпорят един як томбак и никакъв друг кеф не им остане, освен да се кандилкат наляво - надясно, като в лодка - си купуват Мерцедес... а понякога и Тойота Ленд Крузер... Истински преуспелите мъже... демек скучните, беловласи старци, за които е важно колата да не друса, защото има сериозна опасност това да предизвика обратна реакция от вече проблемната простата, подаграта и хемороидните гроздове...
  • 6 те преследва в живота

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Димитър Колев":

    М....лите какво ли не карат? Като ги гледам, минават все повече на бели Мерцедеси...
  • 7 Слика

    1 0 Отговор
    Porsche GT3 RS не е ли с полусликове? Това помага значително против поднасяне на задницата!