26 Октомври, 2016 20:00 23 747 9

Вон Гитин-младши тероризира Каталуния с неговия Mustang RTR

Пилотът, който доказа, че мускулестите автомобили имат своето място в световния дрифт - Вон Гитин-младши, този път е подхванал една от пистите от календара на Формула 1. Пързалянето на толкова големи завои, определено изисква голяма мощност и този Mustang RTR определено е на лимита. Гумите също са важен фактор и след близо километров дрифт са на ръба на възможностите си, като с тази скорост определено не трябва да се достига до края на каучука, защото тогава сцеплението рязко се изгубва и това влияе на контрола. Гитин определено е по-любимия ни пилот ако го сравняваме със съотборника му в Monster Enegry - Кен Блок и неговите клипове, които в повечето случаи са чиста хореография, за разлика от това сурово и неподправено каране, което демонстрира един от шампионите на Formula Drift.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къф

    0 0 Отговор
    кеф

    Коментиран от #2

  • 2 Абе а стига с теа

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Къф":

    изгъзици - иде от г.за, тоест няма логика, кеф или друго смислено нещо, точно това е дрифта, не ме учудва че има почитатели, за.ниците също си имат ниши

    Коментиран от #6

  • 3 Картър

    0 0 Отговор
    Този пуши като Адмирал Кузнецов.
  • 4 190ката

    0 0 Отговор
    С моята 190-ка ги правя по-дълги от тоя умрел мустак!
  • 5 Станчо гъргамела

    0 0 Отговор
    Ако можеш да дрифтиш ще се кефиш и ти!

    Коментиран от #8

  • 6 шмиргела

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абе а стига с теа":

    Абе, пич тури 5 кинта газ на опела па иди се разкарай някъде
  • 7 До Абе а

    0 0 Отговор
    Абе ей ти Ко разбираш от дрифтове хейтар
  • 8 Аз съм горния

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Станчо гъргамела":

    Аз си дрифтя в кенефа, кат съм ял ненакиснат боб дрифтя та се късам, само че не съм тръгнал да правя спорт от газовете си, със сигурност бих намерил почитатели в ю туб само че не смятам че е работа :-)))))
  • 9 Eba4

    0 0 Отговор
    Героите пред компа дали някога в живота си сте имали смелоста и една муха да изгоните от "л...ното си ваше "че и големи пилоти станахте престанете да плюете Жалки сте