1 Ноември, 2016 05:30, обновена 1 Ноември, 2016 11:21 24 450 7

Катастрофите на "Нюрбургринг" за 2016-а, събрани в 12 минути

  • нюрбургринг-
  • катастрофи-
  • сзон 2016
Катастрофите на "Нюрбургринг" за 2016-а, събрани в 12 минути - 1

В края на състезателния сезон, YouTube каналът AA Nordschleife Media пусна едно 12-минутно видео, което традиционно показва най-интересните катастрофи, случили се през годината на "Северната дъга".

Във видеото са събрани само леките катастрофи, в които няма пострадали и щетите са единствено по автомобилите. Любопитно е, че катастрофите тази година са повече от миналогодишните, а това е така, защото администрацията на "Нюрбургринг" отмени ограничението на скоростта на пистата, която важеше за сезон 2015.

Отмяната стана факт заради невъзможността на автомобилните производители да поставят различни рекорди на ринга. Сега ви предлагаме да видите леките катастрофи на "Нюрбургринг" за 2016-а, събрани в 12 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    1 0 Отговор
    Лелеее колко кръшове умират тук а някой ги китосат и айде на горубляне!
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Повечето изгубили контрол над колите са bmw!

    Коментиран от #5

  • 3 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    видяхте ли какво става с БМВ тата всичките са на мантинелата
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Масово БМВ-та се въртят и недозавиват...Нагледно е показано как задното освен за гъзария не става! Същото е положението и при Порше,които влагат изключително много усилия да накарат своето 911 да има добро поведение,колко успешно всеки сам да прецени!
    Тези коли без свойте системи за сигурност и контрол са опасни и неконтролируеми при по-висока скорост и влажна,мокра настилка!
  • 5 пор

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Иконата на БГ селенията е бе ен ве!
  • 6 Компетентен

    1 0 Отговор
    Бавариите с нулево притискане към асфалта. Не мисля че е само от недозавиване а по скоро мозъците които ги карат. Не може да натискаш газта до доло на влизане в такъв завой и да очакваш че задното няма да те изхвърли от завоя..
  • 7 СЕДНИМИНАКУРА

    0 0 Отговор
    Ах Васик, мозъче не втасало...
    От всички коли само Корсата завива хубаво.