16 Ноември, 2016 22:30 8 091 8

Очаквано добра комбинация - NSX и Нюрбургринг

От вчера ни е тръгнало на мечти с букета от Ferrari-та и решихме да продължим. Този път обаче нещата са по-различни - тук комбинацията включва един култов автомобил и една култова писта. Малко от спортните автомобили са създавани под критиката на пилот от Формула 1, а само един единствен е създаден под зоркото око на Аертон Сена - Honda NSX. Новото поколение, никога няма да достигне харизмата на старото въпреки много по-конкурентното ѝ представяне. Не се сещаме и за по-добро място, на което да изпитаме възможностите на NSX от непредвидимия Нюрбургринг. Зад волана е каскадьорът и пилот Фредрик Сорлие, който преди година успя да изпързаля всеки един от завоите на митичната писта със своята Toyota.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 автофен

    1 0 Отговор
    Легендарна кола проектирана в най славните времена докато бяха живи Сойчиро Хонда и Аиртън Сена.
    Дори днес има какво да се научи от нея.
    РЕСПЕКТ !!!

    Коментиран от #2

  • 2 Шматки

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "автофен":

    Така е! И още повече даже,но на мен не ми се пише. Ако е за БМВ или Мерджян статията ще има 46 коментара,ама нали е за пластмасова Хонда за Кво'да пишат.
    ХЕЙ Я МИ КАЖЕТЕ ВАШИТЕ ЛЮБИМИ НЕМСКИ КОЛИ ОТ КАКВО СА НАПРАВЕНИ.Японските са от пластмаса,а немските са от пластмаса + изкуствена кожа и други прекрати матеряли за да взимат на балъците парите.
  • 3 FAKE

    1 0 Отговор
    ГАТИ БОКЛУЦИТЕ....БМВ ГИ ХАПВА ЗА ЗАКУСКА1
  • 4 Десислав Попов

    0 0 Отговор
    Невероятно!!!
    Страхотен автомобил и страхотен пилот!!!
  • 5 Кольо Камиона

    0 0 Отговор
    Уникален автомобил, в ръцете на този пилот просто танцуваше по Ринга, всеки знае че аз имам беемвета в гаража, и затова моля колегите с Е36-ки да не пишат глупости че се излагат.
  • 6 VMORO

    0 0 Отговор
    Etalon!
  • 7

    0 0 Отговор
    Страхотна, летеше като по релси на Ринга, много стабилна евала, опростена пластмасова и гениална, кола за каране!
  • 8

    0 0 Отговор
    Доколкото знам Сена е критикувал колата че каросерията не достатъчно устойчива на усукване по завоите, и от Хонда са го послушали и са усилили допълнително каросерията. Резултата е бил налице, страхотно пътно поведение и добри времена на писта, въпреки и немного голямата мощност на мотора.