26 Ноември, 2016 07:15 6 111 2

Techart положиха ръка и на Porsche 718 Boxster

  • porsche-
  • 718 cayman-
  • techart-
  • тунинг

Известните германски тунери представиха своето предложение за персонализацията на най-малкия модел на Porsche - 718 Cayman. Засегнати са всички най-важни зони за подобрение, като се предлага и кит за повишение на мощноста от 350 на 400 конски сили за S версията с нейния 2.5-литров боксеров турбодвигател, като естествено очакваме скоро да има такова и за 2.0-литровия агрегат с 300 конски сили.

Външното присъствие и аеродинамиката са подобрени с нови предна и задна броня с по-изпъкнал дифузьор, а на капака вече е позиционирано малко антикрило. Въглеродните влакна се забелязват почти навсякъде, но най-отличителния детайл са новите джанти от модела Formula IV, които имат размер от цели 21-инча и определено ни харесват. Автомобилът ще се познава, че пристига отдалеч, благодарение на спортната изпускателна система, която има красиви карбонови накрайници.

Интериорът също е напълно на вашите предпочитания, като основните предложения са богата палитра от нова по-фина кожа, детайли от въглеродни влакна, както и контрастни цветове за подчертаването му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 0 Отговор
    Много добро изпълнение е Porsche-то!
  • 2

    0 0 Отговор
    Взимам го, даже и сток да е, пичеловка си е....