13 Декември, 2016 00:22 9 627 6

Историята на Кен Блок

Епизодите на GoPro Motorsports - Driven, ще ни въвлечат малко по-навътре в историята и ежедневието на един от най-известните пилоти и шоумени - Кен Блок. Тя не започва с рали автомобилите, а с нещо много по-различно - скейтборда. Заедно с приятели той създава най-успешната световна марка за кецове DC Shoes, а автомобилите идват абсолютно натурално, като нова цел, която излиза пред него. Състезанията са в кръвта му, обаче тласъка идва от първия епизод на поредицита Gymkhana, която буквално взриви мрежата с появата си - и всички много добре помним суровото и мощно Subaru, което оставяше дълги следи по изоставеното летище. От тогава, нещата са се развили колосално и базата на марката на Блок събираща всичките му щури проекти - Hoonigan Racing е впечатляваща. Очакваме с нетърпение пускането на поредния епизод, който този път ще включва Hoonicorn-ът му с 1400 конски сили и митичния Пайкс Пийк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чобанов

    7 2 Отговор
    Кен Блок има гей-клубове в САЩ, като самият той обича да работи като сервитьор в тях

    Коментиран от #2

  • 2 некойси

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чобанов":

    Добре, де защо всички успяли и можещи трябва да са обратни?

    Коментиран от #3

  • 3 Чобанов

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "некойси":

    Всъщност не знам дали е обратен ама на неговата възраст се занимава с глупости вредни за хората - да показва на младежите как се дрифти зверски, а после те ако не се убият или осакатят то ще го направят с трети лица - пешеходци , тоест занимава се с абсолютни глупости

    Коментиран от #4, #5

  • 4 sas

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Чобанов":

    Абре Чобанов, това е шоу, в шоу програмите, цирковете, театрите, арените от край време се правят опасни неща, за които трябват специални умения, а и доза лудост, за забава на народа, хората да се радват, така е било и така ще бъде. Но прости кратуни като твоята трудно го осмислят и го приемат буквално. БЗНС вече не са фактор ;)

    Коментиран от #6

  • 5 Ко каза

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Чобанов":

    Чобанов,Чобаноооов...
    Да ти имам логиката...
  • 6 Чобанов

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "sas":

    Я си помисли младежите на 16-17 години които гледат тези изгъзици и си мислят че щом вземат книжка да почнат да го имитират - къде ? по улиците, а може би във вашия квартал ?