15 Декември, 2016 10:34 19 153 17

В Тайван размазаха Lamborghini за назидание

  • lamborghini-
  • murcielago-
  • конфискация-
  • тайван
В Тайван размазаха Lamborghini за назидание - 1

Конфискувано Lamborghini Murcielago SV бе унищожено показно в Тайван, а кадри от бруталната сцена бяха излъчени от местните телевизии за назидание на бъдещи нарушители. Италианската суперкола била спряна за рутинна проверка през 2013 г. и било установено, че регистрационните табели са от седан Ford.

Черното Lambo ведната било отнето в полза на държавата в съответствие с тайванските закони. Собственикът - пилот от гражданската авиация на име Лин - опитал да оспорва решението, но обжалването му било отхвърлено.

Съгласно тайванското законодателство нито една част от конфискуван автомобил не може да бъде продавана. Ето защо злощастното Murcielago било буквално раздробено на парченца, за да послужи като предупреждение срещу други мошеници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    28 7 Отговор
    Разбирам ефекта от конфискацията, но унищожаването на този страхотен автомобил не го разбирам. След като не могат да го продават, поне да го бяха дарили за някоя местна кауза....
  • 2 Кънчо

    21 9 Отговор
    По-важно е назиданието от колкото някакъв предмет, пък било то и ламбо!
    Следващите тарикати ще се замислят поне малко!

    Коментиран от #4

  • 3 Ники

    15 8 Отговор
    Значи вместо да се конфискува и да се продаде на търг ( както е във всяка нормална държава ) Ние го чупим вместо с парите да нахраним гладуващи хора абе и някоя улица да асвалтират или да ги окрадат пак е по добре !!! Евала на тайванското законодателство !!!
  • 4 Ники

    19 9 Отговор

    До коментар #2 от "Кънчо":

    Тука няма назидание те за назидание са ти го взели и ти си навътре с 200 000 $ примерно не с глоба 1000 $ !! То вече е държавна собственост Защо си унищожават активи за толкова пари !!! Щото са прости е отговора !!!

    Коментиран от #14

  • 5 влад

    14 5 Отговор
    Така трябва да се прави. Важен е примера, който се дава. Не се водете само от пари и симпатии.
  • 6 Иван

    9 1 Отговор
    У нас НСО да го е получило безвъзмездно да вози бат ви Бойко Камерън по границата .....
  • 7 Гентацо

    4 7 Отговор
    Теа какви са нещастници....заслужават си показен разстрел.
  • 8 Кобрата

    9 10 Отговор
    Тези са пълни некадърници, да си променят тъпия закон и да ги продават конфискуваните коли по-евтино, така хем ще влязат пари в държавната хазна, хем някой ще и се радва на колата...балъци
    Каква вина е имала тази кола, че е попаднала в ръцете на бо*лук...
  • 9 Минко

    10 8 Отговор
    Тъпия Ганчо пак не схваща идеята на по-напредналите цивилизации!
    Това се прави с цел да стресира тези, които ще се опитват да нарушават закона!
    Мислите ли, че в Тайван са опрели за 200 хиляди да си оправят пътищата?

    Коментиран от #12

  • 10 НаМетенотоСерем

    5 5 Отговор
    Защо за назидание, тия дето я разрушиха, не ги накарат да побачкат в заводите където ги правят тези коли докато не произведат същата?
  • 11 Smok

    5 7 Отговор
    Назиданието защото си е купил оригинално Ламбо, а не китайското менте, затова го наказват

    Коментиран от #13

  • 12 Кобрата

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "Минко":

    Тоя дето си е купил такова Lambo мислиш ли, че ще се уплаши, той такива коли може да си купи още 10, а не 1-на...
    Щял да се стресира...тези ги разправяй на баба си
    Има хора не си знаят парите, пука им за една кола...
  • 13 Чичу Ади

    1 3 Отговор

    До коментар #11 от "Smok":

    Какво оригинално Ламбо бе? Никой ли не вижда, че това е Форд, преоблечен като Ламбо. Кое е това Мурсиелаго СВ с такива смешни 17" джанти??? Тоя грапер грапер го разопакова като кофичка от кисело мляко. Едно Ламбо, което е проектирано да вдига 330+, не е изградено от панели като едно Мондео, а е цял монокок, който закачен за коя дае точка ще повдигне цялата кола. Ама от къде да го знае пенисът Кънчо, жабата Кобра и сие, когато те повече от Дачия Логан или Лада Калина не са и сънували.
  • 14 тошибиян

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ники":

    не са прости а да не го земе некой наш 4овек за 1000 долара за тва го 4упат
  • 15 ццдфжд

    4 0 Отговор
    Хаха - ами ето как се пазят хората(е китайците) от корупция. Какво значи да го съхраним? Защото е рядко. Ами нали именно тук се появяват изключения и пари под масата. Така живеят хората - с чиста съвест. Просто точно това Ламбо не е имало късмет - какво да се прави. И Джокондата да е - пак по-добре да се унищожи и да бъде 'ничия'. Хората е пазят сами от себе си бе.
  • 16 656

    4 1 Отговор
    Сърцето ме заболя, това е нечовешко
  • 17 Пепката

    6 0 Отговор
    В Тайван няма гладни, дето да нахранят с тъпото ламбо ... тариката, за когото казвате, че като има пари ще си купи още няколко такива - и още няколкото ще ги смачкат ако не спазва правилата. Там не е като в Абсурдистан - като караш Ламбо да не смеят да ти кажат, че си в нарушение. С други думи - добре дошли в света, където правилата се спазват