Last news in Fakti

5 Януари, 2017 13:39 32 197 66

Център за градска арогантност

  • канцер

Или има ли "паяци" и "скоби" за мародерите от "Синя зона"?

Център за градска арогантност - 1

Общината в София ежегодно прибира приходи от "Синя зона" и "Зелена зона" в размер на близо 15 млн. лева и в това няма нищо лошо. Ако искаме чист град, ще плащаме. Ако тези приходи намалеят, това ще означава, че и нарушенията са намалели. Такава е логиката.

Но има едно голямо НО!

На всички е известно, че в родните наказателни паркинги рядко влиза кола, по-скъпа от 20 000 лева. Най-честите посетители са автомобили, чиято пазарна цена варира в диапазона 5 000 - 10 000 лв, тоест това са автомобили на обикновените граждани, плащащи редовно своите данъци.

Същото важи и за т.нар. "скоби". Те са още по-нелогични, защото докато с репатриращите машини неправилно спрелите автомобили се отстраняват, скобите служат само и единствено за пълнене на общинската хазна.

Не ни разбирайте погрешно. Поради свръхнатоварения трафик в столицата такива зони са наложителни, но при служителите от "Център за градска мобилност" определено трябва да има коренно различен подбор.

Голяма част от служителите със светлоотразителни жилетки са неграмотни и груби и в пъти превишават дадените им от общината права. Те не са запознати с елементарни нормативни уредби, държат се нагло и не се легитимират.

Център за градска арогантност

Да не говорим, че служителите от "Чистотата" изглеждат значително по-спретнати и чисти, но това съвсем не е най-важното. По-любопитното е, че служителите на бившата фирма "Паркинги и гаражи" са крайно невъзпитани и арогантни.

Конкретният случай

Действието, на което станахме свидетели, се развива в центъра на София, където важи т.нар. "Зелена зона". Лицето К.С. (умишлено премълчаваме името и не показваме рег. номер на автомобила) паркира колата си (средностатистически автомобил) и попълва талон, който е закупил от служител на "Център за градска мобилност", само преди две минути. Поставя го на видно място в автомобила, пред очите на служителя. Нарушението му е, че пропуска да изтрие едно от полетата. Нарушението си е нарушение.

Точно две минути по-късно
получава SMS и вижда как въпросните служители с мръсни светлоотразителни жилетки вече поставят скобата.

Човекът се извинява и уверява, че на секундата ще попълни прилежно талона, но разбиране естествено няма. Следва обаче арогантно поведение от лица, на които баджовете им са толкова изтъркани, че е невъзможно човек да прочете дори името им. Естествено, не се легитимират, пушейки цигари и показващи абсолютно пренебрежително отношение. Вижте ги добре как изглеждат.Център за градска арогантност

Ние в никакъв случай не оспорваме нарушението, но се питаме: Няма ли поне малко култура? За разбиране не смеем и да мислим. Когато става дума за нарушение, разиграло се пред очите на въпросните служители и то очевидно е без умисъл, тогава е редно да питаме.

И понеже въпросните служители едва ли могат да ни дадат какъвто и да бил адекватен отговор, отправяме въпроса публично към госпожа Фандъкова. Г-жо кмет на столицата, такива ли са служителите на подобни структури в големите градове в останалата част на Европейския съюз, в който уж се намираме и ние?

Поне ги научете да дават смислени отговори за наредбата, а не да се държат като мутри от 90-те години. И да си подновят баджовете. Пари за това със сигурност има. Другото означава, че умишлено си крият имената. И естествено, да знаят какво пише на финансовия бон за глобата. Да не говорим, че трябва да научат наредбата и нагледно да я обясняват на гражданите. Иначе, същите тези граждани ще сложат "скоби" на тази наглост, а европейските стандарти пак ще си останат на хартия.Център за градска арогантност

Център за градска арогантност

Публикувано във факти.бг:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците и КАНЦЕРИТЕ* по българските улици!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка, живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караиванов

    125 9 Отговор
    Евала, повече такива материали трябва за изедниците от паркинги и гаражи
  • 2 Пострадал

    113 8 Отговор
    Тези ги избират по арогантност! Каква култура от тези?
  • 3 Веско

    117 9 Отговор
    Две торби с л..на и мръсни жилетки!
  • 4 Мария

    65 4 Отговор
    Тези зони дали са съобразени със Закона за пътищата? А въпросните служители ги надъхват да бъдат такива
  • 5 jambazina

    49 87 Отговор
    Абе вие нормални ли сте, манекенки на визаж ли искате да слагат скобите? А ние клиентите на зоната да не сме свръх интелигентни и възпитани, а? Нали половината глобени тръгвот да се държат като мутри и реват че са спрели за малко и затва не платили и ала бала. Аре умните и красивите да надяват жилетките и да почват работа към паркингите.

    Коментиран от #9

  • 6 МаКаТа

    71 16 Отговор
    Мухахаха, само така. Бой по канчетата на тъпите обирджии от градска мобилност. Много добре сте ги наредили. Поздравления. Бих пребил един такъв с жилетка с голям кеф.
  • 7 erdal

    38 4 Отговор
    ZA TEZ DEBELITE FITNES NQMA LIBE.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Веселин

    43 31 Отговор

    До коментар #5 от "jambazina":

    Отдалеч си личи герберасткия трол...
  • 10 Калоян

    75 8 Отговор
    Тез двамцата и всичките им колеги да дойдат на село да копаят, а не да чакат само някой като мен от провинцията да стъпи в софето и да го закопчаят. Пълни плужеци са тез, но добре сте ги подредили.
  • 11 Гоуст

    49 4 Отговор
    Това е така. Келемета са. Страх ги е да слагат скоби на скъпи коли пък камо ли да вдигнат кола с паяк за 150 хил. В наща мутренска Държава вие бихте ли посмяли?
    А относно билета: отзад е написано, че при неправилно изтриване, билетът е невалиден.Хората са дошли и са видели невалиден билет. Аз също съм плащал глоба за неправилно изпратен СМС.
    Това е от типа, както е написал jambazina, за пет минути, дай да коригирам, дай такова...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ицо

    34 5 Отговор

    До коментар #12 от "Гоуст":

    Дори и така да е, той поне може да изкаже публично и нашето мнение, или поне това на трезвомислещите средностатистически българи. Поздравления за автора

    Коментиран от #15

  • 14 Светлана

    38 1 Отговор
    Много добре,и аз съм писала но какво от това ,защото гражданина
    е безсилен убедих се в това и само ще си пишем и ще ни тъпчат и не виждам светлина в тунела
    Колега до като си пишеше вторият смс стоейки до паркираната кола му сложиха скоба ,защото минали 10 секунди ,аз се паркирах на място където на картата няма улица в локва и ми сложиха скоба като казаха какво от това че не е улица и т.н
  • 15 Гоуст

    14 41 Отговор

    До коментар #13 от "Ицо":

    И какво са виновни градска мобилност, че са дошли и са видели неправилно попълнен талон и са сложили скоба, а човека казал, чакай малко бе, дай да изтрия още едно поле. Каква вина имат?

    И автора искат да му декларират и изрицитирват наредби. За това тея хора са в градска мобилност, защото нямат интелект за повече... или то май наистина си трябва акъл, за да се досетиш
  • 16 човекажелязо

    64 2 Отговор
    скобите се отстранява с шестограм номер 6 носете си по един в колата
  • 17 народътшизофреник

    33 3 Отговор
    ЦГМ е зловредна, криминална, паралеглна направо ъндерграунд структура в редиците на черната (НЕ сивата икономика).
    Търпете бе .. овцата си е затова да я стрижат за вълна, за мляко хахха...а като поодъртее за месо :)
  • 18 Бай оня

    41 1 Отговор
    При тази безработица толкова ли не могат да назначат там по-интелигентни хора,които да са любезни с хората и да знаят наредбите иправилниците.Тези от пръв поглед личи,че пращят от "интелигентност".На всичкото отгоре този дърт плондер е с цигара през работно време-за това ли му плащат?Такива като тези веднага да се гонят.Но следващите да не се избират като тях,защото аз не плащам данъци ,за да храня такива.Ако съм сбъркал нека бъдат любезни с мен и компетентно да ми обяснят грешката.Успех на Фандъкова с тъпанари като тези.
  • 19 Тошибиян

    24 6 Отговор
    Значи купете си мощтна електрошокова палка но не от ефтините и като стане нещо подобно за 2 секунди го сваляш на земята и си тръгваш тази палка ще има широк спектър от приложения и деистваите без никакво предупреждение където и да го приложиш в тялото ефектът е моментален и трае шокът от това поне 5 мин...може да се ползва за контролите в градския тея от сините зони и разни други навлеци и натрапници
  • 20 ДибилчоИлчев

    29 4 Отговор
    Центъра за Градска Дебилност отдавна работи по тоя начин. По ужасното от външния вид и държанието на тия примати са заплатите им, които са арогантно високи за простите им задължения.
  • 21 Ревизор

    25 2 Отговор
    Айде малко прозрачност тогава. Какви са заплатите на тези? какви са надбавките? какво допълнително материално стимулиране получават и защо?
  • 22 онзи

    25 0 Отговор
    В Плевен са по-зле там ако спреш и си в колата ако не си платиш те заплашват с саморазправа.Без жилетки и баджове диви и криви.
  • 23 Стефчо

    26 7 Отговор
    Що софиянци не протестират срещу тях и не само ами билетчето на градският транспорт от 1 лев на 1,6 лева увеличение с 60 %, ами да не говорим пък за винетките. Някой да е протестирал, не. Но виж за сметка на това пък срещу орешарски протести с месеци имаше. Изводът какъв е платени протести, когато някой има силен интерес към власта а не от интереса на хората, ама сами сме си виновни като се продаваме за 25-30 лв. (толкова са давали на протестиращите). А Сега протести няма въпреки че се гаврят с хората, някой да е протестирал срещу злоупотребите на тези от ЦГМ, ами пък срещу цената на билетчето, а за винетките. Но сегакато няма кой да дава 25-30 лв. ей за това ще ни мачкат тия. Само вижте румунците и гърците протести до дупка.
  • 24 Гоуст

    17 3 Отговор
    А някой питал ли се е къде отиват парите от приходите и че голяма част се изнася в чужбина
  • 25 alf

    36 5 Отговор
    Никой няма право да ти пипа колата според конституцията на РБългария. осъждал съм ЦГМ два пъти за по 3000 лв

    Чл. 17.
    (1) Правото на собственост и на наследяване се гарантира и защитава от закона.
    (2) Собствеността е частна и публична.
    (3) Частната собственост е неприкосновена.

    Коментиран от #38

  • 26 алф

    21 4 Отговор
    с две думи ЦГМ ми даде 6000 лв от вашите пари граждани мой
  • 27 Гост 66

    11 1 Отговор
    ТупанЕ !
  • 28 Башгост

    30 5 Отговор
    Спомням си преди време, паркирах автомобилът си пред входа, където живея, района е зелена зона. Качих се до вкъщи да оставя багаж - всичко на всичко 5, максимум 6 минути.
    Връщам се при колата и виждам скоба, кога са я монтирали, кога са изчезнали, кога са разбрали, че не съм платил - остава загадка!

    Имаше два други автомобила, по-скъпи, паркирах между тях.

    Когато се обадих, за да се явят и да свалят скобата, снимах с телефона.
    Служителите на ЦГМобилност, бяха като наср-ни, не можаха да отговорят на въпроса, как така точно моя автовмобил заключиха за 5 минути, а не другите два между които бях паркирал.

    Със сигурност скъпи МПС - не смеят да закачат, да не говорим, че скъпи коли стоят по цял ден на инвалидни места - при максимално разрешен престой от 4 ЧАСА!?
  • 29 Невена Каварова

    13 5 Отговор
    За не платено паркиране в синя и зелена зони по добре да се лишават от книжка шофьорите за примерно месец. Тогава всички ще са изрядни и няма да има нужда от цяла армия служители в ЦГМ. На някой явно му е по добре да прибират глоби и изопщо не се стараят да решат проблема .По лесно е да се събират парички....
  • 30 шофьор

    22 4 Отговор
    Аз съм шофьор на баровец. Два пъти ме закопчават за сгрешен смс, вместо нула пиша буквата о... Колата е 2015г и струва в магазина 197000 лева. Не е като да се притесняват от цената :)

    Коментиран от #32

  • 31 Гост

    19 9 Отговор
    Затова са тези полета в талона за да не се повторно.ПускашSMS и готово или пък ходиш пеша и не търсиш място за паркиране.След като си сгафил плащаш и не мърмориш.В магазина даваш пари и получаваш и при тях е същото,плащаш паркираш не плащаш скоба.
  • 32 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #30 от "шофьор":

    има прекрасни прилоения за мобилен телефон, чрез които можете да избегнете подобна грешка.
  • 33 Гого

    21 16 Отговор
    Като искате да сте Софийски селяни и да живеете в гетото ще си плащате иначе довиждане

    Коментиран от #37

  • 34 деба

    16 17 Отговор
    да ти имам проблема. егати безпобезната статия. още си спомням каква африканска столица бяхме преди да въведат синята и зелената зона, колите се катереха по оградите даже. едва след като ги въведоха стана нормално движението в софия. ти какво искаш, всеки служител на паяка да е задължитено с докторска титла по ядрена физика ли от Харвард, а?
  • 35 Ранко

    15 7 Отговор
    Не са попаднали на човек да им натроши старите кокаля,и да не стават за нищо повече.Затова се ерчат...Това са бивщи ченгета със самочувствие.
  • 36 Edi koj

    13 4 Отговор
    И как като плащаме за синя и зелена Зона градът става по чист.е Важно е да се плаща
  • 37 народътшизофреник

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "Гого":

    Какво общо има дали си от София или не? .. като се има предвид, че ни е..т всички.
  • 38 пострадал

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "alf":

    Извинявай но на конституцията ли се позова когато ги осъди и колко време ти трябваше за да го направиш?
  • 39 КОКО

    12 0 Отговор
    София мамо София,България мамооооо България

    "До Чикаго и назад" е писано по действителен случай и нищо не се е променило от тогава,даже се е задълбочило.......
  • 40 kkk

    9 3 Отговор
    не мога да си обясня кой е сложил минуси на първите три коментара ??обзалагам се че не е българин

    Коментиран от #41

  • 41 Наско

    8 5 Отговор

    До коментар #40 от "kkk":

    Гербераст какъв друг.
  • 42 Трупан

    11 0 Отговор
    Не ми показвайте тия нещастници. Покажете началника им! Вижте го и питайте за отчисленията. Айде да го видим знае ли наредбата и какви нареждания дава на тия нещастници, които бавно и полека са се превърнали в долни мутри. Главната мутра покажете.
  • 43 гост Яни

    12 0 Отговор
    имам снимки на служител на паркинги и гаражи как си паркирва колата на тротоара пращам ги на НОВА ТЕлевизия но никой не ги отразява

    Коментиран от #44

  • 44 asan

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "гост Яни":

    to i v drugite gradove e sashtoto , skoro byah vav V Tarnovo kato gost v toya grad si poluchih skobata nepravomerno bez da se predstavyat, i da ne odgovaryat na vaprosite mi
  • 45 bai hyi

    3 3 Отговор
    Карам кола за 30000 лева и имаше 1 единствен път , в който ЗАБРАВИХ да платя за зелена зона и ми сложиха скоба за 20 мин извън колата. Но това сигурно е изключение. Не би било възмоно тая статия да е въздух под налягане...

    Коментиран от #49

  • 46 аСДФГХЙКЛ;

    16 0 Отговор
    едно трябва да разбереме всички и то е: ОСВЕН ЗАДЪЛЖЕНИЯ ИМАМЕ И ПРАВА!!!! сещайте се и реагирайте адекватно,а тия верно са нагли и прости,ама то софия се напълни с неграмотни селяни които са готови на всичко само и само да са тук а не на село,,,това е другия болен въпрос,,,,
  • 47 БРО

    16 4 Отговор
    акумулаторния флекс реже скобата за 20 секунди
  • 48 МАРШ НА СЕЛЯЦИТЕ

    15 9 Отговор
    КОГАТО СИ В МАГАЗИНА И ПИШЕ ЧЕ СТРУВА ЕДНО НЕЩО 2ЛВ., КОЛО ДАВАШ НА КАСАТА ИЛИ СИ ТРЪГВАШ И ПОСЛЕ СЕ ОБЕСНЯВАШ...ЗАОН И ПРАВИЛНИК ИМА ТОЧКА,КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ОБРАТНО НА СЕЛО,Е ТОГАВА ДА ВИДИТЕ КОООООЛКО МНОГО МЕСТА ЩЕ ИМА ,,,,,СЕЛЯНИТЕ РОПТАЯТ НО СЕДАТ ТУКА НАЛИ,ЦЕЛИ КВАРТАЛИ СА ОТ МИЕКАЩИ ИНДИВИДИ,
  • 49 ПИСНА МИ

    10 2 Отговор

    До коментар #45 от "bai hyi":

    Става въпрос за това ,че уж всички тези зони се правят за наше удобство,а се получава – поредния мръсен рекет за обикновения човек,който няма шофьор,няма спец.пропуск или връзки за инвалиден талон.Избираме си управленци които са много далеч от реалността.БОЙ ПО КАНЧЕТО И РЕФЕРЕНДУМИ ДО ДУПКА.
  • 50 555

    12 3 Отговор
    Каква култура искате от бивши ченгета....Злобно като ченге Злобно и като пенсионер
  • 51 Алекс

    8 4 Отговор
    В Исландия няма такива неща. Направено е по най-елементарния начин- с автомати на всеки ъгъл. Пускаш монета и получаваш изпечатано билетче което го слагаш на прозореца.

    Не гониш жилеткаджия през 2 пресечки за талончета молейки се да не минат скобаджийте.
    Не се презапасяваш с тестета и не "затваряш" пари излишно.
    Не те таксуват оператори мародери с абсурдни договори които ги има само в БГ.
    Не се чудиш какво първо да направиш- да свалиш едногодишното си бебе в студа или да мислиш за зоната. Така ми сложиха последната скоба.
  • 52 смах

    9 4 Отговор
    Преди 1 година ми сложиха скоба, така се ядосах понеже спрях за 3 минути... такъв шамар ударих на единия скобар че му паднаха очилата, дъвката и цигарата :)))
  • 53 Васил

    7 5 Отговор
    ЦГМ е частно дружество. Когато от "Будапеща 16" отидат на проверка на "Будапеща 17" може би ще се оправят всички брънки с парите на данъкоплатците! :)
  • 54 НСА випуск 2002

    8 6 Отговор
    Дотук имам 29 дела за побой - бивш национал съм по гребане (чакам само да ми кажат "копче")
    Глупостите дето съм ги правил през студентския си живот в НСА (ВИФ) всички приключиха по давност (12 дела-бях охрана в Цецо Спасов, Клуб 33, Кампионе и Джим Бийм) след 7 години.
    Сега имам 9 дела заради които се връщам в БГ заради призовки.
    3 от тях приключиха по давност още 4 чакам тази година да приключат и 2 догодина, познайте колко жилетки трепах (че ходят и по 3-ма)...
    Другите дела са лични и не ми се говори, обаче жилетките са най-сладкото нещо, което скимти най-жално!
    Това наистина са бивши ченгели, дето са стояли на хранилка и си мислят, че жилетката ще ги спаси от езика им, дето си е останал със самочувствието от пагоните!!!
    В България няма как да бъдеш човек щом си сред такива твари!
    За тея си трябва трепанье!
    Поддържам идеята за саморазправа на място и се радвам, че има сайтове и журналисти, които повдигат проблема!
    Съгласен съм да си платя всяка глоба ако получавам кулртурно обяснение и ме убеждават с аргументи, обаче ако ми изсипят една камара псувни за сношение с майка ми - еми яла ми видиш отблизо пръстена!...
  • 55 Селянина с колелото

    6 4 Отговор
    Лично аз ще му навра на тоя дебелия скобата в Г..ъ, а след това ще го метна на топло в близката кофа, да не замръзне човека все пак е зима. А дали като го хвана за въшкарника няма да си каже името сам няма какво да му чета табелата отпред, мършата си е мърша, защо да смърди на улицата, добре ще му е в кофата при колегите на по ракия!
  • 56 Гост

    8 4 Отговор
    Само бой и всичко се оправя от собствен опит ви го казвам
  • 57 ЛУДИЯ

    7 3 Отговор
    тия от градска мобилнос /паркинги и гаражи /трябва само да ги бият и е.....т
  • 58 гощо

    4 4 Отговор
    Не хабете клавиетура да ги обсъждате!!! Тези господ ще ги накаже!!!!!

    Коментиран от #59

  • 59 БАИ ХОИ

    3 4 Отговор

    До коментар #58 от "гощо":

    НЕ САМО БОИ А И ЯК С--С СЪС СРЪБСКА МУЗИКА ЗА ТИЯ ВАМПИРИ .КРАВОПИЦИ БЕЗ ДУШНИ КЪРЛЕЖИ А ЗА УПРАВАТА И ЕДИН ГОЛЯМ И ЗДРАВ БАИ Х-------
  • 60 Йото Йотов

    7 3 Отговор
    Моят въпрос Е : ЗАЩО Столична Община не строи покрити паркинги на етажи със тези 15 милиона. Каквито има в цяла Европа ? ??
  • 61 Рая

    3 3 Отговор
    Тия копои вместо да тормозят човека са д-л-ъ-ж-н-и да му съдействат и да му обясняват как правилно да си попълни талона.
  • 62 зиги

    2 2 Отговор
    Трябва да се назначават хора с висше образование и поне владеещи два езика , също с костюми да се покланят пред нарушителите да им се извинят и да ги помолят да спазват закона ! Когато трябва да плащаме глоби все някой друг ни е виновен , кога заради лош вид , кога за недружелюбно отношение . Ние сме винаги прави . Същото и във гр. транспорт , ама аз сега се качих и не съм си дупчил билета , ама вие се държите грубо с мен .Само и само да не си плати глобата завалията. Щом си нарушил- плащай и да ти е за обица . Толкова просто .
  • 63 До НСА

    1 1 Отговор
    Ко ми са фалиш бе гребчо ела у Пернико да едеш винкело ше забраиш от де се сяда у лодката

    Коментиран от #64

  • 64 ДЕПУТАТ

    0 1 Отговор

    До коментар #63 от "До НСА":

    ТОЗИ ЕДИНИЯТ КАКЪВ ТУМБАК ИМА , НЕ Е ИСТИНА !!!
    ТОЛКОВА СЕ Е НАХРАНИЛ ГОРКИЯ , ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ТЕЯ ДЪРЖАВНИЦИ , ДЕПУТАТИ .........................И ТЕМ ПОДОБНИ ХЛЕБАРКИ
  • 65 Фандък

    0 1 Отговор
    Законен начин за грабене на народа. Скоро ще въведат такса дишане, бъдете сигурни.
  • 66 Никола

    0 0 Отговор
    Днес си закупих билет за 2 часа синя зона, което ми бе изтрито, от служителка на гръцка мобилнлст, уж както трябва за време дата година. Доверпиво го поставих на таблото на предното стъкло и влязох в ВМА Излизайки след 39 минути, виждам, че на колата ми има скоба. След любезно запитване на служителката какво се случва и защо имам скоба ми отговори. Господине не знм обадете се на нашия телефон и попитайте за екип. Намерих екипа им. Идвайки на до колата те ми казват. Господине не сте попълнил дата правилно. Аз съм в шаш. Казва платете си 30 лв глоба и ви я сваляме. Категорично казах викнете вашата служителка и я питайте кой попълни попълни билета. Тя отказа да дойде и да говори с тях. Това е безобразие но смисъла да се карам е излишен.