Last news in Fakti

8 Януари, 2017 07:15 18 978 5

Maserati-то на Лионел Меси се продава

Освен един от най-добрите и любими футболисти на планетата Лионел Меси се оказва и голям фен на машините на четири колела. Преди време той закупува един италиански колос с феноменален звук, който в момента е обявен за продажба в немското mobile.

Maserati GranTurismo MC Stradale не е нито най-бързия, нито най-внушителния автомобил, но въпреки това е впечатляващ. Отличителният класически италиански дизайн в комплект с атмосферния 4.7-литров V8, който издава звуци способни да направят и най-бездушния човек във фен на автомобилите са две неща създаващи харизма, която трудно може да бъде постигната.

Оригинално автомобилът излиза в белия цвят Bianco Eldorado, но следващия собственик решава да действа по-разкрепостено и италианската машина ива преоблечена в черен мат, но интериора остава незасегнат. В момента той се продава на цена от 119,900 евро, което е значетелно близо до продажната цена от завода или 157,787 евро, а на километража са изписани цифрите 46000, което хич не е малко, но подобни автомобили с история, променят цената си само във възходяща посока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    9 4 Отговор
    Колата не е лоша, исканата цената е малко висока в сравнение с тази на нов автомобил, но 46 000км не са чак толкова много, те в България се карат коли по на половин милион км и нагоре, така, че 46 000 са нищо!
  • 2 Питона

    6 2 Отговор
    46 000км за такава кола е нищо! Тоя двигател няма да се умори скоро време!
  • 3 Audi killer

    7 5 Отговор
    Нищо не разбирате от масератти тази кола има много як звук при режим спорт и за това основно я пържат на място и й разказват играта а километрите са точно на време за смяна на съединител което възлиза около 10 000евро.
  • 4 Miti

    2 4 Отговор
    Az tazi kola sam q vijdal vav orginalniq si bql cvqt daje imam snimki vav barcelona :)
  • 5 Марио

    1 0 Отговор
    На тази кола оригиналния цвят е бил бял.Даже го пише в обявата.На хубава цена я продават.