18 Януари, 2017 17:12 6 799 7

Дизелов Stinger за Европа

  • kia-
  • stinger
Дизелов Stinger за Европа - 1

Kia обяви европейските спецификации на новото си купе с четири врати. Освен с бензинови двигатели с обем 2.0 и 3.3 литра на Стария континент Stinger ще се предлага с 2.2-литровия дизел на Sorento.

Дизелов Stinger за Европа

Нафтовият мотор развива 200 к.с. и 440 Нм между 1 750 и 2 750 об/мин. В съчетание с осемстепенна автоматична трансмисия тази мощност ще бъде достатъчна за ускорение от 0 до 100 км/ч за 8.5 секунди и максимална скорост 255 к.с.

Дизелов Stinger за Европа

Дизеловият Stinger ще се различава от бензиновите версии по задните спирачки с плътни вместо вентилирани дискове и 17-цоловите джанти. Колелата на модификациите, оборудвани с 2.0-литровия Theta II (225 к.с.) и 3.3-литровия V6 Lambda II (365 к.с.), ще бъдат 18- и 19-цолови.

Дизелов Stinger за Европа


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 errorr

    1 34 Отговор
    Кия да си пие ракия защото са смешници Моят голф 4 е 100 пъти ко добър от тези бъчви такива ги ям за закуска срам и позор Голф 4 е №1 колеги и колежки !!!
  • 2 мъжкар

    22 1 Отговор
    Аве ходи се скрий някъде с тоя дрънгел Голф.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 errorr

    6 11 Отговор
    Май вие ще излезете селянчетата тази марка е едно малко злато което не всеки може да осъзнае че кара тя е добро попълнение в почти всяка 3 та къща с изключение в Перник където е в всяка къща та мисълта ми беше вярна кола за тинейджъри зрели семейни и стари хора ят ви е че тази немска машинка още върви нали и само я оплювате само ще кажа кучетата лаят голфа си върви

    Коментиран от #6

  • 5 Име (Като гост)

    3 1 Отговор
    Според мен Задницата е комбинация между Джулия и Талисман, иначе красива колица 👌
  • 6 ПТЧ

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "errorr":

    много ме е " яТ " , че има такива като теб !

    Коментиран от #7

  • 7 errorr

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ПТЧ":

    Много ме е ЯТ че има и като теб !!!