26 Януари, 2017 11:45 12 140 21

УАЗ патентова SUV

  • уаз-
  • 3170-
  • patriot
УАЗ патентова SUV - 1

Изображения на автомобил с повишена проходимост, регистрирани неотдавна в руското патентно ведомство, показват как най-вероятно ще изглежда първият кросоувър на УАЗ. В съпътстващата документация не се споменава марката на автомобила, но автор на проекта е Андрей Сухановски, който е главен дизайнер на Уляновския автомобилен завод от 2014 г.

УАЗ патентова SUV

За бъдещо SUV на УАЗ с името 3170 се заговори през лятото на миналата година. Според циркулиращите из руските медии данни 4.6-метровият кросоувър ще има самоносеща каросерия, постоянно задвижване на четирите колела и напълно независимо окачване, а под предния капак ще се монтира 2.5-литров атмосферен двигател с мощност 150 к.с. или 2.3-литров турбомотор със 170 коня.

УАЗ патентова SUV

Премиерата на новата УАЗ-ка е насрочена за 2020 г. По неофициална информация обаче работата по 3170 е преустановена, тъй като усилията на конструкторите са насочени изцяло върху модернизацията на Patriot.

УАЗ патентова SUV

УАЗ патентова SUV

УАЗ патентова SUV

УАЗ патентова SUV


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    29 16 Отговор
    Добре изглежда, остава и качеството да е на ниво и ще се продава много добре
  • 2 Лъчо

    25 19 Отговор
    Струва си. Русското пълноприводно е надеждно. Двигателят е достатъчно мощен. Прилича на Тойота Рав 4. Купето е обемно, това е един добър СУВ. Въпроса е вече в цената и можеш ли си го позволи?

    Коментиран от #16

  • 3 ссс

    24 10 Отговор
    Към 2025г. може и да излезе новата УАЗ-ка само, че до тогава ще остарее ужасно и сигурно вече улиците ще са пълни с електрически автомобили, а може би, даже и с хвърчащи.
  • 4 сувер

    20 6 Отговор
    пълни глупости :)
  • 5 Косьо Босьо

    10 7 Отговор
    УАЗ патентовал СУВ ! Само на мен ли ми се струва , особенно ако го гледаш от страни , че е близнак на новия Нисан Х трейл ?
  • 6 БМВ

    17 6 Отговор
    Горе долу има вид сега остава и да го направят да не се разпада в движение.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Евлампи

    15 4 Отговор
    Ще патентоваш СУВ? Какво патентова. Че има 4 гуми и кормило? Пак без аналог.
  • 9 Драйвър

    18 9 Отговор
    По стара съветска традиция руснаците продължават да патентоват чуждия интелектуален труд за свой!Това адски прилича на новата Киа Спортидж и Хюндай Туксон,най вероятно и двигателите са крадени,но като се има предвид руското качество си представям какъв трошляк ще е!Добрата новина тук е ,че на руските реплики не им дават Евро съртефикат(тъй като визуално може да приличат на нещо,но на технологично ниво са по зле и от китайците) и за щастие няма да се продават в Европа.
  • 10 дялано в ссср

    8 5 Отговор
    Прилича на Мазда и на Шевролет, но, както и да е, по рано от 20 години едва ли ще види бял свят, при руските алкохолици това си е традиция.
  • 11 6666

    6 1 Отговор
    Показват, как НАЙ ВЕРОЯТНО ще изглежда кросоувър на УАЗ.Примиерата е за 2020г, обаче работата е преустановена заради моденизацията на Patriot. Не разбрах само ,ще я има или не ,"новата" разработка на УАЗ.
  • 12 Дядо поп

    3 2 Отговор
    УАЗ 469 здравата рама го спасява от разпадане,като му се
    понатрупат годинки и купето изгние.А за този със
    самоносеща конструкция,ако не е обработена подходящо не
    бих заложил освен ако цената не е ,като на Лада Нива.
  • 13 мъжкар

    1 0 Отговор
    Това ми прилича на лексус или рено някаква странна смесица в дизайна.Общо взето нищо особено.
  • 14 бай Иван кондурджията

    7 4 Отговор
    Това прилича на рисунка от научнофантастичен роман писан през 1970 г. Като се съчетае с прочутото "руско" качество само малоумен би си го купил.Платените и безплатни русофили не ги слушайте ха ха(

    Коментиран от #15

  • 15 китайче

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "бай Иван кондурджията":

    Май много те е яд
  • 16 каПутин

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Лъчо":

    .....двигателя Е достатъчно мощен....купето Е обемно...това Е добър СУВ...бла бла бла....Е или ЩЕ Е ???...Щот тва е само картинка , макар и патентована....Като Путинлимузината впрочем....Ще стане към 2020 та /дали?/щото сега работят по патриота , който пък няма да стане , щото до 2018 та ще направят хиперзвуков изтребител ....Той пък няма да стане щото още не са нправили двигатели за ПАК ФА то и так далее както се казва... Въпроса вярно е и в цената , но когато го предложат на пазара , вероятно вече ще е технологична отживелица / ама патентована!/, така ,че няма да си го позволя...Ама ти можеш-нали е руско , пълноприводно....

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Лъчо

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "каПутин":

    Абе човек, не зная защо някои твърдят, че българите сме били умни повечето? да някой друг по олимпиадите ходи... но ти не ми се виждаш твърде умен, не че аз изобщо съм умен? Да знаеш, ще ти поясня. Аз Не съм фен само на русска техника, а харесвам всякакви неща, дори китайски евтинии има доста практимчни. например светодиодни маркучи за по 6-7 лева 12 м можеш да си накачулиш по колата и да караш като дискотека... Отделно музикални колонки дискотека за по 40 лъва... но защо отричате всичко руско като техника не вдявам? та тези хора там правят коли. Е, може да не са най-луксозните, но определено имат проходими качества, известен комфорт. Аз не съм карал Веста Калина не мога да твърдя 100% че са супер. Но пък и напълно да ги отречете? бих си купил една кола, ако гори малко, ако е здрава ходовата част, икономичен двигателят, лесна поддръжка и с достъпни сравнително евтини части. че за какво ми е порше кайне? Ако закъсам нейде по село, трябва да чакам или пътна помощ или да ми дойде сървиса на крака? Не, че Кайена закъсва често... Принципно говоря. Това е близко копие на Рав 4. А знаем, че Рав 4 е страхотен Спорт Утилити Вецайкъл или СУВ. Тоест непълно подобие на джип.
  • 18 Лъчо

    1 8 Отговор

    До коментар #16 от "каПутин":

    Двигателят е достатъчно мощен е описано 150 к.с. На това тегло е напълно достатъчна мощност. И за да ти докажа, че не си падам само по русски автомобили и техника, ще ти призная, че любимият ми МПС е???? - Волксваген Мултиван 4 Моушън. Едно напълно достатъчно за феймъли превозно средство, което трудно шще закъса, поради описаните нещица... Падам си по практичните возила, не по гъзарията. Феррари не ме впечатляват като спортни горелки, но трактори имат страхотни също. Аз оценям качествата на едно МПС по предназначение, възможности- сглобка. Е, съдейки по картинката дори мога да ти кажа, че това е с не по-лошо качество от на Дачия Сандеро, дъстър .което значи - много практичен СУВ. Е, защо да не го харесвам? Аз съм карал и чуждо порше 4 Ес и баварки 7 и какво ли не, вярно не мои. познавам и лукса и пълната липса на лукс. та погледни силуета - това е живно Рав 4 като на Тойота. Е, РАВ 4 е един от най-практичните СУВ. Компактен, мощен, качествен, с идеални за клас В габарити. ру2снаците вдигнаха качеството покрай кооперирането им с гигантите, които навлрязоха там. Много ги подценявате май?
  • 19 Хихихихи

    6 3 Отговор
    Да, прави сте, на фона на мащабното автомобилостроене, корабстроене, самолетостроене в България този автомобил изглежда жалък! Ние като водеща промишлена сила в световен мащаб можем да се присмиваме и ускоряване всекиго! Да вземем една Румъния например - гладни, жадни, първобитни хора. Нито коли имат, нито камиони, нито автобуси, нищо не произвеждат, не като нас! Плюите, давайте, полезно е за здравето, намалявало стреса! Хихихихихи
  • 20 Зенон

    3 2 Отговор
    Пожелавам им успех!Но имам мрачни съмнения.То като се замисля,руснаците своя кола май нямат.И темповете на работа....2020г.колите ще бъдат на ток и много други алтернативни горива....Но не е етично точно ние да им търсим косури!
  • 21 До кондурджията

    1 1 Отговор
    Бай Иване те русофилите само на книга скачат на амбразурата, иначе бягат на запад и много добре знаят какво да си купят.Навремето купуваш москвич прибираш се и почваш да донатягаш всичко до което можеш да бръкнеш.След перестройката(поредната) тези са още по уграхани и впиянчени.Дай им оръжие да дрънкат.