26 Февруари, 2017 10:00 6 090 7

Eдин пистов звяр - Chevrolet Camaro ZL1 1LE

Моделът с най-добро пътно поведение от новата ера на мускулестите автомобили - Chevrolet Camaro, получи най-пистово насочената си версия - ZL1 1LE. Това означава 650 конски сили идващи от V8 компресорния двигател LT4, който захранва и Corvette и значително завишени притискателни сили и сцепление.

Голямо антикрило за багажника, липове за страничните части на предната броня и нови 19-цолови джанти са само част от дългия списък. Машината вече е изпробвана на пистата Milford Road Corse и разликата в сравнение с нормалния ZL1, който хич не е за подценяване, е цели 3 секунди за трасе с дължина от 4.6 километра.

Очакваме още постижения от един от най-добрите мускулести автомобили на пазара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    14 4 Отговор
    Кой тим казваше , че американците не можели да правят автомобили?
  • 2 qqqqq

    4 20 Отговор
    Поредната американска пръдня. Голфу с 1.9 чист дизел е по добър.
  • 3 Оня с отклоненията

    19 3 Отговор
    На коня беемвето е хиляди пъти по добро. Онзи ден се е дърпал с една РК1 ( ръчна количка с едно колело ) и за малко да я бии. Ама пилота на РК1 бай Георги се оказал по добрия и го бил с 6 стотни на първата обиколка още. Втора е нямало, защото беемвето издухало главата и прегряло.

    Коментиран от #5

  • 4 Дизелгейт

    7 1 Отговор
    Не знам какви Гоуфу-та са по-добри, но това е голям бензинопиец! Много радва Камарото!
  • 5 onq s konq

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "Оня с отклоненията":

    Говориш глупусти по мой адрез щото ми завиждаш!Вече бях писал че беенвето ми е В ГАРАЖА И Е ЗАВИТО С ЧАРШАФИ! Ще го пусна в движение в началото на юни като се оправи времето!И друго не разбрах за какво говориш но нямам навика да се надбягвам защото не обичам да си тормозя колата !А тоя бай Георги дето го споменаваш нека си чупи возилото и да избива компллекси!Ас съм над тея неща!

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гощо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Е сухо е вече,слагай му акумулатора ако не са го гепили от мазето и газззз....... Гумите на 316-ката са нови.....от 96г лятото втора употреба,ще държи в завойте?!?!?!!? А бе шегуваме се тука ма Камарото е брутално!!!