Last news in Fakti

2 Март, 2017 07:15 13 969 18

Чао, Porsche 918, кралят на Ринга вече се казва Huracan

Чао, Porsche 918, кралят на Ринга вече се казва Huracan - 1

В последните 10-15 години Нюрбургринг се превърна в световно мерило за спортните автомобили. Всяка секунда се преследва в борбата за маркетингов инструмент, но звездите между всички се броятна пръсти.

Преди няколко години един заводски автомобил премина изключително тежката граница от 7 минути - Porsche 918 Spyder и тази летва излеждаше невъобразима за останалите. Единственият подгласник се оказа италиански - от Санта Агата, Болонезе. Lamborghini Aventador SV влезе под 7-те минути само с една десета от секундата.

Преди няколко седмици обаче1 разярените бикове загатнаха за нещо горещо под формата на изключителен Huracan. След това пък, загатнаха за автомобил с изключително представяне на Нюрбургринг, което се е случило в предварение - на 5-ти октомври.

Броени дни преди Женева, те решиха да поставят всички на колене и пуснаха това видео, на което оставяме коментарите за вас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киноман

    0 8 Отговор
    Къде е видеото !?!?!?
  • 2 Некой

    4 0 Отговор
    Видеото е много яко, Видео - Картинка.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Радко

    9 5 Отговор
    А само да попитам, на ГТРпрехваленатакошница колко е времето на Ринга??

    Коментиран от #5

  • 5 Dдд

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Радко":

    7:19.10

    Коментиран от #7

  • 6 Въпрос

    1 3 Отговор
    https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/

    Къде е Ламбото?
    На 4-то место с 6:59:73, Aventador LP 750-4 Superveloce!

    Huracan още не виждам!

    Коментиран от #18

  • 7 ГРЕШКА КОЛЕГА

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Dдд":

    7:08:68 Nissan GT-R Nismo!

    Коментиран от #8

  • 8 Радко

    10 6 Отговор

    До коментар #7 от "ГРЕШКА КОЛЕГА":

    Благодаря.
    Значи, на спринт го пердашат яко вече, на ринга е доста назад от това което виждам, та въпроса е какво толкова се реве за Рено/Нисан спортното подразделение.
    Когато имаш марки като Порше, Ламбо и други подобни, които са производители изцяло изключително само на спортни автомобили и да очакваш, че Нисан като производител може да направи нещо по-добро е доста наивно!!
    Но все пак плиткоумието ходи по хората..
  • 9 Ярослав Станчев

    3 2 Отговор
    Някой забеляза ли как се движи стрелката на бензина?Като започна обиколката показваше половин резервоар,като я завърши беше почти на на 1/4 от резервоара.Значи за 20 километра,ако е 50 литра горивото,Ламбото е изгорило почти 25 литра.Километър-литър.Добре е разхода.Иначе браво за рекорда.ВАГ пак мачка.

    Коментиран от #10, #15

  • 10 Гориво

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ярослав Станчев":

    На най-обикновен Авенсис с 2.0 бензинов двигател, като го "мачкаш" ти дава моментен разход 99 на 100.
    Ламбото свали ли под 6000 оборота?
  • 11 Shmeker

    0 1 Отговор
    Дайте да видим дизелова спортна кола какви времена и разход дава
  • 12 опонент

    3 1 Отговор
    автомобила е чудесен! звук , скорост, стабилност... дали е най-бърз на ринга не е важно, утре ще насъскат един сутиен на 700 коня и ще бие всяко време , това прави ли го велик , или супер кола??? те и китайците пуснаха една бърза електричка и какво от това?? това са глупости и още се чудя защо продължават да им се връзват...
  • 13 опонент

    7 4 Отговор
    а колкото до дизела - достатъчно автомобилни производители се изложиха с дизеловите версии на спортните си возила! достатъчно са и тия които превърнаха иначе уважаваните си марки в производители на бетоновози и самосвали (сув и сук простотиите , Х-6 , Q-7 , панамера и много други недоразумения). не закъсня и провала на даун-сайзинг помията... сега , след като се изпоизложиха и богаташите каращи на нафта и създаващи отвратителните си пушилки и смрадове със всяко по-рязко натискане на педала в иначе скъпите и луксозни купета е крайно време всичко да си дойде по местата: нафтата на полето , бензина на щосето!!! супер автомобили с дизел не е имало , няма , няма и да има ! ако ще да ги направят да горят по 1 на 1000 километра и да дават 1000 коня на литър обем те са били , са , и ще бъдат и за напред гнусни , мръсни и ужасно звучащи мотори за багери и л..новози! като нямате манги - купете си по една магарица - (по възможност бяла че да ви прилича на жена) -хем няма да плащате за нафта , хем може и да се обичате постоянно щото няма да я боли главата никога, а и за суджуци става... научете се най- после: като искате най-яката балерина в стриптийз- бара ще си плащате! ще си плащате и няма да ревете и за маникюр , и за шопинг и за фризьор ! ясно?? ако не - бялата магарица чака ;-)

    Коментиран от #16

  • 14 Stingray

    2 0 Отговор
    http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife
  • 15 копеле

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ярослав Станчев":

    Рекорди не се поставят с бутилка от литър и половина /фанта/ бензин
  • 16 Ламбо

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "опонент":

    Точно така си е. Дизелаците са само за градския транспорт.Прости бели американците че 98% от колите им са бензинови и автоматик. Иначе за клипчето нямам думи.Браво на адаша Ламбо. Само не забравяйте че отговор ще има съвсем скоро, и тогава айдеееее пак няколко години в чесане по главите, докато ги настигнат. Все пак е италианска марка ................
  • 17 до опонента

    2 0 Отговор
    Ти пък много ги разбираш дизелите.Пушат защото бай хой отива и си купува дизел(най често немски)за 5000лв.и като светне лампата за дпф-отива и го маха.Няма мангизи да го оправи и вади флекса,ремапва компа и газ.Ще пуши как няма да пуши и защото има дюза за смяна но няма манги за смяна.Затапва и егр защото и хал хабер си мяча за какво служи.Ела да видиш моята дали пуши(230К км.)Не е евтино но дпф си ми работи,егр-а също.Имам и бензин на lpg.Кюнеца му е по черен от този на дизела ми а е 3 пъти по маломощен.Кпгто един дизел е наред отзад пушилка няма.
  • 18 Пак погледни

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Въпрос":

    Ми аз така като гледам го виждам. А тери "Радикали" не знам какво правят в тази класация за автомобили!