2 Март, 2017 18:55 9 703 2

Шофьор вдигна скандал на шефа на Uber (ВИДЕО)

  • uber-
  • травис каланик-
  • скандал
Шофьор вдигна скандал на шефа на Uber (ВИДЕО) - 1

Видеозапис от разгорещен спор между съоснователя и шеф на компанията за споделено пътуване Uber и неин шофьор трупа милиони кликове в YouTube през последните дни. В клипа се вижда как Травис Каланик се вози на задната седалка на автомобил, заобиколен от две дами, и споделя как се стреми всяка следваща година да е по-трудна за фирмата.

"Ако всичко върви лесно, значи не бачкам достатъчно усърдно", разсъждава предприемачът и в този момент шофьорът явно го разпознава. Когато Каланик тръгва да слиза от колата, водачът Фоузи Камел започва да му се оплаква от все по-ниските цени на услугата и все по-високите изисквания към качеството на обслужването. Шефът на Uber парира упреците с аргумента, че е принуден да води такава търговска политика, тъй като в противен случай конкуренцията - в частност Lyft - ще го изтласка от пазара.

"Заради теб загубих $97 000! Фалирах заради теб! Точно така. Всеки ден сменяш тарифите!", пали се шофьорът.
"Знаеш ли какво? Някои хора просто не са готови да поемат отговорност за действията си. Обвиняват всички други, но не си себе си. Късмет ти желая!", едва удържа нервите си Каланик.

Според Bloomberg впоследствие Фоузи Камел оценил с минималната една звезда клиента си, а в деня след публикуването на видеото Травис Каланик разпространил писмо, в което поднася извиненията си лично на шофьора и служителите на Uber за невъздържаното си поведение, заявявайки, че го е срам от себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофата

    4 1 Отговор
    Тъпанар!
  • 2 венци

    3 2 Отговор
    Дреме му за другите на тоя боклук!Нали той прави пари,защо да го интересува някакъв шофьор?Ако не му изнася,друг ще го смени!