Last news in Fakti

9 Март, 2017 07:15 4 227 4

Новият McLaren - 720S (Видео)

След много и различни предположения около заместника на McLaren в класа им Super Series - 650S, той вече е тук и изглежда значително по-хищнически. Да, името му е 720S и то отговаря за достъпната мощност на двигателя. Дизайнът му определено преследва функцията, отколкото визията и главната цел е по-добра аеродинамика и по-големи притискателни сили.

Вътрешността на автомобила е повлияна от подхода в най-малкия 570S и е малко по-просторна, като багажното пространство зад седалките е с двойно по-голям обем. Шасито на автомобила вече не е от комбинация от алуминий и карбон, а само от въглеродни влакна и това допринася за втвърдяването и намалението на теглото - 1418 кг "мокро" тегло.

Интересно решение е намалението на големината на спирачните дискове, за да се намалят центробежните и жироскопични сили, които влиаят на управлението. Двигателят наистина е с повишен до 4.0 литра обем, а нютоните са скочили с близо сто - до 770. Това се пренася в ускорение от 0 до 100 за 2.9 секунди, от 0 до 200 за 7.8 секунди и от 0 до 300 за 21.4 секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mclaren

    3 3 Отговор
    Най накрая да му оправят визията.
  • 2 Кофти

    1 4 Отговор
    Прилича на епилатар
  • 3 гамена

    7 1 Отговор
    Колите им са страхотни и много бързи, двигателите им лично производство са супер добри но не мога да разбера защо куцат така яко в F1 с тази Honda редом в болида им. Голяма марка а все разчитат на чужд двигател.....е ми да си бяха останали с Мерцедес вместо да се карат с тях, сега са последната дупка на кавала в шампионата който нямам търпение да започне с любимците ми от Ферари
  • 4 Бря

    0 0 Отговор
    Отзад е като рендето Бьорнер!