10 Март, 2017 10:31 34 829 28

Запознайте се с чудовището Brabus 550 Adventure 4×4²

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • g500 4×4²-
  • 550 adventure 4×4²-
  • женева 2017
Запознайте се с чудовището Brabus 550 Adventure 4×4² - 1

Германското тунинг ателие Brabus, което е специализирано в доработка на автомобилите Mercedes, представи в Женева своя версия на топ всъдехода Mercedes-Benz G500 4×4². Чудовищната доработка получава името Brabus 550 Adventure 4×4² и освен с доста по-брутален външен вид се отличава и с по-голяма мощност.

След намесата на хората от Ботроп, турбинирания V-образен осемцилиндров двигател разполага с 550 конски сили, против 422 коня при стандартния G500 4×4². От място до 100 км/ч Brabus 550 Adventure 4×4² ускорява за 6.7 секунди, а максималната му скорост е принудително ограничена от електрониката на колата на 210 км/ч.Запознайте се с чудовището Brabus 550 Adventure 4×4²

Ограничението е направено основно заради специалните всъдеходни гуми. Създаденият в ателието Brabus всъдеход разполага и с набор от аксесоари за пресечена местност, включващи ролбари, лебедка, допълнителни фарове на покрива, а така също и резервно колело на вратата на багажника.

Базовата цена на Brabus 550 Adventure 4×4² е 193 420 евро, но предвид изключителния набор от допълнителни екстри, тя може да нарасне значително. Въпреки съвсем не ниската цена интерес към чудовищната доработка не липсва и компанията вече прима поръчки.Запознайте се с чудовището Brabus 550 Adventure 4×4²


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТоШибиян

    51 49 Отговор
    Тва сега жипка ли е или състезателна щайга?тва с 200 не го виждам по магистралата а по чукарите хептен...някой виждал ли е валяк със 2000 кони и 250 км ограничена?тва е абсолютно безполезна щайга..харесвам г-то ама тва с тея диодчета и лъскави детаили струващи от 2000 евро нагоре е лудост и да го ръгаш в калта и камъните

    Коментиран от #3, #14, #19, #26

  • 2 Хер Даймлер

    51 17 Отговор
    На мен пък ми харесва, дето са се сетили да опънат по едно въже от покрива към предницата, че да може човек да си простира гащите. Нали ужким е "офроуд", а там дето няма пътища, няма и перални и сушилни.
  • 3 кроко

    26 22 Отговор

    До коментар #1 от "ТоШибиян":

    Ми, нищо не е, това е малоумно да го правят! Модела 4х4 е с портални оси за да има по-голям просвет за офроуд. За къв чеп му е да увеличават мощността, кой го вълнува за колко вдига 100... все глупости, нямащи общо с офроуда. Нито пък са го направили като за рали... безсмислено брабус да се занимават с нещо от което не разбират, за това си има други фирми.
  • 4 Мечо Дебелия

    47 17 Отговор
    Гледате ЗАВИЖДАТЕ и пишете глупости който има пари да си го купи се ще намери ко да го прави а вие си търкаляйте 20 годишните щайги и обяснявайте колко са здрави
  • 5 тост

    13 5 Отговор
    ФАКти поитересувайте се какво е "ролбар" и какво е "булбар" . Аз на снимките не видях никъде "ролбар" .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лисицата

    23 6 Отговор
    Гроздето е кисело, а?
  • 8 бг стайл

    24 1 Отговор
    Еййй ся нашенските батки има да страдат по тоя баткамобил, обаче понеже са си изсмъркали и изхвърлили под форма на салфетки кинтите сега, ще си останат само с подсмърчането...... Освен ако не си гепят някой такъв от европата ;)
  • 9 Терцел

    7 9 Отговор
    Офроуд с тази стъпенка като на файтон, е.ати шоуто.

    Коментиран от #13

  • 10 BlackBox

    18 8 Отговор
    До всички ,,разбирачи'' и хейтърчета: Спрете да викате, че гроздето е кисело, защото не го достигате. Който има толкова пари, защо не ги даде? Да не си мислите, че с бангиите X6-цата или Q7 ще можете да карате офроуд, колкото с G-Класата? Този автомобил се е доказал като един от най-добрите всъдеходи и ще си остане такъв, а вашето мнение изобщо нищо няма да промени. Половината от вас са фенове на BMW или Ауди, на 100% съм сигурен, но никой от вас не може да си позволи кола по-нова от 2000г. Всъщност и трите марки са добри, не съм хейтър, немското си е немско, всяка кола си има плюсове и минуси. Така че разбирачи тихо и си карайте старите Пежота и Опели.
  • 11 До 782

    9 9 Отговор
    Бате научи се да пишеш и тогава коментирай кой какъв е и къде трябва да живее!!! П.С а ти сигурно си от жк. Люлин мило гражданче

    Коментиран от #12

  • 12 бай Иван

    6 9 Отговор

    До коментар #11 от "До 782":

    НЕ ОБИЖДАЙ ЛЮЛИН БЕ!!!
  • 13 JEEP

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "Терцел":

    Степенките са на панти и се прибират към праговете. И да шоу ще си е оффроуда. Под леко претруфеното купе се крият окачване и блокажи, с които се минава на много места. Платформата се е доказала от десетилетия.
    Иначе гледам за хейтърите гроздето е дошло яко кисело.
    И не се тревожете, който има пари да го купи, няма да има проблем да го вкара в гората. Само първата драскотина е неприятна, а с кинти можеш и на 6 месеца да го пребоядисваш.
    П.П.
    Само гумите малко не са за калта, ама и това се лекува.
  • 14 Илиян

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "ТоШибиян":

    Напълно си прав....това е "нито кон,нито магаре".Фен съм и на Мерцедес и БРАБУС,но колкото и глупости да говорите за киселото грозде се съмнявам че някой ще даде 200евра и ще влиза в него с калните ботуши и ще му дере боята по храсталаците.А до ТТ характеристика.......това е ДЖИП по дяволите,200км/ч с тези гуми и тази аеродинамика...WTF. П.С. до коментар "До 782" Люлин е София бе пич!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 МДА

    7 5 Отговор
    Хм.. интересно до къде ли може да се окопае в някое кално блато за 6.7 секунди..?
  • 16 Илиян

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "782":

    Късно брат.........превзеха ни вече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 17 Мечо

    11 2 Отговор
    Чуден е жипан
  • 18 офроудър

    7 11 Отговор
    С тия гуми ще стигне точно до първата локва и после ще трябва аз да го вадя с УАЗ-а!
  • 19 Ото

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТоШибиян":

    Колата не е лоша... Спокойно може да се използува като "Пътна помощ"... Може да премести и тир, това са 550 коня - повече от доста влекачи.... Джипа може да се използува само за преход в трудни терени а безсмисленното му тътрузене по асфалт само гори гориво и търка валяци - никаква полза от това само негативи. Но като постижение няма грешка.
  • 20 лено

    14 5 Отговор
    Ненормално страхотна машина, жестокотия и бруталност. Половината тук сте скапаняци с прости коментари. Това е чудовище бе човечета с чувство за малоценност, яжте си боба и ходете в селския ви кенеф. То в тази държава само глупендери вееее
  • 21 До Илиян

    11 2 Отговор
    Люлин е в София ама люлинчани са софиянци колкото и перничани са !!!
  • 22 gnida

    8 7 Отговор
    20 да те питам , ако някой просто колата не му харесва , ще трябва ли да папка боб и да си копае селски кенеф , щото няма ? Просто не е мой тип кола , дори и да можех да си позволя такава бих избрал нещо друго . Аз примерно харесвам друга марка , но не пиша колко е велика или колко кофти са другите коли . То и къде ходят хората след като са папкали боб не ме интересува ......

    Коментиран от #23

  • 23 Do gnida

    11 7 Отговор

    До коментар #22 от "gnida":

    Преклони се пред единствените и неповторими Мерцедес Бенц!
    Това какво харесваш ти няма никакво значение, важното е, че гигантът Мерцедес Бенц е НОМЕР 1!!!
    А ти, да, ще си останеш една гнида харесваща някой японски кенеф или боклуците на ваг!!!
  • 24 СЕВ

    3 4 Отговор
    Страшен звяр... Сложили на 4х4 на квадрат едни ванти(въжетата) и е вече съвсем друго... Вместо да си бяха поиграли малко с ходовете, че тия колелета се отлепят от земята като на кола... . Най-малката неравност и застане на три колелета... Добре, че са блокажите да компенсират ходовете и теглото си...
  • 25 OMG WTF

    3 2 Отговор
    Момчета, гроздето е много кисело. :)
  • 26 СССР

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТоШибиян":

    хихихи лисицата във оная приказка какво викаше за гроздето като не можеше да го стигне хахаха искам тази щайга
  • 27 Мераклийски

    1 0 Отговор
    Къде мога да си поръчам 2-3 броя?...:)
  • 28 Benz

    0 0 Отговор
    Това е полУжението,или папкаш боб или караш мерцедес,и няма нищо обидно,а като си фен на друга марка просто си пасуваш щот няма смисъл да се обаждаш....но има смисъл да ядеш боб,а може и да пушиш боб но боб марли :)))